|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
29.3.2010 9:16:01   
Aja1
Jada- super za težico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
29.3.2010 9:47:54   
Nattasha
Oj!

Jaz komaj kaj pridem do računalnika. Če mi mala spi in je ne zvija, pa moram doma narest kaj, ker se mi zdi, da enostavno ne folgam;)) Kako bi šele bilo, če bi imela več otrok in hišo, pa še kakega psa zunaj. Kapo dol vsem, ki vam to uspeva.

Moja mala je spaaaaalaaaa!!! spala od 22h do 4h in od 4:30 do 8h. Jaz je ne morem prehvalit. Pol se je zbudila, pojedla, malo sva počvekali, vrsikali in se smejali, pa jo očitno zdaj ta novo odkriti svat glasov utruja in zdaj spet sladko spančka.

Mami gre pod tuš in oblečt pol pa ven na sonček in kavico z rogljičkom pa Novo, da se informiran o najnovejših tračih. Tak je vsaj ponedeljkov ritual, ki nama ga je sicer uspelo izvest samo 3x, ampak ok!!!

Samo res!! Je kaj lepšega kot to, da se otrok zbudi, pa malo pojoka, pa pride mami v sobico in tisti trenutek, ko jo vidi največji nasmeh na usta. Neprecenljivo.

Aja punce eno vprašanje. Ker je moja mala imela fejst krče, sva imele težave z hranjenjem. Sem jo pristavila, pa je prijela pa 2x potegnila pa jok, pa spet prijela pa spustila...no in ker je bilo mene strah,d a mi bo spet shujšala, sem si začela mleko izbrizgavat in ji dajat po flaški, potem pa sem ji spet ponudla dojko. In kaj zdaj...krči so se umirili in če jo zdaj pristavim, je jok...in to takšen jok, da smo celo 2 solzici že spustili in bradavice sploh, ampak sploh noče!! Jaz imam mleka dovolj, tudi če bi si ga morala še naprej izčrpavat. Samo kaj ko je to tako zamudno in utrujajoče. Kake ideje? Na MON-u je sicer veliko dobrih nasvetov, ampak pri njej ne pali nič od tega. Ne bi je rada imela lačne, samo zato, ker pač ne zagrabi. Jaz tudi jem, ko sem lačna....ne vem no...ideje prosim...izkušnje...

NIč grem malico načrpat.

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.3.2010 9:58:27   
zvesta
Nataša, daj si na bradavico kakšno kapljico sirupa proti krčem ali glukozo, da se ponovno privadi. Jo pač pretentaj.

No, mi smo pa zaključili z dojenjem. Sem malo žalostna, ampak tudi tako bo zrasla. :( Čeprav, joške mi pa puščajo še vedno, ampak v njih ni nič. Niti 10 ml ne poje iz obeh. user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.3.2010 10:16:07   
punsha
sem vas na hitro malo prebrala. Pa bom kasneje pokomentirala. Sedajle le tole... danes imamo prvo cepljenje. Malo držite pesti, da ne bo prehudo. Sedaj se greva pa pripravit.Se tipkamouser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.3.2010 14:00:32   
protina

pozdravček!

jada jaz imam Antiflat  iz Avstrije proti krčem.Moja sicer dobi krče,če se jaz pregrešim,ker dojim.Drugače pa ima ful vetrove,ker poje dosti zraka.No mislim,da ji pomaga.

Dajem pa po obroku 2xvbrizgam na žličko.

zdaj pa greve po ta našo starejšo v šolo in ven na sončeka.

Ja pa spat v voziček,ker mi not noče spat,ko jo pa dam v voziček pa spi.

Ji paše vožnja,hja komu pa nebi.

lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
29.3.2010 14:55:31   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Nataša, daj si na bradavico kakšno kapljico sirupa proti krčem ali glukozo, da se ponovno privadi. Jo pač pretentaj.

No, mi smo pa zaključili z dojenjem. Sem malo žalostna, ampak tudi tako bo zrasla. :( Čeprav, joške mi pa puščajo še vedno, ampak v njih ni nič. Niti 10 ml ne poje iz obeh. user posted image

No, točno tako je blo pri meni ... priteklo max 10 ml z obeh skupaj. Sva tud zaključili z dojenjem, z jošk mi je pa vseeno še nekaj časa kar samo teklo ... zdaj je tud to nehalo .... drugač pa brez panike, bo zrasla bo ... naša je že čist navajena. Pri nas vedno damo najprej slinček gor in že kar ve, kaj bo sledilo, se kar veseli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.3.2010 14:58:25   
bambi14
oj,

mali na zizi, večja spi, zunaj piha,...

Čakam, da se zbudi in grema na kontrolo zaradi angine, mi e že kr slabo, ker se vedno zelo dere ko na daleč vidi dohtarco. Sem pa se danes uspela zmenit za menjavo pediatra, HB, sem srečna!!

Antiflat in Lefaxin kapljice so popolnoma enake, je pa Antiflat 100ml cca.8 eur, Lefaxin pa 50ml 8eur.

Pa koroške kapljice si jaz sama doma naredim:
65g sladkorja
35ml vode
-----segrej do vretja in vrži noter:
kumino
komarček
janež
poprovo m
eto
------
pusti stat do ohladitve in precedi

------------------------------------

nič pridne otroke, bajbaj

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.3.2010 20:19:37   
Lily86
No, pa se še jaz malo javljam iz kluba mastitisev... Že tretji dan sem na antibiotikih, vročina pa se še kar pojavlja... Približno eno uro pred novo tableto me skoraj obvezno začne mrazit in vročina je tu. Sicer nad 37,5 ne gre, ampak vseeno ni fajn... Je pa res, da nimam časa počivat... Z našim hiperaktivnim otrokom, ki skoraj nič ne spi, je težko biti v bolniški. No, danes sva bili cel dan okrog, ker smo imeli prvo posvetovalnico, potem pa sva šli k našim domov, da sem se vsaj malo spočila. In je frajerka skoraj cel dan prespala! Zgleda da ji ful paše džumbus in akcija okoli nje. V avtosedežu pa spi kot ubita. Tudi po 3 ure skupaj. Vem, da je ni dobro tako dolgo pustiti, ampak res sem rabila počitek...

Še poročilo iz sistematskega: v prvem mesecu sva se od najnižje teže ob odpustu zredili za 1250g in zrasli za 3,5 cm. Zdaj imamo 4800g in 55 cm. Tako da bravo midve! Je pa včeraj prvič dobila nadomestek! Mene je ponoči čisto zakuhalo... Mala pa ima vsako noč nekje med 22h in 2h krče... Vmes je seveda lačna, ful išče in bi jedla, se pristavi, malo potegne, potem pa jo zvije in jok... Enaka situacija kot pri tebi, Natasha! No, jaz sem sicer vzrtrajala in ji pustila, da je zagrabla in spustila, pa spet in spet... Sicer je bolelo, kot user posted image , ampak sem vztrajala. Vmes jo ati malo dvigne, da se malo umiri, potem pa ponovimo zgodbo dokler ni sita. Tako dojenje traja tudi po uro in več. Včeraj pa zaradi vročine nisem mogla... NO WAY! Pa sta z atijem pila hrano po flaški. Spila je 50 ml, meni pa se je srce paralo, ker sem vedela, da imam jaz mastitis zaradi preveč mleka, ona pa je po flaški... Komaj sem se potolažla... No, potem pa je spala kot ubita od 1h do 5h, kar je za nas velik uspeh user posted image  Ob 5h pa sem se zbudila in mi je mlekarno skoraj razneslo od preveč mleka. 120ml sem si spumpala iz tiste, ki je "v okvari" (mastitis). Tak da čuvamo za nocoj, da vsaj moje mleko pije, če že mora piti po flaški...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.3.2010 20:44:39   
niwci

Škoda, vem kolko si se trudla... Pa saj bo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.3.2010 20:46:12   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

oj,

mali na zizi, večja spi, zunaj piha,...

Čakam, da se zbudi in grema na kontrolo zaradi angine, mi e že kr slabo, ker se vedno zelo dere ko na daleč vidi dohtarco. Sem pa se danes uspela zmenit za menjavo pediatra, HB, sem srečna!!

Antiflat in Lefaxin kapljice so popolnoma enake, je pa Antiflat 100ml cca.8 eur, Lefaxin pa 50ml 8eur.

Pa koroške kapljice si jaz sama doma naredim:
65g sladkorja
35ml vode
-----segrej do vretja in vrži noter:
kumino
komarček
janež
poprovo m
eto
------
pusti stat do ohladitve in precedi

------------------------------------

nič pridne otroke, bajbaj

To je pa fino. A potem ti uporabljaš te kapljice in delujejo? Kako jih pa staviš?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.3.2010 10:18:01   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

ja ne moreš nič pomagati, če ni ni...pa sej otroci tudi na adaptiranem mleku gor zrastejo...sploh pa sej si jo dojila nekaj časa (oziroma je jedla tvoje mleko), tako da sploh ni panike...

sicer se pa meni zdi, da bo tudi meni počasi zmanjkalo mleka, sploh na eni dojki ga imam še čisto malo pa bolj vodeno je, medtem ko na drugi ga še je sam se mi zdi da tudi vedno manj...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.3.2010 10:23:08   
Tinca Malinca
Lily! Zelo sočustvujem s stabo. Vem, kako je grozen mastitis. Katere antibiotike so ti pa dali? Meni je prijel že v 12. urah - sem dobila Eritromicin. Mogoče bi morala zamenjati antibiotik, če ti ni prav prijel v 48 urah?

Bambi, a take so koroške kapljice?

Midve sva pa danes iz prve posvetovalnice in sem si prav oddahnila. Zelo me je skrbelo zradi teže, pred 14. dnevi je kazalo slabo, danes je bilo pa prav super - smo pridobili 770 g in zrasli za 3,5 cm (zdaj imamo 3840g in 53,5 cm). user posted image user posted image user posted image . Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.3.2010 10:25:00   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ja ne moreš nič pomagati, če ni ni...pa sej otroci tudi na adaptiranem mleku gor zrastejo...sploh pa sej si jo dojila nekaj časa (oziroma je jedla tvoje mleko), tako da sploh ni panike...

sicer se pa meni zdi, da bo tudi meni počasi zmanjkalo mleka, sploh na eni dojki ga imam še čisto malo pa bolj vodeno je, medtem ko na drugi ga še je sam se mi zdi da tudi vedno manj...

Se strinjam z mucico; v naših časih so cele generacije bile samo na adaptiranem mleku ... pa so vsi ok.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.3.2010 11:36:47   
protina
dan!

Smo spali bolj slabo,je prdela ko ta starejši človekuser posted image . No pa bomo že.

me pa zanima kako je  kaj z vašo čiščo,ker moja se še ni poslovila ali pa so mi kakšen delček posteljice pozabiliuser posted image .
Mi je že  malce čudno.

pri nas tako piha,da danes sprehod odpade.

lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.3.2010 11:50:21   
bambi14
Dan,
pri nas tudi piha ko user posted image , sicer pa je velika itak na bolniški: kašla pa iz nosa ji teče- spppeettttttttt!

koroške k.- na embalaži piše da je to not. Drugače pa delam v lekarni v Mb pa zato vem kak se naredi navadni sirup in not dam te stvari, da spustijo svoje sestavine. Jaz naredim vsak teden na novo ampak bi moglo držat tudi 1 mesec, zaradi sladkorja, ki stabilizira vse skupaj in prepreči razvoj bakterij v sirupu.

kolk kapljic:??, jaz dam ko se razburja(1,2,..večkrat na dan), ne štejem in se ne sekiram za sladkor,....saj imajo vsi sirupi polno sladkorja! ( v 100g je 65g sladkorja in 35 g vode)

čišča- jaz sem mela v 1 nos. 8 tednov in ni blo ok, je ostal košček postlce not, sem pa imela po malem nonstop temperaturo okoli 37,5 ampak sem mislila, da je od dojenja( ker je baje tudi to možno). No in sem šla na čiščenje, ni blo panike, ker je blo v narkozi in potem je blo vse ok. Idi do ginekologinje, če še nisi bla in če je čišča čudne barve, gnojna npr in ima vonj.

Lep dan babikeuser posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 30.3.2010 11:52:48 >

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.3.2010 11:57:16   
punsha
Da se še jaz malo javim. Včeraj je bil grozen dan. Imeli smo prvo cepljenje in potem cel dan en sam jok. Enej sicer zelo malo joka, včeraj pa ves čas jok na vsa pljuča. Nikoli še ni tako jokal. Res je bil bogi.user posted image Vročine sicer ni imel. Ko je bil že tako utrujen je potem končno le zaspal ko sva se kengurujčkala. In ko se je zbudil spet jok... Ma nisem si mislila, da ga bo tako vrglo cepljenje, ko pravijo, da ponavadi ni reakcije (tako je rekla zdravnica). No in sedaj je mimo, danes je že dobre volje in se smeji user posted image . Jaz pa tudi prihajam k sebi. Sem bila že tako zmatrana, sem na koncu že z njim jokala user posted image .

Drugače pa tudi pri nas ful prdi. Ponoči okoli 5 se zbudi in se samo napenja, potem pa slišiš pokanjeuser posted image . Pa saj ne vem kak naj mu pomagam. A kapljice tudi pomagajo proti temu? Jaz imam od gorenjskih lekarn - saharoza, voda in kumina. Mogoče se pa spravim narest kapljice po vašem receptu.

protina koliko časa pa že imaš čiščo? No pri meni je trajala 9 tednov. Dolga je bila ja. Sploh pa premišljujem, da bi šla na kak pregled. Tam spodaj me ves čas nekaj peče pa srbi... Ma kaj vem kaj je z mojo user posted image . NIti user posted image si ne upam. Bogi moj user posted image , že prej nisva celo nosečnost, sedaj pa le sem pa tja kdaj. A ste ve ful aktivne? Kaj pa vem, jaz sem utrujena. Z malim cele dneve, vsak dan tole pospravljanje (ne vem kak imam lahk vsak dan razmetano), pa taki kupi cunj... Pa vse bi rada imela urejeno. In potem sem zvečer kot cunja, kak naj še user posted image ?

Eh, grem pospravljat user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.3.2010 12:01:29   
niwci
Pri nas tudi piha, smo pa že bili na sprehodu, ma bi še pasalo.

Tudi jaz se zadnje dni bojim, da to mleko pojenja. Sicer ji že kake 3t nisem narbla dodajat, razen en dan ko smo bli pri zdravniku in je cel dan bol slabo jedla, sem zvečer iz preventive naredila malo dodatka, da jo bom potem še dokonca podojila in user posted image celo uro sem se trudla na flaško, pa je pojedla samo 20ml, potem sem jo pa dala k sebi in je začela vlečt kot nora. Sploh noče umetnega.
Mogoče pa je občutek pomanjšanja mleka samo zato, ker se je zdaj stanje nekoliko umirilo in sta se ponudba in povpraševanje nekje našla... kaj pa jaz vem.

Pri skoraj 7t še nimamo nekega ritma hranjenja in spanja, samo ponoči se redno zbudi okrog 2h.. Bmo vidli kako bo. Komaj čakam, da bi prespala celo noč, ker sem tudi sama že izčrpana. "x sem bila tako slaba, vleklo me je po kosteh in tresla mrzlica, da sem morala vzet daleron, pa nisem imela vročine.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.3.2010 12:07:58   
niwci
Mi imamo cepljenje čez slaba 2t in me je tudi kar strah kakšna bo reakcija...

Tudi mi smo včiraj user posted image končno prvič po porodu. Me je bilo kar strah, ker je G reku, da bo do konca dojenja bolj bolel zaradi hormonov, pa ni bilo take panike user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.3.2010 12:08:37   
punsha
Malo neumno vprašanje, pa vseeno. Ja kako pa veste da vam zmanjkuje mleka? Jaz sem se to ustrašila, ko so moje prsi postale čisto mehke. Na začetku so bile polne, napete, tako sem vedela da mleko je. Potem so pa postale čisto mehke. Sem brala da to ni pokazatelj, da ni mleka. No in sem še kar pristavljala. Enej normalno je, zelo lepo napreduje in se še sedaj polno dojiva. Pa čeprav če bi potipala prsi bi rekla, da so prazne. Kot je ena napisala, mislim da je res, ko se uskladi povpraševanje in ponudba je pač tako. Ravno prav mleka. Mleko ne izgine kar tako. Samo pristavljajete.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.3.2010 12:22:40   
Nattasha
Oj mamice!

Naša mala očitno spi za nazaj, ko je bila cele noči pokonci in jokala, pa čez dan spala po urico ali dve. Ponoči se zbudi enkrat, ker je lačna, pa zdaj 2 dni ene 2x zato ker jo napenja, ampak ko ji rata prdnit, samo zapre oči in spi naprej. Zjutraj poje in eno uro čveka in se smeje, pa pol malo opazuje. Pa zaspi..res je pridna zdaj že od sobote. Prava mala mačka je...toplo, sita pa veliiiiko cartanja pa je srečna:)))

Glede user posted image imam tudi jaz eno vprašanje. Tiste, ki ste bile rezane. Vas kaj brazgotina boli med user posted image . midva sva zadnjič prvič, po porodu. Sem bila pri ginekologinji, vse ok. Še bris mi je vzela, potem pa sva 2 dni kasneje midva probala in me je bolelo. Sicer ne nevzržno, ampak, ko sem se kopala, je na dotik bolela brazgotina. Ampak samo to. mislite, da bi si mogla masirat pa mazat? Kr neki...žalostna..

No jaz sem se včeraj pohvalila, kako mleko imam, pa da moja mala noče vlečt. Zdaj jo bom očitno mogla prisilit, ker se mi je količina full zmanjšala, za skoraj 30ml na vsaki dojki in zdaj je panika. Mala še vedno ne vleče in danes je stanje isto. Pa pijem dovolj, pa pijem čaj za dojenje, pa še iz porodnišnice imam sprej. Nič....očitno bom mogla neki najt, da bo spet vlekla.

Nič greva probat en sprehod, pa bova vidle kako fejst piha...če bo sprehod dolg ali kratek

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.3.2010 12:40:38   
dskubin
Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila

Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala user posted image

Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal user posted image

čišča - moje že zdavnaj ni (sem jo imela samo dobra dva tedna, ampak grozno boleče prve dni, krči kot pri porodu - mi je rekla sestra v P, da je z vsakim porodom huje, zdej pa ne vem, al me je nascala), zdaj čakam drugo tardečo user posted image . Pri prvem porodu pa je bla čišča 8 tednov + (pa M dolgo dolgo ni bilo, več, kot pol leta), pri drugem pa ene 4 tedne (pa tudi M po pol leta). Jaz bi tudi zdej rajši mela kak teden daljšo čiđščo, pa da M še ne bi blo user posted image

user posted image - po prvem porodu so tudi mene dolgo zategovali šivi, pa še spodaj je po porodu nekaj časa vse suho, se ne vlaži tako, kot prej, tudi če se, se tko hitro posuši, da gre pol na suho in vse peče. Sem šla kupit v sexshop en gel za podmazat, sej zdej pa ga imajo itak v vseh štacunah in je blo ful boljš user posted image Pa tudi po drugih dveh nosečnostih se poslužujem tega.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.3.2010 12:54:45 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.3.2010 13:31:11   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Malo neumno vprašanje, pa vseeno. Ja kako pa veste da vam zmanjkuje mleka? Jaz sem se to ustrašila, ko so moje prsi postale čisto mehke. Na začetku so bile polne, napete, tako sem vedela da mleko je. Potem so pa postale čisto mehke. Sem brala da to ni pokazatelj, da ni mleka. No in sem še kar pristavljala. Enej normalno je, zelo lepo napreduje in se še sedaj polno dojiva. Pa čeprav če bi potipala prsi bi rekla, da so prazne. Kot je ena napisala, mislim da je res, ko se uskladi povpraševanje in ponudba je pač tako. Ravno prav mleka. Mleko ne izgine kar tako. Samo pristavljajete.

Točno to, ja. Sam občutek je takšen, zdaj pa še če nimaš tehtnice in ne moreš previriti, se lahko res malo ustrašiš. Jaz tudi menim, da imajo zadosti za jest.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.3.2010 13:39:21   
protina
no dobro bom počakala do pregleda pri , saj sem 5 tednovpo porodu.Prvič mi je čišča prej izginila zato sem pa Mdobila 4 mesece po porodu.
Lahko bo pa zdaj pozneje  prišla-upam.

Jaz nisem bila nič rezana sam na sluznici 2 šiva pa me  tisto kar boli.Bomo še mal počakali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.3.2010 13:40:43   
niwci
Nattasha jaz sem bila šivana, sam me brazgotina ne boli. Boli kot je dskubin napisala ker je vse suho. Treba navlažit, pa je user posted image

bambi - Glede koroškh kaplic, pa me zanima kako se jih da zapit, ali so tudi proti vetrovčkom in kako je, če bi iz tega naredila raje nesladkan čaj?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.3.2010 13:45:49   
protina

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Točno to, ja. Sam občutek je takšen, zdaj pa še če nimaš tehtnice in ne moreš previriti, se lahko res malo ustrašiš. Jaz tudi menim, da imajo zadosti za jest.

tudi moje so mehke in ni glih  za črpat,ampak ko zagrabiuser posted image pa karteče.

pa smo probal dodajat in ni hotela za nič na svetu vzet.Me je gledala in tulila  v flašo,češ zakaj mi mami ne daš tvojega sladkega mlekauser posted image .pa nismo več poskusili,saj če bi bla lačna bi dodatek pojedla.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?