|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
6.4.2010 8:47:19   
petrca2507
Dobro jutro

Se strinjam z uro za tortice. user posted image

Jst sm od teh praznikov samo zmedena. Sem mislila, da imam danes MF, jo imam pa jutri. user posted image  Ne vem zakaj sem mislila, da smo danes 7. Še dobr, da imam v službi tko fajn koledar, da vse gor napišem. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.4.2010 8:52:22   
lumpa6

lumpa kako pa to, da nisi tašče že eno leto videla? A živi v drugi državi? user posted image

ne ne živi v drugi državi, samo ko je imela rojstni dan, je vabila samo tiste ki so kot se je izrazla njene krvi in to seveda nism mirno požrla in se ji klanjala, jaz imam prve 3 otroke z pokojnim možem, mrteu je že od leta 1999, z sedanjim sva pa skupaj od leta 2002, in smo družina pol pa je vedno govorila da jih naj posvoji glede na to da je oče mrteu in da so vsi njeni unuki, ko je pa imela rojstni dan je pa govorila o krvi, mislm user posted image , no in ker jaz smatram da smo družina vsi vsaj dokler bomo živeli skupaj, kar pa mislm da bo še dougouser posted image user posted image tko da ne govoriva, niti svojih krvnih unukou ne vidi, vem sm žleht, pač tko se je odločla, vem pa da je z vsem na tekočem, saj na fb-ju imam med prijatli svaka in svakinjo, seveda vedno mal naložim da ji ima o čem poročat

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.4.2010 9:09:10   
krtkova
jutro!

še zadnji kosi šunke in zadnji pirh na mojem krožniku!!user posted image user posted image

Mihalek - mi ura ni najbolj všeč (mal zgodi za tortice), ampak kaj čm. Jih bom pač mogla na silo jesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Amazonka - rezerviri mizo ker nas bo očitno kar veliko!

Jst pripeljem še aglaio in tudi MM bom verjetno kr jst pobrala, da se ne zgubi na poti do tja.user posted image user posted image  Če je še katera brez prevoza na mednarodni relaciji; Bežigrad (središče sveta) - Brezovica (konc sveta) - Mihalek (nekje vmes)user posted image  ...... naj javi, jo poberemo!! Prevoz brez prtljage je brezplačen, kolo se zaračuna po veljavnem ceniku, psi in mačke niso dovoljeni, ker puščajo dlako, jaz pa se avto očistila in ga prodajam.user posted image  Imejte tudi čiste čevlje, prosim in ne pljuvajte po tleh. user posted image user posted image  Žal ne "vozimo zavezanih oči"!!

Živa - če prideš, me spomni, da imam nalepke spet zate. Si dobila tiste prej?

No, zdej grem pa poiskat kje je MM, da vidim, kakšne plane je imela danes z menoj!!user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.4.2010 9:19:32   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Mihalek - mi ura ni najbolj všeč (mal zgodi za tortice), ampak kaj čm. Jih bom pač mogla na silo jesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image   

Če se dobro spomnim, smo na Šmartinki jedle tortice okoli 10h, pa ti je šlo kar dobro od rok in ust. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.4.2010 9:35:50   
živa

Živa - če prideš, me spomni, da imam nalepke spet zate. Si dobila tiste prej?

Za vsak slučaj jih imej s sabo, prosim. Pa čisto sem se ti pozabila zahvalit za poslane user posted image . Oprosti in hvala.

Meni je tale ura ravno vmes med delom, tako da bom videla. Imam v četrtek v službi predstavitev "projekta", pa moram še vse pripravit ... Se bom pa potrudila, ker se mi že zamalo zdi, da sem KONČNO na porodniški in še vedno delam in prav nič ne gnezdim niti se ne posvečam dojenčku.

Lp,

živa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.4.2010 9:42:43   
živa
O, še to: bcljka, sem si  te ogledala, kooooolk si lepa nosečnica user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.4.2010 9:43:28   
sasa1975
JUTRO,

Ja Dalmacija blizu Šibenika pri Vodicah,
lansko leto smo že bili in nam je bilo ful všeč...

je družinska hiša oddajajo 4 apartmaje  150 m od morja,res luxuz..pa zelo uredu gostitelji so...
mislim da ima v avgustu še frej veliki apartma 2 zakonski postelji in kavč torej za 5 oseb cena 60 €

pa letos k bo dojenček si ne predstavljam kakšnega kampa...

jutri MIHELEK ob 10.30 se vidimo...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.4.2010 10:02:36   
MaliMišek
Dobor jutro!

Sem se hotela že prej javit, pokonci sem namreč že od osmih, pa nisem nič vidla user posted image , mislim tko, vse je bilo megleno in je trajal skoraj eno uro user posted image .  Zdaj sem vase zbasala še zajtrk (ajaaaa....podhranjena sem, pa se mi je zato meglilo user posted image ).

Tortice user posted image spet nas bo veliko, super. Kar se ure tiče se pa lahko zmenimo tudi kaj kasneje.

Krtkova user posted image user posted image za prevoz, verjetno bi se res zgubila user posted image . Obljubim da pridem čista in urejena user posted image , prtlage pa ne bom imela s seboj, razen če pod to šteješ tudi moj velik trebuh user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
MM in krtkova pa ne preveč zapravljat jutri. Sej vem.... brezveze vaju opozarjat! Ne pozabit, da sta nazadnje toliko šopingirale, da je MM kar zbolela!

user posted image user posted image marjanaj to pa je spomin!!! Jst se pa ne spomnim da bi mi skodil šoping user posted image , sigurno sem kaj takega pojedla user posted image al pa nisem pojedla (recimo tortice user posted image ).

Saša jaz se tudi že ful veselim morja....pa je še takoooo daleč user posted image .

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.4.2010 10:13:26   
petrca2507
krtkova...si ziher, da imaš za dost oseb registriran avto? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.4.2010 10:26:30   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Kar bo viška oseb jih bomo prešvercal  user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.4.2010 10:26:31   
krtkova
d

user posted image user posted image sej sm vedla, da se bo javila naša avto-strokovnjakinja!jih bom v prtljažnik skrila!!!user posted image user posted image

MM - to, da si bajsika, NI dodatna prtljaga!!user posted image user posted image  Če pa bi hotla npr. kakšno domačo komodo prinesti s seboj, to pa bi bila druga zgodba!!

Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.4.2010 10:28:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

Ja Dalmacija blizu Šibenika pri Vodicah,
lansko leto smo že bili in nam je bilo ful všeč...

jst ne govorim več s tabo. user posted image  Iz same ogromne foušarije. user posted image Jst prej nism nikol poznala dalmacije, zadnji 2 leti pa sm ful prekruzala vse dol, pa otoke....in sem zaljubljena vanjo!!!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.4.2010 10:29:01   
MaliMišek

d

user posted image user posted image sej sm vedla, da se bo javila naša avto-strokovnjakinja!jih bom v prtljažnik skrila!!!user posted image user posted image

MM - to, da si bajsika, NI dodatna prtljaga!!user posted image user posted image  Če pa bi hotla npr. kakšno domačo komodo prinesti s seboj, to pa bi bila druga zgodba!!

Da ne boš mene kar cele v prtljažnik zaprla user posted image , zadnjič sem se samo hecala, da bom lajala na tvojem balkonu user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.4.2010 10:32:08   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Da ne boš mene kar cele v prtljažnik zaprla user posted image , zadnjič sem se samo hecala, da bom lajala na tvojem balkonu user posted image

bom razmislila še.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.4.2010 11:13:19   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

bom razmislila še.....user posted image user posted image user posted image

Ženske, glede na to, da mora Krtkova velik krog z avtobusomuser posted image razpeljat, a rečemo ob 11????

Pa mislim, da bo še mal topleje, če sodim po današnji hitrosti ogrevanja. Ajde povejte, grem na poti iz vrtca okol 15. 30 rezervirat mizo-e.

Pa pa

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.4.2010 11:20:15   
petrca2507
Meni je tud ob 11h OK. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.4.2010 11:35:23   
krtkova
men je ob 11h še stokrat boljš!!!!!user posted image user posted image

hvala za razumevanje!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.4.2010 12:11:26   
Anonimen
Eh babe, ne prestavljajte tortic!

Jaz imam jutri ob nehumanih 8 zjutraj ze dekompresijo, tako da se zna zgoditi, da bom ob 9 ze pred Krtkinimi vrati oziroma pod balkonom user posted image

Sem imela danes pregled pri ginekologu in zgleda, da bom sla rodit enkrat junija user posted image Sem ga prisilila, da me je pogledal, ker so aprilcice ze vse seznanjene s svojimi maternicnimi vratovi, mehkimi porcijami in odprtostjo, jaz pa seveda nic. In potem zvem, da je vse se trdno zaprto, nic zmehcano in da pac sucks to be me. Krasn!
Sem pa G prepricala, da mi je spet UZ delal (bravo ginic!) in se enkrat puncko potrdil, ker so mojega dragega moza cez vikend spet totalno prestrasili z zgodbami od sestricnine sosede sestre svakinja, ki so ji se 2 uri pred porodom rekli, da bo puncka in je bil fantek. Yeah right! user posted image

Torej imamo se vedno puncko, ki ima 3300g in obseg glave 33 cm. Sem se kar pomirila. To bo kar samo padlo ven. No, ne vem ce se bo res, ker odkar ne hodim vec v Tanergijo, se moj maternicni vrat ne odpira kot cvet nezne vrtnice po jutranji rosi user posted image user posted image
Cojka, kako kaze tvojemu junaku krepkemu? user posted image

Sem pa vceraj tudi jaz dobila mms od NN. Kako je lusten Zak! Pa tak cemeren pogled ima. Ziher ga je zbudila za slikanje user posted image Sem ji napisala, da ne zgleda majhen, pa je napisala, da je to slika cist od blizu in da ima 2800g. Mickeno bitje. Bom se porocala, ce bo kaj novega.

No, jaz grem pocivat, ker sem prezgodaj vstala. Grem gledat bedne filme.
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.4.2010 12:28:38   
petrca2507
aglaia...si že poskusila s pitjem čaja iz malinovih listov? Menda naj bi se s tem doseglo mehčanje MV. Pa masiranje z nekim oljem, ampak tukaj žal ne vem za kakšno olje gre. Mogoče bo katera druga kaj več vedla. 
Mogoče se bo pri tebi na hitro začelo in na hitro končalo. user posted image   Moja sodelavka je rekla, da je šlo vse tko hitro, da ni vedla, če jima bo z možem uspel pridt s Črnuč do P, ne da bi rodila.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.4.2010 14:59:30   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

lumpa kako pa to, da nisi tašče že eno leto videla? A živi v drugi državi? user posted image

ne ne živi v drugi državi, samo ko je imela rojstni dan, je vabila samo tiste ki so kot se je izrazla njene krvi in to seveda nism mirno požrla in se ji klanjala, jaz imam prve 3 otroke z pokojnim možem, mrteu je že od leta 1999, z sedanjim sva pa skupaj od leta 2002, in smo družina pol pa je vedno govorila da jih naj posvoji glede na to da je oče mrteu in da so vsi njeni unuki, ko je pa imela rojstni dan je pa govorila o krvi, mislm user posted image , no in ker jaz smatram da smo družina vsi vsaj dokler bomo živeli skupaj, kar pa mislm da bo še dougouser posted image user posted image tko da ne govoriva, niti svojih krvnih unukou ne vidi, vem sm žleht, pač tko se je odločla, vem pa da je z vsem na tekočem, saj na fb-ju imam med prijatli svaka in svakinjo, seveda vedno mal naložim da ji ima o čem poročat

ja to pa res ni lepo naredila, pa kaj ima kri tu vmes - a je se tako nazadnjaska...nocem zaliti samo mene pa take stvari ful motijo...moja babi po fotru ni dejansko moja babi ker ta prava je umrla ko je bil fotr star 3 leta, in potem se je dedi v drugo porocu...ima fotr sestro - a naj jo pol teta klicem...grozauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 16:03:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.4.2010 16:08:32   
bcljka
oj srake!

sm pokonc že od 6:00 ampak od 6:30 do zdle me ni blo nč doma... user posted image prvo faks potem pa taratatam... prvo predavanje MŠ user posted image user posted image user posted image midva sva misnla da bova crknla od smeha... jst niti 1x nisem mogla pravilno zadihat ker sm ob pogledu na mojga bruhnla v smeh... user posted image da ne govorim o tejle babici k se ji itak skos smejiš... skratka... smeh user posted image user posted image user posted image pol sm mal kofetkala in zdej sm bla spet na faksu... tko je bil že skrajni čas da se prvlečm do doma user posted image marjanaj - mi nismo dons nč nalepk oddajal, je rekla da bomo to jutr al pa v četrtek zrihtal... sicer pa ja, moj bo skos hodu z mano... da mi ne bo dolgčas user posted image je pa kr fajn dopoldne ker je napol prazna predavalnica user posted image user posted image user posted image

drgač pa mi jutr ne bo znesl pridt na tortice ker mam MŠ do 10:30 pol sm pa na faksu na kavi zmenjena... pa drugič user posted image

anajrim - kolegica dela na pop tv pa je rabla eno nosečko user posted image
živa - hvala! user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.4.2010 16:17:26   
amazonka3
Uf Cojka, sem že misnla da si šla v Rim user posted image user posted image

Drugač pa ženske, Mihalek je rezerviran okol 11 ure, sem rekla da pride skoraj 10 takih bajs kot sem jaz in da upam, da majo dost močne stoleuser posted image user posted image user posted image  Ampak vam povem, notri tkooo lepo diši... mmmmmm.....

Aglaia, boš pa prvo kavo pila, potem te bo pa v avtu pr Krtkovi razganjaluser posted image

Cojka, ti kar prid. Nimaš kej falit s tavelkim avtom - pelješ iz centra proti Šiški, potem boš vidla Caso pa Mihalek in takoj na tem mini semaforju zavij notri desno. Tam je parkplac peščen, če ne pa še mal naprej po ulici dol sigurno kaj dobiš za svoj kombiuser posted image

No tko, me babe tud ven na sončka gremo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.4.2010 16:29:06   
Anonimen
Ojla srake!
Mi smo prišli domov. Smo šli na izlet v Celje danes, sva šla gledat en avto. Tok nama je hud, samo vprašanje če ga bova vzela. Greva jutri še mal naprej od Postojne pogledat.

cojka
jaz sama sploh ne dvigujem celega vozička. Sem že probala, pa mi je kar malo težko ga dat v kombi.

sasa super, da ste že rezervirali za dopustuser posted image . Midva sva se ravno te dni pogovarjala kako bo letos z dopustom. Pa še zdej ne veva.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.4.2010 18:34:42   
mkbk
Ok, ok spet komi sledim, k ste tolk nasrakale v teh par dneh...komentirala bom pol ko bom vse prečitala!

samo tok, da kolkor jaz vem so ljubljano zasedle vrane - te se grdo derejo in so napadalne in ne srake, men so srake ful lepe, k so take črnobele, pa še rade majo kej k se sveti . just like me!

ČESTITKE NEKI NOČI!

Pozdrav tebi pupa, sej se boste navadli pa bo.

Drugač da mal na hitro povem, kaj mi je kej dogajal: V petek je pršla moja por. priča iz Londona (tam živi) in je blo treba vse podebatirat, potem sta šla v soboto moj lubi in Filip v Prekmurje, jaz sem si pa vzela čas zase in šla s pričo na kosilo, pa mal bluzila po štacunah, zvečer pa na eno tridesetletnico (btw. hvala za nasvete za daril - NOT!!), kjer je blo pol mojih sošolcewv iz srednje in sm šla domov ob dveh ko sem ugotovila, da smo se glih začel o maturantskem izletu pogovarjat in da bo trajal vsaj še dve uri. user posted image Sm se zjutri zbudila vsa koma (nism pila, če kera misli) in se spakerala na vlak za do MB, kjer me je uhvatil user posted image in popakiral do Beltinec. Tam pa cela njegova family in moj tamauček, jasno že krepko prehlajen. In potem sem jim požrla žegna, kar ga je ostalo, v pon popoldne smo šli pa domu. Pa se je Filipu že začel uček na ful gnojit in zvečer še vročina, tko da ga mam danes doma, je ful ubošček, cel dan samo po naročju in skos malo dremlje. Mu pa spet raste (pre je imel 39, pa sm mu zbila, pa spet kuha). Pa še moj dela do dveh ponoč. Itak. Komi čakam, da rodim, da bom sama z dvema. Aja, pa kot se spodobi med prazniki - sva mela še zakonsko krizo, za božič sva tud šla po tej poti. Zdj je pa meni nekaj udarlo v glavo in sem usred filma o Rayu začela tulit user posted image , da me bo zapustu, k sm tko grozna baba, nonstop tečna, itd. V glavnem v stilu, tko da se do včeri nism pomirila, ko mi je reku, da se ne misl vsak večer o tem pogovarjat user posted image . No, hvala dragi mož, zdej se pa ful boljš počutm.

Danes sem imela G pregled in je vse o9k, samo kap me je zadela, ko sm stopla na vago, ginič pa ni upal niti komentirat. Valda, kaj mi pa da za praznike pregled. Tenks a lot. 2,5 kg v treh tednih. Podiram rekorde in NE pridem na torte! Drgač pa : Naša mala Lara brca ko norc user posted image user posted image

MM, kje si ti bla?

Drgač je blo pa za praznike fino, če me razumeteuser posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?