mkbk
|
Ok, ok spet komi sledim, k ste tolk nasrakale v teh par dneh...komentirala bom pol ko bom vse prečitala! samo tok, da kolkor jaz vem so ljubljano zasedle vrane - te se grdo derejo in so napadalne in ne srake, men so srake ful lepe, k so take črnobele, pa še rade majo kej k se sveti . just like me! ČESTITKE NEKI NOČI! Pozdrav tebi pupa, sej se boste navadli pa bo. Drugač da mal na hitro povem, kaj mi je kej dogajal: V petek je pršla moja por. priča iz Londona (tam živi) in je blo treba vse podebatirat, potem sta šla v soboto moj lubi in Filip v Prekmurje, jaz sem si pa vzela čas zase in šla s pričo na kosilo, pa mal bluzila po štacunah, zvečer pa na eno tridesetletnico (btw. hvala za nasvete za daril - NOT!!), kjer je blo pol mojih sošolcewv iz srednje in sm šla domov ob dveh ko sem ugotovila, da smo se glih začel o maturantskem izletu pogovarjat in da bo trajal vsaj še dve uri. Sm se zjutri zbudila vsa koma (nism pila, če kera misli) in se spakerala na vlak za do MB, kjer me je uhvatil in popakiral do Beltinec. Tam pa cela njegova family in moj tamauček, jasno že krepko prehlajen. In potem sem jim požrla žegna, kar ga je ostalo, v pon popoldne smo šli pa domu. Pa se je Filipu že začel uček na ful gnojit in zvečer še vročina, tko da ga mam danes doma, je ful ubošček, cel dan samo po naročju in skos malo dremlje. Mu pa spet raste (pre je imel 39, pa sm mu zbila, pa spet kuha). Pa še moj dela do dveh ponoč. Itak. Komi čakam, da rodim, da bom sama z dvema. Aja, pa kot se spodobi med prazniki - sva mela še zakonsko krizo, za božič sva tud šla po tej poti. Zdj je pa meni nekaj udarlo v glavo in sem usred filma o Rayu začela tulit , da me bo zapustu, k sm tko grozna baba, nonstop tečna, itd. V glavnem v stilu, tko da se do včeri nism pomirila, ko mi je reku, da se ne misl vsak večer o tem pogovarjat . No, hvala dragi mož, zdej se pa ful boljš počutm. Danes sem imela G pregled in je vse o9k, samo kap me je zadela, ko sm stopla na vago, ginič pa ni upal niti komentirat. Valda, kaj mi pa da za praznike pregled. Tenks a lot. 2,5 kg v treh tednih. Podiram rekorde in NE pridem na torte! Drgač pa : Naša mala Lara brca ko norc MM, kje si ti bla? Drgač je blo pa za praznike fino, če me razumete
|