Muca83
|
Danes sem pa kar utrujena. Končno čudovit dan. Že dopoldne sva šibnili ven, sem šla tipkovnico zamenjat med drugim. Po kosilu sva šle pa v Lj. Sem jo nosila v kenguruju, ker v trgovinah protestira v vozičku, ker ji je dolgčas. No, tako mi je pa malo "pomagala stvari prijemat" Sva šle v H&M, Muller, Mr. Pet in Baby center. Pozno popoldne sva šli še enkrat ven, pa je spet začela po 20 min protestirat v vozičku. Pismo, moja gospodična se pa res ne vozi rada Ponavadi greva ven, ko je zaspana, pa potem zaspi in tega niti ne opazim, danes ko pa ni bila je bil pa protest. Zdaj sem na pol poti z mojim samevanjem, še enkrat toliko, pa pride moj dragi domov. Zobki se mi pa zdi, da hitro rastejo, danes so že občutno večji kot včeraj, pa še videt mi jih je uspelo Za vse, ki zelo zgodaj vstajate - saj zdaj se bo ura prestavila, pa bo malo bolj normalna ura za vstajanje Poletna09, super je, če zobki pridejo brez problemov!! To je bila moja velika želja, ampak nisem imela veliko upanja, ker nam do sedaj ni bilo nič prihranjeno, od krčev naprej. No, pa sem dobila svojo nagrado! Upam, da bo še naprej tako. aprilčica, alkohol je pa itak ojačevalec smrčanja, tako da ti nič ne zavidam. Jaz imam pa probleme z madeži odkar je GH. Prej sem vedno samo lepo oprala, zdaj pa vedno dobim ven še neke madeže. Pismo, sploh ne vem kako se jih lotit, ker nimam izkušenj. Vanish nič ne pomaga. Aja, pa hvala za ZS! miska, a si videla, tista družina s 7 otroki je že slavna, so bili danes po TV pri 24 ur. Bodo slavni ratal, potem boš pa lahko zgodbo napisala za kakšno Lady in mastno zaslužila go_ta, uau, že 8 mesecev! Res gre noro hitro. Ravno danes sem izbirala slike za razvit od Lane (bo moj dal majhen albumček s slikami svoji mamici za materinski dan - moja ideja) in se kar nisem mogla nagledat kakšen majhen pišček je bila. Na eni drugi temi sem prebrala, da si napisala, da stari starši "ne ravnajo z Nikom tako kot bi ti želela" pa me malo firbca kaj to pomeni. A handling a kako? Saj če nočeš ni treba povedat Reby, fuul so ostri zobki! Na srečo jih pri dojenju ne čutim in upam, da ne bo imela kakšnih idej Vaša P je pa res malo zmedena. Mi pa dobimo naslednjo sredo tretjo dozo, ker smo bili nazadnje malo bolni in ni cepila. jakipaki83, v Kamniku imaš tudi tečaj plavanja za dojenčke - http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/ Jaz se pa sprašujem kako potem naredijo čakalno vrsto izmed vseh, ki imajo enako število točk. Če bi jim ostala npr. 3 mesta za tiste, ki imajo 15 točk, kako potem izberejo kdo dobi. A kaj veš? aleksandr, baje se da lahko tud donat za pit, sam ga moraš prej pustit, da grejo mehurčki ven. Lana pa zdaj kar 2x na dan kaka, pa še tko čudno, da sploh ne zavoham. Tako, da edino tako vem, ko sitna rata in potem slečem hlače in preverim od strani anžetka, ja sem mislila, da bo Lana zadnja z zobki, pa je pohitela. Moj je pa v Švici do četrtka, v četrtek se pa "preselijo" v Nemčijo in potem v petek domov. Imam občutek, da mu je kar malo hudo, ker je zamudil prve zobke. Ker skoz po zobkih sprašuje Jaz pa nimam nobenga, da bi me sekiral če ni pospravljeno. Če se mi ne da pač ne pospravljam in to je to. Za kuhinjo pospravt ti pa toplo priporočam pomivalni stroj, ko bosta kupila hišo/stanovanje, ker se da z njim rekordno hitro kuhinjo pospravt. Pač posodo zložiš noter, zapreš, pobrišeš pult in vse se sveti In noben ne vidi, da imaš neumito posodo zima07, ti si pa res dobra, da vse podeluješ! Itak, da potem ni časa za RR! Jaz ti vse oprostim Nič, grem se tuširat, ker ful smrdim, sam upam, da ne bo lih medtem alarm, ker danes se spet kar nekaj zbuja. Evo, zobki so zunaj pa ni nič pomagalo