Nika v službi
|
2ursae, kaj pa je Boru? Spet kak bronhiolitis? Sta dobila kakšna zdravila? No, iskreno upam, da se zares čimprej rešite vseh teh bolezni. Benikine bube so učinkovale, dodajam še svoje: Mi2 sva bili danes v mestu, kot planirano, ampak sva šli z avtom namesto z busom. Je takrat ravno deževalo, pa še Nika je hotela s seboj vzeti izposojenega (od Mance) Plutona primernih dimenzij, tako da sem rekla no way na bus z vso to kramo: dežnik, pes, nahrbtnik, Nika, pelerina... no go. Sva se napokali v avto, parkirali v Kapitlju ter se z dežniki sprehodili po tržnici. Nika je pridno, brez pripomb, nosila tako nahbrtnik s Plutonom kot svoj dežnik. Po nakupu butarice je še to držala v rokah in lepo pridno korakala ob meni. Potem sva se zapeljali še do BTC-ja, ker sem iskala eno darilo za kolegico, pa v CP na konjička (tistega ta velikega pred H&M) ter domov delat pizzo. Po kosilu je bil zunaj na igrišču Luka in jasno, Nika je letela dol in se mu pridružila, potem pa sta se vozila s kolesom, igrala.. midve z mamico Tanjo pa sva klepetali. Potem je Luka izprosil mamico, da gre k Niki, tako da je ona potem šla domov, mi pa smo imeli Luka na obisku do večerje in risanke. Povečarjala sta palačinke, si pogledala risanko, potem pa smo Luka pospremili nazaj domov. Jutri gremo najverjetneje na gorenjski konec, na Bled, ker Klemen časti kremšnite. Je namreč ponosni lastnik novega Clia. To je njegov prvi nov avto in jasno, gre za primerno svečan dogodek, ki ga mora proslaviti cela familija. Banda gre torej delat škodo na Gorenjsko. Natrpali se bomo v 3 avtomobile in hajdi. Zjutraj pa imamo seveda praznovanje Cvetne nedelje in blagoslov butaric ter oljk, po maši pa obvezna kavica. Nam je težko, kaj? Naredite si tudi vi lepo nedeljo in čau! p.s. Benika in Pety, je bila vajina kavica okusna? Pa mladca, sta uživala?
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.3.2010 20:38:51 >