krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975 da ne pozabim danes smo rezervirali že poletne počitnice zaćetek avgusta Dalmacija komaj čakam kje točno pa? Jst sanjam dalmacijo že zadnjih nekaj dni, skoz neki obujam spomine na zadnji dve poletji, ko sva kruzala po celi Dalmaciji!!! In, ja, sreda dopoldne Mihalek. Midva sva šla pa do Trojan (namenoma po stari cesti) na krofe. Tam pa totalna gneča, matr, nism vedla, da je to še vedno tko popularna lokacija. Sva kupila en zanič, suh krof in dve brezokusni kremšniti. Potem sva šla mimo Izlak (ki so propadle) do Zagorja. Potem sva se pa odločila, da ker še noben ni bil v Trbovljah, da greva tja na kavo. Kar ni blo tko enostavno, ker je blo to mesto duhov. Edini prostor, kjer se je kaj dogajalo, je bilo nogometno igrišče NK Rudarja. Sva šla torej tja in pogledala še par minut tekme NK Rudar proti NK Britof, mladinci. Sam sva pa medtem razmišljala, kakšni kraji so vse to, bogu za hrbtom. Meni se zmeša da se moram tja preseliti. No, potem v smeri Litije in sva zavila do Vač, kjer sva šla do GEOSS središča Slovenije. Tam odkrila oštarijo Vrabec, ki se je izkazala, da je v lasti ene moje znanke in njenga moža, ki ju nism vidla že kr neki let. Prej sta imela gostilno Breskvar, v Trnovem, če mogoče poznate. No, skratka, zdej mata tam gor in je super luštna zadeva z zelo zelo dobro hrano!! In potem sva nadaljevala do Moravč in proti LJubljani in še do Polhovga gradca. In potem končno domov. Sem bila že kr utrujena od vožnje, sva nardila skor 200 km. Imela sva se super, sploh če pomislm, da sva primaro hotla gniti na kavču!! No, skratka, jst sm še kr vesela, da je konec praznikov. Je blo bedno vreme in se mi zdi, da so se ful vlekli (edin hrana je bila pa zakon!! še posebej sem hvaležna bajski MM, da ni uspela splezati na moj balkon!!! ).
|