|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
2.4.2010 23:25:21   
Goldy
Kje pa ste vsi?user posted image

sonček - ne, še ne delam, 19. maja mi steče porodniška, pol pa počasi bo treba it delat. V postopek greva kao v jeseni. 21.5. imam že zmenek z dr. D-jem, pol pa vidimo naprej. Itak moram najprej dobiti user posted image , tak da... Ma, včasih se vprašam, kako bom z 2 malima sfolgala, ker mojega ni veliko doma..., samo itak vem, da čakat nimam časa...moja leta..khmm. Sploh, če nam ne bi ratalo kar v prvo.

lučka - moj ima tut filing, da bo ratalo naravno. Mogoče pa res.user posted image  A vi2 pa "spet" žurat. Kakšna starša - jej, jej!user posted image

Reby - nisem povedala kaj me je moj nahecu. user posted image  Po user posted image  on čist resno pravi, pa ti imaš user posted image . A res? pravim in že tečem v kopalnico. Moj pa za mano, prvi april, prvi april. Sonček - je bilo blizu petelinjega zajtrka.user posted image

Semper* - pa te je tvoj odrešil dileme, kaj?user posted image

Seren* - kako Zarja?

Bumo - Lana je tak cukrček.

Nič, lepo in predvsem mirno noč vam želim!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.4.2010 10:03:10   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - jaz se tut vozim iz LJ v CE oz. Šentjur k G. Kadar pa mojega ni, ga pa od Goldy G nadomešča in je tut super. Pa mene je imela v porodni, sem bla ful zadovoljna z njo. Če boš pa hodla ti k njej, se boš pa lahko šla še v Laško namočt. Zdej pa že brojiš sitno, madonca je tole hitr šlo mim.

Sem pa včeraj po pošti dobila takole žehtico (seveda z našimi podatki). Super je user posted image Sicer kr draga, 55 EUR, ampak je ogromna in ful paše v otroško na steno:
http://www.migetalcki.com/new_page_4.htm

Danes zvečer, ko pride moj, bom barvala jajčka. Jutri gremo pa v ZOO user posted image
Joj, še ena prečudovita novička. Moj nima več ob torkih predavanj. Tak sem vesela.

Jap, brojimo sitno, pa mogoče bomo morali počasi kakšno cifro kar malce preskočiti. Mali je začel zaostajat v rasti ... menda ima čisto mini posteljico (mah ja, prej sem pa poslušala, kako imam mini maternico - zakaj zavraga mi tega še nihče ni rekel za rituser posted image ), pa bomo zdaj ves čas na opazovanju. Alternativa je, da sprožijo porod. Me je pa pretreslo....pa tako rada bi pomagala našemu malčkuuser posted image .

Mimogrede, a katera pozna prim. dr. Blejec iz Lj. P?

In super za zobke, žehtico, pirhe in ostale dobrote. Pri nas bomo po novem do nadaljnjega driblali terapijo noge-v-luft-in-čokolado-v-roke.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
3.4.2010 10:30:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Alternativa je, da sprožijo porod. Me je pa pretreslo....pa tako rada bi pomagala našemu malčku .

Mimogrede, a katera pozna prim. dr. Blejec iz Lj. P?

Zdaj si že 35 teden, kar je prav super. Kadar otročki zaostajajo v rasti, večkrat ocenijo, da se jim bo boljše godilo zunaj in sprožijo v porod. Ti se sam nič bat.
V LJ so strokovnjaki in jst verjamem vanje, da se bodo prav odločili.
Blejčeva je pa mela mene čez, ko sem en teden pred porodom ležala v 4. štuku.
Jst mam z njo pozitivne izkušnje.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
3.4.2010 10:48:30   
biba007
O, helou Ratatujček. Mah ja, smo v 35t, pa so mi razložili, da to še nič ne pomeni. Mali ima slabih 1800g in čedalje počasneje rasteuser posted image . Če prav razumem sta varianti slaba in slabša, samo da še ne vejo, katera je katera. Zgodnji porod ali nedonošenost.

Glede Blejčeve pa ravno srfam....in sem našla tole http://med.over.net/forum5/read.php?117,4208162. Ne vem, ne vem.... ne sliši se ravno fajn.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.4.2010 11:02:49   
Reby
biba - jaz upam, da bo vse ok in da se bodo pravilno odločili, karkoli bodo že naredili. Pri teži se pa tudi velikokrat zmotijo. Za ginekologe je pa povsod isto, eni so zadovoljni, drugi ne, velikokrat pa tudi pacientke malo natresejo še zraven.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.4.2010 11:03:46   
Reby
Mango - a je že katera probala dat? Ga mam in ravno razmišljam, bi mu dala zram sadja al ne. Po mojem škodit ne more...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.4.2010 13:45:35   
lučka 25
biba, te mere pri UZ tako varljive. Ker je kar nekaj odstopanj. Je pa tako, da oni že vedo, kaj je bolje za otročka.

Reby, midve lahko v LJ prideva ne ta teden, ki prihaja, ampak naslednji. Ker ta teden morva peljat avto popravit, pa že 2 zmenka mava. Potem naslednji teden pa komot. Je pa meni vseeno ali je to dopoldan ali popoldan. user posted image  
Glede manga pa ti ne vem kaj pametnega povedat, ker mi ne smemo jesti nobenih sadežov, ki niso lokalni. Probaj malo, pa boš videla.

miška, ohoj. Vidim, da si mela res dobre izkušnje v LJ in to je prav lepo slišat. Je tako, kot je rekla Reby, vsak ma svoje oči, merila,....ampak mislim da na splošno težko naletiš na slabega dr.

Goldy, mogoče pa user posted image  sploh ne bo, ali p samo ena. user posted image  No, jaz sem se odločila da bom zdaj naravno zansila, sem to rekla tudi mojemu G, pa se je nasmehni in rekel, da tako razmišljanje samo koristi. Ker on je rekel, da naj pa le pridem po napotnico za Reša, če bo potrebno, ker tako fletn otrok kot je Neža pa res rabi še bratca ali pa sestrico.user posted image

mojsonček, domnevam da pošte še ni bilo. Mater sem bolj nestrpna kot ti user posted image

No, jaz sem pa pri Neži spet probala korenje in......jap še kar alergija. Potem pa sem se še opogumila s puranom (sem povezovala, da če je alergija na piščanec, da zna bit tudi na purana - oboje perutnina - pa čeprav je P rekla, da to ni povezano.).......in, jap alergija. Tako, da ostajamo na teletni (ki je ne mara) in na govedini, ki pa jo še nekako spravimo skozi.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.4.2010 21:25:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

O, helou Ratatujček. Mah ja, smo v 35t, pa so mi razložili, da to še nič ne pomeni. Mali ima slabih 1800g in čedalje počasneje rasteuser posted image . Če prav razumem sta varianti slaba in slabša, samo da še ne vejo, katera je katera. Zgodnji porod ali nedonošenost.

Glede Blejčeve pa ravno srfam....in sem našla tole http://med.over.net/forum5/read.php?117,4208162. Ne vem, ne vem.... ne sliši se ravno fajn.

Pri meni je blo tako, da sem prišla v LJ zaradi kratkega materničnega vratu. Me je pregledala Dr. Blejčeva in takoj ugotovila, da je večji problem pri meni, da imam res ogromno plodovnice. Ji je bil že moj ogromen trebuh zelo sumljiv (dvojčki gor ali dol). In da bom ležala pri njih do poroda, ker je s tolko plodovnice je lahko zelo nevarno, da bi bila kje drugje, ko mi bo voda odtekla. Je tudi podrobno pregledovala moj tedaj plod A, da bi ugotovila vzrok, zakaj imam preveč plodovnice. Na UZ je takrat sicer zgledalo vse OK....
da ne bom več dolgovezila... rodila sem potem čez teden dni. Moj plod A je dejansko imel okvaro na požiralniku, ki je bila vzrok za preveč plodovnice.
Vmes ko sem ležala v 4. štuku in šla sama sebi na živce, sem ji malo težila, če me bodo še kaj pregledovali. Pa mi je lepo razložila, da nimava kaj drugega, kot čakat. Da od dodatnih UZ ne bo nobene koristi. Le več nervoze.
No, če gledam za nazaj, je bilo z njene strani vse speljano v mojo najboljšo korist.

Jst sem tudi slišala kaj čez njo v stilu, da zna biti preveč direktna in da zna kdaj pretiravati. In da je marsikoga že prizadela s kakšno izjavo. O njeni strokovnosti pa nisem slišala pripomb.
No, jst pač veliko dam na to, da so ljudje strokovnjaki. Prijazni gor ali dol. Direktni gor ali dol. Če gre kaj zlo narobe, je še kako pomembno, da imaš človeka, ki ve kaj dela.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.4.2010 21:28:23   
miska73

Mango - a je že katera probala dat? Ga mam in ravno razmišljam, bi mu dala zram sadja al ne. Po mojem škodit ne more...

Točno s tem se jst ubadam.
In sem se odločla, da ga jutri dobita par žličk pomešanih med jabolčno čežano.
Potem pa en dan kasneje malo bolj konkretno dozo.

Sem pa že enkrat dala kašico tole
Samo se mi zdi, da je svež mango le nekaj drugega. In bom bolj pazljivo pristopila.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.4.2010 22:12:26   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Evo nas tu user posted image  Z enodnevnim zamikom user posted image
Reby - nisem povedala kaj me je moj nahecu. user posted image  Po user posted image  on čist resno pravi, pa ti imaš user posted image . A res? pravim in že tečem v kopalnico. Moj pa za mano, prvi april, prvi april. Sonček - je bilo blizu petelinjega zajtrka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image  Samo mali se od včeraj tako čudno obnaša, ko jeva kosilo - kar neki se joka vmes, pa nisem še čisto za ziher pogruntala, kaj ga matra user posted image  Joj, kok je smotano tole, k ne veš, kaj jim je user posted image  

Biba, jaz se tudi kar strinjam z Reby, Lučko in Miško. Nisem niti brala unega linka, ampak če je eno slabo mnenje, to še nič ne pomeni. Ženske pišejo marsikaj, pa tudi interpretacija je vedno subjektivna. Imej zaupanje v strokovnost - Miška ti je napisala krasno izkušnjo in mnenje o tej dr. Jaz mislim, da lahko s pozitivnim odnosom veliko pridobiš. Ljudje to začutijo, pa če se zavedajo ali ne. Vse bo dobro. Prestolonaslednik je že donošen, tako da se nimaš ničesar bat. Včasih so pa tudi te meritve teže/dolžine ... precej površne. Če se ne motim, ima Goldy ravno tako izkušnjo ... Mislim na vaju!

Torej. Jaz sem barvala jajčka, potice nisem pekla (mi je tašča odstopila en kos), očka je nesel k žegnu, jaz sem tačas čvekala zunaj na sončku. Mali je bil cel dan izredno dobre volje, z izjemo tistega jokanja med kosilom, tako da predvidevam, da ni nobene reakcije na hrano user posted image  Dan je šel v glavnem mimo s svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.4.2010 22:15:28   
Sempervivum
Tole bi moglo bit pa na vrhu prejšnjega posta user posted image
Jaja, sej vem, spet klobase ...

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Enkrat pomladi bi lahko naredile srečanje na Šobcu. Tak mini piknik...dekice, kak sendivč in čokolado, magari vzamemo v Lescah coffe to go ..pa je. Otročki imajo dovolj prostora za igro in plazenje, me pa en čvek udarimo.

Jaz sem za! Prav super bi bilo user posted image

Semper - ja nobl, celo kopalke dobite. Jaz mam tiste neoprenske hlačke, ampak je v Atlantisu itak tak vroče, da mu jih nisem gor vlekla, imava samo plavalne pleničke. Če boš imela drug teden kaj časa, lahko pridem do tebe in gremo malo vozičkat, ko bo lepo vreme.

Ja, no, sej neoprenske hlačke za v vodo ... kopalke user posted image  Sem mogoče narobe napisala ...
Drug teden ... v torek bi kam šla user posted image  Mogoče  prvič v ZOO? Samo moj ne sme avta rabit, ker sva mojega v času moje nosečnosti prodala, ker sem bila itak na bolniški in ves čas pa nikamor nisem smela. Ali pa v mesto, mogoče user posted image  Kaj pa vem. Mogoče pa v službo? Vsekakor bi rada izkoristila lepo vreme, kot sem gledala, bo sonček. Za naprej pa še ne vem ... ne glede vremena, ne glede časa. Drugače pa seveda lepo povabljena. Kdaj pa ti hodiš okrog? Vzameš kosilo s sabo?
Sem pa včeraj po pošti dobila takole žehtico (seveda z našimi podatki). Super je user posted image Sicer kr draga, 55 EUR, ampak je ogromna in ful paše v otroško na steno:
http://www.migetalcki.com/new_page_4.htm

Sam ti pa res vse izbrskaš user posted image  Ful lepo! Sem si že shranila link, mogoče upporabim kot darilo, saj K pričakuje bratranca/sestrično.
Danes zvečer, ko pride moj, bom barvala jajčka. Jutri gremo pa v ZOO user posted image
Joj, še ena prečudovita novička. Moj nima več ob torkih predavanj. Tak sem vesela.

Jeeeeee! Super za očka!

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Evo nas tu user posted image  Z enodnevnim zamikom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image  Samo mali se od včeraj tako čudno obnaša, ko jeva kosilo - kar neki se joka vmes, pa nisem še čisto za ziher pogruntala, kaj ga matra user posted image  Joj, kok je smotano tole, k ne veš, kaj jim je user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
4.4.2010 9:38:02   
Reby
Jutro!

Samo na hitrco, ker gremo k mojim staršem.

miška
- sem mu dala mango in to kar polovico sadeža, je pa res, da sem ga pustila, da je bil fajn zrel in mehek. Ga je z veseljem pomlatil, zraven sem pa dala banano in 2 piškotka. In kar je najpomembneje, reakcije ni bilo nobene. Saj, če nimata alergije na korenčke, tudi na mango ne bosta imela.
Semper - mi smo bli spet včeraj v ZOO, je blo prav luštno. Fajn je, ker so spet odprli otroški zoo, tako da sva lahko šla od blizu pogledat pujske, ovčke in kozice. Pa pujska je božal user posted image Lahko se dobiva v torek v ZOO. Jaz ne vzamem malice zraven, ker greva vedno tako, da prej poje in potem imam 4 ure mir user posted image , pa še ponavadi se prej pokaka in polula. V ZOO-ju pa 2 urci itak nimava kaj delat, ker že vse 2x obletama.
lučka - velja za na-naslednji teden. Upam, da se tale alergija pri vas čimprej neha. Naš pa ne mara teletine in govedine, samo piščančka jeva. Mesa na splošno ne mara (ima po meni), jaz tut med nosečnostjo nisem skor nč mesa jedla, ima pa po novem zelor ad zelenjavo, sem ful vesela.

Pa še kavica predno grem user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
4.4.2010 11:11:00   
Goldy
bibon - jap, moja izkušnja je podobna. Sicer sem šla v 32 tednu v P zaradi popadkov, ki so mi jih uspešno zaustavili, se mi je skrajšal maternični vrat. No, v P so ugotovili še zahiranost (user posted image  lep izraz za tvojega otročka!user posted image ) Moja G se sicer ni strinjala s to diagnozo. Posledično sem v P ležala 26 dni. Alja se je rodila v 39 tednu s 3010g in 48 cm. Sem pa res zadnji mesec veliko preležala. Ker je mislim, da edina varianta. Pri meni niso odkrili nobenega vzroka, zakaj naaj bi bil otroček manjši. Moja G je ves čas trdila, da je manjša zato, ker sem jaz taka suhica, moj mož pa majhen - da je vse skupaj genetsko pogojeno. Sem pa šla gledat v MK, je pa naša imela v 35 tednu 2100g.
Sem prebrala link. Očitno je tale Blejčeva bolj user posted image . Rekla bi to, da počivaj, itak gre za tedne (da je otroček bolj razvit) in ni merodajna samo teža. Je pa res najbolje biti v P, ker te dajo 3x na dan na CTG in če je nuja hitro v porodno sobo. Vse bo ok!!!!user posted image

Vsem ostalim pa lepo Velikonočno nedeljo!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.4.2010 17:25:30   
biba007
Goldy, hvala. Sem vesela, da se je pri vas takole odpletlo. No, potem sem pa še pojokcala...naš malček jih pri 34t4d nima niti 1800g...madoniš, kaj bi dala, da bi nehal s tole trapasto šlank dieto in postal malce bolj tolst.

Jah, nič, odštevam ure do naslednjega UZja, vmes pa noge v luft in čokolado v roke.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.4.2010 18:13:56   
ledenka
biba, najprej user posted image user posted image user posted image upam, da ni panike, v tem časuotročki pridobijo 250 g na teden, tako da ni razloga za skrb! seveda te bodo spremljali in videli, kako kaže user posted image

semper in reby, me vzameta zraven v torek? user posted image zoo, center, tivoli, nama je vseeno

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
4.4.2010 19:22:11   
Reby
ajsika - itak. Jaz se dopoldan še dobim z mojo mami, ki ima neke opravke v LJ, tam okrog enih, dveh bi pa šlo. Pa magari prletim do tebe, če ne bomo šle v zoo. Vsekakor se mormo videt, da ti dam še tisto stvarco. Bo pa v torek edini dan, ko bo lepo vreme. Baje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.4.2010 19:24:39   
sonček33
Fovš za klepet in kavo. Uživajte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.4.2010 19:45:13   
Reby

Nč bit fovš. Se vidmo v Šobcu. A to misliš maja?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.4.2010 20:48:44   
anci banci
oj

goldyja mal se pa res moram javit med vas... kdaj greste spet v postopek ? mi gremo septmebra

srendipity odvajanje je šlo pa takole, že od novega leta se čez dan nsimo več dojili, samo zvečer in celo noč.... in čedalje več se je ponoči dojil in izsiljeval tist jošk, da je bilo že praktično nemogoče zaspat..in jasno mi je kratkomalo počil film(pa mojemu tud) in sva se eno jutro odločila da temu naredimo konec, poleg dojanja sva ukinila tudi spanje v najini postelji... zvečer ga je moj bodoči možek odnesel po obilni večerji v posteljo in ga poskušal uspavati v svoji postelji in po dolgi borbi mu je to uspelo(prej smo se uspavali samo z joškom)... ko se je zbudil ponoči ene prakrat je tulil in zahteval jošk, tako da sem pobegnila ven iz spalnice.. moj dragi pa je revež vztrajal tako celo noč, naslednjo noč sem se zopet umaknila in glej ga zlomka, zbudil se je samo 2x in mojemu ga je uspelo z flaško vode uspavat... tretjo noč, se je zbudil samo 1x ... sedaj po 3 tednih pa brez problema zaspi sam v postelji in spi od 8h zvečer do 6 zjutraj
da me sveda ne bi premamilo, da bi ga dojila še naprej, sem začela normalno jest vse zadeve(prej sem bila na dieti, ker je alergičen na mleko in jajca) in tako re ne bi mu dala jošk, ker bi mu samo škodovalo

evo pripenjam slikico:)
semprevivum v zoo bom še šla seveda, lahko se kej tud tam dobimo a ne? moj lubek je zdržal pri babi 2 noči, tako da sva se z dagim mal nažurala in naspala in jaz sem v miru odpisala izpit, pol sem ga pa že tolk pogrešala da sva šla po njega

user posted image

user posted image

url=http://www.shrani.si/?3x/3D/2dYhJk9A/032-5.jpg]user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil anci banci -- 4.4.2010 20:52:55 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.4.2010 21:45:19   
sonček33

Nč bit fovš. Se vidmo v Šobcu. A to misliš maja?

Reby, to mislim, čimprej..kamlu...ko bo dovolj toplo za posedanje na dekici. Zdaj če bi ve rade dopoldne, potem moramo počakati do prvomajskih počitnic - takrat jaz lahko...če pa bi šlo tudi zgodaj popoldne od 13h naprej...pol pa čim bo toplo.

anci - res luštni fotki

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.4.2010 22:11:47   
Sempervivum

ajsika - itak. Jaz se dopoldan še dobim z mojo mami, ki ima neke opravke v LJ, tam okrog enih, dveh bi pa šlo. Pa magari prletim do tebe, če ne bomo šle v zoo. Vsekakor se mormo videt, da ti dam še tisto stvarco. Bo pa v torek edini dan, ko bo lepo vreme. Baje user posted image

A pol gremo kat v ZOO? Mene mika ful, moram pa vseeno še glede avta vedet. Mojga zdele ni doma, se bova še zmenila. Saj drugače je varianta tudi, da naju pripelje, pa pride iskat. Tako da ... jaz bi izkoristila lep dan user posted image  pa še vaju in vajina fanta spoznat ... to bi bilo PRIMA user posted image  Edino glede časa ne vem user posted image  Mi imamo zadnje cajte kar pozno kosilo - okrog treh. Mogoče bi lahko za eno urico prej prestavila, več verjetno ne bo šlo. Kaj pa vem. Mogoče se pa še kaj obrne user posted image  Sem prej vedno bolj zgodaj kosilo naštimala, zdaj pa se kar nekako ne izide ... Pa sej ste lahko vi že tam, ko jaz pridem ...

Anci banci, mali je cortek!!! Pridi še ti zraven v torek, če lahko user posted image  Pa še kakšna, če želi! Kot izgleda, bomo imele fantovski miting user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

pol sem ga pa že tolk pogrešala da sva šla po njega

Verjamem. Jaz ga že po parih uricah noro pogrešam, mojega user posted image

Bravo za očkata! Se je pa res lepo potrudil, res fajn. Me veseli, da vam je tako hitro uspelo! Tudi mene je zanimalo, kako ste se tega lotili. Kako pa je zdaj z mlekcem in joškami? Vse OK?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.4.2010 11:13:16   
Reby
Jutro! user posted image

Evo najprej kavice

user posted image

Semper - lahko pridem po tebe, če boš naštimala sedežek v avto. Lahko tam okrog dveh.
sonček - dopoldan bi blo bolš ja, pa planiramo takrat, ko si ti doma
anci - Svit je res cukerček, v resnici še bolj luštn kot na slikcah.

Mi gremo v nov postopek junija. Aprila imam razgovor pri Reškotu.
Zdej grem pa kopalnico pucat, pa se mi nč ne da user posted image . Hvala bogu, da pucam sprot, da pol ni prevelik kaos.

Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.4.2010 11:23:35   
sonček33
Reby, junija? JUhej. Bravo za pogum. Jaz ga še zbiram. Naj bo uspešno.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.4.2010 15:49:50   
Sempervivum
Reby, hvala, ful si prijazna user posted image  Samo ne bo potrebno. Je moj rekel, da lahko imam avto user posted image  
Tolk na hitro, gremo na en obisk.

papa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.4.2010 17:23:41   
Serendipity
anci banci - superca metoda. Upam, da nam bo tudi tak uspelo, ko se odločimo. user posted image Svit je pa cuuukeeeer! user posted image user posted image user posted image user posted image Lubek maleni! user posted image user posted image Kar dva dni je zdržal? hihi - potem sta pa ati in mami res lahko sprobavala tehniko ata plus mama je enako... user posted image

semper* - kak je moj tamalički? Priden?
Reby - You go girl! user posted image user posted image

sonček - user posted image A je naš zet zdrav? Ga mami kaj uboga? Hm, slikco kakšno? user posted image
bibonči - čokolada, noge v luft, pozitivne misli in komaj čakam, da dočakam bibončka juniorja user posted image Ziher bo dovolj velik in težak!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.4.2010 17:24:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?