hel32
|
Jutro Smo spali do 7mih Aprilčica, daj še meni pošlji z.s., please!!!! Hja, Lukasvo spanje: zjutraj pol urice, ko greva ven okoli 11.-12 ure, pol urice, in še popoldan 1x par minutk, tk, da še kr veliko spi, ja, Muca, nimam pojma, kaj je mislila, s tem so bolj zdravi, , in za zobek, mi še čakamo , no, vidiš, pa je hitro minilo teh 5 dni, pa bo dragi spet doma, glede joka pa ti sam tolk, da jih včasih kaj zaboli, ali pa ne odgovarja položaj, pač jokajo, mah, saj bo Go-ta, Tulpek,Aprilčica, jaz bi bila glih čist uničena brez pomivalca, kot je napisala sanikaa, smo v 21 stol. in če hočem imeti hitro spucano, in delat hitro kaj druga, je super rešitev hitro zmečem posodo not, pobrišem pult in je pospravljano , zvečer pa še flaše dam not in ga zalaufam, jaz ga vsak dan, včesih celo 2x, po navadi ob vikendih ali praznovanjih, jaz bi umrla brez moje Micke , ja neki najboljšega kaj so lahko izumili, poleg dude Modrasmotka,[/b] kaj če bi pa dala v mleko še kak rižko, grisolino,....ful je teh stvari, Lukas pije mleko zjutraj in zvečer in mu vadno dam nekaj za zgostitev, oz. žitarice da se naje, ker zjutraj je lačen, če spi 10 ur, zvečer pa tudi, ker on ima obroke na 4-5 ur, poje pa tam okoli 250ml , včeraj je imel za malico fruhtcverge, je pojedo 3!!!potem sem še sama jedla jogurt, in ko je videl da jem, jasno, še on lačen, in mi je še polovico jogurta popapcal, pravi mali jedec je, kot Julija od Aprilčice , noge pa ima tako zalite, da me prav skrbi, kako bo hodil Sem mu zadnjič nardila juhico: na repičnem olju sem prepražla čebulo, nariban korenček, pastinak, sladki krompir, zeleno, 2 min pražla, zalila, ko je zavrelo dodala pšenični zdrob (lahko tudi une male rezančke), in kuhala na koncu sem malo solila, in on je to popapcal ko velik Včeraj sem mu 1x dala ovseno žemljco+ kiri sirček, ke pridno papcal, muc moj mali Včeraj sem imela 3 pralne stroje cunj, danes pa perem posteljnino+vzglavnike+deke+svašta Kaj je z Miško