|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
26.3.2010 16:36:21   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Jaz sem nastavke ukinila takoj, ko so se bradavice zacelile. Sicer smo imele par dni probleme, ker ni znala več pravilno zarabit, ma z malo truda nama je ratalo. Pa še zraka manj zraven poje in se ji manj kolca in napenja.

A ti ni več ranila bradavic? Mene ful bolijo spet... Pa kdaj se to neha????? user posted image
Mislim, da jo pravilno pristavljam, ampak razboleno je pa vseeno vse...

jooojj jest mam tud levo bradavico ranjeno in ko je ta na vrsti se psihično pripravljam na bolečino. Imam nastavke od aventa pa so mi tko smotani in jih ne uporabljam. A če bi jih uporabljala bi se mi zacelila bradavica? Kaj pa vem...

nisem še uspela prebrat vse za nazaj, mogoče je že katera kaj odgovorila...
jaz sem imela nastavke od Chicco, ker sem tudi te probala v porodnišnici in so mi bili super. Je res, da me je na začetku bolelo, tudi ko je vlekla preko nastavkov, samo se je pod silikonom bradavica uspela zacelit in je bilo potem vredu. Še vedno pa si jih sem pa tja namažem z lanolinom. Jaz vem, da če ne bi imela teh nastavkov, zdaj sigurno ne bi več doila, ker je preveč bolelo n sem imela čisto krvave bradavice.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 926
26.3.2010 16:36:29   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Že dajete kapljice z d vitaminom? midva imava Plivit D3 in je prve dni imel ful krče, zdaj pa je že bolje. mu jih kar v vetrovne kapljice zamešam. Jemljeva pa 4 dnevno.

Jaz sem tudi posumila kaplice, ko smo dobili krčke, ma je bilo potem tudi bolje. Sem en teden dajala kaplice proti krčem, zdaj je bolje. Edino vetrovčkov imamo še vedno dosti in se občasno malo zvije...
A kar po 4 kaplice že dajete. Meni so rekli samo 2 in tudi če mi jih kdaj pljune ven, ker so zelo nagravžne, ji ne dam še enkrat, ker se bojim da ne bi predozirala..

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 927
26.3.2010 16:36:34   
niwci
protina- jaz sem jo tudi vedno previla ponoči, pa so mi rekli, da se po novem to več ne počne, razen če ni pokakan, in sem zdej to ta teden prakticirala. Se res manj razčujeo, čeprav sem imela ravno ta teden potem problem, ker se je potem spet v postlici zbudila in ni hotela za spat celi 2h user posted image ( verjetno je bilo lih tako obdobje). Imamo pa za ponoči te nove plenice od pampers z več bombaža, mi pa nobena še ni nikoli premočila, pa če je bila še nevem kako polna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 928
27.3.2010 9:21:16   
Jada82
Hoj.
Naš mali škorček pa je bil včer in ponoči zelo priden user posted image user posted image user posted image user posted image Včer je celo popoldne spala - pa itak smo meli skoz obiske ... zgleda ji paše, da je šunder.
Potem je spala še do ene 11h zvečer. Potem smo imeli mal krčkov, pa precej je bla lačna. No, potem sem jo vzela h sebi, sicer sva se nekaj časa trudili zaspat, vendar najhujših krčkov ni bilo. Ob dveh je pa potem zaspala v svoji posteljici. Ob 5h sem ji dala jest ... sva na hitro pojedli in je takoj nazaj zaspala, sem jo dala v posteljico in potem smo do 8h spali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super res. Sploh nimam več ure. Dam ji za jest, ko se zbudi. Edino čez dan malo večkrat.

Včer smo dobili kapljice Oleovit D3, sem ji danes dala 1. Plivit D3 sem ukinila, tako da včer ni dobila nič in je blo res bolje. Pa še Lefaxin iz Avstrije in upajmo, da bo pomagalo. Proti večeru pa ji mleko skuham še v čajčku, pa še Bio Gaia kapljice dobi .... za prebavo. Upajmo, da bo odslej znosno. Sem pa tudi ugotovila, da ji mleko Hipp kar paše ... rada ga je (čeprav meni je najbolj nagravžen), pa tudi ne joka zraven in kar dosti poje ..... Držite pesti, da nam uspe vse skup brez krčev itd. user posted image user posted image user posted image

A ima še katera Lefaxin kapljice? Kako in kolikorat jih dozirate?

Sicer imamo pa dež user posted image Upam, da bo vsaj popoldne bolje. Rada bi šla kam z vozičkom. Zdaj je samo 7 stopinj, pa še dežuje. Fuj! user posted image
Lepo soboto želim, jaz grem zdaj pospravljat ...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 929
27.3.2010 9:28:59   
dskubin
Sicer imamo pa dež

A res? Na obali pa je tako sonce, najlepši dan letos, toplo bo danes za kratke rokave user posted image

Pa user posted image pridna Izabela. Vidiš, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Počasi počasi bo bolje, Iza bo večja, pa ti se boš manj sekirala (še posebej, ko nardita še druzga škorca) user posted image

Jaz sem ravnokar vse tri spokala in gremo veen na sooooonce vse do kosila user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 930
27.3.2010 11:46:47   
Tinca Malinca
Jada! user posted image user posted image user posted image za pridno Izabelo.
Dskubin user posted image user posted image user posted image za sončka in tri pridne otročke ... pri nas ga ni user posted image .

Sem pa danes imela prvi "izlaz", sem lahko šla za 2 uri v šoping user posted image . Vmes sem 2x klicala domov, če je vse ok in ITAK kupila skoraj izključno samo cunje za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 931
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 13:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
   [Brisano sporočilo]
27.3.2010 13:22:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
27.3.2010 16:21:49   
Lily86
Punce, na pomoč! Danes ko sem vstala, me je začela tresti mrzlica, kljub 21 stopinjam v stanovanju. Zavila sem se v vse odeje v stanovanju, eno urco odspala, vročina 38,5. Vročina je zdaj sicer malo padla na 37,5. Desna dojka me na dotik fajn boli, pa majhen rdeč madež je tik pod bradavico... Sumim na mastitis - čeprav otrdline pa ni zaznati... Kaj ve katera kam lahko grem po antibiotik? V porodnišnico ali k dežurnemu zdravniku glede na to, da je sobota? Ker ponoči se mi ni po bolnici za sprehajat, če vročina slučajno spet naraste... Hvala za info!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

Neposredna povezava do sporočila: 934
27.3.2010 17:03:14   
slomak
lily pejt k dežurnemu, vsaj mislim, če ne te bo pa že napotil kam drugam... user posted image user posted image user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 935
27.3.2010 17:29:25   
dskubin
Lily, če ni prehudo, jaz sem tako situacijo že parkrat tut rešla že brez antibiotika. Fajn pod čimbolj vročo vodo, jaz kar v umivalnik natočim in pol joške namakam pa fajn masiram z vseh strani proti bradavici. Morš pa kr fajst pritiskat pri masiranju, čeprav boli za znoret. Pa čimveč pristavljaj, čeprav boli. Pa pred dojenjem termofor pa dojko grejem. Naslednji dan sem bila jaz kot nova. Če je prehudo pa itak, k dežurnemu.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 936
27.3.2010 18:37:26   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bili83
Že dajete kapljice z d vitaminom? midva imava Plivit D3 in je prve dni imel ful krče, zdaj pa je že bolje. mu jih kar v vetrovne kapljice zamešam. Jemljeva pa 4 dnevno.

Jaz sem tudi posumila kaplice, ko smo dobili krčke, ma je bilo potem tudi bolje. Sem en teden dajala kaplice proti krčem, zdaj je bolje. Edino vetrovčkov imamo še vedno dosti in se občasno malo zvije...
A kar po 4 kaplice že dajete. Meni so rekli samo 2 in tudi če mi jih kdaj pljune ven, ker so zelo nagravžne, ji ne dam še enkrat, ker se bojim da ne bi predozirala..

Jaz sem tudi dobila te kapljice in so me punce že opozorile da ful povzročajo krče, tko da jih ne bom dajala user posted image .
Sem pa zvedla za iste kapljice, ki jih hodijo mamice kupovat na Opčine v Italijo (Mylicon) - k so baje iste, sam brez tiste sestavine ki povzroča krče...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 937
27.3.2010 18:37:35   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Punce, na pomoč! Danes ko sem vstala, me je začela tresti mrzlica, kljub 21 stopinjam v stanovanju. Zavila sem se v vse odeje v stanovanju, eno urco odspala, vročina 38,5. Vročina je zdaj sicer malo padla na 37,5. Desna dojka me na dotik fajn boli, pa majhen rdeč madež je tik pod bradavico... Sumim na mastitis - čeprav otrdline pa ni zaznati... Kaj ve katera kam lahko grem po antibiotik? V porodnišnico ali k dežurnemu zdravniku glede na to, da je sobota? Ker ponoči se mi ni po bolnici za sprehajat, če vročina slučajno spet naraste... Hvala za info!

Jaz sem to fasala pred 14 dnevi, sem klicala dežurnega, pa je povedal, da kar lepo nazaj v porodnišnico. Tam so mi dali antibiotik, ki je prijel že v 12 urah. Itak pa bolečina ne izgine - masirat, tako kot je povedala dskubin, rdečica izgine v nekaj dneh.
user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej bolje.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 938
27.3.2010 18:53:27   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
končno iz bolnice... smo bli noter 1 teden - izjemno močen bronhitis. pred tem je samo malo šmrkal, pol pa je naenkrat ponoči dobil vročino 38C... in dojenčki do 3m naj ne bi dobilavli vročine... in ker sem to vedla, sem bla cela panična, sva popoldne šla k dr in diagnoza - pljučnica ali izjemno močen bronhitis - direkt v bolnico. do popoldnev a je pa tud začel že čudno dihat. včerja sva pa po 7 dneh končno spet doma...

ČUVAJTE SE SEDAJ!!!
a si dobila kaka posebna navodila? Naša malčica je bila namreč v bolnici zaradi RSV od njenega 17.-24. dneva in sedaj ne sme zbolet do 6.meseca in nobenih obiskov in nobenih trgovin ali drugih zaprtih prostorov, na zrak seveda čimveč. Pa starejšega 17mesečnika smo vzeli iz vrtca zato....

user posted image user posted image user posted image user posted image AJOJJJJ me kr zmrazi ko to berem...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
27.3.2010 18:58:46   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

pozdravljene!

evo, se vam javljam po dvotedenskem mrku, tudi mi smo bili v bolnici, je Karlina fasala bronhiolitis zaradi RSVja in je bilo tako hudo, da je prišlo do dihalne stiske in je bil bila tri dni na respiratorju na intenzivni terapiji. tako da je bila cel teden sama na pediatriji, ker na intenzivnih oddelkih ne moreš biti skoz zraven. ne privoščim nobeni mamici user posted image ampak na srečo se je vse dobro končalo, malčica je še mal šibka, malo se sliši še na pljučkih, drigače pa smo imeli včeraj našo prvo posvetovalnico, vse bp, teža super - dobila je kilo gor kljub bolnici vmes - in zrasla 3,5 cm :) ostaja na mojem mleku, si pa odkar je šla v bolnico črpam, ker se preveč zadiha, če se doji...

user posted image user posted image user posted image ma JOOOJJJ punce... pa kaj je zdej to za en bronhitis... sej si ne bom več upala nikamor z njim ven user posted image

Pa mi je rekel moj user posted image da je ful bronhitisov pri user posted image , k non stop hodijo na urgenco... in da so res bogi. Mi je rekel, da če njega ne bo in če bo mali dobil vročino in če bo začel dihat tko da bo širil nosnice - da se bo ful mučil dihat, da nej grem takoj na urgenco user posted image user posted image user posted image

Mi smo sicer za enkrat še zdravi ... uffff

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 940
27.3.2010 19:02:13   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Mi pa nimamo te sreče, da bi dala budnega otroka v posteljico. Je takoj jok in protestiranje. Treba jo uspavat v rokah (zavito v dekico) in potem skupaj z dekico v posteljico. Ampak gre. Pri Neji je bilo treba hodit okrog, jo tapkat po ritki v pravem ritmu, zraven peti... Pa še to se je potem zbudila v dveh minutah, ko sva jo odložila.

Kako pa se potem navadijo na svojo posteljico? Nam tudi ne uspeva najbolje ... jo dam spat v posteljico, ko že zaspi ... torej, najprej pri meni zaspi, pa jo potem prestavim. Če jo dam budno v posteljico, je protestiranje ... pa še ti krči ... user posted image
Pa me zanima, kdaj je potem vam uspelo pri Neji, da je zaspala sama v posteljici? Ali še sedaj ne? user posted image

Meni tudi sam zaspi v posteljici... četudi ne zaspi takoj je kar tiho - pač dokler ne zaspi. Sem pa že od začetka izvajala tko da sem pred spanjem uvedla ritual (umivanje, ugasnemo skor vse luči, TV damo potiho, midva govoriva bolj po tiho, oblečem ga v pižamico...) in potem še podojim do konca in dam v posteljico... če je jokal sem ga dvignila in mu poizkusila dat še mal za jest in če ni hotel jest (pa če je čist - torej previt in če je lepo podrl kupčka) sem ga dala nazaj v posteljico in naj joka... saj ni jokal dolgo - oz. vsak dan manj... in sedaj nič več... lepo zaspi user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 941
27.3.2010 19:04:37   
ČikaPika
mam eno vprašanje - čiščenje noska - ali vi vsak dan čistite noske svojim user posted image , tudi če ni videti, da bi bili zabasani? Ker ne vem, kolegica mi je rekla, da tamali vsak dan čisti, zjutraj in zvečer ... jaz pa ne ... pa zdaj ne vem, bi mogoče mogla - ali je možno, da tudi zato joka? Sem rekla, vas najprej vprašam, ne bom kar sama od sebe, ker ko ji dajem notri fiziološko, pa tudi joka kot ta velik ...

Jaz ne čistim noska po nepotrebnem... če vidim da ima kako muho noter jo ven spravim, ali pa če težje diha mu dam fiziološko in poskusim kej ven spravit in to je to...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 942
27.3.2010 20:40:11   
valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Jaz sem to fasala pred 14 dnevi, sem klicala dežurnega, pa je povedal, da kar lepo nazaj v porodnišnico. Tam so mi dali antibiotik, ki je prijel že v 12 urah. Itak pa bolečina ne izgine - masirat, tako kot je povedala dskubin, rdečica izgine v nekaj dneh.
user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej bolje.

Še ena v klubu mastitisov, revica boga. Tut jaz sem ga  mela. Upam da bo kmal boljš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 943
27.3.2010 21:51:32   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jada! user posted image user posted image user posted image za pridno Izabelo.
Dskubin user posted image user posted image user posted image za sončka in tri pridne otročke ... pri nas ga ni user posted image .

Sem pa danes imela prvi "izlaz", sem lahko šla za 2 uri v šoping user posted image . Vmes sem 2x klicala domov, če je vse ok in ITAK kupila skoraj izključno samo cunje za user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image A ni dober občutek? Komaj čakam, da bo še prilika da skočim na kakšno pijačko in da vse odklopim.user posted image

o, jaz sem tud danes šla za dve uri v šoping. Sem bla v Supernovi, v CA, HM in v Millerju. Pa itak sem samo za user posted image kupila, sebi sem pa eno lopatko sladoleda privoščila. Matr, je fulllllllllllll pasalo. user posted image . Kaj če smo se kje srečale? user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 944
27.3.2010 23:35:28   
punsha
Joj, tudi jaz si moram privoščit kakšen izhod sama. To bo pa gotovo res pasalo. Super za tiste, ki ste šle user posted image

Jaz sem pa eno kitico že odspala sedajle. Sem šla z user posted image spat, sem bila čisto utrujena danes. Smo se potepali, pa čudovit dan je bil, ampak na koncu si pa potem kot cunja user posted image . No in sem ga sedajle morala zbudit, sem imela že takooo trde prsi, sem mislila da mi jih bo razgnalo. Pa še sedaj ni dobro. Sem ga danes prvič budila da naj je user posted image .

nič, grem kar naprej spat. user posted image se je šel malo potepat, user posted image pa spi. No grem... mirno noč vsem

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 945
28.3.2010 19:13:07   
gapii27
ojla babike

vidim da mamo kr vse neki podobne težavice... naš jakob je danes zjutraj začel kašlat ampak ne to da bi non stop... taak se sliši da ma grlo polnouser posted image   jutri kličem v ZD da vidmo, če se bomo mogli oglasit.... drugače pa sta pridna in lepo napredujemo....

lep večir še naprej

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 946
29.3.2010 8:23:14   
MATEJKA_
zimska - pri nas je bilo tako. žnodral je že od prvega dneva v porodnišnici, ker sem jaz bila prehlajena, ko sem rodila in sem ga pol kar takoj okužla. zato se mi žnodranje ni zdelo nič posebnega. pol pa je naenkrat ponoči dobil vročino, kar tako mali otroci običajno nimajo - ne glede na vrsto virusa... dr je začela delat komaj popoldan. do takrat pa je je stanje začelo rahlo slabšat - najprej blag kašelj, iz nosa je začelo tak fejst tečt, da si še predstavljat ne moreš, malo preden sva prišla k dr pa je začel še čudno dihat. ona mu je samo poslušala pljučka in ugotovila, da imna čisto polna, da gre za bronhitis ali pa pljučnico in naju takoj poslala v bolnico. tam smo dali isto proceduro skozi, so pa mu še izmerili saturacijo. ta je bila takrat še ok - 96. 1h kasneje - ko je zaspal - pa mu je padla na 90, zato so naju priklopili na kisik - to je bila sreda zvečer, odklopili pa naju v ponedeljek zvečer, ker se do takrat kisik še ni stabiliziral, kljub temu, da so bila pljuča še čista. ker pa dr ni upala tvegat, ga je obdržala noter še do srede, ker je enostavno premajhen, da bi ga v napol dobrem stanju domov poslali - hvala bogu... v bolnici so sicer že bili prenapolnjeni, amopak naju ni poslala tako hitro domov.
zdaj pa ima še samo nosek malo poln, delava pa še pridno inhalacije doma.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 947
29.3.2010 8:50:15   
Aja1

Mi pa nimamo te sreče, da bi dala budnega otroka v posteljico. Je takoj jok in protestiranje. Treba jo uspavat v rokah (zavito v dekico) in potem skupaj z dekico v posteljico. Ampak gre. Pri Neji je bilo treba hodit okrog, jo tapkat po ritki v pravem ritmu, zraven peti... Pa še to se je potem zbudila v dveh minutah, ko sva jo odložila.

Kako pa se potem navadijo na svojo posteljico? Nam tudi ne uspeva najbolje ... jo dam spat v posteljico, ko že zaspi ... torej, najprej pri meni zaspi, pa jo potem prestavim. Če jo dam budno v posteljico, je protestiranje ... pa še ti krči ... user posted image
Pa me zanima, kdaj je potem vam uspelo pri Neji, da je zaspala sama v posteljici? Ali še sedaj ne? user posted image

Od priližno leta in pol zaspi sama.

Kapljice pomagajo???

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 948
29.3.2010 9:03:57   
Jada82

Od priližno leta in pol zaspi sama.

Kapljice pomagajo???

Mah nič kaj ....user posted image user posted image user posted image Kakšen dan je bolje, pa potem spet slabše. Recimo včer ni tolk jokala, malo samo, prejšnji dan pa 2,5 ure non stop. Je odvisno od dneva. Ma pa krče tudi zjutraj. Ni neke ure.... Ravno zdaj jo spet malo daje .... Božec je.

No, jo pa zdaj dajem kar v njeno posteljico spat .... Spi pa tko, ene 3-4 ure skup. Sam jest ne morm koj zaspat, pa vsak premik njen slišim. Tko da sem še vedno neprespana ....

Drugač je pa začela bolj jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je ne zbujava več. Recimo tud do 125 ml user posted image user posted image user posted image Pa včer sm jo zvagala, je imela 3670 g user posted image user posted image user posted image user posted image 4 dni nazaj pa 3430 g. Sem prav vesela. Mamo Hipp zdaj, pa ji zgleda paše. Čeprav meni je pa ogaben, res user posted image user posted image

Zdej pa upam, da mi bo uspelo jest in oblečt se brez joka, da greva pol ven .... kar pred hišo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
29.3.2010 9:15:28   
Aja1
Zgleda da res ni kapljic, ki bi čisto izničile krče. Našo tudi zvija. Včasih bolj, včasih manj. Ah.... Kaj bi bilo pa brez kapljic pa ne vem.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?