|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
4.4.2010 13:03:50   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  sred pisanja me je vrglo ven, kej takega pa še ne!!!user posted image user posted image

Torej, vse še enkrat!user posted image

Všeč mi je k danes naše bejbe grizejo!!user posted image user posted image user posted image

Najprej Masha, ki je skurcala Cojkino taščo; BTW; da men kdo kej takega naredi, kot je tebi tašča, Cojka, jst ji celo kosilo v glavo vržem!! Sploh ne morem verjeti, da so kaj takega naredili.user posted image user posted image

Potem amazonka spluva srake.user posted image  Sam ti moram pa povedati, da jst pa mislim, da smo me prov prave srake, ker poleg nas navadni ptički sploh nimajo šans. In da veš, znamo tudi kakšnega skljuvati in odvreči na kak avto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OK, midva sva danes končno napadla velikonočni zajtrk (MM namreč ni uspela priplezati na najin balkon. Je imel njen dragi očitno prav!! je preštorasta!!user posted image user posted image )!!!! Tkole je zgledal:

Tudi pirha dva in potico sm našla v maminem paketu, jih je le malo skrila. user posted image

Drugače mi je pa svinjsko dolgčas te praznike.user posted image  Sam tok, da veste.

Tudi pirha dva in potico sm našla v maminem paketu, jih je le malo skrila. user posted image

Drugače mi je pa svinjsko dolgčas te praznike.user posted image  Sam tok, da veste.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 4.4.2010 13:05:08 >

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.4.2010 13:05:38   
krtkova
noče mi prilepit slike velikonočne mize????user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 4.4.2010 13:08:13 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.4.2010 13:31:39   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Mašauser posted image , kok si pridna, a vidš da si se vklopla.
Hvala, hvala!

Ženske, ki greste v Postojno rodit, a si boste doplačale za svojo sobo, je  to še možno??

Jaz tudi resno razmišljam o Postojni, ker se mi hudo upira celotno to bolničarsko spreminjanje nosečnosti&poroda v bolezen. Ne tuhtam o spinalni, niti o porodu v vodi. Samo o tem, da naj me za vraga pustijo pri miru, če mi ne paše položaj, ki so si ga zamislili, da bi lahko rodila v položaju, ki je malo bolj naraven od ležanja na hrbtu kot šunka in ker ti lahko še gravitacija malo pomaga. :) No ja, seveda dokler bo nosečnost potekala normalno, ker z glavo skozi zid pa tudi ne mislim rinit... Skratka... cel monolog za povedat tole: če kaj izveš na to temo, se priporočam za info!

In pol za sabo vse prebeem in ugotovim, da sem čist preveč amazonska slišat. Uf, sej bom pridna v sredo, res, ne grizem, res, vas mam tko rada, res
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men je pa prav simpatično, ker pol vsaj vem da nisem edina z napisom "pazi grize" okrog vratu. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.4.2010 13:41:53   
Masha_M
Tudi meni je malo dolgčas te praznike, ker sem sama doma, pisanje diplome (jaaaa vem... to so že 5 let stari grehi) mi nekako ne diši. Prejšnji vikend, ko sem bila po doooolgem času sama doma, je čas kar odletel, tale vikend se pa malo vleče. :) No, saj grem jutri na lepše do naše Obale. ;)

Drugače se moram pa tudi jaz zdajle malo spihat. user posted image

V mojem življenju je trenutno vse prav cool... razen službe. Imam za šefico enega kontrol frika, ki se ukvarja z vsako malenkostjo in misli, da smo novodobni sužnji.

In tako ji jaz v petek dopoldan pošljem eno projektno zadevo v pregled, ker štartamo s projektom takoj v torek zjutraj. In cel petek in soboto od nje nič, pred eno uro pa dobim mail (jaz glupača, ki sem si na lastno pest doma naštimala službeni account v mailbox, pač tako... za NUJNE primere... za notranji mir... za pomirit moj nemogoč občutek odgovornosti do dela) s komentarji/popravki in pripisom: "Prosim če se tole lahko uredi še pred torkom zjutraj. Javi po sms-u ko bo urejeno. Hvala!"

Mislim... pa koji k**** je tem ljudem? A se jim res zdi, da so lastniki celega mojega lajfa 24/7/365 samo zato, ker mi izplačujejo tisto mizerno plačico sredi vsakega meseca? Ma ne grem zdaj v službo tega rihtat, pa da me ubiješ. Me ni! Nisem videla maila! Ni me doma! In ja, službeni mail account je že letel ven.

Prokleta diktatorka... Vikend je, prazniki so, noseča sem in ona meni da prosi (naravnost obožujem zahteve, skrite pod krinko enega brezosebnega "prosim") da je to zrihtano pred torkom. Pač tokrat ne bo! user posted image user posted image user posted image

Ufff... razpočila bi se zdajle.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.4.2010 15:50:52   
pupa*81
evo mene, sm vas zelo pogrešala!

vem da se dolgo nisem oglasila, ampak smo (no še vedno, v bistvu) imeli veliko dela z našo pupiko user posted image ker je nekaj štrajkala z papcanjem in ji je teža preveč padla. je bilo pa to še v porodnišnici, zato sem mislila da naju bodo še kaki dan zadržali notr - no pa sva le šli domov že v ponedeljek, najbrž zaradi gužve v P user posted image še dobro da so naju spustili, ker v P sploh nisem imela mleka user posted image najbrž zaradi ''''brihtnih'''' cimer v sobi in ker sem bila pač v bolnici (psiha, pa teke fore user posted image ). k sm prišla domov je bil pa po 2 urah naval mlekca in smo začeli pridno papat user posted image sicer se je Tarja zgleda odločla da bo manekenka k vztrajno drži linjo in se noče preveč redit user posted image tako da se matramo s futranjem, da se bejba zredi in bo lepa okrogla user posted image

o porodu ne bi preveč pisala user posted image mogoče le na kratko:

25.3. zvečer sem imela t.i. popadke (no vsaj jst sm tako mislila) na 5 minut in sva seveda pičila v Postojno. tam me je ena mlajša babica pregledala in sem bila odprta 3-4cm. je rekla da gremo kar rodit user posted image k me je porihtala, smo se šli še mal šetat po hodniku, pol pa v porodno. celo noč sva z možem predihovala t.i. popadke (vsaj jst sm tako mislila user posted image ) zjutrej nisem bila nič bolj odprta ampak crknjena user posted image zato so mi predrli mehur in takrat se je šele začelo user posted image prišli so pravi popadki (auč), mož mi je bil v veliko oporo (brez njega ne bi zmogla) in 4 ure kasneje se je rodila najina hčerkica user posted image (hvala dr. Likarju in babici Sonji). ja, jebolelo k user posted image , smo pa preživeli in ja spet bi šla rodit moj zakladek. no za tolažbo naj povem da sem rodila brez kakršnekoli kemije (protibolečinskih, ea, ...) bravo jst user posted image ve jo pa le vzamte če se da user posted image

na splošno smo super, se spoznavamo, uvajamo, pa smo na novo zaljubljeni user posted image se kar ne morem nagledat naše čebelice user posted image oči je v velikoooo pomoč user posted image zaradi pomanjkanja časa se ne bom več veliko oglašala. vas pa pridem še kaj pozdravit.

aja, čestitke vsem ki ste tačas rodile user posted image pa veliko user posted image tistim ki še boste!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 4.4.2010 15:54:56 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.4.2010 18:34:48   
marjanaj
nikoli več! Za naslednja dva tedna sem suspendirala vožnjo na relaciji Ljubljana - Kamnik. (Moj drai je iz Kamnika originalno, ampak zdaj, ko sva že toliko časa skupaj, že ima vizo za LJubljano user posted image ) Fak, koliko je lukenj na cesti. Pa še v Mengšu nekaj delajo in je cesta totalno zrukana. Sem doma še 5 minut sedela v avtu, ker nisem mogla ven.

cojka če bi meni to naredili, bi se mi odpulilo. Za zažetek bi skenslala kosilo, in jim rekla, da če so načeli gibanico, naj jo pa še do konca požrejo. In potem bi sigurno potrebovala vsaj mesec, da bi lahko z njimi spet normalno komunicirala.

amazonka mrežaste gate se kupi v lekarni. Načeloma jih dobiš v porodnišnici, ti pripadajo ene na dan. Mogoče lahko zaprosiš za več, odvisno od njihovega špar programa. Če jih umažeš in ne dobiš več, si pa v šitu. Zato nekateri priporočajo, da jih imaš s sabo. Pa še potem ti lahko doma prav pridejo. Nekatere pa jih uporabijo tudi namesto modrčkaza dojenje. Ker joške pri prvem navalu mleka toliko bolijo, da modrčka sploh ne moreš imeti gor. In potem gatke spodaj prerežeš in daš notri blazinice za dojenje, da ravno ne šprica naokoli. user posted image

krtkova, se strinjam s tvojo razlago nas srak user posted image

masha to je tudi moja travma. Da me bodo v porodnišnici posadili na mizo in bom mogla cel porod ležat. Zmešalo se bi mi. Ampak, to je povsod enako. V LJ ali v Postojni. Mislim, da je vse odvisno od tega, kakšno babico dobiš.

pupa lepo, da si se oglasila. Ti kar polupčkaj svojo princesko še namesto nas! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.4.2010 18:57:13   
bcljka
oj srake (posebna vrstauser posted image )!

midva sva danes zjutri (no, po formuli) napadle dobrote k sva jih spekla iz petka na soboto ponoč... in morm povedat da je potica rez božanska in definitivno najboljša! bom prpopala slikco da se vam mal pocedijo sline user posted image

potem sva pa pogledala en film in po tem KONČNO šla na šmarno goro! sm težila že ene 14 dni da bi rada šla... pa ker je moj bl lene sorte in se mu ne da kej preveč migat, same me pa ni pustu je učeri končno popustu in sva dons končno šla user posted image user posted image user posted image ljudje so me mal čudn gledal... drugič si bom nalimala na čelo napis: ja, vem da sem noseča! user posted image user posted image user posted image

cojka - da bi se men to zgodil... jst bi enmu v glavo vse skp zabrisala! k to pa res ni obnašanje user posted image

pupa - lepo da si spet z nami... sicer pa jst bom tud brez EA user posted image

marjanaj - jst tud sovražm lukne na cesti! user posted image user posted image user posted image

grem gledat 24ur ... upam da bo dons res! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.4.2010 19:16:11   
Anonimen
Da takoj povem. Neka_noč vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da se super počuti. Upam, da bosta šla z njenim čmrljem kmalu domov (btw ful je luškan, pa sploh ne zgleda tako drobcan, čeprav slike znajo varati).
petrca ful si lepe košarice z jajčki pripravilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Ceprav tu na ljubljancankah vidis, da je bolj malo nasvetov. Na temi svojega meseca se pa verjetno lahko nadejas svakojake panike. No, samo take it easy. A ne nax? Ti si sla rodit brez vsega, ce se prav spomnim. Je sel tvoj se fotoaparat kupit
Pa ful dobro si malega navadila, da mu RR pase. Mogoce bodo v kratkem naredili se live prenos in potem bomo Taicku pele uspavanke. 6 glasno. Oh, kako bo srecen otrok

Če mene vprašaš, na tej temi, ne da je malo nasvetov, ampak jih sploh ni, ker nam same traparije hodijo po glavi. Če pa že so nasveti, so pa načeloma narobni, razen če jih povejo neka_noč ali Nataša ali ap živa. ta se tud Krti in cojka nekaj trudile, pa jima ni čist ratalouser posted image
Drugač pa res punce čist na izi, mene je res presenetilo in sem šla v P brez vsega. Imela sem edino cel ruzak knjig, ker naj bi jaz to tam ful bralauser posted image
Upam, da boste vse tako navadile naše aprilčke, da bojo z vami viseli na rr, da bomo še vedno lahko četale. Čeprav če mene vprašate, so že navajeniuser posted image

Tale bikova semena vam še zdej ne grejo iz glave vidimuser posted image Se bomo morale kar zmenit in iti res vprašati, kaj počnejo. Me je zadnjič spet mikalo, ko sem šla mimo, samo ne bi rada izpadla kreten, ker imam pojma kaj je to. SEm pa ravno nek stala pred blokom in pride mimo en par in tip reče, lej bikova semena, kaj zaboga je pa to. se mi je tok fajn zdel, da še kdo nima pojma kaj nej bi v tej firmi počel.

marjanaj veš, da sem ti že hotla rečt, če imaš čas, da greva kak dan do kobilce. Moram priznati, da sem zdele res manj tam, ker mi ne znese iti vsak dan, sploh če je kakšen beden vreme, ali pa če ima mali prehude krče. Lahko greva komot kakšne dan, samo mislim, da boš ti zdele kmalu drugje pristala. Tako, da lahko počakava na tvojega korenjaka in greva potem tja na kavico, malo vozičkat in gledat konjčke.

cojka si mi razlagal o vozičku, pa sem te pozabila vprašati ali dobita celega notri ali ga morata razstavit? Glede tašče pa, sej veš, brezveze. Vse so iste. majo neke bedne fore. Samo to k ti je naredila je res mimo no. Me pa veseli, da se ne sekiraš in se ti j...user posted image

Evo ženske, da se še jaz malo javim.
A veste, nočem rečt srake. A veste zakaj, ker mi grejo ta prave srake ful na živce. Odkar so se razpasle po Ljubljani, v naši ulici sploh ni ptičkov, ki so nas tako prijetno zbujali. Samo nekaj se dere. Vsi avti so posrani (zgleda tko, ko da bi mel 5 golobov drisko ), pa vsake toliko pobijejo kakega ptiča in ga dobiš kot darilo na avtu. Okusno, ni kej.

Tale srake je prišel čist tako. Ker sem jaz, kot vedno, nekaj pobrkljala in napisala namesto srečanje, sračenje in od takrat smo srakeuser posted image

Ženske, ki greste v Postojno rodit, a si boste doplačale za svojo sobo, je  to še možno??

amazonka jaz sem hotela vzet to sobo, no pa me je potem prehitelo in nisem mogla rodit v Postojni. Je pa še vedno možno, samo je težko dobiti to sobo, ker so ful zasedene.

pupa sej se bost kmalu uvedli in boš imela spet kej časa za nasuser posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 4.4.2010 19:18:36 >

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.4.2010 19:48:39   
Masha_M
pupa*81: Najprej vse čestitke za princesko Tarjo! Vam želim, da bi se lepo utekli v vsakdanje rutine, pridno spali in veliko jedli. ;)

marjanaj: Ena moja znanka je rodila pred dobrim mesecem, pa je rekla da so ji full pustili naokrog hodit, da je imela vse tiste merilce za srček itd. brezžične, tako da se je lahko v Postojni premikala kakor je želela, na koncu pa rodila na vseh štirih, ker ji je ta položaj najbolj ustrezal. user posted image Je pa res, da sta v osnovi doplačala za porod v vodi in možno da ti fancy merilci pridejo samo s tem v kompletu. Je pa rekla, da je bila samo en del v vodi, potem ji ni več ustrezalo in je zlezla ven, malo čepela, na koncu pa kot sem rekla - doggy style. :) Prav tako brez EA, analgetikov in vseh ostalih kemikalij.

bcljka: Sorry, sem bolj nova tukaj, pa še nimam vsega backgrounda. Kaj ti počneš? V povezavi s čim bo tvoj prispevek? Na kakšno temo? user posted image

nax05: Meni so ob bikovih semenih najprej padli na pamet bikovi prašniki, ki jih je pač en teleban malo pobrkal oz. napisal po svoje. Je pa res, da nimam blage veze v kakšnem kontekstu so bili omenjeni, tako da možno da sem tudi čisto mimo brcnila. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.4.2010 20:47:26   
bcljka
masha_m prispevek je o nosečnicah in vožnji v avtomobilu... jst in user posted image v trebuščku nastopamo v tem prispevku user posted image drgač pa nimam nč s televizijo user posted image sicer pa dons spet ni blo user posted image user posted image user posted image

evo najine dobrote:
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.4.2010 21:08:40   
Masha_M
In kaj si pametnega povedala na to temo? :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.4.2010 21:21:03   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

"Prosim če se tole lahko uredi še pred torkom zjutraj. Javi po sms-u ko bo urejeno. Hvala!"

Da nimava midve istih šefov????? Me je kr zmrazilo, ko sem brala tvoj post!!!user posted image user posted image  Kako znano mi je to!!

kaj naj še pokomentiram?

Marjanaj - pa zakaj se tvoj ne vozi k tebi???? Te luknje niso prijetne že brez otroka v tebi!!user posted image

Joj, kaj sm se spomnila. Kaj mi je dons prijavu moj: vpraša če greva na en sprehod in jst ful navdušena, vstanem in se oblečem in že zunaj, na hodniku se moj ustavi in reče ves zaprepaščen;
"pa sej ne greva košarke igrat, pust žogo doma, sam na sprehod greva!!" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  men nič jasno, deloval je namreč totalno resno in že korak nazaj proti stanovanju je naredil user posted image user posted image user posted image  

"Ja, žogo nosiš pod puloverjem, sej jo vidim!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ne vem, če je vam tud tok smešno, sam men je takrat ful blo!!user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.4.2010 21:23:02   
krtkova
u bistvu sm prebrala svoj post in........kr neki nakladam!!user posted image

sori srake, takle mamo, boljš, da grem dalje brati knjigo, ki mi jo je dala Aglaia...............user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.4.2010 21:26:21   
bcljka
krtkova - to foro z žogo pod puloverjem je men profesor na faksu povedu ene 3 mesce nazaj... in mi je bla itak najbl smešna v tistem trenutku user posted image

masha_m - jst bl mal... več so povedal v porodnišnici in pa inštruktor varne vožnje... jst sm bla "rekvizit" za demonstracije ... no, par besed sm pa tud povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.4.2010 21:36:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Da nimava midve istih šefov????? Me je kr zmrazilo, ko sem brala tvoj post!!!user posted image user posted image  Kako znano mi je to!!
Če ti je tole (preveč) znano, potem lahko rečem samo moje sožalje. Ker mene spravlja na obrate za ponoret! :(

Tole z žogo pa meni ni (več) tako smešno, ker sva se z enim bivšim večkrat neškodljivo hecala ob pogledu na nosečke, da so pojedle kakšno žogo. :)

bcljka:
Saj ni važno. Vsaj "spoznavati" vas bom začela. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.4.2010 21:43:22   
krtkova
tole z žogo je u iber stara fora (bcljka - če si jo pred 3 meseci prvič slišala......user posted image ) , tko, da poanta ni bila v tem. Fora je bila v nastopu mojga, kar pa je jasno težko opisati.......Ah, sej sm napisala, da sam nakladam in da zadeva ni tko zanimiva, kokr sm mislila, da bo.
Pozabte!!

Ja, Masha - tudi tebi moje sožalje!! A te kdaj prime koga ustreliti, utopiti, zadaviti, pljuniti...?? Ni panike, normalna si!!!user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.4.2010 21:46:24   
bcljka
hja... nism bla nikol v taki situaciji da bi jo slišala user posted image al sm jo pa preslišala ker ni bla aktualna zame user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.4.2010 22:00:21   
anajrim
Punce lep pozdrav!

Mi smo pa danes preživeli krasen dan oz. praznik v krogu širše familije..user posted image .od ene babi k drugi in tako od ene mize k drugi...zdaj sem pa ko soduser posted image user posted image user posted image ...ubistvu sem počasi že malo lačnauser posted image user posted image user posted image ...čudno hitro se želodec raztegne...user posted image

Lep večer

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 22:40:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.4.2010 7:21:58   
Masha_M
Dobro jutro moje srake! Jup, zdaj ste eno pikico že moje. ;)

Jaz se odpravljam na Obalo k dragemu in v.d. tašče in tasta, sestričnam moje bodoče male Žabe, na kakšne dobre ribice in če bo sreča mila še kakšen sprehod. :)

krtkova:
ČE me prime?!?! Tukaj "če" sploh ni vprašanje, so samo dnevi ko me to prime večkrat in dnevi, ko me ne prime manjkrat. :) "Nikoli" pa že nekaj mesecev ne več. user posted image

cojka: Imam ZELO zdravorazumsko mamo in nekoč davno nazaj smo iskali opcijo, da bi sedanje stanovanje ob doplačilu zamenjali za večjo dvodružinsko hišo, a smo potem ugotovili da si s tem le nadeneš mlinski kamen okrog vratu, ki si ga težko snameš. In takrat mi je rekla: "Ponosna sem nate, zaupam ti in verjamem, da bo vse okej, morava pa se zavedati, da si partnerja izbiraš zase, ne zame in da ni moja dolžnost imeti rada vsakogar in ni nujno, da mi bo vsak simpatičen."

In tako zdaj nihče nima več nobenih teženj po skupnem življenju, si pa želim biti nekje na 10min dosega z avtom, ker verjamem da mi bo pomoč s tamaučijem kdaj prišla neznansko prav in bom hvaležna zanjo do amena. :D No, ampak saj... v Ljubljani je vse blizu. :)

cojka: Midva se trenutno ravno zaradi teže vozička bolj nagibava k Jane Slalom Reverse, ki ima slabih 10kg s športnim delom vred, Peg Perego GT3 ima pa dobrih 13 kg. :s ****t ga, če imam pa rahitične rokice. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.4.2010 9:09:32   
lumpa6
dobro jutro,
kak ste spale, jaz bol tko tko, je najmlajši celo noč kašljau

evo eno kavico za dobro jutro, jaz jo tudi pijem user posted image  
tašče kaj je že to jaz je že več kot eno leto nism vidla, ja tut svojih unukou ne pride pogledat

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.4.2010 12:58:09   
petrca2507
Pozdravček vsem user posted image

masha...midva sva tut izbirala med Peg Perego GT3 in Jane Slalom Pro Formula. Na koncu sva vzela Jane.

srake...pri nas jih je cel kup in nekatere znajo bit prav napadalne. Moja starejša psica se jih zaradi nizkega preletavanja nad njenim hrbtom boji. Enkart je zalaufala nad en trop, pa ji je ena vrnila z nizkim preltom nad hrbtom in cukanjem za dlako. Jst nism mogla verjet lastnim očem. Vse skupaj je videl tudi mimoidoči starejši gospod in je rekel, da je taka dejanja potrebno prijavit. user posted image Sama nisem naredila nič, ker niti nisem vedla, koga poklicat. Sem pa kak mesec kasnej vidla, da eni "uniformiranci" res lovijo te srake. Kasneje pa se je v naselju pojavil še napis glede srak, prijave, ...

cojka...najbolš da si v prtlažnem delu še premično dilo zrihtaš in po njej zapelješ voziček gor. user posted image

MM...a ni šla ona v Prekmurje na velikonočno pojedino? user posted image

mame in tašče...k sreči imam obe "zlate" --- zaenkrat. Res sta tko dobri, da nimam nobenih pripomb ne čez eno, ne čez drugo.

www.petrca.net

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.4.2010 13:05:26   
krtkova
Jutro!!

MM je nekje v Prekmurju, kolikor vem (jo zelo pogrešam!!) in MKBK je tud nekje na unem koncu. user posted image

Cojka - jst mam quinny voziček in mi tud pod razno ni jasno, kako ga bom dala v prtljažnik. Ker jst sm ga nameravala kar nezloženega notr dat, pa po mojem ne bo šlo. Bom dala košaro dol, pa ogrodje posebi notr. KO bo pa športni del aktualen pa...kaj pa vem, mogoče do takrat pridobim na mišica al se pa naučim rutinsko zlagati voziček!! Ker ko sem mojmu omenila, da bi mi inštaliral rampo, me je pogledal, kot da sm zmešana.user posted image user posted image

Zdej me pa pelje na Trojane na krofe!user posted image user posted image

PS: včeri vidla enga mrtvega goloba, k so ga po mojem srake stolkle, al se mi pa sam zdi, zdej k je Masha to omenjala.user posted image  Tko krute pa me srake vendarle nismo, a ne!!??user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.4.2010 18:39:43   
katrinka
o lublanske cveke...jz sem konc zmatrana od teh praznikovuser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.4.2010 18:55:27   
lumpa6
vozički, ja meni ga ni potrebno razstavljati, prednost vožnje kombija,  in se mi je nekoč zgodilo, da sem peljala mojo mamo po nakupih in ker je gospa že malo starejša jo vedno bolijo kolki ko je treba robo v avto zložit, seveda je biu žiga, moj najmanjši sin takrat star par meseceu in ker sem morala sama vse v avto zložit, sem ga odložila kar v voziček, saj so gospo mamo tudi roke bolele in ga ni mogla držat, nato sem vso robo zložila v avto, gospa se je tudi vsedla in jaz že čist znervirana se vsedem za volan, da gremo, in še dobro da sem hotela prevert, če mali lepo sedi in je pripet po pravilih in kaj vidim, sploh ga ni v avtosedežu ampak še vedno v prtljažniku v vozku lepo spi, takrat sem si prisegla da je to zadnjič, da sama z otrokom hodim po nakupih za mamo, sedaj greva z možem ali pa z starejšimi otrokiuser posted image user posted image ,  groza kaj se nam vse lahko zgodi

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 5.4.2010 18:57:51 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?