|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.3.2010 9:05:39   
ALEKSANDR
Dobro jutro...Evo..ravno včeraj sem se hvalila, kako spimo do najmanj 7..in evo- danes se je LA vstal će malo po 6 uri..user posted image Zdaj pa spi...
Drugače pa smo se včeraj imeli luštno...RD uspel...pa še vreme je bilo 1Auser posted image ...danes pa dež..user posted image Samo bova šla s tamalim vseeno malce ven- ga grem slikat za osebno...bi rada šla v Ikeo, pa sem se spomnila, da mali nima osebenga dokumenta... Kolk dolgo traja da nardijo osebno?

Muca83- si pa dobro poslikala..naš ne pusti...drugače pa smo imeli mi te črtice kr dolgo...pa še zdaj zobek samo čutim...vidi se še ne...se pa to zobki kažejo- nam je P potrdila...user posted image Morda bo pa res bolje s spanjem, ko zobki pokukajo...pri nas se malo pozna...pa ga je tudi kr dolgo mučilo...

Poletna- naš se tudi nosi pred spanjem... sem ga poskusila dati v posteljico, da bi sam zaspal...pa se čist prebudi...včasih mi zaspi med dojenjem...al pa ga dam v voziček pa malo po stanovanju gor pa dol...drugače pa na rokah..

Miška- mene zanima...on se mi je zdel zelo simpatičen..pa otročki tud...

LA se je zbudil...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.3.2010 9:12:03   
hel32
Dobro jutro vsem!
Ste pa načvekale, mi smo preživeli lep, sončen, družinski vikenduser posted image . Ne vem, a sem že pisala o tem, ampak tudi mi smo še brez zobkov, tiste 3 na vrhu so ostale pri črticah, ni nič ven pokukalo, tako, da, toliko o zobkih, zgleda, da ga bo še kr dosti matralo, se kr malo noro počutim, ko sem neki bluzila, da so že kao odzunuser posted image user posted image
Sem pa končno, včeri po 3 dnevni zamudi dobila M, v vsej svoji bolečiniuser posted image , vse me boli, res, komi čakam, da lahko spet začnem KT jemat!

Ste kr neki zanimivih tem obdelale, no da še jaz pristavim svojeuser posted image , mi imamo že kr dober mesec urejeno glede GH, rumenjak in meseka mu že tudi dajem kake 3 tedne, vse je brez problemauser posted image , skuto, jogurt, tudi jagodni, vse pojemo, reakcije-HB nobene, kakanje tudi ni spremenjeno, pijemo tudi, po novem jabolčni sok user posted image , ga obožuje, tako, da čaj lahk pijem samauser posted image , aja, tudi mi včasih jemo kislo smetano v špinači, sirčka še nisva jedla, kruha tudi ne, piškot mu dam tako, da ga sam gloda, bom pa poskusila z žemljo, ker se mi zdi, da dosti dobi z gresom, polento, rižem, ovsom, pač veliko žitaric mu dajam, in ne rabi kruha, sirček bom pa jutri kupila!
Sem pa opazila, da naš ne rabi več tako pogostega hranjenja, tam ene 4 ure, včasih 5 zdrži, pač odvisno, kolk se naje, pri obroku, po kosilu napr zdrži brez problema tudi 4 -5 ur in en obrok mi je začel spuščat, tak, da ima 4 dovolj, in 2x mleko; zjutraj in zvečer, ostalo pa sadna malica, zelenjavno ali mesno kosilp2x na teden, mlečna večerja!

Ja jutri imava zobarjauser posted image .

Jao, komi čakam, da začnemo na vrtu štehat, pa krompir bom letos 1 sama sadila, unega zgodnjega, kiflerjaa, ga grem kupit jutriuser posted image , pa solato, pa korenček, peteršilj,grahek, špinačo imam trajno, uno holandsko, pa rožice sobne moram presadit,...žafrani in narcise in zvončki so že zunaj, skratka končno je pomladuser posted image user posted image user posted image .
Smo kr cele dneve zuniuser posted image user posted image

Danes imamo tudi mi dež, škodauser posted image , no, če ne bo sile, greva kljub temu ven, z dežnim pregrinjalom!
Poletna, dobrodošla.
Vsem, ki ste dobili zobkeuser posted image , bolančkom, malim in velikim pauser posted image user posted image

Se še vrnem kaj!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.3.2010 10:28:12   
hruškolinka
Hej, pupe. Sem dodala par novih slikic v album.

Hel32, zakaj pa ne smeš jemat KT, če ne dojiš več?
Miska_mccute, mene firbec matra o tisti zgodbi z očkom in 7 otroci!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.3.2010 10:46:50   
hel32
hruškolinka: Ker bomo čez 7-8 mesecev začeli delat na projektu beby3!! In mi je res brezveze začet pa potem čakat, tako, pa če bo prej, ni nič narobe!
Ker 3 mesece prekinitve se za moje pojme zdi premalo, in raje sploh ne začnem, sem pred Lukasom rudi 1 leto prej nehala jest jih!

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.3.2010 10:58:50   
tulpek
Nimam časa vsega komentirat, ampak muca, a je že zobek? Vsak trenutek bo... čeprav pri nas sta dve dvojki kak mesec takle stagnirali. Enke pa ne...

Glede pisanja diplome, mislim da bi ti Reby težko pomagala, go_ta, tebi pa še težje. Bi potrebovala kaj bolj iz svojega področja in pa čas je težava. Ampak pisala pa bi, če bi bili ustrezni pogoji.

Evo še zobke našega Tjaša. Jih je pravi izziv slikati. Eden se vseeno skriva. Je pa bil tik pred jokom tukaj:

user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.3.2010 11:08:02   
aprilčica07
Jutro,

upam, da bo net zdaj delal. So bli tukaj in baje naj bi vse delalo. Upaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Drgači pa imamo danes rd od lubija, sva šibala z tamalim v trgovino, zdaj mu pa narezke štimam, da bo nesel na šiht. Pa malo pijače, tolko da nazdravijo. Jah, zadnjič ima  trojko spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moram tudi otrokom kaj skuhat, po hitrem postopkuuser posted image Noč je bla kr mirna, Julija je lepo spančkala, je imel pa tamali motnje, ker je hotel it spat BREZ PLENICE in pač se je polulal, pa smo pol preoblačili posteljo ko veliki sredi noči.

Slovenija ima talent: ja, sem gledala, svašta lahko rečem.user posted image

miska: tisti fantina je lepo pel, apmpak tista mama, je pa že na pogled čudna, vsaj meni.. super za Nino, da lepo je..
muca:  zobek bo, zobek....user posted image user posted image user posted image pa ti si pravi računalniški mojster.. bi se dobro zastopila z mojim...user posted image
tulpek: ma  Tjaš ima polna ustka zobkovuser posted image user posted image
poletna, go ta, eee35: ja, moje uho je malo bolše.. grlo pa še boli, ma saj bo... tudi tečna nisem več tolkouser posted image
hruškolinka: aha, no saj pol je razumljivo, da ste se zavlekli in fanj zaklepetali, če živita v Anglijiuser posted image
hel: super za družinski vikenduser posted image

Jao, ta dež.. a bo kdaj konec?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.3.2010 11:16:51   
tulpek
Pozabila napisat: mali me kljub orodju še nič ne grize. Tak da ne se bat tega, ni nujno, da potem grizejo. 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.3.2010 11:20:00   
aprilčica07
ALEKSANDR: mi smo osebno dobili hitro, na petek smo se šle slikat in dat vlogo na UE, domov smo jo dobile pa v sredo naslednji teden.. mislim, da če bi jo šla sama iskat, bi jo dobila pa še prej, ma sem preveč lena, in sem  raje se dogovorila za poštno povzetje..user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.3.2010 12:10:42   
ALEKSANDR
Evo me nazaj...sva se šla slikat...pa potem na UE..amapk osebne pa mu nisem mogla dati delat, ker je tamali prijavljen na enakam naslovu kot ati...jaz pa sem še kao doma prijavljena...in nisem zakoniti zastopnik za svojega otroka...user posted image in potrebujem pooblastilo od mojga..user posted image Tako, da si moram še jaz spremeniti bivališče...user posted image In zdaj čakamo atija, da pride prej iz službe in gremo to porihtat...

Tulpek- vi pa imate zobkov...user posted image

Aprilčica- super, da si bolje...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 3884
22.3.2010 14:15:08   
aprilčica07
ALEKSANDR: A res ali kaj? ma svašta... joj, no, nisi zakoniti zastopnik lastnega otročka?user posted image user posted image mi imamo pa tako, da smo jst in mularija za stalno prijavljeni na hribu, moj ima gori začasno, v dolini imamo pa mi trije začasno, lubi pa stalno.. smešno, kajne? user posted image smo ena taka zblojena femiliuser posted image user posted image

Hrano je prišel iskat, tako, da zdaj verjetno nazdravljalo in se bašejo. Julija trenutno spi, je pa danes tako tečna, da sem mislila prej, da mi živci ven skočijo, ne spat, ne pit, ne jest, ne ležat, ne sedet v stolčku..  tolko sem bla znervirana, da sem mogla it  dihat v kopalnico,ker se nisem več zmogla kontrolirat. Pa sem jo spokala spat, bo jedla pa kasneje.. Babnca malauser posted image user posted image user posted image
Jakob je pa ostal pr tašči, je rekel, da bo tam malo, itak nimam nič proti, tašča je bla tudi vesela, tako, da zdaj čakam poziv, da ga pridem iskat (tudi če je štuk nižje, ma so stopnice zunanje in je dež, se bojim, da bi padel) Jakoba pa bom danes javno pohvalila, ker je že trikrat vprašal za lulat in mu ni nič ušlo.. mislim, da smo na dobri poti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še to, a vaši že vsi sedijo? naša in sedenje kr ne gre... se postavi na vse štiri in prova it naprej (nazaj že gre), pa ful je spretna, se obrača, lovi igrače, vse ji uspeva, le sedenje ne gre... pri kolkih mesecih naj bi sedeli samostojno?

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
22.3.2010 14:20:32   
simonalokar
aprilčica naša maja se je včeri samostojno vsedela - pol. pa jok ker ni znala iti spet kobacatuser posted image user posted image user posted image . eni prej eni kasneje. od moje kolegice bo 11 m stara pa se je pred 1m sama usedla

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 3886
22.3.2010 14:21:46   
simonalokar
dobr da si me spomnu aleksander da moram iti slikat in delat za osebno - sem čist pozabla

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
22.3.2010 14:43:38   
tulpek
Aprilčica, tvoja je med najmlajšimi, tak da ne skrbi. Naš še tudi ne sedi, sicer je vedno boljši, ampak ga še čist preveč naprej vleče in ga niti ne posedam na silo. Samo občasno, da vidim. Ne vem, kdaj naj bi sedeli, bom pobrskala, če bo čas. Ampak zagotovo še ni panike. 

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
22.3.2010 14:51:48   
tulpek
Sem našla... nekje konec 7. meseca, ampak če je malo kasneje tudi ne bo panike. Sploh, če se sicer vse tako fajn počne, kot si opisala.  Najslabše je siljenje v sedenje in zalaganje z blazinami. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
22.3.2010 15:00:57   
aprilčica07
tulpek: hvala... ja, saj vem, da ni za zganjat paniko, ma vseeno, ma kaj prime.. pa ne spomnim sem kdaj je Jakob samostojno sedel, vem, da je za Božič, ko je imel 8 mesecev slikan pod smrečico in lepo sedi... Julija pa kr ne bi... ona vse drugo, sedet pa ne, kot, da nima rite.. user posted image na vse štiri milijonkrat na dan in se gunca naprej in nazaj in premakne eno koleno naprej, pa jo posuje, in to ponavalja do onemogosti na kavču ali pa dormeotu, pa vrti se kot nora na vse strani, pa noge v zrak, pa v usta, pa svojo nogo lovi.. ampak sedet pa neuser posted image user posted image user posted image
simonalokar: Maja že sedi? ma pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
22.3.2010 15:08:20   
tulpek
Ji pač ne paše, je druga bolj zanimivo. Glavno da miga in krepi mišice. Tudi sedela bo enkrat. Tak da glede tega brezveze, da se sekiraš in skrbiš. Pa še, niso vsi enako sprogramirani, eni prej, drugi kasneje... nekaj minut nazaj sem videla slike septembrčka, ki se v kinderpetu postavlja na kolena in naprej na noge bo šel zihr v naslednjih 14 dneh... OMG, bi lahko padla v depresijo, pa še pol avgustovk in kakšna julijka zraven. Ampak pač ima vsak svojo pot. Vsi pa bodo na koncu se razvili tako, kot je treba.  

Neposredna povezava do sporočila: 3891
22.3.2010 16:36:22   
hruškolinka
hel32, a bomo potem kar ostale v navezi, ker čez dobre pol leta tudi mi mislimo delati spet dojenčka (če jaz dobim službo in shujšam 10 kg, seveda). user posted image user posted image user posted image Jaz sedaj jemljem tabletke tiste brez estrogena, pa bomo vidli, kako bo.
Tulpek, moj me ugrizne samo takrat, ko ni lačen in mu tiščim joško v usta. Jasno in glasno mi pokaže, kaj si misli o joški.user posted image
Aleksandr, to mi je pa čudno, da ne moreš tega urejat. Kaj pa z rojstnim listom, saj tam vendar jasno piše, da si mama. Na vsakem UE imajo vpogled v rojstne liste. Jst sem mojega brez težav prijavila na atijev naslov, je pa res, da se pišemo isto.
Aprilčica, mislim, da naj bi pri 8 mesecih sedeli samostojno, tako da nič bat!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
22.3.2010 16:55:56   
tulpek
Hruškolinka, ne mu tiščat v usta, pa bo. Če jo dvakrat pljune ven in odločno pokaže, da noče več, ne izzivam usode user posted image .

Mali spi že drugo rundo, že dve uri, mojega še ni, js nimam kaj za delat... brrrr

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.3.2010 17:19:51   
Poletna09
dezeven pozdravcek vsem!

sedenje:
ma nasa se ze sama usede,ce se ima za kaj primit,drugace pa potrebuje malo,ma cist malo pomoci.kako dolgo sedi pa je odvisno kako se ji da..jo se malo premetava sem ter tja,vendar mislim da bo pocasi:)

plazenje,kobacanje,:nasa ze gre povsod sama..kotali se v vse smeri,pa ponazaj tudi obvlada,pocasi se postavlja na vse 4 in se ziba naprej in nazaj...uspelo ji je nekajkrat ze it naprej,vendar samo par cm..ma saj bo,vse ob svojem casu!

osebni dokument: a ma tako je? ma cela komplikacija,mi imamo tudi razlicne naslove z mojim.. a ma potem more it on delat kao ker je na njegov naslov prijavljena? ja itak!Mojega skoraj nic ni doma,osebno pa bom rabila za poleti ce bomo skocili kaj prek do italje..ma usega si ne zmislijo! sem pa mislila lepo v kratkem se to uredituser posted image user posted image user posted image

aprilcica:ma nasa je bila taka nekaj dni nazaj..dobro da je to stanje obcasno,ko jim drugo ne pase kot jokat!jaz morem ob takih situacijah tudi ven na zrak,ker imam kdaj obcutek da se mi bo zmesalo..user posted image user posted image takrat se pocutim pa res obupno..

hel32: uuuu pridna si da ob dveh ze na tretjega mislis...no sej full lepo,saj ce povem po resnici,ce bi bilo po moje bi jaz takoj imela se enega..ko bi mi zdravje dopuscalo (beri CR)..samo ni samo to problem..prostorska stiska nas daje,zato upam da se kmalu preselimo,pa trenutno,oz ze skoraj od zacetka je tako da sem z malo vecinoma sama.

mene zanima ce ste jim ze dajale pasto,in ce ja,kako ste naredile kaksen preliv ali kaj? jaz bi moji full dala pasto,pa ne vem kako naj naredim...s pomidori???ma nevem a..

nic,sibam se malo igrat z njo,da bomo lazje zdrzale vsaj do 19h,upam!

se se kaj kasneje javim

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.3.2010 17:23:04   
hel32
Naš sedi, popolnoma sam, že enih par dniuser posted image , pa novo igrico se greva, jaz mačam, mama pobierauser posted image , ful zabavno.
Noče pa na vse 4 se postavit, se raje tuliuser posted image !
Gremo počasi vsi po avto, da se oči potem odpelje in ga končno prodamo!

Ooo hruškolinka, zakaj se tolk obremenjuješ s temi kg, jaz sem obtičala na 85 in noče naprej, sem upala na 80tko pa ne vem, če bo uspelo!user posted image sploh se več ne obremenjujem.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.3.2010 19:52:55   
eee35
Večer! Mali zapakiran v posteljo, upam kot ponavadi na srečo, da bo hitro zaspal, mogoče bo, ker je ful malo čez dan, pa še to, enkrat v ležalničku, enkrat v stolčku za hranjenje, nekako m ga ni uspelo spravit v njegovo posteljo. Ful je bil crknjen, čeprav ko sme ga slekla pa pustila za sekundo samo v bodiju, je zbežal na vseh štirih, da joooojuser posted image . Cel dan ga samo loviva po stanovanju, sem razmišljala o stajci, samo dvomim, da bo hotel noter sedet. To bi morala biti ograjca 2 x 2m...
Drugače kaj dela: da bi se sam usedel, to pa ne, sedenje ni zanjega. Prileze do sedežne malo prej, gor pa je m bral časopis, no pol se potegne z rokami gor, da kleči, pol pa še na noge se postavi zravenuser posted image . Mulček... Valjda pa ne more še zdržat stoje, pa ga moraš ujet, glih, ko pada na hrbet! Evo, tulpek, vidiš, naš tudiuser posted image

Kaj slišim, da nekaj komplicirajo z osebnimi, Aleksander, kako nisi njegov pravni zastopnik???? Kaj pa si? Kakšno vezo ima to z naslovom? A pol če bi mojega pri babici i dediju prijavila, bi bila onadva njegova pravna zastopnika? Če ni to zmešano...

Poletna: moj je dobil pašto v zelenjavi, ampak mu ni pretirano všeč, mogoče sem je preveč dalauser posted image , pa še nič mu nisem miksala (šele takrat, ko se je ful kremžil). Mogoče pa mu bom čez vikend probala s piščančkom eno omakco naredit, pa malenkost sirčka, ali kaj takšnega, pa zelenjavo, pa ful manj makaronov. Paradižnik baje lahko povzroča alergijo, ampak to tudi treba bo probat počasi.

miška: pismo, kaj začneš zanimive zgodbe, pa ne kočašuser posted image , daj mi na zs napiši zgodbo...prvi in drugi mož????user posted image

aprilčica: kako kaj Julija? nisem zasledila, da bi kaj napisala, mogoče sem spregledala..

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.3.2010 20:26:22   
tulpek
Miška, js sem tudi firbec... lahk na zs, če boš še komu pisala.... 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.3.2010 20:57:16   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeer

frocovje spi, po težkih mukah je tudi  dama zaspala. Se je odločila, da ne bo več zaspala sama v posteljici, ampak v naročju... In zdaj se gremo borbe, ki jih Julija zmaguje. user posted image user posted image

eee35: Julija ima vneto luliko, oziroma niti nevem kaj ima, je tam vse živo rdeče, en dan bolše, drugi dan slabše, v glavnem nič lepo za videt. se bojim, da so kašne glivice, za to pa bi rabli antibjotično mazilo, ma je treba it do pedijatra.. tja se mi pa ne gre it, ker so bolani otročki in bi zihr kaj kasirale..user posted image
tulpek: meni je pa miska že posala zsuser posted image user posted image glede sedenja: hvala za izčrpno poročilo.. saj vem, da eni prej drugi kasneje, ma vsake tolko me panike zagrabi..... mimogrede zelo lepo si napisala en post na eni drugi temi, sem si dovolila podpisat tvoje mnenjeuser posted image
hel: bravo za Lukasa, da sam sediuser posted image
poletna: a CR si imela? ma saj jst sem tudi dosti sama, so dnevi, ko sem več dni sama z obema, ma saj gre.. sem sicer nervozna ko pes, ma gre, ker ni izbireuser posted image

Zdaj grem še dedca spravit spat, se ga je nacedil, ker ima rd. Sem bla zelo vesela, ko sem ga na vratih zagledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.3.2010 21:07:12   
Anonimen
maaaaah.....saj ni nic takega
samo ...itak me bojo sezgali na grmadi.
apa tudi ce objavim karkoli, ne bo nikomur nic boljse.

sem zacela pisar pa ene 2em poslala, pa naj vam posredujejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.3.2010 21:09:25   
go_ta
''čeeeer!user posted image Danes sem bla pa totalno crknjena - sem do 1 delala diplomo, Niko se je ponoči 2x zbudil pa vstal ob 6. Zjutraj sem bila taka, kot da bi me vlak povozil. Mali čez dan itak hiperaktiven, sva šla pa vsaj malo ven, preden je začelo deževatuser posted image Zdj pa delam japonsko torto s sirom, upam, da bo uspelauser posted image Ima Niko jutri mini roj dan (8 mesecev).
miška, daj povej, kaj je s tisto žensko, saj vidiš, da imamo vse rade dober tračuser posted image
aprilčica, Niko bo jutri star 8 mesecev pa se ne usede sam, sedi dokaj stabilno, edino v levo pa desno stran ga malo nese.user posted image Tko da enkrat bo žeuser posted image pa naš je bil danes tud na momente takoooooo tečen. Še kuhat nisem mogla v miru (ponavadi se sam zamoti s čim). Sem ga posadila v stolček, dala kuhalnico v ruke in je gledal, kaj počnemuser posted image
eee, pri nas se je pa zdaj mali začel dvigat v banjici med kopanjem. In to mu je tooook všeč. Potem pa dretje, ko ga daš iz vode, ker njemu ni dosti 15 minut kopanjauser posted image Najbolje, da bazen nabavimo pa naj se igra notriuser posted image
poletna, jst sm dala pasto z zelenjavo. Skuhala korenček, bučko ... pa potem na koncu skuhala še testenine pa je vse zmazaluser posted image Ja, upam, da si bom večkrat privoščila morje, jst ga obožujem res. Moj user posted image ve, da če ne bi šla na morje kakšno leto, bi mu zamerila do konca življenja.user posted image Okej, če bi bile finančne težave, potem razumem, drugače pa ne. Itak celo leto dajem na stran za morje, da se ni treba na koncu preveč skeširatuser posted image
jakipaki, mislim, da je morje večini ljudi všeč, bo tudi malemuuser posted image Vsaj jst tako upamuser posted image na začetku se jih večina boji vode, na koncu pa noben noče venuser posted image Ja, naš je isti revež, grize vse po vrsti, se mi prav smili. Ma, ti zobki ...
aleksandr, to z osebno je pa res kar nekajuser posted image Pa saj si njegova mami. Ta birokracije je pa res en user posted image .
hel, eh, jst že 2 tedna mislim, da bojo zobki zdaj zdaj zunaj, pa še nobenega. Pa vztrajno gledam zgornji enki, če bo kaj, danes pa slučajno vidim, da mogoče bo spodnja dvojka prej. Dokler ne bojo zunaj, si ne verjamem večuser posted image
hruškolinka, Martinek je res luštkan!user posted image
tulpek, Tjaš ima pa res zobkovuser posted image Ti boš prej dala skozi to in boš prej na boljšem kot miuser posted image
simonalokar, user posted image za sedenjeuser posted image
aprilčica, uf, upam, da boste vi zmagal v uspavanju brez nošenja. Meni bi roke odpadle, če bi ga morala nosit.user posted image
Grem malo pojest pa pogledat, kaj se s torto dogajauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?