Anonimen
|
Da takoj povem. Neka_noč vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da se super počuti. Upam, da bosta šla z njenim čmrljem kmalu domov (btw ful je luškan, pa sploh ne zgleda tako drobcan, čeprav slike znajo varati). petrca ful si lepe košarice z jajčki pripravila IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Ceprav tu na ljubljancankah vidis, da je bolj malo nasvetov. Na temi svojega meseca se pa verjetno lahko nadejas svakojake panike. No, samo take it easy. A ne nax? Ti si sla rodit brez vsega, ce se prav spomnim. Je sel tvoj se fotoaparat kupit Pa ful dobro si malega navadila, da mu RR pase. Mogoce bodo v kratkem naredili se live prenos in potem bomo Taicku pele uspavanke. 6 glasno. Oh, kako bo srecen otrok Če mene vprašaš, na tej temi, ne da je malo nasvetov, ampak jih sploh ni, ker nam same traparije hodijo po glavi. Če pa že so nasveti, so pa načeloma narobni, razen če jih povejo neka_noč ali Nataša ali ap živa. ta se tud Krti in cojka nekaj trudile, pa jima ni čist ratalo Drugač pa res punce čist na izi, mene je res presenetilo in sem šla v P brez vsega. Imela sem edino cel ruzak knjig, ker naj bi jaz to tam ful brala Upam, da boste vse tako navadile naše aprilčke, da bojo z vami viseli na rr, da bomo še vedno lahko četale. Čeprav če mene vprašate, so že navajeni Tale bikova semena vam še zdej ne grejo iz glave vidim Se bomo morale kar zmenit in iti res vprašati, kaj počnejo. Me je zadnjič spet mikalo, ko sem šla mimo, samo ne bi rada izpadla kreten, ker imam pojma kaj je to. SEm pa ravno nek stala pred blokom in pride mimo en par in tip reče, lej bikova semena, kaj zaboga je pa to. se mi je tok fajn zdel, da še kdo nima pojma kaj nej bi v tej firmi počel. marjanaj veš, da sem ti že hotla rečt, če imaš čas, da greva kak dan do kobilce. Moram priznati, da sem zdele res manj tam, ker mi ne znese iti vsak dan, sploh če je kakšen beden vreme, ali pa če ima mali prehude krče. Lahko greva komot kakšne dan, samo mislim, da boš ti zdele kmalu drugje pristala. Tako, da lahko počakava na tvojega korenjaka in greva potem tja na kavico, malo vozičkat in gledat konjčke. cojka si mi razlagal o vozičku, pa sem te pozabila vprašati ali dobita celega notri ali ga morata razstavit? Glede tašče pa, sej veš, brezveze. Vse so iste. majo neke bedne fore. Samo to k ti je naredila je res mimo no. Me pa veseli, da se ne sekiraš in se ti j... IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Evo ženske, da se še jaz malo javim. A veste, nočem rečt srake. A veste zakaj, ker mi grejo ta prave srake ful na živce. Odkar so se razpasle po Ljubljani, v naši ulici sploh ni ptičkov, ki so nas tako prijetno zbujali. Samo nekaj se dere. Vsi avti so posrani (zgleda tko, ko da bi mel 5 golobov drisko ), pa vsake toliko pobijejo kakega ptiča in ga dobiš kot darilo na avtu. Okusno, ni kej. Tale srake je prišel čist tako. Ker sem jaz, kot vedno, nekaj pobrkljala in napisala namesto srečanje, sračenje in od takrat smo srake IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Ženske, ki greste v Postojno rodit, a si boste doplačale za svojo sobo, je to še možno?? amazonka jaz sem hotela vzet to sobo, no pa me je potem prehitelo in nisem mogla rodit v Postojni. Je pa še vedno možno, samo je težko dobiti to sobo, ker so ful zasedene. pupa sej se bost kmalu uvedli in boš imela spet kej časa za nas
< Sporočilo je popravil nax05 -- 4.4.2010 19:18:36 >
|