|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
27.3.2010 9:28:30   
benika
Midva z Vidom greva pa danes v Kranj v kino, pa mi ne odpre njihove spletne strani, da bi videla, če je kaka fajna risanka, Benika, Špelka, ima katera čas za kavico popoldan? Ali pa katera druga tudi, seveda.

Seveda. Beni že itak ful dolg teži, kdaj bomo šli k Vidu, tako da ja, imamo cajt.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.3.2010 10:18:03   
2ursae
ajdi mačke, uživajte, z Borom greva na Infekcijsko. Pikapoke bi bile na mestu user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.3.2010 12:44:00   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.3.2010 15:22:02   
2ursae
ooo, benika, vidiš, da so tvoje bube zalegle - sva že nazaj user posted image . Nisva dovolj bolna za sprejem ... so bile pa tri ure, ki sva jih tam preživela, strašansko mučne user posted image user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.3.2010 20:37:10   
Nika v službi
2ursae, kaj pa je Boru? Spet kak bronhiolitis? Sta dobila kakšna zdravila? No, iskreno upam, da se zares čimprej rešite vseh teh bolezni. Benikine bube so učinkovale, dodajam še svoje:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva bili danes v mestu, kot planirano, ampak sva šli z avtom namesto z busom. Je takrat ravno deževalo, pa še Nika je hotela s seboj vzeti izposojenega (od Mance) Plutona primernih dimenzij, tako da sem rekla no way na bus z vso to kramo: dežnik, pes, nahrbtnik, Nika, pelerina... no go. Sva se napokali v avto, parkirali v Kapitlju ter se z dežniki sprehodili po tržnici. Nika je pridno, brez pripomb, nosila tako nahbrtnik s Plutonom kot svoj dežnik. Po nakupu butarice je še to držala v rokah in lepo pridno korakala ob meni.

Potem sva se zapeljali še do BTC-ja, ker sem iskala eno darilo za kolegico, pa v CP na konjička (tistega ta velikega pred H&M) ter domov delat pizzo.

Po kosilu je bil zunaj na igrišču Luka in jasno, Nika je letela dol in se mu pridružila, potem pa sta se vozila s kolesom, igrala.. midve z mamico Tanjo pa sva klepetali. Potem je Luka izprosil mamico, da gre k Niki, tako da je ona potem šla domov, mi pa smo imeli Luka na obisku do večerje in risanke. Povečarjala sta palačinke, si pogledala risanko, potem pa smo Luka pospremili nazaj domov.

Jutri gremo najverjetneje na gorenjski konec, na Bled, ker Klemen časti kremšnite. Je namreč ponosni lastnik novega Clia. To je njegov prvi nov avto in jasno, gre za primerno svečan dogodek, ki ga mora proslaviti cela familija. Banda gre torej delat škodo na Gorenjsko.user posted image Natrpali se bomo v 3 avtomobile in hajdi. Zjutraj pa imamo seveda praznovanje Cvetne nedelje in blagoslov butaric ter oljk, po maši pa obvezna kavica.user posted image Nam je težko, kaj?user posted image

Naredite si tudi vi lepo nedeljo in čau!

p.s. Benika in Pety, je bila vajina kavica okusna? Pa mladca, sta uživala?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.3.2010 20:38:51 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
28.3.2010 8:54:33   
pety78
p.s. Benika in Pety, je bila vajina kavica okusna? Pa mladca, sta uživala?

Hja, jaz postavim vprašanje, potem pa nisem imela več dostopa na računalnik. Sem pa upala na kak sms. Potem sem pač mislila, da nobena nima časa. user posted image
Eh, drek! Mi je žal, da te nisem poklicala, benika. Pa sem ful razmišljala, da te bi.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
28.3.2010 12:24:59   
2ursae
user posted image user posted image Bor izgleda, kot da mu ni nič - ne kašlja, ne smrka, laufa naokoli, je navihan, ima apetit... Ja, bronhiolitis je bil. Sem prav firbčna, kaj bo ju3 rekla naša P.

lepo se imejte, ker je zunaj res ful lepo. Mi smo spet zaradi bolezni not. Najbrž bova šla z Anžetom, ko Bor zaspi, malo pokolesarit, ampak punce, vam povem nekaj o našem bližnjem igrišču - skopneli sneg je pustil za sabo drk pri dreku user posted image in ubogi otroci med drki manevrirajo ... ogabno. Jih bom najbrž kar pobrala, kaj pa čem - če hočem, da se moji otroci tam igrajo, ne morem čakat, da jih pobere nekdo drug, ker se to ne bo zgodilo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 7:37:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
29.3.2010 8:50:40   
ninocka
Dobro jutro!

MI gremo danes spet k P, ker ima Lian impetigo in se mu je razsiril po celi rokici in se na trebuscek se je prenesel. Ma rokico v povojih, pa gazico na trebuscku user posted image Sicer sem ze zadnjic dobila eno antibioticno kremo (je bil samo en flekec), ampak zgleda samo krema ne pomaga. Verjetno ma Lian tud tolk sesut imunski sistem ze, da  se samo s krmo ne bo pozdravil, tko da greva se po antibiotik. Povrh vsega ga je pa se Ruben fasal, zaenkrat samo 1 flekec in upam, da pri tem ostane.

MI smo soboto preziveli po laufanju po trgovinah - Lian in Ruben sta bila v varstvu, Evan in mi2 smo pa obredli pol Ljubljane. Razlog? Evanovo kolo. Evanu je bil najbolj vsec Gremlin, ampak izkljucno iz razloga, ker ima bidoncek user posted image Sicer pa sploh ni neke ponudbe koles...vecinoma so samo schwinni. V Cerinu (BTW a ma tam katera kaksne veze, lahko dobi popust?) smo potem nasli se nega Scotta, pa smo sli se mal okrog pogledat in ko smo se vrnili ponj, so nam ga vmes prodali user posted image user posted image Smo potem ga narocili, naceloma naj bi prisel danes, Evan je bil pa ful razocaran, ker nismo kolesa kupili.
Sva sla se potem pogledat v Rotarja, sva dala delat predracun za paviljon in so nama naracunali nekaj cez 5 tisoc. Ampak pazte kaksne ubitacne mere je dal Samo - 6*6 metrov user posted image Sele ko sva v Rutarju gledala enega in jst pravim, da je cist prevelik za k nama, pol pa pogledava mere je pa 4*5, nama je kapnilo, da je 6 metrski pa res mogoce mickeno prevelik user posted image
Sva dala se enkrat izracun in za manjsega 4*4m.

Vceraj smo bli pa cel dopoldne (do ene 15h po stari uri) zunaj in neki prckali - Ruben je razmetaval pesek, Evan se je igral s sosedo, jst sem pucala vhod in prala zimske bunde, sale, kape...Samo je pa travo pregrabil (pozimi so mele rovke zur user posted image ) in opral in presesla avte.

Lian strajka, bom potem dokoncala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
29.3.2010 9:09:21   
pety78
Dobro jutro,

No, naj vam povem, da sem že prejšnji vikend Vidu obljubila, da se gremo peljati z vlakom. Komaj čaka na ta vikend in včeraj se res odločimo, da jo popoldan mahnemo iz Kranja v Ljubljano. Glede na to, da Kaja opoldan zaspi, sta nam ustrezali dve uri in sicer ob 15., če bi vlak le uspeli ujeti, drugače pa ob 16.10. No, glede na našo zaspanko, smo se od doma začeli spravljati nekaj po 15. uri, ko Matjaž reče: Ej, a se ni danes ura spremenila?
Šit, meni kapne, da je res nekaj na tem in rečem: Oooo, molim, da je ura 14., ne 16...user posted image Ampak ups, tudi drugi vlak je odpeljal...user posted image
Naslednji ob 18:10, odhod iz LJ pa pol ure po prihodu. Ok, se odločimo in vseeno gremo. Čakamo na vlak, po informacijah pa vesela novica... Vlak ima 35 minut zamude. Torej bi vlak iz LUJ zamudili, tisti okoli 21. ure pa je bil res prepozen. Jah, nič, grem na vlak z otrokoma, naš ati pa z avtom v LJ po nas. user posted image Smo mu ful mahali v slovo, ko pa smo pirispeli v LJ, smo ga bili pa takooooo veseli, kot da se že 20 dni ne bi videli, ne pa 20 minut. user posted image user posted image user posted image Madonca, smo meli pestro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
29.3.2010 9:10:12   
pety78
Aja, bolančki, hitro se pozdravite.user posted image Jaz pa samo molim, da bomo zdravi do 8. aprila, da bova lahko šla z Vidom na operacijo.

Lepo prosim, če mi izkušene svetujete...

http://www.ringaraja.net/forum/Mnenja%2C_prosim/m_5049768/tm.htm

< Sporočilo je popravil pety78 -- 29.3.2010 9:11:06 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
29.3.2010 9:16:12   
benika
Dan babe,

tokrat mi potrebujemo pikepoke, pravzaprav jih potrebuje Oskar. Spet je namreč v bolnici, saj hrope in težko diha pa kašlja.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
29.3.2010 9:18:19   
pety78
Ojoj, ojoj, ojoj, ...user posted image
Sem mi kar srce trga, ko pomislim nanj, ker vem, kako so boščki. user posted image

Držim pesti in pikapoke zanj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
29.3.2010 9:43:39   
ninocka
O bozcek user posted image
Samo za Oskarja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
29.3.2010 9:46:22   
Pia67
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za male bolničke. Pri nas na Dolenjskem ni nobenih pljučnih obolenj, ne v vrtcu, ne v šoli-sklepam po mojem nečaku.

Z Ničko smo preživeli lep vikend, Bohinj je odpadel, sobota je bila posvečena frezanju vrta, urejanju velikonočne dekoracije, čeprav smo daleč od zglednega krščanskega življenja, je vsa ta folklora pisana na kožo majhnemu otroku (rožice, kaljenje žita, butarice itd). Naj mi verni oproste, mal kradem, Nini sem sicer razlagala, ampak si otrok, vsaj moj , čisto po svoje razlaga. Mah, bolj je podobno pričakovanju pomladi, zaenkrat smo zagreti za lovljenje prvih žužkov, ki jih nina daje v skodelico z dvojno lupo(super zadevica, kupili za nekaj evrov v Mulerju) in opazuje. Da o žabji mresti ne izgubljam besed. Skratka dogaja se user posted image . Včeraj smo bili na Pokljuki, za otroke dve sankališči, ravninska progica za Ničko kot naročena. Pobožno je gledala fantičke, ki so s tekaškimi smučmi skakali po provizorični skakalnički in padali. Še kakšno leto, pa bo tudi ona zganjala vragolije.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
29.3.2010 11:53:47   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikepoke in bube za Oskarja. Pa za Liana in zoprnijo z impetigom. Zadeve sploh nisem poznala in sem morala prej poguglat, da sem se izobrazila, kaj to sploh je.

Jaz imam tudi Niko doma, naš planirani Bled včeraj je odpadel, ker je bila čisto hin. Kašlja in smrka mi že nekaj dni, včeraj pa je bil res najslabši dan. Je šla po kosilu spat, kar se ni zgodilo že več let. Res je bila bošček. No, potem proti večeru se je čudežno sestavila, šla celo ven in se z Lukatom ter Mihom vozila s kolesom po igrišču, zvečer pa je bila tako lačna (pojedla je zgolj nekaj žlic juhe), da naju je preprosila za McDonald's. In smo se zapeljali v Drive-in, napokali hamburgerje in pomfri za vse nas, potem pa smo povečerjali doma.

Danes sva s Tomažem ostala zjutraj doma, da smo se malce pocrkljali, v vrtec pa ni šla. So pa včeraj tudi njo napadli neki srbeči mehurji, glede na pojavnost sumim koprivnico. Namazali smo z Bepanthenom Plus in danes jih ni več. Bo potrebno še malo spremljat, mogoče je tudi reakcija na splošno stanje, ker ji je imunski sistem padel.

Tudi jaz upam, da se po v nekaj dneh pozdravila, da ne bomo imeli pokvarjenih Velikonočnih praznikov.

Pety, bom kasneje pogledala tale hotel in podala svoje mnenje. Zaupaj mi termin, ki ga imaš v mislih, da preverim, kako je cenovno ugoden glede na to, kaj nudi.

Valla, sem si preliminarno rezervirala četrtek, 01.04. ob 14:30. Se bova še prej slišali, če bo uspelo.

Ostale pa komentiram kasneje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
29.3.2010 12:05:46   
pety78
Pety, bom kasneje pogledala tale hotel in podala svoje mnenje. Zaupaj mi termin, ki ga imaš v mislih, da preverim, kako je cenovno ugoden glede na to, kaj nudi.

5.junij. Mal me bega, ker baje tam ni nič. Egipta res ne bo čutiti, ker ti izleti niso glih primerni za otroke. Sence tudi ni nič naravne, pa plaža je taka, da prideš do morja po stopnicah in na pomol. Je pa res, da je pa tam raj za potapljače, ampak mi ne potapljamo. A je 300 m do plaže velik? Ve bi šle?

Neposredna povezava do sporočila: 1317
29.3.2010 12:33:38   
2ursae
pety, meni se 300 m do plaže ne zdi veliko. Mi gremo v juniju podobno varianto, na otok Kos. Je pa res, da je tam okoli hotela veliko narave in je na voljo precej izletov po otoku (popularen je rent-a-bike) ali z barko na sosednje otočke, tko da nisi ves čas v hotelskem naselju. No, sicer pri nas ne gre za hotelsko naselje, ampak za all-inclusive hotel, tako da bi komot, če bi nam pasalo, ves tegen preživeli na relaciji hotel - hotelska plaža. Meni osebno enotedensko prekladanje po hotelskem naselju ne bi odgovarjalo, pa ne glede na to, koliko animacije imajo ...  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
29.3.2010 13:38:39   
Nika v službi
Pety, mene pri tej ponudbi moti precej stvari:

1. nikjer ni linka na hotel
Ko sem poguglala, hotela na ime Sharm Resort nisem našla, je cel kup resortov, ampak imajo še kakšno drugo ime spredaj. Absolutno bi torej želela videti uradno spletno stran tega hotela.

2. omejitev v DS je 2 osebi ali DS sup. 2 odrasla + 1 otrok
Vi ste 2 + 2...?!? Kako misliš to izpeljati?

3. ali bo Kaja dopolnila 2 leti ob odhodu?
Če je temu tako, potem cena sploh ni tako ugodna, ker moraš plačati pavšal za oba.

Ne vem, koliko si že kaj primerjala ostale ponudbe, ampak jaz sem ravno ta vikend prelistavala kataloge (nabrala sem jih kar v M holidays v Mercatorju) in ti rečem, da je ponudbe precej (tudi nekaj takih, ki nudijo brezplačno za otroke).

Jaz se ne bi zaletela, sploh če ostalih ponudb še nisi gledala.

Načeloma je ves Sharm tak, da so koralni grebeni in je vstop v morje omejen oz. omogočen preko pomolov. Povsem pri obali je sicer dovolj peska za čofotanje, za pravo kopanje oz. plavanje pa Sharm ni ravno najboljša izbira. Voda je sicer topla, zunaj je tudi prijetno, ampak jaz še vedno rečem, da je idealen čas za obisk teh destinacij september/oktober.

Če mene vprašaš - ne bi šla v ta hotel. Prvi razlog je seveda ta, da mi izbiramo hotele 5*, sicer pa ne bi izbrala predvsem zaradi termina.

Če se dokoplješ do spletne strani hotela, se priporočam. Ker potem se da marsikaj preveriti tudi na netu - tripadvisor mnenja, osebni vtis, itd.

Osebno ti jaz za otroke bolj priporočam Turčijo, ker imaš krasno morje, bajne hotele, dolgo sezono in veliko za počet. Sharm je zame osebno bolj destinacija za odrasle oz. za večje otroke. Midva sva v Sharmu neznansko uživala, ampak z NIko gremo najprej v Turčijo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
29.3.2010 14:27:15   
pety78
. nikjer ni linka na hotel
Ko sem poguglala, hotela na ime Sharm Resort nisem našla, je cel kup resortov, ampak imajo še kakšno drugo ime spredaj. Absolutno bi torej želela videti uradno spletno stran tega hotela.

Ja, jaz tudi. Sem klical v Hofer, pa ne vedo. Sem rekla, kako lahko prodajajo nekaj, pa nimajo o tem pojma!!! user posted image

Hvala za tvoje info, samo potrdila si moje mišljenje. Soseda pa gresta predvsem zaradi potapljanja.

No, Turčija mogoče res pade konec spetembra ali začetek oktobra. Imaš kako fajno ponudbo?

Neposredna povezava do sporočila: 1320
29.3.2010 14:46:54   
2ursae
pety, mi gremo sem - Kos je blizu Turčije user posted image :

http://www.intelekta.eu/mediteran/grcija/kos/hotel-norida-beach

plačam pa za dva otroka, pride nas 1.700 eur.

joooj, pa še moja pozabljivost:

Oskar: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 29.3.2010 14:48:02 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 18:07:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1322
29.3.2010 18:21:31   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Valla, sem si preliminarno rezervirala četrtek, 01.04. ob 14:30. Se bova še prej slišali, če bo uspelo.

ok, velja. Kam bi pa rada šla jest? Kje ti je všeč?

emmm, morda bi pa še jaz uspela prit zraven, če smem user posted image . Če bodo deca pri tašči, bom lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 1323
29.3.2010 20:53:08   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

ok, velja. Kam bi pa rada šla jest? Kje ti je všeč?

emmm, morda bi pa še jaz uspela prit zraven, če smem user posted image . Če bodo deca pri tašči, bom lahko.

2ursae, dobrodošla. Ah, glede lokacije ne bi preveč komplicirala, sploh glede na to, da nimam prevoza in bi mi torej ustrezalo vse, kar je v walking distance od moje službe. Lahko kaj v MC Šiška ali pa recimo Puttanesca v Modri hiši. Do tja komot pridem peš.user posted image

2ursae, tale tvoj hotel izgleda prav obetavno, čeprav so mnenja na Tripadvisorju hudo različna - od katastrofičnih do navdušujočih. Kakor koli, meni je všečen.

Pety, midva sva bila v Turčiji nazadnje v hotelu Limra, ki ga lahko priporočim, ne vem pa, če ga še imajo kje v ponudbi. Edino na vprašanje... Sicer pa sta najina izbira Voyage Belek Select in Concorde. Pa še kaj bi se našlo, ampak zdaj ne morem, me že Nika kliče.

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.3.2010 9:39:33   
Nika v službi
Punce, če katero zanima - pri Tomažu v Realu imajo izredno ugodno ponudbo navigacij Garmin. Nekaterim sem poslala itak že mail s cenami. Je pa baje omejeno število kosov (ne vem točno, koliko, ampak včeraj so šle za med), tako da, če koga zanima, se mora podvizati.

Pa dobro jutro!user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?