|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
25.3.2010 15:03:05   
valentinčica30
Matejka tiste ki ne dojijo pogosto dajejo čaj, sajdojenček dobi samo mleko, medtem če dojiš ni take potrebe, saj se dojenček na začetku z redkim odžeja nato pa nahrani.
Jaz mojemu dam malo čaja samo ko ga zvija in koikor sem jaz razumela vidim da tudi druge dajete iz istega razloga.

Vaney, pri tebi je itak tak toplo, da ne vidim razloga zakaj je ne kopaš, sam pol jo lepo zavi, kapico na glavo in to je to.

Jada jaz dajem d3 kaplice takoj zjutraj ko se zbudi, se do večera že vse malo razblini in ga manj napenja, sicer pa nekih groznih krčev nimamouser posted image user posted image user posted image , sem jih pa doživela pri prvih dveh in to nekak tak kot opisuješ ti dretje na dretje, sam tolaži se stem da vse enkrat mine.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.3.2010 18:02:03   
bambi14
Dan,
s5 po dooolgem času. Kot veliko mamic sem tudi jaz med tistimi, ki večinoma samo berejo, za pisanje pa zmanjka časa in tudi energije,...user posted image .

Čas leti, mali je pridobil kilo , pa 5 cm, nima krčev- za kar se morem zahvalit ne vem komu že tam zgoraj. Pri prvi sem mislila, da se mi bo zmešalo od tega dretja in sedaj sem se že prej psihično pripravljala na to rundo in lej ga jaz čakam na to sranje in jih niiiii. Jeeeessss sem hvaležna.
Zato drage mamice vas vse razumem- resnično in se mi smilite, ko se spomnim kako je bilo pri meni npr:...sma se z dragim zmenla, da jo jaz zvečer podojim, grem spat in jo je on noso okoli do naslednjega hranjenja,...je pa imel slušalke na ušesih in zraven gledal film, ker mu je bla tudi sila.
Moj napotek: poskusite izkoristit vsak trenutek za počitek, pustite naj kdo namesto vas poskrbi za malo štruco in se umaknite za kako urico kam, pa čeprav je to v drugo sobo( prečitajte v miru Liso, pokličite kero po telefonu in magari čvekajta 1h, sprostite živčke,...). Tolažba je samo 1: MINILO BO in takrat se boste spominjale, da je bila kriza in da ste preživele 100%. Vsem user posted image user posted image user posted image .

KRST-
...no pri nas ga ne bo, tudi prve nisva dala, pa imava oba vse narejeno. Poročena nisva ampak uradno izvenzakonsko razvezana. Eh, sem ena izmed tistih ja, ki izkorišča državo,...pa kaj ko drugače ne gre.žal resnično!!!user posted image user posted image

Zdaj pa grem malo še prečekirat poste.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.3.2010 18:28:46   
bambi14
Pa da se še malo pokažemo:

user posted image

in mali zajček:
user posted image

...pa dobili smo že prvi zavedni nasmešek 21.3.- pa to se začneš topit!!
user posted image

Morem rečt, da zdaj pri 2 otroku dosti bolj uživam, kot sem pri Eli Nini,......najbrž zato, ker vem približno kaj me čaka in me ni tolko strah in tudi manj kompliciram.

nič zaj pa morem it deco spat spravit: velika ima angino, 39 vročine in se carta v naročju, mali štruc pa spi. Papa,..

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.3.2010 18:50:32   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

in mali zajček:
user posted image

user posted image

Morem rečt, da zdaj pri 2 otroku dosti bolj uživam, kot sem pri Eli Nini,......najbrž zato, ker vem približno kaj me čaka in me ni tolko strah in tudi manj kompliciram.

nič zaj pa morem it deco spat spravit: velika ima angino, 39 vročine in se carta v naročju, mali štruc pa spi. Papa,..

kako je šikan !!

user posted image user posted image user posted image za prvi nasmešek

user posted image user posted image user posted image za malo da se čimprej pozdravi

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.3.2010 19:43:41   
vaney
Naša bejba se je tudi danes začela zavestno smejat (vsakič, ko ji ploskam z njenimi rokicami-Anže pa pleše zraven in gleda, če ga Daša gledauser posted image ) in sem bila v enih 30ih nebesihuser posted image Sem že pozabila, kako je to lepo...Sicer je pa tudi tavelik v glavnem zadovoljen dobrovoljček, tako da se tudi zahvaljujem ne vem komu tam gor za taka zlata otroka. Upam, da tako tudi ostane...

Danes sem šla z obema na sprehod, Anže je moral obvezno rinit voziček z Dašo, potem se je malo vozil s triciklom, pa traktorjem, potem sva pa dobila obisk in je moral pokazat vse neumnosti, kar ji zna. Zdaj zvečer je imela pa že Daša dost (pa jaz tudi) in je cel čas, ko je Anže večerjal in se kopal, tulila. Potem je bila na vrsti še ona in zdaj sta oba v posteljicah. Midva imava rutino, da po kopanju se gre v posteljo, da lupčka, pokrije reče lahko noč, navije lunico (imata vsak svojo) in greva ven. Po potrebi stvar ponavljava večkrat. Ven iz posteljice ne jemljeva več, razen v primeru bolezni. Zaenkrat funkcionira, upam, da tako tudi ostane...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.3.2010 20:32:26   
valentinčica30
Vaney mi tut zvečer lepo skopamo, nahranmo in damo v posteljico. Ponavadi kar zgasne in upam da bo tako tudi ostalo, je super. Starejši dve smo nosili in z njima hodili spat, sam pol ti zvečer skor ne ostane časa zase.

Jaz sem šla danez z vsemi tremi na Koajžo velja v šolo in smo uspešno prestali 2,5 ure, neverjetno. Mali je pol prespal pol prebedel in  na koncu je bil presrečen ko smo bili doma, jaz pa tut. Sem pozabila kaj pomeni s tak malim bit v dvorani, ampak se lepo navajamo.

Jutri upamo na lepo vreme in cel kup vozičkanja, če le ne bo dela, mi ga moj dragi zmeri kej najdeuser posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.3.2010 20:32:58   
Nattasha
Čer!

Mamicam najprej lep materinski večer, ker je dan že mimo. Moja mala je danes vstala ob 4:30 in ni zaspala do 9:00 pol sem pa jaz bila že toliko budna, da sem samo malo pospravla in sem jo spakirala za ven. Zunaj sva bli do 13h pa prišli domov in jedli, pol so se pa začeli krči. Cel dan je bila budna, po rokah in veselo gledala okrog in spustila sireno takoj, ko sem jo položila in ni več videla, pa je bila na igralni blazini, pa ni bilo ok.

V glavnem, prej sem jo skopala in zdaj spi. Ampak non stop neki jamra, pa stoka, ne vem al jo še zvija al se ji samo sanja. Grem pod tuš pa se ji kar pridružim, ker se mi zdi, da bom sede zaspala. Manjka mi spanec...

Nočko mamice...

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.3.2010 9:02:35   
Aja1
Mi pa nimamo te sreče, da bi dala budnega otroka v posteljico. Je takoj jok in protestiranje. Treba jo uspavat v rokah (zavito v dekico) in potem skupaj z dekico v posteljico. Ampak gre. Pri Neji je bilo treba hodit okrog, jo tapkat po ritki v pravem ritmu, zraven peti... Pa še to se je potem zbudila v dveh minutah, ko sva jo odložila.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.3.2010 9:45:03   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

no, do sedaj je dobivala en dodatek zvečer, včeraj si je pa prislužla dodatek pri skoraj vsakem obroku, ker enostavno nisva utegnili joškat po uro in več, ker je Izak zbolel... noro...

Vem kako ti je, tudi naš Lan je zakuhal na polno (skor 40 vročine)... Pikapoke za najina bolančka... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajina bolančka

joj, malo pozno, pa enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.3.2010 9:48:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Mi se kopamo na 2-3 dni. Vmes pa z mokro pleničko. Ali že uporabljate mila in kremice. Jaz ga kopam v hrastovem lubju, namažem pa samo po gubicah z riboderminom.

Me pa zanima kdaj dojenčki dobijo solzice, sem opazila da naš vedno joka na ''suho'' torej nisem še opazila da bi imel kdaj solzne oči???

tudi pri nas kopamo malčico 3x na teden. Malo trdega mila uporabim za ritko in gubice, mažemo pa nič z ničemer zaenkrat. No, edino seveda ribodermin pod pleničko, tam kjer itak vsi mažemo user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.3.2010 9:51:50   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

končno iz bolnice... smo bli noter 1 teden - izjemno močen bronhitis. pred tem je samo malo šmrkal, pol pa je naenkrat ponoči dobil vročino 38C... in dojenčki do 3m naj ne bi dobilavli vročine... in ker sem to vedla, sem bla cela panična, sva popoldne šla k dr in diagnoza - pljučnica ali izjemno močen bronhitis - direkt v bolnico. do popoldnev a je pa tud začel že čudno dihat. včerja sva pa po 7 dneh končno spet doma...

ČUVAJTE SE SEDAJ!!!
a si dobila kaka posebna navodila? Naša malčica je bila namreč v bolnici zaradi RSV od njenega 17.-24. dneva in sedaj ne sme zbolet do 6.meseca in nobenih obiskov in nobenih trgovin ali drugih zaprtih prostorov, na zrak seveda čimveč. Pa starejšega 17mesečnika smo vzeli iz vrtca zato....

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.3.2010 9:57:43   
Lucka1

user posted image

in mali zajček:
user posted image

user posted image

OOOOOOO, kako lušne slikice user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.3.2010 10:03:22   
punsha
Glede spanja tudi pri nas zelo lepo sam zaspi. Zvečer umivanje ali kopanje, oblečti pižamico, jest, pa v posteljico. Zaspi sam. Pri nas je le to, da se večkrat še zbuja ponoči na 2 uri. Sicer ko se naje in ga dam nazaj v posteljico čisto lepo takoj zaspi nazaj. Uf, upam, da se navadi po več ur skupaj spati. Saj ne vem kaj naj naredim. Ko je pač lačen joka, normalno. Je pa tako fino, ko se kdaj naredi, da spi po več ur.

Joj, včeraj... zunaj je bilo toplo, pa pač notri nebi bilo treba toliko zakurti... no in je bilo potem tako vroče, dobrih 26 stopinj. Ma mali se je čisto pregrel. Sem zračila, potem sem ga čisto slekla, on je pa kar nekaj kuhal. Sem mu vročino izmerila, je bilo 37. Potem sem mu dala piti vodo. Najprej malo po žlički, pa je kar hlastal, potem sem mu dala pa po flaški. ja revež ko pa ne zna po flaši pit. No nekaj mu je le uspelo. Se mi zdi da je bil res žejen. Drugače mu ne dajem piti - je polno dojen, ampak včeraj pa glede na to, da mu je bilo tako vroče...jokalje... No potem sem se pa le zmislila, da sva šla dol k našim, kjer je bilo hladneje. In sem lahko fest prezračila in ohladila stanovanje. Na tole pregrevanje je treba bit kar pozoren. Vsak preveč gleda - da ga ne bo zeblo. Revež se mi je tako zasmilil, že tako mu je hitro vroče in pa tudi hitro zebe. Pač dojenčki ane user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.3.2010 10:05:56   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

končno iz bolnice... smo bli noter 1 teden - izjemno močen bronhitis. pred tem je samo malo šmrkal, pol pa je naenkrat ponoči dobil vročino 38C... in dojenčki do 3m naj ne bi dobilavli vročine... in ker sem to vedla, sem bla cela panična, sva popoldne šla k dr in diagnoza - pljučnica ali izjemno močen bronhitis - direkt v bolnico. do popoldnev a je pa tud začel že čudno dihat. včerja sva pa po 7 dneh končno spet doma...

ČUVAJTE SE SEDAJ!!!
a si dobila kaka posebna navodila? Naša malčica je bila namreč v bolnici zaradi RSV od njenega 17.-24. dneva in sedaj ne sme zbolet do 6.meseca in nobenih obiskov in nobenih trgovin ali drugih zaprtih prostorov, na zrak seveda čimveč. Pa starejšega 17mesečnika smo vzeli iz vrtca zato....

...in kak ti gre vse poštimat 17 mesečnika in user posted image ,.....moja 2om user posted image je zaj s5 doma z angino in je pestro.Žal pa morem vse ostalo tudi sama porhtat,...kuhna-kosilo, cote,...pa mačke iz kotov kdaj posesat, ker drugače mi jih velika nosi naokoli. Eh pa kaj bi se sekirala, saj morjo tak malo dreka pojest,..user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.3.2010 10:05:59   
punsha
bambi pravega cukerčka imaš user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.3.2010 10:09:04   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

bambi pravega cukerčka imaš user posted image

hvala enako. Vsaki mamici so njeni user posted image najlepši,...user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.3.2010 10:27:34   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

user posted image

in mali zajček:
user posted image

user posted image

OOOOOOO, kako lušne slikice user posted image

ja, res LUŠTNO!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.3.2010 10:31:10   
Tinca Malinca

...in kak ti gre vse poštimat 17 mesečnika in user posted image ,.....moja 2om user posted image je zaj s5 doma z angino in je pestro.Žal pa morem vse ostalo tudi sama porhtat,...kuhna-kosilo, cote,...pa mačke iz kotov kdaj posesat, ker drugače mi jih velika nosi naokoli. Eh pa kaj bi se sekirala, saj morjo tak malo dreka pojest,..user posted image

Ma, jaz vas itak vse mamice z več user posted image TOTALNO občudujem! Kako vam rata vse? user posted image
Moja user posted image je ful pridna, pa sem konec dneva še vseeno čisto sesuta, stanovanje pa še vedno ni kot iz škatlice ... cunje še vedno niso zlikane...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.3.2010 10:49:26   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ma, jaz vas itak vse mamice z več user posted image TOTALNO občudujem! Kako vam rata vse? user posted image
Moja user posted image je ful pridna, pa sem konec dneva še vseeno čisto sesuta, stanovanje pa še vedno ni kot iz škatlice ... cunje še vedno niso zlikane...

...jaz imam srečo, da se mala kljub 39 temp.smeji in je na splošno dobrovolček. user posted image je pa tudi priden, sem pa jaz lena: sem raje na FB in RR kot pa, da pucam. Pa, da se še malo pohvalim: oba izredno študirava, redno opravljava izpite, 2 mala otroka,..pa gradnja oz. zaključki ko prišparamo kak cent. Vse gre,...čez nekaj let pa se bom spraševala kako sem vse zmogla,..sedaj pa se sprašujem kaj sem delala prej,..

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.3.2010 12:34:27   
ursulina
pozdravljene!

evo, se vam javljam po dvotedenskem mrku, tudi mi smo bili v bolnici, je Karlina fasala bronhiolitis zaradi RSVja in je bilo tako hudo, da je prišlo do dihalne stiske in je bil bila tri dni na respiratorju na intenzivni terapiji. tako da je bila cel teden sama na pediatriji, ker na intenzivnih oddelkih ne moreš biti skoz zraven. ne privoščim nobeni mamici user posted image ampak na srečo se je vse dobro končalo, malčica je še mal šibka, malo se sliši še na pljučkih, drigače pa smo imeli včeraj našo prvo posvetovalnico, vse bp, teža super - dobila je kilo gor kljub bolnici vmes - in zrasla 3,5 cm :) ostaja na mojem mleku, si pa odkar je šla v bolnico črpam, ker se preveč zadiha, če se doji...

kako ste ostale, ki ste dale podobne stvari skozi in kako so malčki? naša ima še pospešeno dihanje, moramo spremljat, drugače pa je vsak dan boljša, HB...

zdaj imamo tudi mi velik problem s starejšim bratcem, ker naj bi bil vsaj 6 tednov doma in ne hodl v varstvo zaradi male, da ji kaj ne prinese, ampak je težko, ker mu ful manjka družba. ni mi pa problem imeti obeh, se da, čeprav sem mislila da to sploh ne bom sfolgala user posted image mame vse zmoremo, a ne? :)

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.3.2010 13:59:39   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi pa nimamo te sreče, da bi dala budnega otroka v posteljico. Je takoj jok in protestiranje. Treba jo uspavat v rokah (zavito v dekico) in potem skupaj z dekico v posteljico. Ampak gre. Pri Neji je bilo treba hodit okrog, jo tapkat po ritki v pravem ritmu, zraven peti... Pa še to se je potem zbudila v dveh minutah, ko sva jo odložila.

Kako pa se potem navadijo na svojo posteljico? Nam tudi ne uspeva najbolje ... jo dam spat v posteljico, ko že zaspi ... torej, najprej pri meni zaspi, pa jo potem prestavim. Če jo dam budno v posteljico, je protestiranje ... pa še ti krči ... user posted image
Pa me zanima, kdaj je potem vam uspelo pri Neji, da je zaspala sama v posteljici? Ali še sedaj ne? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.3.2010 14:05:33   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

pozdravljene!

evo, se vam javljam po dvotedenskem mrku, tudi mi smo bili v bolnici, je Karlina fasala bronhiolitis zaradi RSVja in je bilo tako hudo, da je prišlo do dihalne stiske in je bil bila tri dni na respiratorju na intenzivni terapiji. tako da je bila cel teden sama na pediatriji, ker na intenzivnih oddelkih ne moreš biti skoz zraven. ne privoščim nobeni mamici user posted image ampak na srečo se je vse dobro končalo, malčica je še mal šibka, malo se sliši še na pljučkih, drigače pa smo imeli včeraj našo prvo posvetovalnico, vse bp, teža super - dobila je kilo gor kljub bolnici vmes - in zrasla 3,5 cm :) ostaja na mojem mleku, si pa odkar je šla v bolnico črpam, ker se preveč zadiha, če se doji...

kako ste ostale, ki ste dale podobne stvari skozi in kako so malčki? naša ima še pospešeno dihanje, moramo spremljat, drugače pa je vsak dan boljša, HB...

zdaj imamo tudi mi velik problem s starejšim bratcem, ker naj bi bil vsaj 6 tednov doma in ne hodl v varstvo zaradi male, da ji kaj ne prinese, ampak je težko, ker mu ful manjka družba. ni mi pa problem imeti obeh, se da, čeprav sem mislila da to sploh ne bom sfolgala user posted image mame vse zmoremo, a ne? :)

Samo, da vam gre na bolje user posted image user posted image user posted image Drugače pa res, svaka čast, da ti uspe oba sfolgat ... jaz se tudi sprašujem, kako bi še enega zraven ... je že tukaj z eno user posted image težko ... pa komaj kaj še zraven naredim. Ah ja ... bomo že.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 922
26.3.2010 14:17:49   
dskubin

Ko smo imeli taprvega, sem podobno razmišljala, še za net nisem imela časa. Čim je zaspal - kuhsnje, peglanje, čiščenje, cel dan v akciji, zvečer pa čisto paf. Zdaj pa rečem: rata ker mora, ne gre drugače. Pa stanovanje ni NIKOLI kot iz škatlice, cunje tut če slučajno vse uspem zlikat, je itak nov stroj v pranju... Razlika je le v tem, da se zdaj ne sekiram več tolko, če je kje kakšen prahec, pajčevina ali kup nezlikanih cunj. Raje, kot da cel čas čistim, se ukvarjam z otroci, oni me rabijo zdaj, umazanija pa itak počaka, ne uteče nikamor user posted image Vsake tolko narediva z mojim generalko, moram priznat, da se takrat res dobro počutim - no, kako uro, ker je kmalu vse po starem. Pri 3 otrocih ne moreš imet vsega v nulo zrihtanega, ampak bomo vseeno preživeli user posted image Pa se mi zdi, da veliko časa prihranim s kuho. Da se izognem neprestanem mešanju po kuhinji, veliko skuham vnaprej večje količine in dam v skrinjo. Npr, bolonjsko napravim kar iz več kil mesa. Pol zamrznem po porcijah, enkrat za pašto, drugič za lazanjo, za filat palačinke,.. Pol lahko veliko hitreje pripravim kosilo in nam ostane več časa za sprehode in igro, saj mam vse 3 doma.

Aja, pa še nekaj. Pri taprvem smo skočili na vsak stokec, niti jokat še ni začel, ga je že en tolažil. Sedaj pa mora junior včasih tudi malce počakat. Sicer ga ne pustim, da neutolažljivo joka, ampak takoj pa tut ne skočim - in velikokrat se prtesenetljivo hitro zna sam umirit. Sej včasih se mi smili, ampak še zdaleč ne tako, kot prvič, ko sem bila pri vsakem joku in krčkih vsa iz sebe in sem mislila, da ne bomo preživeli. Pa je šlo mimo, zdavnaaaaaj user posted image , zdej so drugi problemi, trmica - bomo preživeli, bo kdaj konec tega obdobja? Sevedauser posted image

Sam najhujše je, ker te na to ne more nihče pripravit in ko te doleti, si nebogljen in se moraš sam nekako znajt in se prebit skozi to. Sej lahko so drugi imeli te probleme, pa so te opozorili, ampak ni to to, dokler ne izkusiš na lastni koži. Je pa fajn vedet ja, da nisi sam v tem zosu, da bi lahko blo še veliko hujše. Kljub kakem krčku, alergiji, smrkeljčku - edino važno je, da so živi in tako naši in predvsem LJUBLJENI!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 26.3.2010 14:25:37 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.3.2010 14:38:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Sam najhujše je, ker te na to ne more nihče pripravit in ko te doleti, si nebogljen in se moraš sam nekako znajt in se prebit skozi to. Sej lahko so drugi imeli te probleme, pa so te opozorili, ampak ni to to, dokler ne izkusiš na lastni koži. Je pa fajn vedet ja, da nisi sam v tem zosu, da bi lahko blo še veliko hujše. Kljub kakem krčku, alergiji, smrkeljčku - edino važno je, da so živi in tako naši in predvsem LJUBLJENI!

Točno tako!!! Sam moraš izkustiti - lahko ti prej nekdo vse natančno razloži, pa si še zdaleč ne moreš predstavljati, dokler na lastni koži ne izkusiš.

Mi imamo pa dež user posted image Sicer sva šle z Izo ven za pol urce ... ker je non stop jokala - v vozičku je ponavadi pridna - no tokrat niti to ni bila - pa še to sva prav kmalu obrnili, ker je začelo rositi user posted image NO ja, čakamo boljše vreme.

Imam eno vprašanje - čiščenje noska - ali vi vsak dan čistite noske svojim user posted image , tudi če ni videti, da bi bili zabasani? Ker ne vem, kolegica mi je rekla, da tamali vsak dan čisti, zjutraj in zvečer ... jaz pa ne ... pa zdaj ne vem, bi mogoče mogla - ali je možno, da tudi zato joka? Sem rekla, vas najprej vprašam, ne bom kar sama od sebe, ker ko ji dajem notri fiziološko, pa tudi joka kot ta velik ...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.3.2010 14:50:03   
vaney
Midve sva bili pa prej 4 ure na sprehodu z eno soforumašico iz Dolenjk...uf, je pasalouser posted image Sva prišli še pravi čas nazaj, ker je začelo ful pihat. Madam pa je bila pridna in skoraj 4 ure v vozičku prespalauser posted image Tudi jest ni rabilauser posted image Ampak jaz sem pa zmatrana kot bi nevemkaj delala.

Jada, jaz noska samo iz preventive ne bi čistila. Še preveč se ga boš načistila...jaz imam že poln kufr tega pucanja nosa. Anže je šmrkast že od oktobra,, Daša že cel teden in čakam čas, ko bom lahko brizge, fiziološko in sesalec lahko malo pospravila...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?