dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olive IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Mala je pokazala vse, kar zna - na tehtnici se je polulala, pri zdravnici je pa fajn bruhnila Ah, brez veze, če ni nobenga pokakala Mi smo včeraj šli na slikanje kolkov in ko sem tamalega slekla začne lulat in jaz lovim v plenico. pride sestra in reče, da smo na vrsti, pa jaz, da ne moremo, ker lula. Je rekla, da rajši zdej, kot zdravnika. Ok. Gre ena punčka pred nami, tačas jaz vzamem čisto tetra plenico in ga zavijem in dvignem v naročje, nekj mi teče po nogi - mulc je še 1x lulal hehe... luštne so te prigode. Čeprav pri nas je bilo še mal dodatka na prvem pregledu. Smo pokakali ordinacijo zdravniku. Medtem ko je razlagal, da mala verjetno premalo dobi za jesti in da bi mogoče začela kaj dodajati ji je gledal v usta, ker jo je to razdržilo se napela in je letelo ven po zdravnikovi halji in po tleh. ...je potem rekel, da očitno ne manjka hrane in je kar dobro rešil neljubi pripetljaj. Na slikanju kolkov smo pa tudi mal kakali med UZ. Očitno ji zdravniki že zdaj niso všeč. občutek praznih dojk - imam tudi jaz, se mi zdi da sem imela pri taprvem skoz take bombe, pa se je redil cca 800 g na mesec na začetku, pri tadrugi nekaj srednjega, tale zdej pa se je s praznimi joški poredil v 28 dneh 1.400g. Tko da je verjetno res samo varajoč občutek. Dodatka pa nisem nikoli poskusla dat, če zahteva še, ga pač še malo pristavim, pa makar pol ure po tem, ko se je nažrl ;) No ja, dokler teče, lahko, če pa ne bo, bomo pa v trgovino laufal ;) čikapika - ooooo bužec Črt, . Ma za vse, ki majo krčke, da bi čimprej minili. Jaz trkam trkam trkam, nimamo (še), prejšnja dva sta oba imela, taprvi kar hude, pupa malo manj, ampak vseeno neprijetno. Imamo pa zgleda poskok v rasti, od včeraj se naš nonstop priklaplja, poje, ga mal ponosim, da kupčka podre, pa je spet lačen. Včeraj je od 10 do 22ih mogoče 2 uri skupaj odspal oz. bolj odčumel, cel dan na široko izbuljene oči, pa jedu jedu jedu. Se mi zdi, da bi še mene zmazal, če bi lahko. Tudi ponoči se je dojil še bolj pogosto, kot sicer, pa upam, da me ne čaka še ena taka noč, k sem danes vstala kot čarovnica. Sploh nisem vedla, če sem sploh šla spat. Danes je naredil en malo daljši spanec edino dopoldan v vozičku. Jojme... :D
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.3.2010 22:36:19 >