twetka
|
Joj pupe kolk sem js nervozna, da prav ne morem spat pa tako lepo sem odmislila že vse skupaj in si naredila čist druge načrte kako si uredit življenje, kako shujšat, zdravo jest, zdej pa prav ne vem a se pazit al ne. Če nebi imela tolk šibke menstre sploh nebi pomislila na testiranje, ampak res se sprašujem kaj se dogaja, da je danes skoraj ni bilo. Eden vložek sem imela skozi cel dan, zvečer pa je bil na njem samo mali rjav izcedek tako da sem si zdej dala samo higienskega, tamalega not. Ful me res bega vse skup, včeri sem imela bolečine, danes jih pa ni več edino čist druga bolečina, neko čudno špikanje v trebuhu pa okoli jajčnikov in v križu tako da resno sem zaskrbljena ne vem no. jutri nameravam naredit clear blue, ki je menda najbolj zanesljiv in če bo tisti negativen, mislim da mu lahko verjamem ampak še vedno me bo begala ta šibka menstruacija in to da sploh ni bilo podobno menstruaciji, ta čuden roza izcedek brez vonja, ker menstruacija ima svoj vonj in js tudi po tem vem da bo prišla ponavadi, zdej pa tega ni. Se opravičujem, ker sem tečna samo resnično me vse skup bega in sem ful zaskrbljena. Ne vem a nej grem za vsak slučaj na krvni test da bom 100% ali kaj naj naredim. Bega me vse skup to s pregledom na neplodnostni čez dva tedna in ne vem rada bi bila prepričana kaj se dogaja, če se slučajno da mi nebo treba več it dol pa da to sporočim pravočasno. Sej niti ne vem a te to ginekolog napoti al osebni zdravnik za krvni test. Moj je reku nej jutr testiram pa če nebo pol verjetno tako ni, sam rada bi vedela od kod tako šibka menstra, lih ta mesec ko bi naj folikli rastli in če reagiraš pa da se ne prime, bi verjetno mogla bit močnejša. Js res več nisem tolk pametna, pa jezna sem sama nase res, da se more vse to meni dogajat, groza. Še dobro da mam forum da se lahko tu razpišem, ker mojemu je vse skup že tečno komu drugemu pa ne morem, ker jih nočem obremenjevat in ko bo ratalo bi jih rada presenetila, recimo mojo mamo in ji res nočem zdej težit s kakimi lažnimi testi in ker živimo skup je težko bilo danes vse to prikrit. Upam, da bo čimprej jutro in bom izvedela vesele novice, v kar sicer dvomim glede na to da so bile na nezanesljivem testu zelo šibke črtice. Enim se je tista šibka črtica čez devet mesecev rodila, mene so pa poleg menstre začeli še testi malo zezat.
|