|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
25.3.2010 14:30:19   
Zoja Miša
Neža, po mojem si me zamenjala z Anito. Njene slike si verjetno gledela na FB.

Nič, jaz grem na sonček. Imam 54 naduruser posted image , pa zakaj jih nebi malo porabila. Plačane ne bodo. Dopusta pa je tudi še 5 dni starega.
Lep dan!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
25.3.2010 14:44:00   
Neža7
JOJ sem mislila na Anito in sem napisala ZM user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
25.3.2010 19:45:42   
sandra123
Dober večer...Ma jaz sploh ne najdem same sebe, ko pridem iz službe, kaj šele, da bi po RR-ju brskalauser posted image ...Gospodinjska opravilauser posted image ...ja, kakor mi znese, se pa žal mora res skoraj vsak dan sesati in po tleh brisati, ker znata T&T narediti tak texas v parih minutah, da nam drugega skoraj ne preostane. Jaz imam največ težav pri periluuser posted image , ma nimam časa, niti ne energije vsa ta oblačila polikat sproti, tako, da sem čisto zamorjena glede tegauser posted image . Zdaj, ko imam varuško za T&T, mi tudi ona malo porihta po stanovanju, no, vsaj igrač nimamo po celem stanovanju, ko pridem domov, tako, da mi je vse skupaj res v veliko pomoč...
Drugače pa...se trudim, da po službi čimprej grem ven z otroci, večinoma še kosila ne pojem, samo, da dan čimbolje izkoristimo. Še vedno pa smrkamo in malo kašljamo, tako, da sploh ne vem, če se bosta lahko cepili v torek...

No, ZojaMiša, pri nas v službi tudi ni nič več rožnatouser posted image ...ja, smo 3 s krajšim delovnim časom in zdaj sem v pon. izvedela, da bom šla s 1.4. delat na drugo delovno mestouser posted image ...in če čisto po pravici povem, sem kljub temu, da grem dejansko delat na bolje plačano, ampak tudi bolj zahtevno delovno mesto, kar šokirana in žalostna, da je do tega prišlouser posted image .

Vsem avgustovkam pa želim vse najlepše ob materinskem dnevu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.3.2010 19:46:08 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
26.3.2010 8:41:44   
Ryssa
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Spet je petek in najbrž bo spet zatišje tukaj user posted image In spet se javljam jaz user posted image

Malo mi je čudno trenutno, ker sem Lana pustila v vrtcu, jaz sem pa doma user posted image Sicer bo ostal samo do enajstih.
Ja ta teden smo začeli zopet z vrtcom, po pol-letnem premoru. Zaenkrat se je naš fant vredu držal, brez kakega joka, malo je pojamral ko sem ga pustila ampak je bilo tudi takoj dobro. Da bi le ostalo tako. Seveda pa najbolj želim, da ostane zdrav user posted image user posted image

Glede gospodinjskih opravil.....jaz sem hvalabogu doma, ker drugače ne vem kako bi mi zneslo. Moram pa res sesati večinoma vsak drugi dan, včasih celo vsak dan, brisati prah itd. Ja, naš fantič je alergičen na pršico, tako da bi to moralo biti postorjeno v vsakem primeru, ker drugače ima težave.

Glede služb.... jaz jo krvavo potrebujem, ker če ne bom najbrž znorela doma user posted image Sem že tako daleč da bi delala karkoli, samo da mi ne bi bilo treba biti doma.

Takole, šibam zdaj še nekaj pojesti, pa kaj narediti.

Lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
26.3.2010 9:01:52   
tejkaz
Dan

Se vidi, da je petek, ker je moja produktivnost na "višku". In komaj čakam nedeljo zjutraj ko bom pogledala na uro in bo 6.00, ne pa 5.00

Ryssa, dober ponovni štart v vrtec želim. Upam da bo Lan bolj zdrav, tebi pa eno lepo službico. A na Zavod si prijavljena? K sreči ne vem, ali zaradi tega dobiš prej službo, ali ne.

Sandra, upam da bo šlo z zdravjem še naprej na boljše.

Zoja Miša, kar izkoristi nadure. Če ne bodo plačane je potem brezveze da jih zbiraš. In upam da čimprej dobiš plačo.

Clara, držim pesti za izpit.

Včerajšnji materinski dan je minil super.  Po otroka v vrtec je šel moj brat, ker sem imela jaz sestanek, ki se nam je malo zavlekel. Doma me je Eva tako presenetila, da sem kar solzne oči dobila. Prišla je k meni z šopkom zvončkov in ogrlico, ki jo je naredila sama v vrtcu. Rekla mi je da je to zame, ker sem njena mami in da me ima rada. Kar cmok sem dobila v grlu. Jaša mi je dal eno rožico na papirju, ki jo je sam "pobarval". Moj je pa tudi prišel z eno vrtnico iz službe in se mi zahvalil, ker sem super mami. Vrtnice mi sicer ni prinesel že dve leti vsaj. Potem smo šli valda ven, še babi smo nesli rožice, zvečer smo pa spet vsi popadali v posteljo. user posted image user posted image

Nič, grem na eno kavo, da dvignem malo to svojo produktivnost danes.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
26.3.2010 9:14:26   
Zoja Miša
Jutro. Hvala za kavo.
Mi2 s cepljenja proti KM. Je bilo malo joka, a je potem dobila štampiljke in bombonček, pa je bilo o.k.

Evo takole je včeraj uživala (upam, da mi rata pripopat filmček)
user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
26.3.2010 9:21:57   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Včerajšnji materinski dan je minil super.  Po otroka v vrtec je šel moj brat, ker sem imela jaz sestanek, ki se nam je malo zavlekel. Doma me je Eva tako presenetila, da sem kar solzne oči dobila. Prišla je k meni z šopkom zvončkov in ogrlico, ki jo je naredila sama v vrtcu. Rekla mi je da je to zame, ker sem njena mami in da me ima rada. Kar cmok sem dobila v grlu. Jaša mi je dal eno rožico na papirju, ki jo je sam "pobarval". Moj je pa tudi prišel z eno vrtnico iz službe in se mi zahvalil, ker sem super mami. Vrtnice mi sicer ni prinesel že dve leti vsaj. Potem smo šli valda ven, še babi smo nesli rožice, zvečer smo pa spet vsi popadali v posteljo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  res lepo!

Jaz sem tudi bobila rožico, so jih sami delali v vrtcu! Lepo! Amapak ko ti takole povedo, je pa res še lepše. Bravo Eva!

Ryssa, želim ti da Lan ostane zdrav, ti pa da čimprej kakšno službo najdeš!

Sandra, a varuško imaš sedaj namesto vrtca? Glede službe pa...mah, vsaka stvar za nekaj dobra, tako vzemi, pa bo lažje.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
26.3.2010 9:22:41   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jutro. Hvala za kavo.
Mi2 s cepljenja proti KM. Je bilo malo joka, a je potem dobila štampiljke in bombonček, pa je bilo o.k.

Evo takole je včeraj uživala (upam, da mi rata pripopat filmček)
user posted image

super, tobogani so res fina stvar, mi gremo velikokrat v arboretum na igrala. Pa sej ti si še blonduser posted image ..si omenila da si rjavolaska, zato

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2858
26.3.2010 9:28:25   
anita goitan
aja, pa dober dan,user posted image

me2 z Ulo sva že iz LJ, včeraj smo šle vse tri punce do mojga v službo, tam pustile avto in šli s ta velikim avtom v Šujico (10min iz LJ proti Dobrovi) na obisk k bratranco, se je pol leta nazaj preselil, kupil pametno hišo..ma ni da ni, res lepo. In vbli tam na večerji..in se zaklepetali..in padla ura na 18.40 in je moj čist rdeč ratal da mormo it, da bo Ula mela razštelan dan, da ne bo spala, da zakaj nisme že prej dvignila riti..spet ni da ni..bem Ula lepo spala, 2x jedla, Zoja spala do 5ih, pa jih je zjutraj pod nos dobil..malce sm žlehtuser posted image

A katera prodaja buggy boarduser posted image kupim, pogoje je da gre na quinny speedi (ma sej itak gre) in da se ga lahko zloži oz gor obesi, tist iz BC (katalog) je cenovno ugoden ampak je lahko samo fiksen se ga ne da zložit.

Čakam ponedeljek, gremo punce za cel teden na vipavsko all inclusive hotel nonauser posted image ..

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
26.3.2010 9:38:41   
Zoja Miša
Ja Anita, vidim da je tvoj tak ko jazuser posted image  Jaz tudi mislim, da mora biti po reglcih. PA sem pol tečna...eh BZ! Pa se je že tolikokrat pokazalo, da je Kaja Lina čisto prilagodljiva in da nadoknadi, če je treba, spanje in hrano is sploh vseuser posted image .

Kaj je to kar kupuješ? Eh, pa če ne vem itak nimam, a ne?!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2860
26.3.2010 9:43:25   
anita goitan

Kaj je to kar kupuješ? Eh, pa če ne vem itak nimam, a ne?!user posted image

tole
user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2861
26.3.2010 10:01:57   
tejkaz
Anita, jaz ga prodajam. Imam na mami že lep čas oglas, pa ga nobena ne kupi. Je Jane Skate Board in gre tudi na quinija. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2862
26.3.2010 10:12:11   
anita goitan

Anita, jaz ga prodajam. Imam na mami že lep čas oglas, pa ga nobena ne kupi. Je Jane Skate Board in gre tudi na quinija. 

sama nisem iskala, moj pa rekel da nihče ne prodaja..a maš link oz kako fotko, a se ga da pospravit? Cena?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
26.3.2010 10:13:13   
Zoja Miša
Ja, ja, pa glej, da boš mela petke gor, ko boš tole vozilauser posted image user posted image user posted image

Petek je, pa se mi delat ne da, pa bedarije po glavi hodijo.

Anita, povej, ali imajo v Volčjem potoku na igralih kak tobogan? Sem pozabila.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2864
26.3.2010 10:14:19   
anita goitan
zoja miša uf 2 velika res taka huda strma tobogana, pa enih 5 bolj nedolžnih, pa ena cev, pa..pejd pejduser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2865
26.3.2010 10:48:20   
Zoja Miša
Anita, v nedeljo, če bo vreme o.k., bomo verjetno res šli.user posted image

Dala oglas na bolho za kengorujčka, na mamini čvekalnici ga nihče noče user posted image
Moram še stanovanje pospravit in omare, mam še ogromno njenih cot za prodat! Čevlje in copatke, pa kolegici nosim, pa tudi nekaj cotk. Ima dvojčka, pa ji zelo prav pride. Sem vesela, da lahko pomagam.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2866
26.3.2010 10:55:52   
gajka
Čveke! Saj ni čudno, da se nekaj k dežju pripravlja! user posted image

Ej, kaj če uresničimo tisto idejo o skupnem vele-srečanju kar v Volčjem potoku? Samo, da ne bo potem predolga kolona na toboganih, ker naš sulc je usekan na njih.

Neposredna povezava do sporočila: 2867
26.3.2010 11:09:29   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sama nisem iskala, moj pa rekel da nihče ne prodaja..a maš link oz kako fotko, a se ga da pospravit? Cena?

Ja, glih zato ga nihče noče, ker se ne da pospravit. Slikice ti lahko pošljem na mail, eni sem jih že pošiljala, tako da jih imam shranjene, samo tvoj mail rabim.

Sicer je pa takšen: http://shop.babyworld.co.uk/DisplayDetail.aspx?prodid=1034

In pravkar sem videla da je surfer, ne pa skate. Cena 25€

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2868
26.3.2010 11:10:19   
tejkaz
Pri nas smo tudi fan-i toboganov. Zleze prav na vsakega in se spusti tudi z glavo naprej, če slučajno tisti hip pogledam stran. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
26.3.2010 11:26:14   
anita goitan
tejkaz maš zs

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
26.3.2010 12:17:36   
Ryssa
Ja no fajn da ni zatišja danes user posted image Ponavadi je vedno tema zatem ko jaz kaj napišem.
Pa naj bo dež, klinc, meni je fajni spomladanski dež, ko vse tak po pomladi diši user posted image

tejkaz zavod za zaposlovanje je bolj tako. Sem prijavljena že več kot pol leta, pa še enkrat nisem dobila nobenega vabila user posted image Sem pa res iz takega foha, da me noben noče, ker še ni to pri nas tako razvito kot bi moralo biti (logistika). Logistiko opravljajo navadni delavci s srednjo izobrazbo ali pa še manjšo, potem se pa država čudi zakaj gre vse k hudiču. Eh....

Zoja Miša luškan filmček.
Joj, sem se zamislila kakšna mama sem, da še enkrat nisem dala otroka da bi se spustil po toboganu user posted image Saj v kratkem ga imamo namen nabaviti, pa na kaka igrala bomo mogli it, ne da se samo po gozdu sprehajamo.
Bi mu pa bilo po mojem všeč.

Ko smo že ravno pri gozdu. Vidim da vas veliko daje cepiti otroke proti KM. Jaz pa enostavno ne upam, ker se mi zdi čisto preveč teh cepiv user posted image Če ga ne bi dala cepit proti pnevmokoku, bi ga najbrž dala proti KM, samo tako se mi zdi pa preveč.
Upam da ne bomo kaj staknili. Ga bom pa fajn našpricala s sredstvi proti klopom. Lansko leto smo bili ogromno po gozdu, na pohodih itd., pa ni imel nobenega, tudi jaz ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
26.3.2010 12:29:38   
anita goitan
da ne bo zatišjauser posted image

izvolite eno opoldansko, lepo dišečo user posted image user posted image user posted image , za gajko in nekofetarce pa čajuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
26.3.2010 12:30:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz maš zs

Poslala slike na mail.

Hvala za kavico. Danes hudo prav pride. Je res en len dan.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2873
26.3.2010 12:47:02   
Zoja Miša
Ja, kava! Danes je pa res vreme za spat!
Kaj boste pa popoldne delali? Očitno ne bo za ven. Še nič kaj več toplo niuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
26.3.2010 12:51:55   
anita goitan

Ja, kava! Danes je pa res vreme za spat!
Kaj boste pa popoldne delali? Očitno ne bo za ven. Še nič kaj več toplo niuser posted image

me2 ble zuni,pa naju dež pregnal, zdej mi spi, jaz mela kosilo: burek+motovilec, moj bo jedel na šihtu..okrog 14ih šibnevi po Zojo, potem se bom z njo igrala..ob 17ih gresta pa na plavanje, takart bom pa v miru Ulo lepo okopalauser posted image ..jutri pa mal po naši Slo, v nedeljo tudi, potem me čaka pakiranje za v Vipavo, v pondelk zjutrej pa velik projekt, vse naložt in 1.letos domov k mami.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.3.2010 12:53:20 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?