lučka 25
|
ojla Obi, zanimivo da ti niso dali nič za železo. Glede P pa res smotano, da se ne ujameta z E. Sempre*, jaz sem že poklicno naravnana na uro Ker v vrtcu je tud tako, še toliko do zajtrka, pol zaposlitev, če hočmo še ven, moramo zdaj nehat, da se bodo še prej mal igral, zdaj pa mormo se it napravt, pa kmalu bo kosilo, pa spat gredo, zdaj bodo počas vstali pa bo malica...... Doma pa ni nič drugače. Navada je železna srajca. Pri mojem pa je tudi tako (toliko minut ogrevanja, zdaj pa toliko minut vaj tehnike, pa akcvije, pa šutiranje,....). Bogi najin otrok Za tuširanje se pa kar opogumite, še posebej če že sa sedi. Daš ga v stolček, prve parkrat bo mal prestrašen, ker iz ene čudne stvari teče voda, potem bo kot pri nas najraje videl, če bi se kar sam tuširal. Glede glutena, sem jaz dala kar piškote, ki majo mal glutena v sadno kašco, reby vem, da je T že dala žemljico, kar bom jaz tud kmalu probala. Reby, plavanje......kaj bi jaz rada šla. po moje bova z Nežo kar šli malo v bazen, da ne bo potem na morju kriza. A v bazenih, v raznih toplicah, a je temperatura vode primerna za naše nadebudneže, al so posebni bazeni za njih? Lana, ah ta popek. Pri nas ej tudi trajalo celo večnost, da je odpadel. čiščo sem mela ene 5 tednov, ampa je pa ves čas kar lilo iz mene. Bumo, kaj pa je mala luštna. Take fotke, k so mal navihane so men najboljše. Mi gremo za prvega maja v Umag. Poletii pa že par let hodva v Banjole (en privat kemp, kjer so že šotori postavljni, pa not postelje, pa 3 obroke maš na dan,...na sistem privat kampa,...vedno eni in isti ljudje, tko da so vsi otroci od vseh , mamo notri svoje irišče za odbojko, badbinton/košarko, balinanje, namizni tenis, svoj lokalček s cenami ŠD....tko, za na izico), bomo pa gotovo še kam šli, to pa še ne vemo kdaj. Goldy, princeska je pridna....ma itak da je. mojsonček, sem tko nestrpna za rezulate, kot takrat ko sem za Nežo čakala . Pa veš kaj je še danes, konec bilanc. Kruce, uživa med svijimi puncami. Naša madam je bla že popoldan v redu, nogica ni več bolela. Ma pa še danes na mestu vboda vse zatečeno, trdo, ampak ne javka več, če se dotaknem. Ampak......zobki, to pa je druga pesem. Prej sem bolj spodaj gledala, ampak včeraj in danes pa malo bolj pogledam zgoraj, ma pa dlesni tako zatečene, da je vse belo. To bo vse kar eksplodiralo. Kar na vsake toliko časa zacvili, joka, pa pol grize kar ji pod roke pride. Je pa danes fejst padla. Ker ona NIKAKOR ni pazljiva, kar vstaja pa se drži samo z eno roko, se obrača, pa kar spustila bi se...je blo samo še vprašanje čas. Ker zdaj smo jo vedno lovili. Danes pa ni blo nobenih rok zraven. Je najprej čmoknila na rit, pol pa s celga na hrbet in bum z glavo ob tla. Je jokala, pa kar kregala se je. Ampak to se je moglo zgodit, pa po moje se bo še moralo, da bo bolj pazljiva. Še dobr, da ni blo očija doma, ker bi on jokal bolj kot Neža. Itak sem jih še polno izpustila, ampak ne namenoma.
|