Sempervivum
|
Tole bi moglo bit pa na vrhu prejšnjega posta Jaja, sej vem, spet klobase ... IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Enkrat pomladi bi lahko naredile srečanje na Šobcu. Tak mini piknik...dekice, kak sendivč in čokolado, magari vzamemo v Lescah coffe to go ..pa je. Otročki imajo dovolj prostora za igro in plazenje, me pa en čvek udarimo. Jaz sem za! Prav super bi bilo IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - ja nobl, celo kopalke dobite. Jaz mam tiste neoprenske hlačke, ampak je v Atlantisu itak tak vroče, da mu jih nisem gor vlekla, imava samo plavalne pleničke. Če boš imela drug teden kaj časa, lahko pridem do tebe in gremo malo vozičkat, ko bo lepo vreme. Ja, no, sej neoprenske hlačke za v vodo ... kopalke Sem mogoče narobe napisala ... Drug teden ... v torek bi kam šla Mogoče prvič v ZOO? Samo moj ne sme avta rabit, ker sva mojega v času moje nosečnosti prodala, ker sem bila itak na bolniški in ves čas pa nikamor nisem smela. Ali pa v mesto, mogoče Kaj pa vem. Mogoče pa v službo? Vsekakor bi rada izkoristila lepo vreme, kot sem gledala, bo sonček. Za naprej pa še ne vem ... ne glede vremena, ne glede časa. Drugače pa seveda lepo povabljena. Kdaj pa ti hodiš okrog? Vzameš kosilo s sabo? Sem pa včeraj po pošti dobila takole žehtico (seveda z našimi podatki). Super je Sicer kr draga, 55 EUR, ampak je ogromna in ful paše v otroško na steno: http://www.migetalcki.com/new_page_4.htm Sam ti pa res vse izbrskaš Ful lepo! Sem si že shranila link, mogoče upporabim kot darilo, saj K pričakuje bratranca/sestrično. Danes zvečer, ko pride moj, bom barvala jajčka. Jutri gremo pa v ZOO Joj, še ena prečudovita novička. Moj nima več ob torkih predavanj. Tak sem vesela. Jeeeeee! Super za očka! IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Kje pa ste vsi? Evo nas tu Z enodnevnim zamikom Reby - nisem povedala kaj me je moj nahecu. Po on čist resno pravi, pa ti imaš . A res? pravim in že tečem v kopalnico. Moj pa za mano, prvi april, prvi april. Sonček - je bilo blizu petelinjega zajtrka. Semper* - pa te je tvoj odrešil dileme, kaj? Ja Samo mali se od včeraj tako čudno obnaša, ko jeva kosilo - kar neki se joka vmes, pa nisem še čisto za ziher pogruntala, kaj ga matra Joj, kok je smotano tole, k ne veš, kaj jim je
|