hel32
|
Dobro jutro vsem! Ste pa načvekale, mi smo preživeli lep, sončen, družinski vikend . Ne vem, a sem že pisala o tem, ampak tudi mi smo še brez zobkov, tiste 3 na vrhu so ostale pri črticah, ni nič ven pokukalo, tako, da, toliko o zobkih, zgleda, da ga bo še kr dosti matralo, se kr malo noro počutim, ko sem neki bluzila, da so že kao odzun Sem pa končno, včeri po 3 dnevni zamudi dobila M, v vsej svoji bolečini , vse me boli, res, komi čakam, da lahko spet začnem KT jemat! Ste kr neki zanimivih tem obdelale, no da še jaz pristavim svoje , mi imamo že kr dober mesec urejeno glede GH, rumenjak in meseka mu že tudi dajem kake 3 tedne, vse je brez problema , skuto, jogurt, tudi jagodni, vse pojemo, reakcije-HB nobene, kakanje tudi ni spremenjeno, pijemo tudi, po novem jabolčni sok , ga obožuje, tako, da čaj lahk pijem sama , aja, tudi mi včasih jemo kislo smetano v špinači, sirčka še nisva jedla, kruha tudi ne, piškot mu dam tako, da ga sam gloda, bom pa poskusila z žemljo, ker se mi zdi, da dosti dobi z gresom, polento, rižem, ovsom, pač veliko žitaric mu dajam, in ne rabi kruha, sirček bom pa jutri kupila! Sem pa opazila, da naš ne rabi več tako pogostega hranjenja, tam ene 4 ure, včasih 5 zdrži, pač odvisno, kolk se naje, pri obroku, po kosilu napr zdrži brez problema tudi 4 -5 ur in en obrok mi je začel spuščat, tak, da ima 4 dovolj, in 2x mleko; zjutraj in zvečer, ostalo pa sadna malica, zelenjavno ali mesno kosilp2x na teden, mlečna večerja! Ja jutri imava zobarja . Jao, komi čakam, da začnemo na vrtu štehat, pa krompir bom letos 1 sama sadila, unega zgodnjega, kiflerjaa, ga grem kupit jutri , pa solato, pa korenček, peteršilj,grahek, špinačo imam trajno, uno holandsko, pa rožice sobne moram presadit,...žafrani in narcise in zvončki so že zunaj, skratka končno je pomlad . Smo kr cele dneve zuni Danes imamo tudi mi dež, škoda , no, če ne bo sile, greva kljub temu ven, z dežnim pregrinjalom! Poletna, dobrodošla. Vsem, ki ste dobili zobke , bolančkom, malim in velikim pa Se še vrnem kaj!