|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del ***
30.3.2010 14:46:29   
Zoja Miša
Gajka, ne moram na zavod, ker sem solastnica firmeuser posted image  in tako tam itak ničesar ne morem dobiti! Ja, res nisem v zavidljivi situaciji! Drugega si glede na situacijo ne upam imeti, moja porodniška ne bi bila niti za najemninouser posted image .
Ampak, saj, kot pravim, bo že. HB za user posted image . Kot mati samohranilka, bi sedaj že potonila.

Da pa boste mogoče bolje razumele, zakaj imam svojo službo tako radauser posted image
user posted image
Stojim na vrhu poševnega stebra (44m) - če je bila katera v Leclercu v MB ve o čem govorimuser posted image

Šibam domov. Kaja Lina je moj sonček, popoldne ni skrbi da bi moje misli zašle.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
30.3.2010 15:18:06   
gajka
ZM - a adrenalin te tako privlači v službi... Kaj, če si raje kak adrenalinski šport umisliš? user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.3.2010 15:18:25   
Krysia
No, da ne bosta Zoja Miša in gajka cele strani zapolnili, bom še jaz malo vskočila ...

Najprej vsem en lep pozdravček. Mene je spet čas povozil, nimam časa oziroma si ga en vzamem. Preberem vse, kar napišete, potem se pa ne spravim komentirat ... grozna sem!

ZM, le pogumno pri iskanju službe ... in upam, da čimprej najdeš kaj primernega!

K_a_t_j_a  in Ryssa, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image in zvrhan koš zdravja za Jana in Lana!

Tejkaz, super izbira sobic za tvoja sončka!

bella, ste imeli pa pestro za rojstni dan! Pa upam, da ti učenje zalaufa nazaj. Ti še velik manjka?

tole je blo čist na kratko pokomentirano - več se ne spomnim ... se opravičujem

Zdej pa mi: v nedeljo šli v ZOO - Rok je užival in že od nedelje kar naprej govori "arrra" -  očitno ne bo imel težav s črko R. user posted image Čist je bil fasciniran nad vsemi tistimi živalmi ... Drugač pa tud kar naprej nekaj govori, vsako besedo proba ponovit, sam kaj ko ga pol mi ne razumemo ... no, sej nam gre vedno boljš. Včasih se mi zdi, da se mu zdim totalno zabita, ker ne razumem, kaj mi govori. Me gleda z enim takim pogledom "mami, kok je teb težko kej dopovedat" user posted image

V nedeljo zjutraj sem opazila, da ima pod pazduho in dol po trupu (ob strani, med roko in telesom) ene pikice user posted image ...  sem predvidevala, da bodo izginile, ampak niso, tko da sem prej klicala v ZD, ampak naša zdravnica cel teden dela dopoldan ... tko da kličem jutri. Nima vročine, nič ne kaže, da bi ga kaj bolelo / srbelo, edin iz nosa mu teče, sam po moje to nima nobene zveze s temi pikami. Pa slini se, ker mu še zadnja trojka raste (al pa že kakšna petka kje zadaj ...). Pojma nimam, kaj bi blo, so pa pikice samo na tem delu in nikjer drugje ... upam, da ni nič nevarnega ...

Moja služba je v zadnjih zdihljajih ... še 13x grem delat - vmes imam še par dni dopusta ... po eni strani mi je fajn, ker grem stran od ljudi, ki ne prenesejo, da kdo razmišlja drugače od njih, po drugi strani mi je pa kljub vsemu malo žal. Konec koncev se z večino dobr razumem in mi je fajn z njimi delat. Da o dijakih sploh ne govorim, oni so pa itak večinoma fajn ... sicer so povsod izjeme, ampak tko načeloma so ok. Upam pa, da bom dobila kakšno službo, čeprav dvomim, da pred septembrom - bi morala imet res srečo ... bomo vidl ... drugač bom mela pa ene fejst dolge počitnice .... sicer z majhnimi dohodki (zavod za zaposlovanje), ampak vseeno - bolje nekaj kot nič ...

A ste opazle, da je zlo očitno, da je kriza - velik nas je oziroma bo brez službe, ampak punce,m ne se dat, bomo že.

Erin, kaj je zdej s srečanjem? Med prvomajskimi? Al pa un vikend pred? Za kakšno kavo bom pa ja še mela user posted image

Zdej pa grem in upam, da se oglasim še ta teden ...

Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.3.2010 18:19:18   
gajka
Kaj pa če eno soboto ali nedeljo naredimo eno srečanje za vse avgustovčke (tudi očiji, bratci, sestrce vabljeni) nekje na prostem (npr. ZOO, Volčji potok...), kjer je kakšno fino igrišče za malo noret, pa kakšne klopce za čvek "ta starih", pa kakšen kafič itd.?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.3.2010 20:56:22   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Kaj pa če eno soboto ali nedeljo naredimo eno srečanje za vse avgustovčke (tudi očiji, bratci, sestrce vabljeni) nekje na prostem (npr. ZOO, Volčji potok...), kjer je kakšno fino igrišče za malo noret, pa kakšne klopce za čvek "ta starih", pa kakšen kafič itd.?

JAz sem že predlagala ZOO, pa jeseni sem tud Volčji potok že omenjala. TAm je ful ful placa :)

Drugače pa lep dober večer. Zdaj, ko se je ura premaknila, nisem zvečer več zaspana :) l&Z sta šla danes končno spat ob normalni uri user posted image Zjutraj je kar kriza za vstat. AMpak nimamo kaj. Ob pol sedmih moramo od doma. user posted image

V bistvu sem vas prišla prosit (tiste, ki še niste), da na Facebooku kliknete na "Všeč mi je" pri sličici Lovra. Se poteguje za čevlje Pediped in trenutno imam eno zlo tekmovalno nasprotnico user posted image Je bla slikca že prva, pa smo zdaj spet zlezli na drugo mesto. LAhko pa vsak iz svojega up. računa samo 1x glasuje. Tko, da lahko glasujete tud iz moževega user posted image user posted image user posted image

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30840261&op=2&o=global&view=global&subj=49680768948&id=1082787108

Pa hvala user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
31.3.2010 5:56:12   
gajka
Dobro jutro! user posted image za lepši dan že čaka. user posted image Danes pa me bo težko katera prehitela, sem za spremembo malo bolj zgodna, ker grem čez 15min na teren.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

JAz sem že predlagala ZOO, pa jeseni sem tud Volčji potok že omenjala. TAm je ful ful placa :)

Evo, dva že dve za! user posted image A se lotimo enega takega srečanja, kaj pravite? user posted image

No, pa so se veličanstvo Rok zbudili... Imejte se!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
31.3.2010 7:56:44   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za user posted image , za tiste, ki malo kasneje vstajate pa še ena sveža
user posted image

Mi smo ok, cepljenje sta včeraj kar dobro prenesli, sploh Teja je bila pravi korenjakuser posted image ...nič upiranja, samo na koncu je malo zajokala...Upam, da nam bo to cepljenje res kaj pomagalo pri teh neprestanih okužbah.
Gajka, nisi me pregnala user posted image , T&T se mi zravsata v sekundi, pa je treba včasih na hitrco letet in ju narazen dat, ker drugače imamo grozo....se grizeta, kraspata, tepeta, najhujše je, ko se Teja spusti v Tajine dolge lase, Taja pa potem kakšno igračo v roke vzame in ponavadi Tejo tepe po glaviuser posted image user posted image ...me ne vem, od kod jima tako vedenjeuser posted image user posted image user posted image .
Tina pridno hodi na tekme, je zelo uspešna, jaz pa zaenkrat s T&T ne hodim zraven, ker ne bi zdržale 4 ure na istem mestu...
Srečanje...odvisno kdaj bo...
Anita, a si že kaj zrihtala za mini dopust??? ZS...Tvoji princeski sta pa pravi princeski, upam, da ju kdaj v živo vidimuser posted image ...
Ryssa, sedaj razsajajo viroze kot za stavo, mogoče je res samo to pokasiral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nell, kako sta vidva s Tiborjemuser posted image
ZojaMiša, nič ti ne zavidam takšne službe, jaz si z višino nisem najboljša prijateljica, pa upam, da kmalu kaj bolj pametnega najdeš, predvsem pa, da boš imela normalno finančno stanje potem...sama še predobro vem, kako zgleda, če dobiš nakazano slabo plačo...je bila februarska plača taka, da sem se dobesedno razjokala....A KajaLina je ok? Upam, da ostaneta zdravi...
Erin, jaz te pa pogrešamuser posted image , javi se nam kaj, pa upam, da je Tilen zdrav...
Tejkaz, super sobici sta izbrala za E&J, tudi mi imamo od Alplesa Tinino sobo in sem res zadovoljna...

Evo, spet fajt v sobi user posted image ...šibam, se potem še kaj javimuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
31.3.2010 7:58:22   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Tejkaz, lepi sobiciuser posted image . Ste ta teden popoldan kaj frej? Bi se kar povabili na kakšno kavicouser posted image user posted image .

29.5. gremo pa na MORJEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam in seveda upam na lepo vreme.

Verjetno misliš da greste 29.4. na morje?? Mi gremo tudi 29.4. Do 2.5. Se že zelo veselim.

Danes nimamo frej za kavico. Kaj pa jutri?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
31.3.2010 8:05:30   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz, lepi sobiciuser posted image . Ste ta teden popoldan kaj frej? Bi se kar povabili na kakšno kavicouser posted image user posted image .

29.5. gremo pa na MORJEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam in seveda upam na lepo vreme.

Verjetno misliš da greste 29.4. na morje?? Mi gremo tudi 29.4. Do 2.5. Se že zelo veselim.

ups, sem se zatipkalauser posted image . Tole desetprstno tipkanje mi zadnje čase dela težaveuser posted image

Jaaaaaa...morjeeeee!!user posted image A ni fino?

Jutri? Se pravi četrtek, ane? Važi! Bova priletela popoldanuser posted image .

ZM, ja kaj pa delaš, da si takole privezana in v luftu?? Mene bi kap, ker se bojim višine..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
31.3.2010 8:14:48   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

ups, sem se zatipkalauser posted image . Tole desetprstno tipkanje mi zadnje čase dela težaveuser posted image

Jaaaaaa...morjeeeee!!user posted image A ni fino?

Jutri? Se pravi četrtek, ane? Važi! Bova priletela popoldanuser posted image .

ZM, ja kaj pa delaš, da si takole privezana in v luftu?? Mene bi kap, ker se bojim višine..

Jaaaaaa... morjeeee. Mi smo ravno včeraj vaucher dobili, tako da je zdaj bolj resnično da gremo.
Jutri, v četrtek, ja. Danes imata otroka zobarja, potem gremo pa na kosilo k tašči.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
31.3.2010 8:31:24   
Zoja Miša
Jutro še od mene.

Clara, svetlobne napise in oznečevalne table. Projektni vodja. In na tem totemu je bilo vse narobe, so podkonstrukcijo drugi delali (Varkos - ta, ki se je ubil pred kratkim zaradi dolgov njemu) in ni bilo drugega, kot da grem gor in sama vidim situacijo! Ne bi mi bilo treba, ampak meni je to super!

Gajka, lahko bi si ja, sem tudi že v tandemu s padalom skočila (sicer s hriba). Iz letale me še čakauser posted image  Ampak zdej financ ni za takouser posted image . Pa ne pretiravaj na terenu.

Sandra, take stvari v službi so bolj izjema, kot pravilo. Jaz sem pač tip, ki mi je to fajn. Drugače sem pa pretežno v pisarni in od tu urejam zadeve. A neskončno rada grem na teren, v sredo dogajanja, a recesija je tudi to, bolj kot ne preprečila.user posted image  Nasplošno je dela enostavno manj. Pa upam, da vam cepljenje pomaga! Kaja Lina za enkrat smrka, drugače je super. Upam, da tako tudi ostane! Hvala za lepe željeuser posted image

Sayuri, ne morem več glasovatiuser posted image . Držim pesti, da vam uspe!

Krysia, mogoče ima tako kot Kaja Lina 3 tedne nazaj. Izpuščaje in nič drugega. Mi smo imeli nek strepnokokni infektuser posted image
Za službo se pa res ne sekiraj. Jaz vedno bolj študiram, da bi bilo super, da jo najdem sedaj in se zmenim, da pridem delati septembra, vmes pa dolgo vroče poletjeuser posted image . Bi lahko bila zopet 3 mesece na morju. Pa verjetno ne bo tako. Nazadje jo bom res našla in sloh ne bom dobila dopusta.user posted image
Mah, kar bo, pač bo! Pustimo se presenetit!

Jaz sem tudi za srečanje. Volčji potok je po mojem bolje kot ZOO, več placa je. Med prvomajskimi jaz lahko. Bom itak verjetno fraj. V vrtcu bodo verjetno zopet združeni, tako da bo Kaja Lina doma, malo pri babicah, malo bom pa jaz fraj. Le v četrtek 29.4. ne bo šlo, mam frizerjauser posted image . Za kakšen vikend bo tudi težko, ker imamo že skoraj vse v aprilu poflikane.  No, ko se boste zmenile, pa bom videla.

Drugače pa če je katera za kakšen kofe, kjerkoli v petek 30.4., pa naj pove!

Mi na morje še ne gremo, mi je bilo vedno tak čas še prehladno za kar koli. Pa bomo raje šli konec maja ali začetek junija.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
31.3.2010 8:32:24   
clara23
A kar k zobarju? Potem boste pa peli tisto od Čukov:"Jutr mam zobarja, mama boš z mano šla,..."user posted image
Bravo za taščicouser posted image . Greste pa kar pogosto k njej na kosilo, ane? Ma saj je prav!
Kam pa greste na morje? Mi gremo na standard plac..

V torek pa začnem s prakso na OŠ. Komaj čakam da vidim kako bo tale teorija funkcionirala v praksiuser posted image user posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
31.3.2010 8:40:32   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jutro še od mene.

Clara, svetlobne napise in oznečevalne table. Projektni vodja. In na tem totemu je bilo vse narobe, so podkonstrukcijo drugi delali (Varkos - ta, ki se je ubil pred kratkim zaradi dolgov njemu) in ni bilo drugega, kot da grem gor in sama vidim situacijo! Ne bi mi bilo treba, ampak meni je to super!

uf, dobra si...jaz ne zlezem gor za nič na svetu..
Ta Varkos je bil tudi stranka od mojega..pa je rekel, da je bil drugače čisto fajn možakar. Samo te dolgovi so ga pokopali..

Da vam povem, kaj je bilo včeraj zvečer...navada je, da se vsi trije uležemo v posteljo in potem moj pove 3 pravljice (Rdeča kapica, Volk in trije prašički in Janko in Metka). In ponavadi jaz med pripovedovanjem zaspimuser posted image . Včeraj, pa nekako nisem in ker Mark še ni hotel zaspati, se je moj dragi odločil, da mu bo povedal še eno pravljico. Začel je takole:"Živel je kmet, ki je imel petelina, ki je umrl."user posted image Jaz ga brcnem in rečem da taka pravljica ni primerna..potem je nadaljeval:"Imel je tudi konje, ki so bili čisto pri miru-la muerto".user posted image user posted image Sem mu potem prepovedala nadaljevanje te zgodbice..no, v bistvu ni bila zgodbica, ampak en vic...ga bom malo kasneje napisala. Ampak ni mi jasno kaj mu je bilo, da je šel to govorit malemu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
31.3.2010 8:55:31   
Zoja Miša
Clara, v bistvu sem delela z njegovo hčero (ne me zdej tepet, ko ne vem če sem prav sklanjalauser posted image ). Pa tudi ona je čist o.k., če odmisliš, da je prava možača. Čisto taprava, da sedaj nasledi očeta. Vsekakor pa si tega ni zaslužil! In koliko je še takih.
Eh, zašla.
No, povej vic.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
31.3.2010 9:08:46   
clara23

VIC:user posted image
Je imel kmet petelina, ki mu je zaradi starosti umrl. Šel je kupit drugega, ki mu je bilo že v prvi fazi ime ****Č. Kmet se ni obremenjeval z imenom, važno, da je bil petelin lep, velik in močan.
Naslednje jutro se kmet zbudi in vidi vse kure, posiljene do smrti in ****ča, kako se je po "dobrem sexu" udobno namestil na seno in zaspal. Pa si je kmet rekel:"Eh, važno, da imam jaz svojega ****ča".
Se kmet zbudi naslednje jutro in vidi vse krave posiljene do smrti, ****č pa zadovoljeno koraka naokoli. Pa si reče kmet:"Eh, važno, da imam jaz svojega ****ča".
Naslednje jutro ista zgodba...kmet se zbudi in vidi vse ovce posiljene do smrti, ****č pa ves zadovoljen drnjoha ob njih. Pa si spet reče:"Eh, važno, da imam jaz svojega ****ča":
Naslednje jutro pa kmet vstane in vidi kako ****č negiben leži na tleh, nad njim pa že leti trop jastrebov. Pomislil je na najhujše in oddrvel k njemu:"****č, ****č, si v redu???". ****č odpre oči, dvigne glavo, kmetu s prstom pokaže proti nebu in mu potihem prišepne:"Pššššttt...****..".

Bolano, ane?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
31.3.2010 9:09:32   
clara23
no, mi je petelinovo ime avtomatsko zabrisalo...J.E:B:A:Č. mu je bilo imeuser posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
31.3.2010 10:07:29   
dojenč
POZDRAVLJENE MOJE PRIJATELJICE: malo sem zalutala, pa nisem prišla nič pogledat kaj čvekate,so mi montirali novi program v službi zdaj pa se moram malo uvajati! poleg tega imam eno punco na probi, pa ne vem kak bi zgledlo če bi po forumih brskala,...saj veste kako pravijo. šefi so  vzgled delavcemuser posted image user posted image user posted image .
najprej bom malo o žani napisala, pol pa se lotim prebirati vaše čveke, in dodam kakšen komentar.
kaj se tiče glede žane, je zdaj  o.k., v vrtcu se obnašajo  kot da je vse ok, čeprav so s svojim ravnanjem pri meni naredile slabi vzgle, ampak bom zdaj stvari pustila tam kjer so, imam pa jih na pecljih.MORAM  se pohvalit, oz žano, da zna zapeti dve pesmici: zima zima bela, pa kuža pazi.prav sem navdušena, zdaj pa celi dan samo prepeva.v nedeljo sva bili na balkonu, pa je poleg sebe imela punčko(igračo) pol se pa je delala da pupa spi, in ji je začela pesmice peti, jaz pa sem morala biti čisto tiho, še hodit nebi smelauser posted image , pol se pa kao punčka zbudi žana ji nekaj govori, pol pa ji je nekaj na veliko in široko razlagala, poleg pa se drla oblubi oblubi( ne vem kaj za vraga bi ji morala ta punčka obljubit, ampak očitno ji ni da jo je polpo ritki na šeškalauser posted image user posted image user posted image
pa polno nekih takih for ima, da dol padeš od smeha.aha pa še to:
sama zna lulu brisati ko gre na wc ampak to so taki postopki in take drže, da se moraš jokati poleg.glavo da med noge pol pa obriše, mislim svašta. ok grem zdaj prebrat čvekeuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
31.3.2010 10:40:27   
dojenč
BELLA: iskrene čestitke ob tjašinem rojstnem dnevu, dobro si ti to izpeljala, bravo mamica.
GAJKA-  mi sicer pri strižrnju las ne uporabljamo strojčka, ker ga ne potrebujemo, jaz pa tudi žani kar v banji postrižem laske, ceprav se nagibam k frizerju, da bi ji kako obliko las naredu, drugače je pa tudi tak srčkana, še ne vem ali bi ji pustila dolge laske ali kaj?
RYSSA:.tole da pa ima urin čuden vonj, ali bolje rečeno da smrdi, pa ni dobro, ne bi te rada strašla, ampak to je značilno za urininfekt- vnetje secil, to kar je imela žana, ampak je žana imela urin čist ok. upam da si bila pri zdravniku, in da je vse ok
NELL- lepi čeveljči, jaz sem tudi žani prejšnji teden kupila ene čevelčke v cicibanu, sicer sem dala 45 E, ampak so full lepi.nameram ji še kupiti ene teniske, za doma, ali pa za kam it.
SANDRA123- ti si pa tak kot jaz, tudi jaz moram skoraj vsak dan gor brisati .še posebaj zdaj pred prazniki, ko poskušam naše gnezdece spraviti kar se da v prijetno lepo in urejeno okolje, pa mi prav nič ne uspeva, saj pospravim, vse je na svojem mestu, samo žana zna v roku 1 ure vse obrnit na glavo, v ponedeljek sem še ob 1 zjutraj parket gor prisala, ga namazala, in vse to, včeraj pa sva z žano mesli testo za pizze, in seveda kaj pak, takšno je bilo pod mizo da me je ka glava bolela, in kot vse kaže bom mogla danes iti spet na kolenauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
31.3.2010 10:42:16   
dojenč
aja  ZOJA MIŠA- si pa pugumna, mene za nič na svetu ne dobiš tja gor, kakih 5 metrov še več pa ni šans

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
31.3.2010 11:19:54   
tejkaz

A kar k zobarju? Potem boste pa peli tisto od Čukov:"Jutr mam zobarja, mama boš z mano šla,..."user posted image
Bravo za taščicouser posted image . Greste pa kar pogosto k njej na kosilo, ane? Ma saj je prav!
Kam pa greste na morje? Mi gremo na standard plac..

V torek pa začnem s prakso na OŠ. Komaj čakam da vidim kako bo tale teorija funkcionirala v praksiuser posted image user posted image .

Enkrat na teden k tašči na kosilo. Že nekaj let. Dokler je enkrat na teden, je še v redu, večkrat bi bilo pa prevečkrat.

Na morje gremo pa na Rab, na Lopar. V mobilno kučo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
31.3.2010 12:01:11   
bella02
No, spet smo tamuser posted image . Teja kašlja ko ... In sinoči je zarad tega še nekajkrat bruhala. Juhej, celo 2x smo bli v vrtcuuser posted image . Več zvečer. Pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
31.3.2010 12:47:04   
Ryssa
Smo včeraj šli še enkrat k zdravniku, popoldne, ker je kuhal in skoz jamral. Pa je imel vneta ušesa! Pa še niti 3 dni vročine, pa tako trobijo da se pride šele po 3 dneh vročine pokazat. Jaz se ravnam še samo po svojem občutku.
Danes je boljši, vročine ni več, bolečin pa tudi mislim da ne. Hvalabogu.
Smo se pa cepili proti pnevmokoku, zdaj je pa dobil vnetje ušes user posted image Ali še ni prijelo cepivo ali pa ne bo pomagalo in bomo mogoče ravno zdaj dobivali te bolezni. Lahko da je cepljenje za vneta ušesa in ne proti user posted image

Srečanje - ja, jaz sem tudi za! Upam da bo tudi moj user posted image

tejkaz super za morje. Mi smo tudi imeli namen iti v maju na Lopar, pa nam bo najbrž padlo v vodo - finance user posted image

Zoja Miša dobra slika user posted image

dojenč dobra je tvoja Žana da že zna pesmice. Naš še vedno ne govori, tu pa tam se mu kaj posreči. Pa pusti ji dolge laske user posted image

bella user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko na hitro, zdej pa kuhat počasi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
31.3.2010 13:43:40   
Neža7
Ali ni fajn, ko ne daja kamenje v usta več user posted image Kako Neža uživa
user posted image

Sta kot rit in srajca ta dva user posted image vem,vem!!!!! kdo je starejši??? kmali bo Aljaž tako velik kot Neža user posted image
user posted image

Jašiiiiiiii bi dudo!!!! tako ga kliče user posted image
user posted image

Spet deževni dan user posted image hb smo bili danes pred 9. uro na sprehodu, da smo še malo sonca ujeli user posted image Jutri in petek gre Neža po dolgem času v vrtec. Od Maja naprej bo lahko vsaj 3x na teden hodila, ko ne bo več toliko boležni na dihal.

Ali katera nova nosečnica rabi tole? Ali katero poznate... Aljaž je prevelik user posted image user posted image ne moram skupaj dati.
Kupila 1 mesec nazaj za 62 evro in ga prodam za 30 evro...
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
31.3.2010 16:16:53   
Ryssa
Joj kak sta luštna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.4.2010 8:35:30   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image

Neža, luštne slike!

Gajka, kako je bilo na terenu?
Kajo Lino jaz danes peljela v vrtec. popoldne jo gresta babi in dedi iskat. Ostajamo zdraviuser posted image . Upam, da tudi za vikend, da se bomo lahko šli potepati, kot imamo v planu!
Danes bi rada ji kupila še kaj za pisanke, kljub temu, da drugače nič ne dam na to. Mah kakšno kapico pa žogo, tako veliko za brcat, da jih ne bo vedno drugim otrokom ''kradla'' zunajuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?