|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.3.2010 8:24:40   
go_ta
Dobro jutro! Noč tako tako, smo ga pa nekako zmotiviral, da je spal vsaj do 7user posted image Danes pa praznujemo mini roj dan - 8 mesecevuser posted image user posted image Mi ni čisto všeč, kako čas letiuser posted image
muca, user posted image za zobke!! Nika tud spodnja dva nista nič matrala, zdaj ga pa dajejo. Saj bo minilo - še 18 zobuser posted image Petek bo pa tik tak tukaj! Saj danes pa bo vreme za vozičkanjeuser posted image
hruškolinka, hodimo v Novaljo, že par let. Sestra ima dol apartma, poznam vse lokalčke, plaže, super je. Ampak se raje izogibam vrhuncem sezone, takrat je noro dol.
poletna, pjte kar na Paguser posted image Se bomo dobili na piru, desci naj pa otroke čuvajouser posted image Ja, sj te razumem, jst tud ne morem poslušat Nika, ko jokauser posted image 49 kil?!! Sem 20 kil težja od tebeuser posted image Pa večja tud pomojeuser posted image
reby, join the club - mi tud vstajamo ob 6user posted image Pa ponoči zbujanje itak ...
Mali je bil med tipkanjem cel čas v naročju pa nobene piz.darije ni naredil. zdaj pa malo lovljenja po tlehuser posted image Lep dan za zdaj!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Poletna09)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
23.3.2010 8:40:18   
Reby
poletna - 49 kg? Jaz sem jih pred postopkom imela tulk, pol pa hormoni in sem prišla na 52, zredila za 20 kg med nosečnotjo, zdej jih imam pa še kr 62 - isto kg kot sem prišla iz P user posted image Madonca, mi je kr nerodn it na plavalni in v kopalke. Grem danes nabavt enodelne, ker v dvodelne ni šans, da grem s tako gmoto trebuha.
go_ta - čestitke malemu lepotcu za 8 mesecev user posted image A mate sonček? Pr nas dež in megla user posted image
aprilčica - a že na stari teži? Svaka čast. No, sej jaz bom najbrž tut zdej šla kej dol, če bom hodla na plavalnega, potem bo pa treba obvezno kam v hrib jo mahnit, po mojem kr na kakšen Rožnik z vozičkom. Upam, da bo Julija bolje, tole zna bit res ena nadloga. V nedeljo je imel moj Tomija cel dan, pa ga rihtal in je bil okrog lulija čisto rdeč, ga ni ornk posušil in namazal. Pa je čez noč to rešila Praška pasta.
muca - no vidiš, pa so že ven pokukali. So ostri a ne? Naš pa ne pusti ust odpret, da bi mu slikala.
anžetka - kam greš pa ti na tečaj?

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.3.2010 8:46:59 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
23.3.2010 8:42:21   
hruškolinka
Danes ima moj dragi rojstni dan, sem mu kupla karte za predstavo Fotr (Lado Bizovičar, monokomedija). Greva gledat v petek.

go_ta, kako pa je kaj s senco za otroke v Novalji? 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
23.3.2010 8:49:34   
Reby
Joj, sem vam pozabla povedat, da mi nismo dobili 3. doze cepiva. Enostavno so pozabili in nazadnje po 2. cepljenju mi je rekla, da se vidimo, ko bo T star 9 mesecev. In pol jaz študiram prejšnji teden, brskam po netu, a niso 3 cepljenja? In ja so! Sem klicala in sem se tak razjezila, mislim, kako lahko enostavno pozabijo user posted image Tako, da imava sedaj v ponedeljek cepljenje.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
23.3.2010 8:50:48   
jakipaki83
Še en "prekrasen" dan... Dež user posted image user posted image . Muca imava isto točk za vrtec. Za prebivališče v občini in zaposlenost. In to je to. Nas bodo vsi prehiteli po levi s potrdili o socialni ogroženosti, potrdili iz razvojne.... Iz občine pa še nobenega glasu, sem včeraj najmanj 10_x_ klicala (ker so me potem že prav razpi***** s svojo neodzivnostjo, pa ženske, ki je odgovorna za vrtce, ni bilo). Danes druga runda user posted image . Aja pa čestitke za zobka.

Plavanje - bi jaz tud hodila, če ne bi bila prelena user posted image . Se mi ne da do Ljubljane vozituser posted image , pri nas pa te možnosti ni. Vsaj opazila je nisem. Bomo plavali v banji še naprej. Kmalu pa še v morju...

Neposredna povezava do sporočila: 3930
23.3.2010 9:08:37   
go_ta
hruškolinka, zdj bom naredila celo disertacijo iz plaž v Novaljiuser posted image Plaže nimajo sence (razen v kampu Straško, ampak pred leti se je vhod vanj moral plačat). Plaža Zrče, plaža čista, plaža pješčana ... nimajo sence, je povsod treba vlačit marele (na kar smo že navajeniuser posted image ), ampak plaže so ful lepe. Mi smo bližu plaže Babe, tam tud ni neke hude sece - najde se kako drevo pa ena jasa z drevesi, ampak je pa fajn, ko je taka nizka voda, pesek notri, se lahko igrašuser posted image Aja, pa odvisno, kje si nastanjen, ampak na večino plaž se je treba vozit. Je še mestna plaža (ki je meni zanič) pa plaža ob promenadi (v skrajni sili je tudi ta dobrauser posted image ). pa vse naj naj tvojemu za RD! Super darilouser posted image
A je povsod slabo vremeuser posted image Sem prav ven šla gledat, pa pri nas je malo oblačno, sam zgleda, ko da bo sonce pokukalouser posted image
reby, pri nas je sestra pozabila dat vrečko za urin, jo je zdravnica spomnilauser posted image tko da smo po preledu čakali v čakalnici, da se polula. Hvala za čestitkeuser posted image
Grem zajtrk pripravituser posted image

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
23.3.2010 9:47:38   
ALEKSANDR
Dobro jutro..mi smo pa po dolgem času super spali..se je LA samo enkrat zbudil...user posted image pa zobek je že toliko zunaj, da se vidi...user posted image pa še sonček imamo...user posted image čisto kičasto...user posted image

Osebna izkaznica- jaz nisem niti začasno prijavljena pri user posted image ...Se mi ni zdelo smiselno vse dokumente menjavat...pa potem čez leto, dve spet (porokauser posted image )...samo zgleda da bo treba vsaj začasno se prijavit... Sem pa imela s seboj rojstni list...pa vseeno nisem mogla nič uredit..user posted image Je pa bila res ena tečna baba...pa tolk sem bila v šoku, da sploh nisem potem več nič spraševala... Bom šla zdaj en dan si uredit začasen naslov, pa bom bolj izčrpno izprašala...

Go-ta- user posted image za 8 mesecev..res čas prehitro beži...

Muca- user posted image za zobke...so pa hitro pokukali...user posted image

Aprilčica, miška- tudi jaz bi mela zs- sem firbčna....user posted image

Anžetka- LA sedi že kak mesec...mogoče malo manj...plazi pa ne...on rije po površini (glavico na tla..pa se z nogami potiska naprejuser posted image )..na noge se pa že dolgo postavlja- mi je tudi fizioterapevtka rekla(pri treh mesecih sva bila pri njej), da najbrž ne bo plazil in bo se hotel na nogice postavljat... Ma bomo videli... Govedine pa sem mu dala čist malo...za okus...user posted image Pa naš po novem tudi čisto malo čez dan spi... mogoče 2x po pol urce...Morda je samo obdobje...user posted image

Poletna- naš se tudi ne umiri sam v posteljici...pač nosim, dokler ne zaspi..me cel hrbet tako boli...user posted image pa tudi nimam srca ga pustiti da bi jokcal... Morda pa tamalo zobki mučijo...naš je tudi prejšnji teden par noči non stop jokcal... Upam, da čimprej mine karkoli že je...

pospravljanje- pri nas je skoz katastrofalno...pa vsak dan posesam, pa tla obrišem- moram zaradi user posted image ..pa kuhinjo pospravim...pa vseeno zgleda, ko da sploh ne pospravljam...user posted image

Morje- mi bomo najbrž šli na Zlarin v začetku junija...potem pa gre moj itak v Srbijouser posted image za celo poletje...jaz bom pa še videla..se še zdaj z user posted image sploh ne pogovarjam o tem...se še kr besna ko se spomnim na to...user posted image pa po moje bom jaz s tamalim tudi še kaj na morje sama šla...morda s svakinjo- glede na to da bo hišica cel julij samevala...sem mi zdi škoda ne izkoristit...

Aja..LA je danes ful težko kakal...pa tudi kaka samo na dva do tri dni...razen suhe slive imaste še kakšen recept? Sem klicala P danes pa so mi tam rekli, naj mu dam gosti sok vsako jutro...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
23.3.2010 10:11:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSANDR

pospravljanje- pri nas je skoz katastrofalno...pa vsak dan posesam, pa tla obrišem- moram zaradi user posted image ..pa kuhinjo pospravim...pa vseeno zgleda, ko da sploh ne pospravljam...user posted image

Aja..LA je danes ful težko kakal...pa tudi kaka samo na dva do tri dni...razen suhe slive imaste še kakšen recept? Sem klicala P danes pa so mi tam rekli, naj mu dam gosti sok vsako jutro...user posted image

Pri nas isto - vsak dan sesam zarad Ajke, pa skoz pospravljam in pucam, pa je čez pol ure že isto. Pa mikser pucam kr naprej, za sadje, za meseka, testenine, potem še popoldan kakšno mleko s keksi.

V lekarni dobiš nek sirup, če ne more kakat (hruškov, če se ne motim). Naš nima problemov, se pokaka po 5x na dan., v glavnem vsakič, ko je, včasih še večkrat.
Probaš mu lahko dat tut kakšne fejst sladke kamilčke.

< Sporočilo je popravil Reby -- 23.3.2010 10:12:07 >

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
23.3.2010 11:14:26   
Reby
A tole ste vidle?

http://24ur.com/novice/svet/v-otroskem-cepivu-odkrili-virus.html

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
23.3.2010 11:42:28   
aprilčica07
ALEKSANDR, sem kupla v lekarni en sirup, neki na L se imenuje, je ful sladek in jim pomaga, namenjen je sicer jakobu, ma sem ga dala tud juliji že.... kr hitro se pol pokakajo..user posted image

pišem z eno roko, v drugi imam gostauser posted image user posted image

imamo pa sonceeeeeeeeeeeeeeeeeee, smo bli zunajuser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
23.3.2010 13:15:27   
hruškolinka
49 kg?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem jih imela tolk nekje v 5 razredu Oš. Ko sem šla v srednjo, sem štartala z dobrimi 60 kg. Imam jih skor še 1x toliko!  user posted image user posted image user posted image ampak jst pravim: ''''debeli smo veseli''''

Reby, ja, za vse moraš sam skrbet. To sem se jaz tudi že naučila.
go_ta, se mi je zdelo, da na Pagu ni nikjer nobene sence, ker smo tja par let hodili. Se mi je zelo dopadlo, ampak letos pa zaradi malega ne bomo šli. Jst bi rada borove gozdičke.
Aleksandr, svašta, da nisi mogla uredit to za osebno. Zgleda, da je na šaltrju delala ena zelo nesposobna babnica.user posted image   Moj tudi težko kaka. Odkar ga skos silim piti, je boljše.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
23.3.2010 13:46:13   
Sanikaa
Zdaj sem pa firbčna ...aprilčica tudi meni pošlji.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3937
23.3.2010 14:29:39   
šivilja
Aprilčica - da ne bom edina k nima pojma, prosim pošlji še meni ZS prosim

Za rdečo ritko - poskusi ene dva dni nič z vodo umivat in kopat ampak samo z mandljevim oljem umivat - tudi po kakanju - na vatko olje in umiješ. Ker če so slučajno glivice, je voda idealno gojišče in vedno nove zrastejo, v olju se pa zadušijo in se zadeva umiri (preiskušena metoda). Lahko pa poskusiš še s Canesten kremo, ki se jo dobi v lekarni brez recepta.

Pospravljanje - zdanje čase nam še kar uspeva imeti v mejah normale, ker tudi otroka pospravljata za seboj - z veliko pregovarjanja seveda. Danes je bila pa še čistilka, tako da se vse sveti (za kakšno urico).

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
23.3.2010 14:54:02   
Sanikaa
šivilj ..joj tudi jaz sem jo danes imela in je stanovanje prerojenouser posted image Mož je že včeraj izjavil da je stanovanje kot štalauser posted image user posted image Pol sem se vžalila pa je rekel da to ni šlo nič za mene... samo pač igrače so povsoduser posted image user posted image Kaj je pa pričakoval z otroci!!!user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
23.3.2010 15:08:36   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

šivilj ..joj tudi jaz sem jo danes imela in je stanovanje prerojenouser posted image Mož je že včeraj izjavil da je stanovanje kot štalauser posted image user posted image Pol sem se vžalila pa je rekel da to ni šlo nič za mene... samo pač igrače so povsoduser posted image user posted image Kaj je pa pričakoval z otroci!!!user posted image

Ja jaz svoja dva tavelika že kar vprežem, zdaj sta pa že dovolj velika, da če razmečeta, da lahko tudi pospravita, saj v vrtcu morajo tudi vse za sabo pospravit, doma jim pa rit odnašamo.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
23.3.2010 15:47:43   
aprilčica07
Sem vam poslala:)

šivilja: hvala za nasvet, bom provala še to.. resnično nisem vedla, da z vodo delam še večjo škodo... oh jauser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
23.3.2010 15:55:47   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Sem vam poslala:)

šivilja: hvala za nasvet, bom provala še to.. resnično nisem vedla, da z vodo delam še večjo škodo... oh jauser posted image user posted image

Ni nujno, da delaš večjo škodo - samo če so glivice. Pri nas je imela to tasrednja, ko je bila pe v plenicah po enih AB - ni nič pomagalo, dokler mi ni tega svetovala patronažna, pa v pralne plenice sem po povijala tri tedne ) mi jih je sestra posodla)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
23.3.2010 20:34:07   
eee35
Mi smo cepljeni s kur...čevim rotarixom!!!user posted image user posted image user posted image So nam rekli, da ni bistvene razlike, zato sva vzela tega, ker sta samo 2 dozi, zakaj malega matrat 3x..Evo ga, hudiča!!! Jezna sem kot svinja, res. Pa še tam na temi o cepivu že pametujejo ene, zakaj ste cepile...Pa zato, kaj te briga, saj stvar je v tem, da to, kaj naj bi bilo najbolj preverjeno, ni...Jaoooo. Ful mi to gre na živce, res.
Res, res upam, da ne bo to imelo nobenih posledic, a veste kok otročičkov je s tem cepljenih?????user posted image

Drugače najin mali je v redu, spančkal do 5.30, pol pa še do 7.30. Čez dan pa je malo spal pred bazenom, pol v živalskem vrtu, moj bere, mali pa spi. Skoz se hoče na noge postavljat, nič mu ne pomagava, samo malo gledam, da mi ne pade tako, da bi si izbil nove zobe...Bom dala slikco v album, poglejte same...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
23.3.2010 20:44:04   
Poletna09
veceeeer!
koncno je minil se en dan..danes bolj cuden,a tudi to smo preziveli..ma mala si danes ni bila podobna..full cudno se je obnasala..upam da se kaj ne kuha..

aprilcica:ma dej,ne mi niti govort! moje kile so tudi katastrofalno razporejene..vse v nogah in riti,morem rect da trebuha nimam(no,odvecnega:)),joske,ma katastrofa...ma so tko prazne..ma prazne!!prej sem jih mela kar velike,zaj pa nula,niente!so kar spuhtele,se to kar je ostalo visi nekam po svoje..si nemorem mislit,se 1x zanosim in rodim..kaj bom imela?luknjo namesto joskov??..
ma kaksen sirup imas to,ki si rekla da je za jakoba...ma jaz bi tudi nasi kaj dala,ker mislim da je rahlo zaprta,ker danes ni nic kakala,vceraj pa full malo veckrat pa full trdo...mi je cudno,ker je vedno napunla plenico po vsakem hranjenju...bo ji treba malo pomagat ocitno..

go_ta:cestitke za 8mesecev!joj joj,mi se na 7 nismo prsli...ma tudi meni gre ta cas..ena dva tri gre mesec naokoli,malo se pa delat user posted image user posted image ... no sej klubu zgodaj vstajajocih mamic se lahko pridruzim..ma vedno je pokonci malo pred 6uro!vedno!ali jo dam ob 19h,20h ali 21h spat...jaz ne vem po komu ima to..po mami ne,po tatu pej se manj!:)
ma kaj vi ste mogli dat tudi urin na pregledu za 6mesecev???nam so samo kri vzeli..

reby
:ma meni se vsaka pridobljena in izgubljena kila kar pozna..sem bolj majhne sorte,zato verjetno...pa ne misli da sem z 49kg neka koscena baba..niti ne,se vedno me je povsod (kjer ni treba) kar lepo za prijet:) ma se ne sekiram..
maaa kako lahko pozabijo na cepljenje?eh,to nase zdravstvo...

ALEKSANDR:
no,sva ze dve ki se pustimo..jaz tudi ne morem poslusat ko jokca...nevem,ampak preprosto nimam srca je poslusat kako joka.. jaz tudi upam da mine,ker danes smo dan komaj komaj zvozile..ker je bla tecna..ma tecna!!!meni ni problem nic,tudi celi dan se igrat z njo,samo ko ji nic ne pase..ne spat,ne lezat,ne se igrat,ne z vozekom ven..v takih primerih pa mi je kar mucno,zato upam da je nekaj kar bo hitro minilo!

ah nic,drugic pokomentiram kaj vec,sibam

lepo in mirno noc vsem!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
23.3.2010 21:16:14   
aprilčica07
Čeeeeeeeeer

vsi trije mušketirji spijouser posted image user posted image user posted image popoldne smo ble zunaj, z kolegico in njenima dvojčkoma, je pašala družba.user posted image Končno smo se dogovorili, za prvi maj gremo spet na Roglo, kot lani. Ampak lani nas je blo 6, letos nas bo pa 9. Se je kompanija razširila.user posted image user posted image

šivilja: a mi lahko poveš tako  po tvoje, kako bi lahko ugotovila sama, če so glivice ali ne? a so kašni izpuščaji drugačni? kako je blo pri tvoji pupiki?
poletna: ja, jst tudi žalujem za svojimi joškicami, saj ne, da je blo prej nevem kaj, ma zdaj je pa obup, popolnoma nič ni, sem kot plohuser posted image user posted image user posted image user posted image   ja, delat bomo šle res kmalu, še dobre štiri mesece, pol pa v druge tire.. ma saj bo... se navadiš in zadeva lepo teče.. sirup  proti zaprtju pa je LACTECOM, dobiš v lekarni brez recepta in nam je pomagalo.. pa otroci ga radi pijejo, ker je ful sladek..
eee35: sem brala to  od tega cepiva, na linku, ki ga je Reby posredovala... mi naše nismo dali cepit, mi je P rekel, da če nimamo namena jo dat v jasli je to cepivo brezveze pa se pol nismo odločili... mislim, no, v cepivu prašičji virus..user posted image neveš več kaj si mislit...
sanikaa, šivilja: ma vesta kašno imamo mi po stanovanju? mislim se kr zgrozim, ko sonce posije notri, grem pod nujno zapret škure oz rulete, da se ne vidi vsa svinjarija..user posted image

Zdaj bi blo dobro, da grem vsaj pod tuš, pa se mi tudi to ne da. Najraje bi se vrgla na kavč in tam uživala svoj mir. Bi rada poklicala bivšo sodelavko, da kašno rečeva, pa se mi tudi to ne da. Enostavno mi paše ležat kot kladi na kavču:)

Neposredna povezava do sporočila: 3945
23.3.2010 21:18:10   
go_ta
Evo, nafilana sem s cukrom, da lažje funkcioniram, je bil utrujajoč dan, sva bla z Nikom večinoma sama. Pa tako lepo vreme je bilo, da sva ga morala izkoristituser posted image Zdaj pa diplomo delam pa hrbet me tako svinjsko boli, da je za znoret!
reby, mislim svašta, kaj si folk dovoliuser posted image Ko še nisem imela otroka, nisem razmišljala o cepljenjih, zdaj se mi pa zdi, da nas ti farmacevtski lobiji tako nateg... Vprašanje, kako smiselna so sploh obvezna cepljenja. Itak te družbe skrbijo samo za svoj denar in svojo rituser posted image
eee, sem vidla ja. Mah, en folk bo iz vsake debate naredil celo znanost. Sj noben ni spraševal, zakaj starši cepijo otroke. To je menda vsakemu logično - da ga zavaruje pred boleznijo. Verjetno ne zaradi svojih muhuser posted image Jst ga nisem, ker ne bo hodil v vrtec, razumem pa, da drugi starši so cepili otroke. Enako upam, da ne bo kakih reakcij!
poletna, ja, pri 6 mesecih so pri nas vzeli urin. Pa dala mi je napotnico za kri, tko da bomo kakšen teden pred pregledom šli kri dat, da bo imel pri posvetovalnici (9 mesecev) izvide.
aleksandr, je bil dan kičast še naprej?user posted image
gremo diplomo naprej delat ...

Neposredna povezava do sporočila: 3946
23.3.2010 21:21:15   
anžetka
Aprilčica, sej drugač rečem makaronovem mesu makaronflajš...a ti pa pašta? Jst nikol ne vem kaj je pašta-kako se naredi. Ma sej jst ga tud pustim včasih dret se, ker drugače ni nič narejeno. Sam se mi zdi, da zahteva fuuul pozornosti. Pravi levček!user posted image  Kako je blo na sprehodu brez plenice? Dej še meni pošlji tist no...user posted image Kje pa dobiš hrastovo lubje?
Go_ta, dobra ideja sicer ta pomočnica...sam k bi mami vseen skritizirala...najbolj vesela bi bla, če bi lahko kr sama pospravla!user posted image Vse naj naj za 8mesec!user posted image user posted image Ja ful gre prehitro...user posted image
Muca, končno zobki! Bravouser posted image Pa da ni žaganjauser posted image Moj sploh ne pusti pogledat v usta-men, P je pustil. Mi je pa uspelo pošpegat in ma podobno kot Lana na slikci. Upam, da bo končno kaj in se potem mogoče tud spanje mal zrihta. Oooo, v Švici je...tam je toook lepo...pa dobro čokolado majo!user posted image
Aleksandr, če bi bla vsaj začasno prijavljena, ne bi smel nič komplicirat. Zarad tega ti pa itak ni treba dokumentov menjat...Svetujem, da si to kr zrihtaš. Ja super dan za vas, ni kejuser posted image  Za kakanje: slive, tople kamilce (lahko s sladkorjem), topla voda, čim več pit, nastrgan jabolček z limono (morš pazit, da ne oksidira), laneno seme (narediš kot čaj, precediš in daš kakšno žličko), žlička olja, masaža trebuščka, rite (da vzpodbudiš refleks), ene kašice so za mehčanje blata (od Hippa, Frutka,...).Izogibaj se korenčku, poru, brokoliju, krompirju...-tega čim manj. Ti se pa izogibaj bananam, čokoladi, kokakoli,...takim stvarem, ki zapirajo.
Reby, boga...poznam ta zgodnja zbujanja ja...zdej vstanem ob 5ih, 5.30, zdej ene parkrat sem mal čez 6, včasih-za v službo sem se pa ob 6.30 zbudila pa sem bla čist zalimana...user posted image Kaj bi dala, da bi spala tok kot prej...V KR grem na tečaj v eno OŠ. Grem prvič in upam, da bo OK...Moram še plavalne plenice kupit.
Hruškolinka, super darilo si kupila svojmu! Poročaj kako bo... user posted image Pa dej nehi-sploh nisi debela-vsaj po sliki sodeč!
Anžetovo spanje-zaspi pri meni, tako da ne vem...jst ne zaspim vedno, ker podnevi ne morem spat. Sem probala s spuščenimi roletami, ugasnjeno/prižgano TV, zvezdico, uspavankami, božanjem,...Ne vem, mogoče so zobki-da ga boli pa ne more spat zato? Sam siten ni...je čist živahen, čeblja, se igra,...Ponoč mi je neki jokcal...pa zaspal nazaj. Dons je tud pokonc bil od cca. 14.30 do mal čez 20. Ko se bo kaj zbudil, mu bom calpol dala...ker se skoz zbuja in jokca...

< Sporočilo je popravil anžetka -- 23.3.2010 21:24:14 >

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
23.3.2010 21:29:21   
aprilčica07
anžetka: ja, mi imamo pašto z golažem, oziroma pašto z bolonjsko omako... pač paštauser posted image   niti ti ne znam prav povedat.. pašta so testenine po slovensko.. Jakob je šel na sprehod brez pleničke, dvakrat je vprašal, da bi lulal na travico, in smo sredi mesta zalivali grediceuser posted image user posted image pol mu je sicer popoldan ušlo, se je zaigral in je pozabil, ma drgači mu pa kr gre, ga opominjamo, včasih se sam spomni,  počasi počasi saj bo.. naš je bolj pozen (ima dolge kableuser posted image ), tudi govorit je začel pred pol leta (po Julijinem rojstvu), prej je blo samo eee, aaa, mama, tata in kašen avto je znal izrečt.. pol pa se je odprlo in od takrat ne neha žlobudrat..user posted image
ti bom poslala:)user posted image
go ta: ma dobra si, da pišeš po celem dnveu, si še z diplomo beliš glavo... pridnaaaaaauser posted image user posted image

Pogrešam sams, keralo, He Go, zimo , 23tinouser posted image pa še kašno sem izpustila...

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
23.3.2010 21:52:34   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka
Hruškolinka, super darilo si kupila svojmu! Poročaj kako bo... user posted image Pa dej nehi-sploh nisi debela-vsaj po sliki sodeč!

Moje kile se na slikah ne vidijo, ker sem slikana manj kot do pasu. user posted image user posted image user posted image user posted image Mam 174 cm, pa 90 kil, potem pa presodi. user posted image user posted image user posted image user posted image Na trebuhu mam tok špeha, da če ga ne vlečem not, zgleda, da sem v 7 mescu!.user posted image   Juhuhu. Ko bom naslednjič noseča, sploh nihče opazil ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
23.3.2010 22:22:11   
eee35
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Mi smo cepljeni s kur...čevim rotarixom!!!user posted image user posted image user posted image So nam rekli, da ni bistvene razlike, zato sva vzela tega, ker sta samo 2 dozi, zakaj malega matrat 3x..Evo ga, hudiča!!! Jezna sem kot svinja, res. Pa še tam na temi o cepivu že pametujejo ene, zakaj ste cepile...Pa zato, kaj te briga, saj stvar je v tem, da to, kaj naj bi bilo najbolj preverjeno, ni...Jaoooo. Ful mi to gre na živce, res.
Res, res upam, da ne bo to imelo nobenih posledic, a veste kok otročičkov je s tem cepljenih?????user posted image

Drugače najin mali je v redu, spančkal do 5.30, pol pa še do 7.30. Čez dan pa je malo spal pred bazenom, pol v živalskem vrtu, moj bere, mali pa spi. Skoz se hoče na noge postavljat, nič mu ne pomagava, samo malo gledam, da mi ne pade tako, da bi si izbil nove zobe...Bom dala slikco v album, poglejte same...

Eto,

da napiše še kej un, k je z Aleksandrom doma, iz prve roke. Ful se že plazi, nimam nč miru, samo po sobah šiba, zdej se že ob postelji in ostalem pohištvu dviguje, ga je treba res merkat. Hodva plavat, sva se prjavla na še en tečaj, mali uživa, jest pa tud kr neki z babami čvekam...

Mava letno za ZOO v LJ, pa tja dost hodva, živali ga zanimajo, če ne spi, kar se hitr zgodi. mam cajt knjige brat....

drugač nč novga, enkat mi je z postle po tleh odletu, enkrat si je prst v predal pripru, pa na plavanju bil podmornica...
tko

aja, s hruškolinko se srečava na plavanju pa zgleda čist suha ;-)
lp m

< Sporočilo je popravil eee35 -- 23.3.2010 22:23:47 >

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?