|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
5.4.2010 17:27:02   
lučka 25
ohoj user posted image

Vikend izletov, žretja,....se počasi končuje. moj je bil 2 dni doma, frej!!! user posted image  user posted image  user posted image  Samo kaj, ko smo mislili it danes pogledat dojenčka od prijateljev, pa je Neža nekaj zbolela (malo vročine, kasšlja, smrklja mamo za izvoz,... ampakl važno je, da je dobra volja).

idim, da greste v torek v ZOO, no to je že jutri. Dobro se imejte. Pa če hočte gremo lahko še naslednji teden user posted image  Da bo vsaj še kakšna punca zraven.

Reby, super da sta se odločila še za enega otročka. Junija praviš? Super user posted image  No, mi do junija počakamo, se bom kar naročila takrat za posvet pri Rešu, potem pa akcija. Tačas pa kar ata na mamo, pa če čudež, pa še toliko bolj.

sonček, ti kar pogumno v nove boje. Za posedanje po sončku bi pa jaz bla. samo mi gremo med prvomajskimi na morje, tko da nas med 26-29.4. ni. Sva pa en vikend prej sami, ker gre moj na en turnir. Lahko pa se že tisti vikend zmenmo. Ker bi res s težkim srcem zamudila tako super srečanje.

sempre*, tudi mi smo ubrali podobno taktiko kot pri anci banci. No, pri nas ni blo dojenja, ampak flaša. sem sama opazila, da se je bolj pocrkljala z nočnim hranjenjem in ni bila več lačna. Smo 2 dni na mesto tega dfali prekuhano vodo in hop, ponoči ni bilo več treba jesti. Malo prej pa sva jo dal tudi v svojo, pri dobrih 3 mescih, pa smo vsi bolje spali. Kar pogumno, ko boste vsi pripravljeni na to.

anci banci, kakšen cuker je mali. Ah te alergije, Škoda, da je pri vas tudi prisotna, samo gotovo v veliko hujši obliki kot pri Neži, ker pri nas hitre reakcije, ampak bolj "počasna".

ajsi, tvojega korenjaka bi pa tudi rada videla.user posted image No ja saj bo še prilika da se vidio.

miška, a si ti tudi potem poskusila mango?

Se*, a ste že kaj bolje, a ste še kar smrkavi,.....?

Vsem ostalim pa želim vse naj naj. mojsonček, jutri ali pa vsaj pojutrišnjem pa naj pride super pošta s super novicami.user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.4.2010 21:09:04   
Goldy
Oj!
Konec pohajkovanja, nažiranja...smo danes zaključili še s tetino 60 letnico. Naša včeraj ni hotela zaspat - do 10 zvečer.user posted image
Mene jutri čaka poseg na čeljustni. Se že veselim.user posted image  

anci banci - lepo, da si se javila. user posted image  Maja gremo k dr. D na razgovor, pol pa malo računamo na jesen. Tu nekje... Vi tudi user posted image . Takle ste se šli ukinjanje. mi se še ne gremo. Ker je en čas ful malo čez dan pojedla in mi je tudi P rekla, naj se pač dojiva. Pa tudi zdaj, zvečer in zjutraj sva na dojki, drugače pa kakor kdaj. Če ni preveč hudo, jo potolažimo brez zize... A 2 dni je zdržal. user posted image  Šiki, šiki Svit.

Reby - kdaj se pridete vi namak v naše terme?? user posted image  za nov poskus!

lučka - pa vi tudi user posted image  za nov poskus! Na, pa bomo spet skupi noseče.....jeee! Kr nekei nas bo - anci, pa Reby, ti, jaz...pa mogoče še sonček.

sonček - nč šturdirat, kr v akcijo!!!user posted image

ajsi - kako kaj?

seren* - je lubika že kaj bolje?

semper* - naša ima včasih take izpade. Danes je bila čist iz sebe, ker se moj šel tuširat in je zaprl vrata kabine.user posted image  Jaz sem vzdignila in jo dala v stolček, da bi jedle. Pa ni šans. Komaj se je pomirila, da sem ji prvo žlico skor na silo mogla dat. Pol je videla, da je dobro, je pa vse pojedla. user posted image  Ampak meni na kolenih.

blanč - pa kje se ti skrivaš???

miška - vi ste se tudi potepali kaj? Jaz sem naši dala mango - tist iz lončka. Surovega še ne. Dala sem ji avokado, pa ni hotela nič pojest.

kruce - ti kr delaš??

bibon - saj se bo pri vas tudi vse ok razpletlo. Mi je skor žal, da sem ti šla težo od naše napisat. user posted image  Si bila pol žalostna. Samo res počival in levi bok in je to to, pa če ti rečejo pojdi v P, pojdi. Jaz pol nisem hotela domov. user posted image  Tam sem bila na CTG in tako...  za en teden mi je še podaljšala, pol mi pa naj šla domov na vikend, je pa ugotovila, da se je pa zdaj dete tako fajn poredilo, da pa res niman obenega smisla več ležat noter. Pa sem morala domov. Pol sem šla pa čez 10 dni rodit. Je moja G skoraj do dneva natančno ugotovila, kdaj bom rodila.user posted image

mojsonček - vsi gledajo naše super truper čeveljčke!!!user posted image  Si dobila?

Uživajte jutri, ko se boste dobile. Še pozdravček od nas! Žal je Šobec za nas čist predaleč.user posted image  Pa še za prvomajske nas ni doma...gremo v Berlin!!!!

Upam, da sem bolj ali manj vse pokomentirala! Pozdravček!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.4.2010 21:18:35   
blanč
Goldy nič se ne skrivamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam vsem, ki greste v nove boje in seveda bom držala pesti, da vam vsem rata v prvo. jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image , no saj ne, midva sva že prestara, da bog dal da taledva naša tamalčka h kruhu spravma. Si pa želim imet enga dojenčka pa samo za njega skrbet pa se cartat, ker to pri dvojčkih zgleda malo drugače..., mogoče še katera od vas to ugotoviuser posted image user posted image user posted image
Naša L je nenormalno hitra, se že plazi po vseh štirih, se dviguje... včasih že nekaj časa stoji brez opore in to pri korigiranih 7 mescihuser posted image B pa se je komaj zdaj začel kotaliti o kakšnem plazenju sploh še ni za razmišljat je pa vedno nasmejan in dobre volje, kar pa tudi največ štejeuser posted image
Nisem veliko brala za nazaj zato tudi nisem vsake posebej pokomentirala...
lahko noč

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.4.2010 23:30:59   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
bibonči - čokolada, noge v luft, pozitivne misli in komaj čakam, da dočakam bibončka juniorja user posted image Ziher bo dovolj velik in težak!

PODPIS!

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

idim, da greste v torek v ZOO, no to je že jutri. Dobro se imejte. Pa če hočte gremo lahko še naslednji teden user posted image  Da bo vsaj še kakšna punca zraven.

Ja, zaradi mene komot user posted image  Bo itak treba celoletno karto fajn izkoristit user posted image  In punc nam manjka user posted image

sempre*, tudi mi smo ubrali podobno taktiko kot pri anci banci. No, pri nas ni blo dojenja, ampak flaša. sem sama opazila, da se je bolj pocrkljala z nočnim hranjenjem in ni bila več lačna. Smo 2 dni na mesto tega dfali prekuhano vodo in hop, ponoči ni bilo več treba jesti. Malo prej pa sva jo dal tudi v svojo, pri dobrih 3 mescih, pa smo vsi bolje spali. Kar pogumno, ko boste vsi pripravljeni na to.
Pri nas je kakšno noč mali tudi kar precej na joški, pa se mi ravno tako zdi, da je bolj žejen kot lačen. Sem pa vesela, ker je danes pogruntal piti iz tistega TommeeTippee magičnega lončka. Tako da pitje zdaj ni več tak problem user posted image  Drugače je pa prav fajn prebrat različne izkušnje, maš pol vsaj nekako občutek, kako in kaj ... pa še malo po svoje prilagodiš in jeuser posted image  Zato je pa mani tako fajn tale forum user posted image

Sem že pozabila, da ste bili boučkani ... kako je naša pjevačica user posted image  

mojsonček, jutri ali pa vsaj pojutrišnjem pa naj pride super pošta s super novicami.user posted image
Tudi tule bi dodala moj podpis, če smem user posted image !

Tudi mi smo se čez praznike potepali. Jaz z potičkami in podobnim nism kaj dosti pretiravala (enkrat za spremembo), tako da sem kar zadovoljna. Sej ne, da se kje pozna, ampak filing je pa vseen fajn user posted image  Mi bo mogoče malo manj nerodno na bazenu v ponedeljek user posted image
Mali je danes ful težko zaspal, na koncu sem ga morala v naročju nosit (Lučka user posted image ), zdaj k sreči že eno urico spi. Tudi jaz sem že precej adijo, grem počasi pod tuš in pančkat. Upam, da bo jutri lep sončen dan, pa da se bomo imeli fajn v ZOO.

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.4.2010 23:38:47   
Sempervivum
Samo še našega biserčka z biserčki vam pokažem user posted image

user posted image

Čeprav sedaj vidi, da je tale že malo stara ... dvojkic se še ne vidi dobro ... bom morala še kakšno narest user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
6.4.2010 8:33:26   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

bibonči - čokolada, noge v luft, pozitivne misli in komaj čakam, da dočakam bibončka juniorja user posted image Ziher bo dovolj velik in težak!

PODPIS!

Jest tud, jest tud, podpišem takojuser posted image . Pa da potem zapokamo bibončka juniorja v lupinico in se vam prisliniva na štrolu po ZOO. Sicer bomo malce mlajši, se bo pa zato junior lahko kaj modrega naučil od svojih izkušenejših kolegov. A žihr?

Pa super lepi biserčki, kakšen smejčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3756
6.4.2010 9:16:43   
Reby
Dobro jutro!

Za nami je noč s 5kratnim bujenjem user posted image
Samo na hitrco, ker grem malega dat spat.

Jaz bom danes v ZOO ob 13. uri, ker bi potem rada pred tretjo šla domov, ko še ni gužve.
Ajsi, Semper?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
6.4.2010 9:18:20   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

PODPIS!

Jest tud, jest tud, podpišem takojuser posted image . Pa da potem zapokamo bibončka juniorja v lupinico in se vam prisliniva na štrolu po ZOO. Sicer bomo malce mlajši, se bo pa zato junior lahko kaj modrega naučil od svojih izkušenejših kolegov. A žihr?

Itak da user posted image Jaz verjamem, da mali bibonček ne bo tak mejčken.

Pa super lepi biserčki, kakšen smejček
user posted image
Res prekrasen fantek in prečudoviti biserčki user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
6.4.2010 9:34:35   
Reby
Aja, sem pozabla še povedat, da se je moj zmotu in ima še cel mesec predavanja tudi ob torkih, potem pa maja ne več. Sem spet žalostna, sem se tako veselila user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
6.4.2010 9:49:36   
mojsonček

PODPIS!

vsekakor!

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

vidim, da greste v torek v ZOO, no to je že jutri. Dobro se imejte. Pa če hočte gremo lahko še naslednji teden user posted image  Da bo vsaj še kakšna punca zraven.

Ja, zaradi mene komot user posted image  Bo itak treba celoletno karto fajn izkoristit user posted image  In punc nam manjka user posted image

evo, še ena čebelca se pofočka, da se ne bojo fantje kregaluser posted image

Pri nas je kakšno noč mali tudi kar precej na joški, pa se mi ravno tako zdi, da je bolj žejen kot lačen. Sem pa vesela, ker je danes pogruntal piti iz tistega TommeeTippee magičnega lončka. Tako da pitje zdaj ni več tak problem user posted image  Drugače je pa prav fajn prebrat različne izkušnje, maš pol vsaj nekako občutek, kako in kaj ... pa še malo po svoje prilagodiš in jeuser posted image  Zato je pa mani tako fajn tale forum user posted image

nas tut še čaka kenslanje nočnega zizanja, čeprou je zadnje cajte prvi priklop šele okrog 5 h... HB, če ne bi mi zize razgnal, ker čez dan sva zmanjšali dojenje na minimum, če ne bo junija kriza, ko bo treba nazaj v službo...

Sem že pozabila, da ste bili boučkani ... kako je naša pjevačica user posted image   

upam, da je že veliiiiiiiiko bolje user posted image user posted image user posted image

mojsonček, jutri ali pa vsaj pojutrišnjem pa naj pride super pošta s super novicami.user posted image
Tudi tule bi dodala moj podpis, če smem user posted image !

iz vajinih ust v božja ušesa...  9 mesecev se mi zdi, da je več kot preveč tega dietiranja... sej jst sem se že čist navadila na to in včasih mi pride celo prav, se vsaj ne nažiram ampak moja čebelca bi pa lahko fino papala jogurte in skute in bi bil njen jedilnik velik bolj pester...

Tudi mi smo se čez praznike potepali. Jaz z potičkami in podobnim nism kaj dosti pretiravala (enkrat za spremembo), tako da sem kar zadovoljna. Sej ne, da se kje pozna, ampak filing je pa vseen fajn user posted image  Mi bo mogoče malo manj nerodno na bazenu v ponedeljek user posted image
Mali je danes ful težko zaspal, na koncu sem ga morala v naročju nosit (Lučka user posted image ), zdaj k sreči že eno urico spi. Tudi jaz sem že precej adijo, grem počasi pod tuš in pančkat. Upam, da bo jutri lep sončen dan, pa da se bomo imeli fajn v ZOO.

Mirno nočko vsem!

semper jooooj, kakšn cukrček je Klemenuser posted image

sm se kr mal pošvercala na citiranje...user posted image

BIBA naša čebelca je bla tko neučakana, da je morala na svet v 35. tednu... rodila se je z 2600 g, domov sva prišli pa z 2500 g... zdej je pa čist konkretna pupa z 9 kg in ji čist nč ne manjka... tut tele meritve so bolj okvirne... sicer pa... veš, da vse držimo pestke zate in za bibeka jr. user posted image

REBY mi smo se tut potepali po štajerskem koncu in domov pritrogali vreče s futrom... user posted image user posted image  pol naj pa človek shujša... uživajte dons v ZOO-juuser posted image

SONČI upam, da nam kmalu uspe zrihtat kkšn termin, da se vidimo... sem vprašala Patrika, če imajo kkšno novo tršičko pa je sam reku: ja, kako pa ti vse veš? user posted image  pa da nima pojma od kod ga pozna user posted image  

GOLDY je bil tut pr vas pester vikend.... dobr opravi na čeljustni dons... nisem nč še gledala, k ti kr verjamem na besedo user posted image  tut naši čeveljčki so bli oh in sploh pohvaljeni user posted image

LUČKA user posted image user posted image user posted image  za lepotičko, da se čim prej pocajta, da se lahko naslednji teden vidimouser posted image
BLANČ, MIŠKA dvojne ste itak super mame na kvadrat user posted image user posted image
mango sem jst naši dala pri kkšnih 7 m (GH sva začeli uvajat pri dobrih 5 m) in je ful rada jela v kombinaciji z banano... enako tut avokado...

ANCIBANCI Svit je tut tak cukr user posted image  a vi imate tut težave z alergijami... upam, da jih čim prej preraste user posted image user posted image

AJSI ti se pa že pripravljaš za v službo?user posted image  mah... čist prehitro mine...

pa spet boste nosečke user posted image user posted image user posted image  superca, bomo navijal, da čim prej... po možnosti kr ata na mamo  variantauser posted image

pri nas je krasn sonček, ogrelo se je tut, Zoja je odčorila eno kitico zdej pa napokava torbo in jo mahneva peš na Bled user posted image

lep dan vsem!

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 3760
6.4.2010 10:05:46   
Reby
mojsonček - uživajta na sprehodu user posted image Aaa, potem bo Patrik imel privilegije v šoli user posted image
Tut jaz držim pesti za super novičke s pošto user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
6.4.2010 10:12:29   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!

Jaz bom danes v ZOO ob 13. uri, ker bi potem rada pred tretjo šla domov, ko še ni gužve.
Ajsi, Semper?

naju žal ne bo, sva oba smrkava in kašljava... bova šla sicer ven, ampak sam za kake pol ure.

lahko pa naslednji teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
6.4.2010 10:15:00   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Dobro jutro!

Ajsi, Semper?

naju žal ne bo, sva oba smrkava in kašljava... bova šla sicer ven, ampak sam za kake pol ure.

lahko pa naslednji teden user posted image

Bogi Maks, upam, da se čimprej pozdravi. Pa seveda tudi ti. Velja pa za drug teden.
A ti tisto zadevo zvečer prpelem, rabiš al boš počakala do drugega tedna? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
6.4.2010 10:27:44   
ledenka
Reby, komot naslednji teden user posted image se nikakor ne mudi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
6.4.2010 11:09:47   
Reby
Semper - kam si zdej zginla? A ti prideš al ne, tulk da se vem zorganizirat, drgač šibava že zdej na Barje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
6.4.2010 11:12:49   
Sempervivum

Semper - kam si zdej zginla? A ti prideš al ne, tulk da se vem zorganizirat, drgač šibava že zdej na Barje user posted image

Evo, evo, nikamor nisem zginla user posted image  Sem dala tamalega spat, ko se zbudi, na hitro pojeva, pol jo pa mahneva via ZOO. OK?

Škoda, Ajsi, k vaju ne bo. Pa naslednji teden + lučka + mojsonček user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
6.4.2010 11:18:58   
Reby

Evo, evo, nikamor nisem zginla user posted image  Sem dala tamalega spat, ko se zbudi, na hitro pojeva, pol jo pa mahneva via ZOO. OK?

Škoda, Ajsi, k vaju ne bo. Pa naslednji teden + lučka + mojsonček user posted image

Superca. Midva bova okrog 13 tam. Mojo št. pa itak maš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
6.4.2010 11:23:51   
Sempervivum

Superca. Midva bova okrog 13 tam. Mojo št. pa itak maš user posted image

Upam, da ti je tako v vredu. Bova skupaj eno kavico spile, pol greš pa ti domov, jaz pa en krog user posted image  Te pokličem, ko bom na cilju.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
6.4.2010 12:07:13   
Serendipity
Hejla čvekiiiceeeeee,

Včeraj zvečer je padla vročina na 37 in še nekaj - torej je skorajda ni bilo več. user posted image Kašlja še in vozičkajo se ji smrkci, drugače je pa živahna na kubik user posted image user posted image user posted image
Je pa tak - uradno sem postala zizomat. Podnevi in ponoči - ziza, ziza in ziza. Spanje ponoči? Nulaaaa. Se je razvadila/navadila na zizo in brez nje ne zaspi in ne spi. Ponoči smo se zbujali **** krat - hm, smo sploh kaj spali??? user posted image KO mi je prevrelo, sem jo odklopila in je jokcala in se metala po postelji. Potem še moj čudoviti možek (da ne bo pomote je superca ati in sodeluje 100% - oz 150% - v čemer je pravzaprav včasih tudi problem user posted image ) prižge luč na full in jo vzame v naročje. Se mu je metala po naročju, jokala, kot da bi ji ne vem kaj delal in posledično smo imeli zeeelooo dolgo rundo pomirjanja - zizanja... user posted image Ah... zdaj pa premišljuje kak naprej. Ne spimo že pet noči, zize imam že do Amerike, po svetu hodim kot član družine zombijev, ne je še nič... če ni priklopljena je jok. Bentiš - sem jo razvadila na ceeelii črti. Se pa mirim, da je tako vsaj spala in dobila dovolj tekočine in energije, ko je bila boščika. user posted image

Sem premišljevala o ancinibancini metodi (odvadila bi jo tega nočnega zizanja, pa bi npr čez dan in zvečer še, ponoči pa no way). Je pa problem, ker ne pije iz stekleničke (po novem tudi iz te ne, s katere je prej nekaj požirkov pila...) Kakšne ideje?

Uh, sem spet ''zatežila''....

Neposredna povezava do sporočila: 3769
6.4.2010 14:49:54   
mojsonček

Hejla čvekiiiceeeeee,

Včeraj zvečer je padla vročina na 37 in še nekaj - torej je skorajda ni bilo več. user posted image Kašlja še in vozičkajo se ji smrkci, drugače je pa živahna na kubik user posted image user posted image user posted image

torej se stanje izboljšuje... superca user posted image user posted image user posted image

Je pa tak - uradno sem postala zizomat. Podnevi in ponoči - ziza, ziza in ziza. Spanje ponoči? Nulaaaa. Se je razvadila/navadila na zizo in brez nje ne zaspi in ne spi. Ponoči smo se zbujali **** krat - hm, smo sploh kaj spali??? user posted image

pri nas je bla situacija ista, ko je fasala 6. bolezen in potem še, ko je fasala bronhitis... in to se je vleklo cel čas bolezni - 1 teden, potem pa še kak dan, ko smo bli že bolje... sm te potolažila, a user posted image  če pogledaš pa z druge strani... HB, da imaš mleko in jo še dojiš, da ti ne dehidrira, da dobi vsaj nekaj kalorij in ne shujša...
KO mi je prevrelo, sem jo odklopila in je jokcala in se metala po postelji. Potem še moj čudoviti možek (da ne bo pomote je superca ati in sodeluje 100% - oz 150% - v čemer je pravzaprav včasih tudi problem user posted image ) prižge luč na full in jo vzame v naročje. Se mu je metala po naročju, jokala, kot da bi ji ne vem kaj delal in posledično smo imeli zeeelooo dolgo rundo pomirjanja - zizanja... user posted image Ah... zdaj pa premišljuje kak naprej. Ne spimo že pet noči, zize imam že do Amerike, po svetu hodim kot član družine zombijev, ne je še nič... če ni priklopljena je jok. Bentiš - sem jo razvadila na ceeelii črti. Se pa mirim, da je tako vsaj spala in dobila dovolj tekočine in energije, ko je bila boščika. user posted image

ah... očiji... oni pač obvladajo stvari po svoje user posted image  boga mamica, čist neprespana... user posted image user posted image  pa boga lepotička, k se tko matra user posted image user posted image  jst upam, da bo vsega tega kmalu konec in boste uživali v lepotah pomladi...

Sem premišljevala o ancinibancini metodi (odvadila bi jo tega nočnega zizanja, pa bi npr čez dan in zvečer še, ponoči pa no way). Je pa problem, ker ne pije iz stekleničke (po novem tudi iz te ne, s katere je prej nekaj požirkov pila...) Kakšne ideje?

pri nas tut ne pali kkšna flaška z vodo in se skor nč ne sekiram, ker verjamem, da bo vse ob svojem času... pa naši sončki niti pod razno še niso razvajeni sam tko nasd majo radi, da ne morjo brez nas

Uh, sem spet ''zatežila''....

midve sva dons vozičkali radovljica-bled- radovljica... Zoja je spančkala, mami pa švicala...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 3770
6.4.2010 15:05:32   
obayifo
sm kr mal v šoku - naš mali spi že eno uro in pol user posted image
bom šla kr po vrsti

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Ja pa kaj ti P ni mogla predpisat mal železovega sirupa.
Mi to pridno papamo še od porodnišnice naprej.
Drgač pa kaj smo že morale za železo v nosečnosti jest... suhe slive, rdeče meso

je menda samo malo pod mejo (105) in lahko da od tega, ker je mel mal vročince, mal ušeska rdeča, tko da bomo najprej probal s hrano, pol mamo pa kontrolo in dobimo sirup, če bo zares prenizek. mu pa za zajtrk zmešam suho slivo in piškote namočene v sokcu s c vitaminom, pa kr lepo je.
lana, upam, da ste popka poštimal, čišče bo pa slej ko prej tut konc
bumo, lana je pa tut z 'na juriš' frizurco pravi cukr, tko da kr kapco gor kokr pade user posted image
semper, naš je tut pogruntal, kako pit iz flaške, ampak nardi sam par požirkov, pa ma dost in pol si navleče v usta in se mi s polnimi usti nasmeje.. je v trenutku vse mokro user posted image . tko da se mi zdi, da mu kar naprej tole flašo rinem v usta. mamo pa zdej gor tamehki 'magični' nastavek od aventa.
pa naš tut še ne sedi sam in se ne poseda, plazi okol in se dviguje pa kar naprej, je neumoren. na nfth nam je rekla, da naj ga vsake tolk časa mal 'posedemo' - dvignemo preko boka in ga samo za stegno mal držimo, tolk da bo pogruntal, da je fino sedet in bo sam probal.
me je pa kr mal strah dat malemu žemljico, skorjico al pa piškot v roke, ker mu vedno rata preveč v usta spravt in se mi pol davi, smo bli glih v soboto v trgovini, pa mu dam piškotka, je bil ful vesel, pol pa kar naenkrat krik in rdeč rata in pol komej skašla ven tist košček in se mu je tko zamerlo, da sm ga morala vzet ven iz voza in tolažit.
lučka, kako je z vašimi zobki? mi mamo tut take.. se igra al pa plazi okol, pol pa kr naenkrat jok in sitnoba, pa obe rokici v pest in se tolče po ustkih, ampak ni pa še nč videt. taspodnja dva sta pa zmer lepša user posted image
škoda, da mate še alergijo. kaj pa meso zajčka ste že probale?

pa berem, da vas gre ful že v postopke... mene je pa kar strah, ko še tega mulčka komej sama sfolgam in vem, da me bo še zelo rabu vsaj kakšno leto al pa dve, očka velik ni doma, babice, da bi pomagala, pa tut ni. tako da ste res korajžne, punce. no, pa sej moram prej sploh videt, če sem še primerna za postopke al ne, mogoče pa tko nima smisla razmišlat..
za piknik se pa pridružujem user posted image

biba, svakinja je bla velik pr blejčevi in je bla zadovoljna z njo, tko da ni glih vse za k srcu si jemat, kar prebereš user posted image
mango smo tut mi jedl sam tistga iz kozarčka. se bojim, da svežga ne znam kupit, al pa men itak ni dober.. me motjo vlakna al kaj..

no, zdej se je pa zbudu. dve uri je spal user posted image user posted image user posted image . ne morem verjet.
greva jest in ven na sončka, pa zvečer končam tale post user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
6.4.2010 15:06:20   
ledenka
kako je bilo v ZOOju? user posted image komaj čakam, da spet greva, M. ful uživa user posted image naslednji teden pa sper, kar povejte, kateri dan vam ustreza, da se zorganiziram user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
6.4.2010 15:10:14   
obayifo
sam na hitrco še eno slikco prpopam user posted image
je bil ful zadovoln, k je do škatle pršou in sam igrače ven jemal

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
6.4.2010 15:14:16   
Serendipity
sonček, sonček - pri nas pa mrzel veter user posted image Saj bove šle malo ven, izzivala pa glih ne bo še danes...

mojsonček - superca si napisala. Pa si me na nek, mogoče nenavaden način tudi potolažila. V glavnem, d aje pikici ok, jaz bom pa že spravila tale spanec skupaj user posted image

obi - hehe, so sami sončki, ki radi nagjajo mamicam s pitjem user posted image Super z azaspančka! Uživajta na sončku!

ajsi - čestitke M za 11 mesecev!  user posted image

semper* - pa jaz sem slepa kot kura - kakšnega sončka sem spregledala! user posted image Pa kakšne biserčke ma! Lubek je, veš? Sladki lepotec! Kako novejšo pa le daj, da vidimo še druge biserčke user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
6.4.2010 16:03:39   
Serendipity
obi - ah, tega vašega lepotca še pa ni bilo, ko sem pisarila user posted image user posted image Pravi navihanček je! Lepotko! Z tudi rada igračke s škatle tovori. Ok, prileze do nje (še) ne -ampak ven pa meče z veseljem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?