sandra123
|
Dober večer...Ma jaz sploh ne najdem same sebe, ko pridem iz službe, kaj šele, da bi po RR-ju brskala ...Gospodinjska opravila ...ja, kakor mi znese, se pa žal mora res skoraj vsak dan sesati in po tleh brisati, ker znata T&T narediti tak texas v parih minutah, da nam drugega skoraj ne preostane. Jaz imam največ težav pri perilu , ma nimam časa, niti ne energije vsa ta oblačila polikat sproti, tako, da sem čisto zamorjena glede tega . Zdaj, ko imam varuško za T&T, mi tudi ona malo porihta po stanovanju, no, vsaj igrač nimamo po celem stanovanju, ko pridem domov, tako, da mi je vse skupaj res v veliko pomoč... Drugače pa...se trudim, da po službi čimprej grem ven z otroci, večinoma še kosila ne pojem, samo, da dan čimbolje izkoristimo. Še vedno pa smrkamo in malo kašljamo, tako, da sploh ne vem, če se bosta lahko cepili v torek... No, ZojaMiša, pri nas v službi tudi ni nič več rožnato ...ja, smo 3 s krajšim delovnim časom in zdaj sem v pon. izvedela, da bom šla s 1.4. delat na drugo delovno mesto ...in če čisto po pravici povem, sem kljub temu, da grem dejansko delat na bolje plačano, ampak tudi bolj zahtevno delovno mesto, kar šokirana in žalostna, da je do tega prišlo . Vsem avgustovkam pa želim vse najlepše ob materinskem dnevu!!!!!
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.3.2010 19:46:08 >