mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity bibonči - čokolada, noge v luft, pozitivne misli in komaj čakam, da dočakam bibončka juniorja Ziher bo dovolj velik in težak! PODPIS! vsekakor! IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 vidim, da greste v torek v ZOO, no to je že jutri. Dobro se imejte. Pa če hočte gremo lahko še naslednji teden Da bo vsaj še kakšna punca zraven. Ja, zaradi mene komot Bo itak treba celoletno karto fajn izkoristit In punc nam manjka evo, še ena čebelca se pofočka, da se ne bojo fantje kregal sempre*, tudi mi smo ubrali podobno taktiko kot pri anci banci. No, pri nas ni blo dojenja, ampak flaša. sem sama opazila, da se je bolj pocrkljala z nočnim hranjenjem in ni bila več lačna. Smo 2 dni na mesto tega dfali prekuhano vodo in hop, ponoči ni bilo več treba jesti. Malo prej pa sva jo dal tudi v svojo, pri dobrih 3 mescih, pa smo vsi bolje spali. Kar pogumno, ko boste vsi pripravljeni na to. Pri nas je kakšno noč mali tudi kar precej na joški, pa se mi ravno tako zdi, da je bolj žejen kot lačen. Sem pa vesela, ker je danes pogruntal piti iz tistega TommeeTippee magičnega lončka. Tako da pitje zdaj ni več tak problem Drugače je pa prav fajn prebrat različne izkušnje, maš pol vsaj nekako občutek, kako in kaj ... pa še malo po svoje prilagodiš in je Zato je pa mani tako fajn tale forum nas tut še čaka kenslanje nočnega zizanja, čeprou je zadnje cajte prvi priklop šele okrog 5 h... HB, če ne bi mi zize razgnal, ker čez dan sva zmanjšali dojenje na minimum, če ne bo junija kriza, ko bo treba nazaj v službo... Se*, a ste že kaj bolje, a ste še kar smrkavi,.....? Sem že pozabila, da ste bili boučkani ... kako je naša pjevačica upam, da je že veliiiiiiiiko bolje mojsonček, jutri ali pa vsaj pojutrišnjem pa naj pride super pošta s super novicami. Tudi tule bi dodala moj podpis, če smem ! iz vajinih ust v božja ušesa... 9 mesecev se mi zdi, da je več kot preveč tega dietiranja... sej jst sem se že čist navadila na to in včasih mi pride celo prav, se vsaj ne nažiram ampak moja čebelca bi pa lahko fino papala jogurte in skute in bi bil njen jedilnik velik bolj pester... Tudi mi smo se čez praznike potepali. Jaz z potičkami in podobnim nism kaj dosti pretiravala (enkrat za spremembo), tako da sem kar zadovoljna. Sej ne, da se kje pozna, ampak filing je pa vseen fajn Mi bo mogoče malo manj nerodno na bazenu v ponedeljek Mali je danes ful težko zaspal, na koncu sem ga morala v naročju nosit (Lučka ), zdaj k sreči že eno urico spi. Tudi jaz sem že precej adijo, grem počasi pod tuš in pančkat. Upam, da bo jutri lep sončen dan, pa da se bomo imeli fajn v ZOO. Mirno nočko vsem! semper jooooj, kakšn cukrček je Klemen sm se kr mal pošvercala na citiranje... BIBA naša čebelca je bla tko neučakana, da je morala na svet v 35. tednu... rodila se je z 2600 g, domov sva prišli pa z 2500 g... zdej je pa čist konkretna pupa z 9 kg in ji čist nč ne manjka... tut tele meritve so bolj okvirne... sicer pa... veš, da vse držimo pestke zate in za bibeka jr. REBY mi smo se tut potepali po štajerskem koncu in domov pritrogali vreče s futrom... pol naj pa človek shujša... uživajte dons v ZOO-ju SONČI upam, da nam kmalu uspe zrihtat kkšn termin, da se vidimo... sem vprašala Patrika, če imajo kkšno novo tršičko pa je sam reku: ja, kako pa ti vse veš? pa da nima pojma od kod ga pozna GOLDY je bil tut pr vas pester vikend.... dobr opravi na čeljustni dons... nisem nč še gledala, k ti kr verjamem na besedo tut naši čeveljčki so bli oh in sploh pohvaljeni LUČKA za lepotičko, da se čim prej pocajta, da se lahko naslednji teden vidimo BLANČ, MIŠKA dvojne ste itak super mame na kvadrat mango sem jst naši dala pri kkšnih 7 m (GH sva začeli uvajat pri dobrih 5 m) in je ful rada jela v kombinaciji z banano... enako tut avokado... ANCIBANCI Svit je tut tak cukr a vi imate tut težave z alergijami... upam, da jih čim prej preraste AJSI ti se pa že pripravljaš za v službo? mah... čist prehitro mine... pa spet boste nosečke superca, bomo navijal, da čim prej... po možnosti kr ata na mamo varianta pri nas je krasn sonček, ogrelo se je tut, Zoja je odčorila eno kitico zdej pa napokava torbo in jo mahneva peš na Bled lep dan vsem!