|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
31.3.2010 22:23:36   
lučka 25
ojla user posted image

Obi, zanimivo da ti niso dali nič za železo. Glede P pa res smotano, da se ne ujameta z E.

Sempre*, jaz sem že poklicno naravnana na uro user posted image  Ker v vrtcu je tud tako, še toliko do zajtrka, pol zaposlitev, če hočmo še ven, moramo zdaj nehat, da se bodo še prej mal igral, zdaj pa mormo se it napravt, pa kmalu bo kosilo, pa spat gredo, zdaj bodo počas vstali pa bo malica......user posted image  Doma pa ni nič drugače. Navada je železna srajca. Pri mojem pa je tudi tako (toliko minut ogrevanja, zdaj pa toliko minut vaj tehnike, pa akcvije, pa šutiranje,....). Bogi najin otrok user posted image
Za tuširanje se pa kar opogumite, še posebej če že sa sedi. Daš ga v stolček, prve parkrat bo mal prestrašen, ker iz ene čudne stvari teče voda, potem bo kot pri nas najraje videl, če bi se kar sam tuširal.
Glede glutena, sem jaz dala kar piškote, ki majo mal glutena v sadno kašco, reby vem, da je T že dala žemljico, kar bom jaz tud kmalu probala.

Reby, plavanje......kaj bi jaz rada šla. po moje bova z Nežo kar šli malo v bazen, da ne bo potem na morju kriza. A v bazenih, v raznih toplicah, a je temperatura vode primerna za naše nadebudneže, al so posebni bazeni za njih?

Lana, ah ta popek. Pri nas ej tudi trajalo celo večnost, da je odpadel. čiščo sem mela ene 5 tednov, ampa je pa ves čas kar lilo iz mene.

Bumo, kaj pa je mala luštna. Take fotke, k so mal navihane so men najboljše. Mi gremo za prvega maja v Umag. Poletii pa že par let hodva v Banjole (en privat kemp, kjer so že šotori postavljni, pa not postelje, pa 3 obroke maš na dan,...na sistem privat kampa,...vedno eni in isti ljudje, tko da so vsi otroci od vseh user posted image , mamo notri svoje irišče za odbojko, badbinton/košarko, balinanje, namizni tenis, svoj lokalček s cenami ŠD....tko, za na izico), bomo pa gotovo še kam šli, to pa še ne vemo kdaj.

Goldy, princeska je pridna....ma itak da je.

mojsonček, sem tko nestrpna za rezulate, kot takrat ko sem za Nežo čakala user posted image . Pa veš kaj je še danes, konec bilanc. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kruce, uživa med svijimi puncami. user posted image

Naša madam je bla že popoldan v redu, nogica ni več bolela. Ma pa še danes na mestu vboda vse zatečeno, trdo, ampak ne javka več, če se dotaknem. Ampak......zobki, to pa je druga pesem. Prej sem bolj spodaj gledala, ampak včeraj in danes pa malo bolj pogledam zgoraj, ma pa dlesni tako zatečene, da je vse belo. To bo vse kar eksplodiralo. Kar na vsake toliko časa zacvili, joka, pa pol grize kar ji pod roke pride. Je pa danes fejst padla. Ker ona NIKAKOR ni pazljiva, kar vstaja pa se drži samo z eno roko, se obrača, pa kar spustila bi se...je blo samo še vprašanje čas. Ker zdaj smo jo vedno lovili. Danes pa ni blo nobenih rok zraven. Je najprej čmoknila na rit, pol pa s celga na hrbet in bum z glavo ob tla. Je jokala, pa kar kregala se je. Ampak to se je moglo zgodit, pa po moje se bo še moralo, da bo bolj pazljiva. Še dobr, da ni blo očija doma, ker bi on jokal bolj kot Neža.

Itak sem jih še polno izpustila, ampak ne namenoma.user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
31.3.2010 22:51:42   
Goldy
Čer!

Sam na hitrico, sem utrujena, zaspanauser posted image . Smo se spet potepali...jutri pa pospravljanje... hmm še nisem konec.... Ne bom nič komentirala. Mogoče jutri kaj več. Sam to - lučka - A pridna, itak.user posted image

Grem grem v mižule. Res komi gledam. Nočko! Al pa dobro jutro!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
1.4.2010 9:11:37   
biba007
Dobro jutro, mamice....kje pa ste vse? Vozičkate? Po temle dežju? Pa kar brez kofeta?
user posted image

Ok, zdej ko sem vas malček podmazala....a little help please. A (in kam) ste se šle testirat za streptokok B?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
1.4.2010 9:35:03   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ok, zdej ko sem vas malček podmazala....a little help please. A (in kam) ste se šle testirat za streptokok B?

Dobro jutro, tenks for kofi user posted image  
Jaz se nisem šla testirat sploh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
1.4.2010 10:27:16   
Goldy
bibek - me je testirala kar moj G in to brezplačno! user posted image

Ostalim lep dan, šibamo na sprohod. Uživajte dan!
Ravno dobila čeveljčke od mojsonček - pediped. Šiki, šiki.user posted image  Hvala ti še enkrat!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3705
1.4.2010 11:09:24   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bibek - me je testirala kar moj G in to brezplačno! user posted image

Goldy, bravo za tvojega G. Mah ja, kot kaže, gre tole očitno bolj tko-tko - eni brezplačno, eni samoplačniško, pač po filingu za šparanje ZZZSjauser posted image user posted image .

Sem pa zdaj še 3x bolj zmedena. Sem govorila s svojo G. Je rekla, da mi sicer lahko ona odvzame bris, je pa vse samoplačniško. In naj se pozanimam. Ok, pa sem se. Sem klicala na Mikrobiološki inštitut. So me milijonkrat prevezali in nihče ni ravno kaj dosti vedel.

Torej, izsledki, vredni Sherlocka Holmesa so nekaj takšnega: lahko napravijo hitri test ali pa test kulture, košta pa od 15 do 40€user posted image . In sem jih pobarala, če mi res ne morejo povedat kaj bolj določnega/otipljivega? Madoniš no, kot da bi klicala na center za alkimijouser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
1.4.2010 12:41:42   
lučka 25

Dobro jutro, mamice....kje pa ste vse? Vozičkate? Po temle dežju? Pa kar brez kofeta?

Dež????? mi mamo sonce, sav ravno domov prišli s 3 urnega potepanja, kofetkanja, klepetanja,....me tako jezik boli, da je joj user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
1.4.2010 12:41:46   
Goldy
bibek - sam tole je pa res, madoniš. A kr noben nič pametnega ne ve.user posted image  Ja, moja G je superca. meni je sama rekla, da je treba bris vzet. Po pravici povedano, najprej sploh nisem vedela, zakaj.user posted image  Nobenega plačevanja, al kaj podobnega. Sicer so mi potem tudi v bolnici (ko sem že prej peglala posteljo tam) tudi rekli, da če bi rekla, bi me testirali. Tako da...no comment! Šparanje!! Bah.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
1.4.2010 12:43:09   
Goldy
lučka - 4 sekunde je med najinima sporočiloma.user posted image  Mi2 sva tudi z doooolgega sprehoda..... Zdaj bo pa treba kaj v lonce zapodit.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
1.4.2010 12:44:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Dobro jutro, tenks for kofi user posted image  
Jaz se nisem šla testirat sploh.

Se kar podpišem.

Ampak ko mi je odtekla voda in sem še dopoldan ležala na G odelku,  me je tam dežurna G pregledala in rekla, da imam beli tok, da se bijo za bakterijsko okužbo. Tako, da sem dobila že pred samim porodom antibiotik, potem pa so mali naštimali kanalček in je preventivno dobivala antibiotik ves čas, kar sva bili v P, čeprav naj ne bi bila okužena.

Tko, da naslednjič se bom šla testirat, če ne drugega pa samoplačniško.

Neposredna povezava do sporočila: 3710
1.4.2010 12:44:49   
lučka 25

lučka - 4 sekunde je med najinima sporočiloma.user posted image  Mi2 sva tudi z doooolgega sprehoda..... Zdaj bo pa treba kaj v lonce zapodit.

ja, pri meni tudi....user posted image  Kuhavnica že poje....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
1.4.2010 13:53:48   
anci banci
ojla bejbe

se javljam po dolgem času..

kako smo? Mi srednje dobro, ker imamo alergijo na cvetni prah in hodimo svitom na inhalacije... drugače (sej ne vam al sem že povedala) uspešno smo se odvadili dojenja in sedj zopet pod dolgih mesech ne spanja spimo celo noč..
cajt pa kr leti in leti.. še dobre dva meseca in pol pa nazaj v službo.. pa 3 meece in bo poroka in 5 mesecev pa ponovno v postopek:) po zmrznjenčke

danes Svita prvič odpelje babi-tašča za čez noč al pa vikend(odvisno koliko dolgo bo zdržalauser posted image ) tako da je napovedana za zvečer akcija in romantika ...
po 9 mesecih bova prvič sama ponoči:)

nič lepo se imejte in lepe praznike :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
1.4.2010 17:49:11   
biba007

bibek -  Ja, moja G je superca. meni je sama rekla, da je treba bris vzet.

Goldy, a bi mi mogoče hotla poslat ime tvoje G na z.s.? Bi šel Bibom malce na šoping za novim Gjem...no, po porodu, tegale malčka bodo že moral kar tuki popedenatuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
1.4.2010 20:46:52   
Goldy
bibon - imaš zs.

anci banci - lepo, da si se javila. user posted image  za romantičen večer ali pa morda celo za vikend! Vidim, da gresta tudi v nov postopek. Mi tudi...

Kje ste vsi ostali????user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
1.4.2010 21:23:36   
Serendipity

bibon - imaš zs.

anci banci - lepo, da si se javila. user posted image  za romantičen večer ali pa morda celo za vikend! Vidim, da gresta tudi v nov postopek. Mi tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image Navijamo!

Kje ste vsi ostali????user posted image

bibon - vaju že vneto čakamo user posted image
anci -
kak vam je uspelo odvajanje? Mislim sicer počakati tja do cca 1 leta, ampak me pa vseeno zanima user posted image Svit je pa tak lubek. Nas posladkaš še s kakšno slikco?
Bumo
- Joj, kak je lepa L user posted image user posted image user posted image user posted image ! Se mi pa zdi, da postaja bolj atiju podobna user posted image Super frizurca! user posted image user posted image user posted image

Sem malce lenuhec za pisanje zadnje čase... Naša Z je malce prehlajena - kiha, smrka (jih lovim že skoraj po celi spalnici, ko kihne user posted image user posted image user posted image ), malce kašlja, jokca in posledično ...  a uganete? Jaaaaa... zizolina na full user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja - pupike moje - hvala, da ste me pomirile z infojem o gibalnih sposobnostih naših malčkov. Bo ko bo user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
1.4.2010 21:46:59   
Sempervivum
Ojla!

Mi smo šli pa danes na probo kopalk za našega škrata na DIF. Koliko lepih dojenčkov je tam, to ne moreš verjet! Sami cukrčki user posted image  Pa še dvojčka je imela ena mamica user posted image  Sem se kar topila ... Ampak naš ima itak naaaaaaaaajvečje kopalke user posted image  Ena dojenčica je bila dobre pol meseca starejša od njega, pa je bila čist mini, pa že sedela je user posted image  In potem sem se jaz spet spraševala, kako je z razvojem našega ... Se* welcome to the club ... no, ti si zdaj potolažena, jaz pa teroetično tudi čist štekam, da je ta razvoj zelo individualen, sam črvički malo pomigajo oblačno user posted image  Jaz sem se odločila, da našega ne bom posedala, naj se sam znajde, a se strinjate???? Bom še kaj prebrala na to temo ... V glavnem, komaj čakam, da začnemo s tečajem!

Sem vas spraševala, kako naj z glutenom začnem, pa je že možek rešil dilemo ... Sem morala k zobarju in je bil varuška, za kosilo sem lepo pripravila zelenjavico, samo skuhat jo je še moral. Če je precej redko, pa proti koncu kuhanja običajno dodam malo polente, da se vse malo zgosti, in da ne zlivam stran tiste vodice (in tudi zato, ker je naš pač tak jedec user posted image ). No, moj je tole malo pobrkal, pa je zgostil z gresom. Tako da smo zdej pšenico že probali user posted image

Se* objemček mali Z user posted image , da bo čimprej bolje!

Ancibanci lepo, da si se spet malo oglasila! Greš kaj v ZOO? Lep romantičen večer in mogoče celo (user posted image  za babi) vikend ti želim!

Biba, od kod pa si ti? Tudi iz Celja, kot Goldy?

A vas je kdo kaj prvoaprilsko nahecal? Mene ni. Tudi zobar ne user posted image  HB, ker ne vem, čebi preživela (kar se tega tiče sem en tak zajec user posted image ) Noja, edino pri plačiu sem mislila, da me hecajo ... sam me niso user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
1.4.2010 22:15:00   
Goldy
semper - moj me je mal čez polnoči nahecu!user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.4.2010 6:53:00   
sonček33
Goldy - a za petelinji zajtrk?user posted image

Jutro. Skuham kavo pa šibneg v službo. Danes samo do 11.30. Čez vikend se vam pa oglasim. Obljubim .

user posted image  kavo jaz znam samo takole skuhat, ni glih lepa za pogledat, je pa dobra za crknituser posted image

Lep dan ...čeprav bo zgleda mrzel...gledam skozi okno in vidim sneg...nizko ... pomlad, kje si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.4.2010 6:55:25   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Biba, od kod pa si ti? Tudi iz Celja, kot Goldy?

Mah ne, iz osrednjeslovenske regije (bi rekla iz Lj, pa bi se slišalo preveč samopašno, ker malo izven smo pa leuser posted image ), ampak trenutno se mi tudi MS ne zdi predaleč za dobrega G.

Opa, pri vas pa že v kopalkice? Superca, šminkerjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.4.2010 12:44:28   
sonček33
Vas berem, ampak vse pozabim ..komentirala ne bom preveč.
Sem vesela mojsonček, da so izvidi ok...pa da je marca končno konec. Zadihaj. Tvojega fantina vsak dan vidim, pa se tako spomnim tudi nate.

Tole vreme mi gre mal na živce. Danes je sneg skora do nižin. Jaz bi pa pobegnila nekam...V ponedeljek sva šla z Lovrom po moji službi na Šobca in sva šetkala po sončku, nabirala storže, hranila race, trgala rožice in trobila na trobentice. Plezala po igralih. Se smejala. Tako luštno je bilo.

Enkrat pomladi bi lahko naredile srečanje na Šobcu. Tak mini piknik...dekice, kak sendivč in čokolado, magari vzamemo v Lescah coffe to go ..pa je. Otročki imajo dovolj prostora za igro in plazenje, me pa en čvek udarimo.

Goldy, a ti že delaš? Kdaj gresta v postopek? Mene tudi mikauser posted image

Seren, kako Zarja?

Lučka, si kaj v naših koncih?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.4.2010 15:21:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vas berem, ampak vse pozabim ..komentirala ne bom preveč.
Sem vesela mojsonček, da so izvidi ok...pa da je marca končno konec. Zadihaj. Tvojega fantina vsak dan vidim, pa se tako spomnim tudi nate.

Tole vreme mi gre mal na živce. Danes je sneg skora do nižin. Jaz bi pa pobegnila nekam...V ponedeljek sva šla z Lovrom po moji službi na Šobca in sva šetkala po sončku, nabirala storže, hranila race, trgala rožice in trobila na trobentice. Plezala po igralih. Se smejala. Tako luštno je bilo.

Enkrat pomladi bi lahko naredile srečanje na Šobcu. Tak mini piknik...dekice, kak sendivč in čokolado, magari vzamemo v Lescah coffe to go ..pa je. Otročki imajo dovolj prostora za igro in plazenje, me pa en čvek udarimo.

Jaz sem takoj za!!! Majo na Šobcu res dobro urejeno za naše otročke. Pa res tako na izi, mal kavice, kak prigrizek, pa velikooooosmeha, klepeta, igre user posted image

Goldy, a ti že delaš? Kdaj gresta v postopek? Mene tudi mikauser posted image
Midva greva gotovo jeseni. Čeprav kar upam, da se zgodi čudeš in rata naravno user posted image

Seren, kako Zarja?

Lučka, si kaj v naših koncih?
V nedeljo sva bli spet sami, sva nafehtali moja starša (sva rbli prevoz user posted image )in smo šli okoli Blejskega jezera. v vaših koncih je pa vsak dan (mogoče 1x na teden ne) moj dragi, ker služba kliče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.4.2010 15:27:03   
lučka 25
Kje je pomlad, sonček, dooolgi sprehodi? Ravno toliko je blo vsega, da nam gre sedaj to vreme na živce.

Našo malo pa ali trka luna, ali trma ali pa zobki (ker je dlesen zgoraj nooooro zatečena, je vse belo. Sem mislila, da bo spodaj še kak zobek pokukal, pa bo zgleda prej zgoraj)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.4.2010 18:00:28   
Reby
lučka - saj bo jutri lepše vreme user posted image Komaj čakam ornk pomlad. Potem bo pa itak takoj ful vroče. Čeprav se mi zdi, da je lani bla prava jesen, zima in letos prava pomlad. Naš je prejle neki zasitnaru, ampak je bil zmatran, ker je po 10 minutah tečnarjenja in joka zaspal. Sva pa prej čofotala v bani. Kdaj prideta v LJ?
sonček - jaz bi tut pršla v Šobec, super ideja user posted image
bibon - jaz se tut vozim iz LJ v CE oz. Šentjur k G. Kadar pa mojega ni, ga pa od Goldy G nadomešča in je tut super. Pa mene je imela v porodni, sem bla ful zadovoljna z njo. Če boš pa hodla ti k njej, se boš pa lahko šla še v Laško namočt. Zdej pa že brojiš sitno, madonca je tole hitr šlo mim.
Goldy - nisi pa povedla, kaj te je nahecu user posted image
ancibanci - no, lepo da si se malo oglasila še pri nas. Upam, da se kmalu spet vidimo.
Semper - ja nobl, celo kopalke dobite. Jaz mam tiste neoprenske hlačke, ampak je v Atlantisu itak tak vroče, da mu jih nisem gor vlekla, imava samo plavalne pleničke. Če boš imela drug teden kaj časa, lahko pridem do tebe in gremo malo vozičkat, ko bo lepo vreme.
Bumo - lepotička Lana, pravi cuker je, pa kakšne laske ima. Daj še kakšno njeno slikco na FB, ne sam peseke limat user posted image
Se* - upam, da se vaša lepotička kmalu pozdravi in naj bo tokratna noč bolj mirna.

Mi smo dobili pred 2 dnevoma ven že drugi zobek. Zgleda, da ga je danes ponoč matral, ker se je 6x zbudil. Ob 6. sem ga dala k sebi v posteljo in sva spala do 8.
Sem pa včeraj po pošti dobila takole žehtico (seveda z našimi podatki). Super je user posted image Sicer kr draga, 55 EUR, ampak je ogromna in ful paše v otroško na steno:
http://www.migetalcki.com/new_page_4.htm

Danes zvečer, ko pride moj, bom barvala jajčka. Jutri gremo pa v ZOO user posted image
Joj, še ena prečudovita novička. Moj nima več ob torkih predavanj. Tak sem vesela.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.4.2010 18:01:25   
Reby
Sej sem vedla, da bom pozabla neki. V ponedeljek sva bila cepljena, rdeče je imel samo tisti dan, sem mu dajala skoz obkladke. Danes pa ima še kr en mejčkeno otrdlino. A je to normalno? Ker prejšnjič jo je imel samo 2 dni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.4.2010 18:55:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sej sem vedla, da bom pozabla neki. V ponedeljek sva bila cepljena, rdeče je imel samo tisti dan, sem mu dajala skoz obkladke. Danes pa ima še kr en mejčkeno otrdlino. A je to normalno? Ker prejšnjič jo je imel samo 2 dni.

na hitro, ker pol ga greva (spet) žurat.

Pri nas ma Neža tud še kar otrdlino, pa prejnikol ni blo. Zgleda je res 3. cepljenje najmočnejše.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?