anžetka
|
Aprilčica, sej drugač rečem makaronovem mesu makaronflajš...a ti pa pašta? Jst nikol ne vem kaj je pašta-kako se naredi. Ma sej jst ga tud pustim včasih dret se, ker drugače ni nič narejeno. Sam se mi zdi, da zahteva fuuul pozornosti. Pravi levček! Kako je blo na sprehodu brez plenice? Dej še meni pošlji tist no... Kje pa dobiš hrastovo lubje? Go_ta, dobra ideja sicer ta pomočnica...sam k bi mami vseen skritizirala...najbolj vesela bi bla, če bi lahko kr sama pospravla! Vse naj naj za 8mesec! Ja ful gre prehitro... Muca, končno zobki! Bravo Pa da ni žaganja Moj sploh ne pusti pogledat v usta-men, P je pustil. Mi je pa uspelo pošpegat in ma podobno kot Lana na slikci. Upam, da bo končno kaj in se potem mogoče tud spanje mal zrihta. Oooo, v Švici je...tam je toook lepo...pa dobro čokolado majo! Aleksandr, če bi bla vsaj začasno prijavljena, ne bi smel nič komplicirat. Zarad tega ti pa itak ni treba dokumentov menjat...Svetujem, da si to kr zrihtaš. Ja super dan za vas, ni kej Za kakanje: slive, tople kamilce (lahko s sladkorjem), topla voda, čim več pit, nastrgan jabolček z limono (morš pazit, da ne oksidira), laneno seme (narediš kot čaj, precediš in daš kakšno žličko), žlička olja, masaža trebuščka, rite (da vzpodbudiš refleks), ene kašice so za mehčanje blata (od Hippa, Frutka,...).Izogibaj se korenčku, poru, brokoliju, krompirju...-tega čim manj. Ti se pa izogibaj bananam, čokoladi, kokakoli,...takim stvarem, ki zapirajo. Reby, boga...poznam ta zgodnja zbujanja ja...zdej vstanem ob 5ih, 5.30, zdej ene parkrat sem mal čez 6, včasih-za v službo sem se pa ob 6.30 zbudila pa sem bla čist zalimana... Kaj bi dala, da bi spala tok kot prej...V KR grem na tečaj v eno OŠ. Grem prvič in upam, da bo OK...Moram še plavalne plenice kupit. Hruškolinka, super darilo si kupila svojmu! Poročaj kako bo... Pa dej nehi-sploh nisi debela-vsaj po sliki sodeč! Anžetovo spanje-zaspi pri meni, tako da ne vem...jst ne zaspim vedno, ker podnevi ne morem spat. Sem probala s spuščenimi roletami, ugasnjeno/prižgano TV, zvezdico, uspavankami, božanjem,...Ne vem, mogoče so zobki-da ga boli pa ne more spat zato? Sam siten ni...je čist živahen, čeblja, se igra,...Ponoč mi je neki jokcal...pa zaspal nazaj. Dons je tud pokonc bil od cca. 14.30 do mal čez 20. Ko se bo kaj zbudil, mu bom calpol dala...ker se skoz zbuja in jokca...
< Sporočilo je popravil anžetka -- 23.3.2010 21:24:14 >