bella02
|
Tejka, krasni sobici ! Meni je Alples itak zakon, imava omaro v spalnici, dnevna je pa še pod ?, bomo videli, če se da sestavit, imava kot in mansardo, ampak zdaj niti ni denarja. Bom takrat gledala. Sam mislim, da se da, imajo hudo izbiro. Pa lepo, če ti je selitev oz novo stanovanje všeč. Samo nekaj sem zgrešila, gresta zdaj v stanovanje ali v hišo? Gajka, ja, naši mali so prekrasni, ko začno čebljat. Ti pa okna kar pusti, da ne bo kaj narobe. Če pa koga moti, pa naj vzame cunjo v roke. Verjemi, noben je ne bo Zojko Mišek, sej se boste tudi vi enkrat preselili. Kar se pa tiče stroškov, tudi jaz sem odvisna od in mi je težko, samo si ne upam poleg izpitov nakopati še dela, že tako mi učenje sploh ne pride na vrsto, vsaj zadnji mesec ne. Skoz ena bolna . Zdaj samo upam, da Teja zdrži, v skupini jih je blo danes samo 6, razsaja neka viroza . Aja, pri vas je že zeleno drevo, no pri nas še ni. Pa en zate, po vsakem dežju posije sonce. Itak, da je to slaba plača in verjamem, da boš dobila kaj bolšga. Midva take najemnine sploh ne bi zmogla . Jaz sem danes še pospravila zimske čevlje, pospravim še zlikane cunje (sem bla sinoč pridna), potem pa končno za knjige. velika noč: najbolj so mi všeč čokoladni pirhi . Ne sej se jih bom izogibala, kakšen bo pa tudi padel. Rada imam tudi pirhe, potico, šunko, le meja je važna . pirhe bo barvala tašča, Tjaša bo pa nalepke dala gor. Sva pa v soboto naredili velikonočne voščilnice, jih morem še odposlat. Bomo pa šli v nedeljo na domačijo mojega očeta, kjer se nas zbere kar precej. On je imel 6 bratov in sestra, otrok je bilo 21, zdaj nas ima pa že skoraj pol od teh 21 družine, potem pa malo preračunajte . Sicer ne pridemo vsi, kar precej pa le in je luštno. Se vidimo za veliko noč in za 1. november. Potem bomo prespali pri mojih doma, v ponedeljek pa nazaj v LJ . Lep dan , čeprav je že zdaj nekam turoben
< Sporočilo je popravil bella02 -- 30.3.2010 11:46:03 >
|