|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
26.3.2010 12:57:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ja, kava! Danes je pa res vreme za spat!
Kaj boste pa popoldne delali? Očitno ne bo za ven. Še nič kaj več toplo niuser posted image

V Ljubljani tudi že pada. Če bo slabo vreme bomo notri, sicer pa zunaj.

Eno luštkano stran sem našla http://www.chebeltza.com/

Pri nas nisem edina ki se ji nič ne da. Šef je nekaj gostobeseden danes. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.3.2010 12:58:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
motovilec

mmmm

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.3.2010 12:59:55   
Zoja Miša
Mah ja, tudi mi2 se bova igrali. Pa ona čaj, jaz capuccin in malo nazdravljali. user posted image

Jutri se gremo tudi mi potepat v Dolenjske konce. V nedeljo popoldne, pa upam, da v Volčji na igrišče. Je za plačat a ne?

Pa ure ne pozabit prestavit. V nedeljo znamo pa živ-žav zamudit.

Anita, uživaj v razvajanu! Te bomo pogrešale tukaj.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.3.2010 13:03:13   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

ja luštkana in draga stranuser posted image ..poznam, une balerinke na pikapoko, ma ku kjut

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.3.2010 13:18:04   
gajka
izvolite eno opoldansko, lepo dišečo user posted image user posted image user posted image , za gajko in nekofetarce pa čajuser posted image

user posted image Ti pa res na vse naše okuse misliš! user posted image

Madonca, danes, ko pa se ravno jaz nekaj trudim za službo delat, ste pa vse nekaj čvekave tu gor. user posted image Popoldan bo očitno bolj user posted image vreme, nisem preveč ljubitelj dežja (kot Ryssa), vetra, ki pridno zunaj piha, pa še manj (za anito g. bi itak bil ta veter skoraj kot brezvetrje). Kaj bomo počeli popoldan? Uf, upam, da bo vsaj danes user posted image uspel prit malo bolj 'kulturen' čas iz službe, pol pa pojemo kosilo, potem pač kakšno norenje (najbrž notri). Danes sem imela malo pralni dan - sem prala naše zimske bunde, pa Rokov pajac... Zdaj pa res menda ne bo več snega, ali pač? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.3.2010 13:25:18   
gajka

ja luštkana in draga stranuser posted image ..poznam, une balerinke na pikapoko, ma ku kjut

Čedne zadevce, pa še bolj čedne cene... No, a vidite, kaj je zdej nastalo? Zdaj pa po netu firbec pasem, namesto da bi delala... Če bo firma propadla, boste ve krive! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.3.2010 13:30:05   
Ryssa
Glede snega se pa nikoli ne ve user posted image Do konca aprila je še čist možno. Upam da je konec zdaj in bo toplo.
Pa da ni vetra. Joj, veter mi pa gre na živce. Kadarkoli je malo bolj lepo in toplo vreme, mora obvezno veter pihati user posted image

Mi bomo šli vseeno ven popoldan. Če bo pa pihalo in deževalo, ga bomo pa kar naložili v voziček in dežno čez pa bo. V ponedeljek pa napadem hofer in nabavim dežne jakne in hlače in bata škornje user posted image Če jih bom dobila seveda user posted image
Mi gremo res v vsakem vremenu ven, res pa je da z vozičkom če je grdo. Potem ga pa "spustim" da špancira če najdemo kako zavetrje. Če pa ni prehudega vetra pa tako ni panike. Samo prejšnji vikend je pa bil veter za odpihnit.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.3.2010 13:35:17   
gajka
Mi škornje že nekaj časa pridno prakticiramo. Smo zadnjič še palerino nabavili, ampak še nismo preverjali njene vodotesnosti v praksi. Vozička pa že od septembra ne uporabljamo, se sploh noče v njem vozit. user posted image Zdaj se je samo prah gor nabiral, ga bom mogla orng spucat, ker ga bomo še prehitro spet potrebovali.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.3.2010 13:37:51   
gajka
Btw. a se je že katera lotila striženja otroka z mašinco?

Bo treba spet Roka malo ostrižt, pa se mi ga zdi brezveze k frizerju vozit za tistih nekaj las. Do zdaj sem ga sama med kopanjem malo postrigla, ampak tako pridno glavo vrti, da komaj kaj uspešno odstrižem... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.3.2010 13:41:19   
Ryssa
Jaz ga tudi nameravam. Sem razmišljala da bi mu mogoče takšna frizura še najbolj pasala. Ne morem se pa zraven spravit, ker ima že tako dolge lase, da bo kar hudo strižt. Še nikoli ni bil postrižen user posted image
Po mojem ne bo problema, glede na to, da ko mu s fenom sušim glavo, se nič kaj pretirano ne otepa. Najbrž ga bom dala v stol za hranjenje, pred risanke, pa kakšne kekse na mizo pa bo. Samo zraven se moram spravit.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.3.2010 13:44:00   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mi smo ga že. Od začetka je še držal glavo, potem smo ga pa po hiši lovili, ko se je naveličal. Mu pa zdaj bolj močni lasje rastejo in bolj so gosti. Prej je imel en sam puh.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.3.2010 13:44:13   
Zoja Miša
Ja fajn da čvekate, ker men se tudi  ne da delat. Gajka, o.k., del krivde prevzamemuser posted image

Dežja tudi jaz ne maram preveč. No, poleti, ko je toplo me ne moti, v tem času, pa mi ne paše. Vlaga naredi vse še bolj mrzlo. Veter še gre, če je tudi ta dokaj topel.
Sneg, menda pa ja ne?! 
Tudi jaz oprala bunde... al vi še bunde oblačite? Mi imamo eno čudežno (je ekrat tudi Krysia eno tako omenjala), št. 74, pa nam je še kar prav, pa je bolj tanka... Drugače pa sem jo ravno danes (ko je zdej kr neki spet mrzlo) oblekla v tremoflis pa čez eno podloženo vetrovko. Upam, da je ni zeblo, če so šli še dopoldne kaj ven. No, pa saj takrat je bilo še kar o.k., 13 stopinj, sedaj jih je le 8user posted image .

Tudi mi računamo na Hofer, upam, da kaj bo, ker pred popoldnevom ne more nihče tja.  O, zdej sem se pa spomnila, lahko babice zamorim user posted image

Link poznam, a cene so res juhuhu.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.3.2010 13:48:09   
gajka

Mi smo ga že. Od začetka je še držal glavo, potem smo ga pa po hiši lovili, ko se je naveličal. Mu pa zdaj bolj močni lasje rastejo in bolj so gosti. Prej je imel en sam puh.

A si ga kar sama postrigla? Na kako dolgo pa?
Jaz še sploh nikoli nisem z mašinco strigla, pa me kar malo strah se tega ravno na Rokovi glavi lotit. user posted image No, vsaj on se ne bo nič bunil, če bom kaj zafušala! user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.3.2010 14:01:34   
tejkaz

Jaz še sploh nikoli nisem z mašinco strigla, pa me kar malo strah se tega ravno na Rokovi glavi lotit. user posted image No, vsaj on se ne bo nič bunil, če bom kaj zafušala! user posted image

Nisem ga jaz, moja sestra ga je, ker je bolj štručko za strižt. Mašinco je dala čisto na nulo, da so se laski sploh prijeli v njo. Na koncu je imel ene pol cm dolge laske.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.3.2010 14:04:53   
tejkaz
A to mislite te kompletke

http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_29_03_2010.htm

Takšnega sem kupila pred dvema letoma za Evo. Takrat so imeli samo rumenega. Se je šajnala user posted image Kar v redu kompeltek, edino preveč tanek je. Ob takelemu vremenu je treba imeti še bundico ali debelejši jaknico spodaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.3.2010 14:09:18   
gajka

Nisem ga jaz, moja sestra ga je, ker je bolj štručko za strižt. Mašinco je dala čisto na nulo, da so se laski sploh prijeli v njo. Na koncu je imel ene pol cm dolge laske.

Uf, a tako na kratko? Pol centi je pa kar fejst kratko. Kako hitro so pa kaj potem zrastli? user posted image
Ker ravno kakšnega izgleda skoraj na balin pa ravno ne bi prakticirali. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.3.2010 14:11:46   
gajka

http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_29_03_2010.htm

Takšnega sem kupila pred dvema letoma za Evo. Takrat so imeli samo rumenega. Se je šajnala user posted image Kar v redu kompeltek, edino preveč tanek je. Ob takelemu vremenu je treba imeti še bundico ali debelejši jaknico spodaj.

Mi imamo kar tanko palerino (Wenice, okrog 5€), brez hlač. Saj je kot malo daljša jaknica, itak pa ravno v tahujšem nalivu ne bomo zunaj hodili.

Sploh nisem vedela, da imajo v Hoferju sploh oblačila in čevlje. user posted image Se vidi, da sploh tja ne hodim, letakov pa tudi ne prelistam, ker sem enkrat rekla, da pač iz principa v Hofer/Lidl/Jager in podobne trgovine pač ne grem.

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.3.2010 14:17:13 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.3.2010 14:18:00   
Zoja Miša

Ja to sem mislila. Mi je všeč, da so še hlačke zraven! Pa škornje tudi rabimo. So nam tisti iz Iane premejhniuser posted image . Pa so mi bili všeč, ker so imeli orng podplat, ampak so mislim da 21,00 eur. koliko pa so v Massu?
Če ne pa tudi tile Hoferjevi ne morejo bit glih slabi, ne?!
Palerinco tudi imamo eno, ampak je tudi tanka in sedaj malo majhna za še kaj spodaj oblečt. Hmmm...

Gajka, glede striženja, saj zakaj pa ga ne bi k frizerju peljala? Še nekaj novega bo za Roka. Kaj pa vem, jaz sem zagovornik tega.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.3.2010 14:20:04   
tejkaz

Uf, a tako na kratko? Pol centi je pa kar fejst kratko. Kako hitro so pa kaj potem zrastli? user posted image
Ker ravno kakšnega izgleda skoraj na balin pa ravno ne bi prakticirali. user posted image

Sem šele zdaj izmerila koliko je pol centimetra user posted image Kakšen centimeter ali celo dva je imel na koncu. Nikakor blizu balina. Hitro se ti laski zarastejo nazaj. Mašinco smo pa res morali dati čisto na nulo, ker mu prej ni potegnilo tistih mehkih laskov notri.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.3.2010 14:32:34   
gajka
ZM - škornji v Massu so okrog 15€ (se mi zdi, da smo zdanjič nekaj takega dali user posted image ). Za frizerja pa se mi zdi brezveze, ker ravno tako lasat pa tudi ni, da bi ga tja vozila, potem bo pa itak ne bo znal pri miru sedet... Pri vas je drugače, ker je K-L že od začetka vsa čupasta, pa še punčka je! user posted image

tejkaz - čakaj malo, a niste Jaše ravno prejšnji ali predprejšnji vikend strigli? Se mi je začelo nekje v podzavesti nekaj malega sanjat, da si to že povedala... user posted image No, saj ene 2 cm sem tudi jaz imela v mislih. Mogoče pa se opogumim. user posted image Saj, če preveč zafušam, lahko še vedno balin pade. user posted image Kdo ve, če bi mi kateri od odraslih najprej glavo držal, da natreniram, kako to gre? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.3.2010 14:35:09 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
26.3.2010 19:39:05   
tejkaz

tejkaz - čakaj malo, a niste Jaše ravno prejšnji ali predprejšnji vikend strigli? Se mi je začelo nekje v podzavesti nekaj malega sanjat, da si to že povedala... user posted image No, saj ene 2 cm sem tudi jaz imela v mislih. Mogoče pa se opogumim. user posted image Saj, če preveč zafušam, lahko še vedno balin pade. user posted image Kdo ve, če bi mi kateri od odraslih najprej glavo držal, da natreniram, kako to gre? user posted image

Prav imaš. 14 dni nazaj smo ga v Šentilju strigli.

Danes smo se olajšali za 3500 €. Otroka dobita novo sobico, midva novo sedežno.

Smo bili popoldan v MC Šiška (iskali smo odprto banko) in sem opazila, da imajo v IAN-u (mislim da se trgovini tako reče), v prvem nadstropju tam kjer je bil včasih turbo limač, full dobre palerince in škornjčke. Naš budget je bil že težko prekoračen, zato se tam sploh ustavljali nismo user posted image

Tako, otroka spita, mož pod tušem, da bo lepo dišal. Še jaz, potem naju bo pa tako kmalu zmanjkalo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.3.2010 21:07:25   
nell
Čaw baw punce

Se na hitr javljam iz Zreč in upam, da bom jutr mela kaj več časa za nazaj prebrat - sm vas mal zanemarjala zadnje dni.

Bi rada sam pokazala kakšne superge sem za Tiborja v Massu dobla, po smešni ceni 10 € - so pa platneni, tko da bodo bolj za suhe dni. Če ktero zanima... imajo pa zlo lepe modele tko za punčke kot tudi za fantke.

user posted image

Men je najblj všeč una cifra spredi 2008 - letnik a ne user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.3.2010 8:54:05   
Ryssa
nell imamo podobne, samo imajo vojaški vzorec pa pajkeca spredaj user posted image Ja res so fajni za tak denar. Pa mehki, čist se dajo upognit.

Izvolite user posted image user posted image user posted image

Pa uživajte vikend, moram it preden mi tamali vse okrog obrne user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.3.2010 8:56:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Čaw baw punce

Se na hitr javljam iz Zreč in upam, da bom jutr mela kaj več časa za nazaj prebrat - sm vas mal zanemarjala zadnje dni.

Bi rada sam pokazala kakšne superge sem za Tiborja v Massu dobla, po smešni ceni 10 € - so pa platneni, tko da bodo bolj za suhe dni. Če ktero zanima... imajo pa zlo lepe modele tko za punčke kot tudi za fantke.

user posted image

Men je najblj všeč una cifra spredi 2008 - letnik a ne user posted image

Luštni. TAkele platnene supergice sta L&Z lani poleti drajsala cel cajt. SUper so bili. In cena je res smešna. Nogica se pa ne poti not.

Drugače pa lep pozdravček. Hvala vsem za čestitke. PA je še eno leto za mano. Pismu, gre hitru cajt. Sam men so se leta itak tam nekje pri 25 ustavila user posted image user posted image user posted image

Berem, da ste se neki o pospravljanju pogovarjale. JAz lahko ostanem tukaj brez besed, ker imamo po moje najbolj razmetano od vseh. Ne pomaga ne sprotno pospravljanje, ne nič. Na vse tri se lahko cele dneve derem, pa še ne bo pospravljeno. user posted image  Tako, da pospravljam samo površinsko. Ta teden mi je mami posodila tisti sesalec, ki sam sesa. Evo, da si ga bom kupila! Ker to je pa eden najboljših izumov zadnje cajte. Prižhge in sam sesa! SUper je user posted image  Drugače pa že komaj čakam te daaaljše dneve user posted image  DAnes se premekne ura. Jeeeej!

A se že kaj na veliko noč pripravljate? Boste kaj pekle? user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
28.3.2010 20:15:21   
Ryssa
Žalostna user posted image

Po enem tednu vrtca je zbolel user posted image user posted image

Ima pa samo vročino, pa lulanje mu ima že par dni čuden vonj, čeprav ima tak vonj velikokrat. Preventivno šibamo jutri k zdravniku. Upam da ni nič resnega.
Pa sem le upala da bomo lahko zaštartali z vrtcem brez problemov user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.