|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
5.4.2010 13:11:21   
witch
twetka mogoče je pa vgnezditvena kri... jaz bi na tvojem mestu zjutraj probala narediti še en test, sploh če m ni taka kot mora biti. pa na pregled bi se naročila. jaz držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image da te prebarvam na roza in da je to to user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.4.2010 13:16:06   
twetka
Joj, ker res ne vem kaj si mislit, ker če čist tanka črtica, je pa vidna in ne vem no a bi blo to možno vse skup. Verjetno je test zatajil. Bom zjutraj še enkrat probala pa če še bo črtica bom šla še po cb, ker zdej sem s trakci bc. Po moje ni nič, ampak glede na mojo blago menstro je čudno, enkrat je malo rdeče, drugič roza, včasih nič, bolečine mam bolj v križu kot pa kje drugje. Sploh ne vem a se tega lahk veselim al se mi samo zdi, po moje dokler da moj pride domov bo zginla preden mu bom lahk pokazala in se nebo nič videlo. Sem že pomislila na vgnezditveno, ker pol hormon šele začne naraščat. Malo me je strah te krvavitve, če slučajno je in bi rada čimprej zvedla, tako da če bo še zjutraj pokličem in zahtevam krvni test, pa začnem z dabrostonom da nebo kaj narobe,sam verjetno nebo nič iz tega.  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.4.2010 13:53:30   
jacki
twetka čist možno je, da si noseča, kljub vidnem izcedku, ki ni nujno da je mestruacija. Od moje prijateljice mami, je imela pri vse treh otrocih krvave izcedke skoraj celo nosečnost...ta prvič sploh ni vedla, da je noseča do 4 al celo 5 meseca...no, v drugo in tretje ji je bilo hitro jasno.
Naredi še en test jutri zjutraj, pa hitro poročaj, a si user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!!!!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.4.2010 14:18:47   
Shilou
pozdrav punce. Evo še moj datum nezaželjene user posted image 19.04.2010.

Lep preostanek dneva vam vsem skupaj želim ter veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.4.2010 14:28:15   
twetka
Jao, ne vem, prav strah me je jutrišnjega testiranja, da črtice nebo. Bi bilo pa lepo če bi bila bolj močna, bomo videli, ful sem nervozna, ker me je lih tolk tista mičkena tanka črtica spravla iz tira. Če nebi bilo nič pač ok, zdej pa spet upam, da pa je kaj. Ne vem ful me je strah vsega skup zdej. Sploh ne vem kaj si nej mislim, težka bo čakat do jutr. 

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.4.2010 15:43:39   
sarar
twetka, pri obeh nosečnostih do zdaj, ko se je tudi srečno končalo, sem imela prve dva meseca take kravavirve. ful lahne. tko da jz upam, da si srečka nosečka. jutri vsekakor naredi še enkrat test. pa če te nič ne boli, ni rečeno, da je kaj narobe. ne moreš verjeti, koliko punc je kljub user posted image  imelo take izcedke/krvavitve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.4.2010 16:48:47   
twetka
Kaj pa vem, včeri sem mela ful bolečine pa soboto že malo zvečer, takšne kot so ob M, danes pa nič samo tako me pika pri jajčnikih, verjetno nebo iz tega nič, test je verjetno lažno pokazal, ker itak je bila čist tanka črtica, bom pa probala še jutr pa javim. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.4.2010 17:18:39   
tanjusi
tvetka pri meni je bilo isto , kr eno krvavkasto packanje,pa plus pa še kr krvavi izcedki,pa je bla nosečnost, ampak je tudi šla en teden po plusku user posted image user posted image user posted image user posted image , tak da nekaj najbrž ni ok, držim pesti vseeno zate!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.4.2010 17:46:59   
twetka
Po moje pri meni ni vse ok, me je mučlo pa sem porabla še drugi trakec pa je črtica kolker js vidim sam je ful ful bleda ne vem, bom jutr šla kupit testke pa še enkrat probala pa če jutr nebo pol ni. Itak pa vem da malo verjetno da je, pač firbec, na testke se pa itak ne zanesem, dokler ne dobim potrdila od krvne preiskave in UZ. Mi je blo pa zanimivo, ker še nisem doživela tega da bi se obarvala še druga. 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.4.2010 17:54:14   
jacki
twetka  držim pesti za jutri, pa upam,da je vse uredu.

Pri meni pa je prišlauser posted image , tako da prvi mesec ni bil uspešen user posted image user posted image user posted image in greva ta mesec v 2. krog.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.4.2010 18:30:16   
twetka
Mah ja bomo vidli jutr. Sam po moje to ni nič, po moje so testi malo zatajili. Ker na prvem trakecu je bila dobro vidna črtica sam ful tanka, na drugem pa slabo vidna pa široka, ne vem več, nisem tolk pametna. rada bi pa vedla če so testi malo narobe pokazali, ali gre za ss da je mogoče kaj bilo pa je šlo in je vedno manj hormona ali pa šele hormon narašča ne vem. Upam da narašča in bo jutr kaj več vidno. Sem jezna da me tako zafrkava pol pa še testi po vrhu. Drugače pa predvidevam da je šibka M zaradi prevelikega stresa in psihiranja. 

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.4.2010 18:44:00   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog) 
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.4.2010 18:45:47   
witch
Zdaj pa je dosti modre barve user posted image user posted image smo se zmenile, da bo april roza. Počasi je na vrsti kakšna rozika.
mojamura, spaghetek, mateja134, Star, etna - user posted image user posted image user posted image da boste vse roza user posted image
Shilou - upam, da te pobavam roza user posted image
jacki - user posted image in user posted image za naprej

< Sporočilo je popravil witch -- 5.4.2010 18:46:51 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.4.2010 18:59:47   
zaljubljena23
Twetka, če greš an to varianto, test ponovi čez dva dni...Hormon se podvaja na dva dni in če bo črtica močnejša je N...Vedi pa, da trakci BC velikorat zatajijo in pokažejo lažen rezultat

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.4.2010 19:18:42   
twetka
Zaljubljena itak da testi niso nikoli ziher. Js itak ne verjamem, sam tisti prvo ko sem vidla me je malo šokiralo, pač probala še bom za vsak slučaj, ker menstre skoraj ni pa je danes 3 dan tako da neka zadeva more bit narobe, glede na to da so folikli bli kaj pa vem sej pravim nisem tolk pametna, tolk se pa ne spoznam na cikluse.  Bomo videli kaj se bo izcimilo, pa tut če bo bolj močna črta verjetno nebom verjela dokler nebom imela potrjeno s krvnim testom in UZ. 

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.4.2010 21:34:35   
miklarom
go,go, go, punce gremo , april je že tukaj, barvajte user posted image , jaz pa navijam za vse vas a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.4.2010 22:37:15   
twetka
Joj pupe kolk sem js nervozna, da prav ne morem spat pa tako lepo sem odmislila že vse skupaj in si naredila čist druge načrte kako si uredit življenje, kako shujšat, zdravo jest, zdej pa prav ne vem a se pazit al ne. Če nebi imela tolk šibke menstre sploh nebi pomislila na testiranje, ampak res se sprašujem kaj se dogaja, da je danes skoraj ni bilo. Eden vložek sem imela skozi cel dan, zvečer pa je bil na njem samo mali  rjav izcedek tako da sem si zdej dala samo higienskega, tamalega not. Ful me res bega vse skup, včeri sem imela bolečine, danes jih pa ni več edino čist druga bolečina, neko čudno špikanje v trebuhu pa okoli jajčnikov in v križu tako da resno sem zaskrbljena ne vem no. jutri nameravam naredit clear blue, ki je menda najbolj zanesljiv in če bo tisti negativen, mislim da mu lahko verjamem ampak še vedno me bo begala ta šibka menstruacija in to da sploh ni bilo podobno menstruaciji, ta čuden roza izcedek brez vonja, ker menstruacija ima svoj vonj in js tudi po tem vem da bo prišla ponavadi, zdej pa tega ni. Se opravičujem, ker sem tečna samo resnično me vse skup bega in sem ful zaskrbljena. Ne vem a nej grem za vsak slučaj na krvni test da bom 100% ali kaj naj naredim. Bega me vse skup to s pregledom na neplodnostni čez dva tedna in ne vem rada bi bila prepričana kaj se dogaja, če se slučajno da mi nebo treba več it dol pa da to sporočim pravočasno. Sej niti ne vem a te to ginekolog napoti al osebni zdravnik za krvni test. Moj je reku nej jutr testiram pa če nebo pol verjetno tako ni, sam rada bi vedela od kod tako šibka menstra, lih ta mesec ko bi naj folikli rastli in če reagiraš pa da se ne prime, bi verjetno mogla bit močnejša. Js res več nisem tolk pametna, pa jezna sem sama nase res, da se more vse to meni dogajat, groza. Še dobro da mam forum da se lahko tu razpišem, ker mojemu je vse skup že tečno komu drugemu pa ne morem, ker jih nočem obremenjevat in ko bo ratalo bi jih rada presenetila, recimo mojo mamo in ji res nočem zdej težit s kakimi lažnimi testi in ker živimo skup je težko bilo danes vse to prikrit. Upam, da bo čimprej jutro in bom izvedela vesele novice, v kar sicer dvomim glede na to da so bile na nezanesljivem testu zelo šibke črtice. Enim se je tista šibka črtica čez devet mesecev rodila, mene so pa poleg menstre začeli še testi malo zezat.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.4.2010 23:15:41   
Arwenko
tweetka...umiri se in ne kompliciraj, tako ali tako ne boš nič spremenila. Ti pa naj povem, da je imela moja sodelavka takšne krvavitve kot menstruacija dva meseca, šele tretja menstruacija ji je izostala. Danes je njena punca stara 13 let. Tako da vse je odprto. Samo pazi, da ne boš ti še s psiho kakšnega SS sprožla, ker sama sebi tak stres delaš, da je to že groza in stres je dokazano dejavnik za SS.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.4.2010 23:43:23   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

tweetka...umiri se in ne kompliciraj, tako ali tako ne boš nič spremenila. Ti pa naj povem, da je imela moja sodelavka takšne krvavitve kot menstruacija dva meseca, šele tretja menstruacija ji je izostala. Danes je njena punca stara 13 let. Tako da vse je odprto. Samo pazi, da ne boš ti še s psiho kakšnega SS sprožla, ker sama sebi tak stres delaš, da je to že groza in stres je dokazano dejavnik za SS.

se podpišem pod t. ne kompliciraj, vem da je težko, ampak dej na off, počak kak dan pa ponovi test. zaposli se s čimda navš tolk na to mislila. potrudi se, pa bo. pa upam, da jutri ali pojutrišnjem poveš kako lepo novičko.

nočko vsem skupaj!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.4.2010 7:27:39   
agataema
Tweetka upam, da ti je zdajle test pokazal močnejšo črtico. Jaz sem imela probleme s krvavitvami cel prvi in cel zadnji trimester prve nosečnosti, tako da zame ne bi bila taka situacija prav nič čudna. Upam, da kmalu sporočiš dobro novico.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.4.2010 7:47:54   
pika555
Pozdravljene!
Ta mesec nas pa ni tako veliko tukaj gori! Ali se samo mani zdi? Spet je tista zoprna polovica meseca, ko čakamo "izid" user posted image . Držim pesti za vse vas in naj bo čimprej kakšna user posted image .

kakšne imate izkušnje z ovul.testi, ali so zanesljivi? ker meni je ta mesec pokazal ovulacijo par dni prej kot navadno.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.4.2010 7:53:24   
lidik
JUTRO PUNCE !!!!
Kako ste preživele praznike? No upam, da niste preveč popacale in da boste lahko danes prišle tudi kaj tu čvekati, da ne bo meni slučajno dolgčas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.4.2010 8:05:15   
witch
Sem zelo vesela da je praznikov konec. user posted image ker toliko hrane pojesti je res preveč user posted image
Moja pletenica je bila super user posted image pa sončni zahod, ki sem ga pekla tudi user posted image so naši vse pojedli, tako da sem mogla včeraj še enkrat peči, ker smo dobili obiske user posted image
Jaz pričakujem jutri O, tako da pridno slončkava user posted image user posted image še potres v mehiki sva naredila user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo kakšna rozika danes user posted image user posted image user posted image
Imam eno vprašanje. Kakšno intimno milo uporabljate? Jaz imam občutek, da mi to milo ful izsuši nožnico. Je to možno?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.4.2010 8:06:45   
aqua77
jutro,

no prazniki so mimo, vsem pa en lep in uspešen delovni teden, ki je hvala bogu krajši za en dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

tweetka, a si lulala na palčko? čakamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.4.2010 8:09:35   
witch
twetka si ponovila test? Kot so rekle pred mano... pomiri se, da če je kaj, da nebi bilo kaj narobe.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Star kje siiiiiiiii? Si se že testirala? Kako kaže? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (75%)

Zadovoljna. (0%)

Niti zadovoljna niti nezadovoljna. (0%)

Razočarana. (25%)

Zelo razočarana. (0%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!