naty13
|
Dannnnnnnn. Še smo živi in HB zdravi kot riba. Razen kakšnih blažjih prehladov zaenkrat nismo pokasirali nič (trkam). Se nam dogaja na polno. Otroka pridna, jemo super, spimo super, v vrtcu super zakon, zunaj po cele popoldneve. Res nam je super. Zoja Miša - J. je bil v rokavčkih že decembra, pa mu je šlo kar fajn, N. pa tudi pri 18m prvič, pa je tudi šlo. Ampak preveč vode sta pa oba spila, na šverc in zanalašč, ker je bla očitno dobra. Res pogumna, da si bila tako visoko. mene ne spraviš gor za noben dnar. Tejka super za sobice. pisanka - pri nas malenkosti od babic in dedkov, z najine strani kakšen čokoladen jajček, drugače pa itak dobita vse sproti in imata vsega polno r** kot je tejka rekla. Neža - luštna sta in velika Bella - vi pa ne zaključite s temi bolezmi. Prav smolo imate res to zimo. Čimprej se pozdravte. Gajka super, da si še tako aktivna. Kmalu bo porodniška. Boš tudi kmal začela delat glede na to, da imaš svojo firmo, ali boš pač izkoristila porodniško? spanje - J. spi v pižami, spodaj dolg bodi, pa še vreča brez rokavov in pokrit s kovtrčkom (se pa odkrije). Zjutraj ni prevroč, mu je ravno prav. Ima pa kar hladno v sobi, ker mu bolj hladen zrak odgovarja. Govorjenje- jaz sem "mama", babi je "baba", večkrat tudi mama. Za atija pa uporablja eno skupno besedo med ati in traktor, ker kar združi v eno . Najbolj pogoste pa brrrrmmmmmm, pa ija ija za konja, "mu", "ko -ko" in še nekaj živali pove, kako delajo, za pit reče "pupu", za jest "ama", Kruh reče "kuh", konj "kon", copate "pate", padu reče "pada", pol smo pa pri koncu. Najpogosteje pa reče "pa-pa", ker bi najraje skos kam šel. Jah bomo bolj pozno začel govort. kahlica - sedi na kahli lahko tudi 15min pa ne naredi nič. Res pa je, da zelo malo lula. Pije pa dosti. morje - verjetno začetek junija, ni pa še nič dorečeno Nekaj mamic je imelo zadnje dni rojstni dan. Malo z zamudo, ampak iz srca: Vse najboljše. Vsi bolančki se pa pozdravite čimprej.