|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.3.2010 22:00:52   
Sanikaa
Pozabih....Anžetka...res ne vem kako bi zdaj po 10 letih živela brez pomivalcauser posted image user posted image . Ženska v 21 stoletju smo!!!Pri nas , zdaj ko smo 4 laufa pomivalc obvezno enkrat na dan ..če so obiski 100% dvakrat , ko pa imamo družinska srečanja laufa do 4 krat na dan in jaz lepo ta čas pijem kavico z obiskiuser posted image user posted image Jaz svojo "Marico" ne dam za nič in ko "umre" takoj dobi zamenjavo user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
24.3.2010 22:47:20   
tulpek
A sem prebrala pomivalc... js slišat ne smem za to. Smo ga imeli pri nas in se je posoda vedno tako dolgo not nabirala (smo bili 4-je), da sem mogla vse ven jemat in prat na roke... in to je smrdljivo, če ti nekaj not stoji... zato ga js nočem imet.  Če bom imela pa kdaj toliko otrok, da se bo v enem dnevu napolnilo, ga pa lahko kupim. Ali pa otroke naučim, kako se umiva posodo user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
24.3.2010 23:01:08   
go_ta
Tud midva imava pomivalni stroj, ampak sksoraj brezveze. Isto kot pri tulpku: posoda se nabira, jst moram pa potem ven jemat pa na roke prat. Pa tud ni mi težko na roke prat user posted image Edino če imamo obiske, potem definitvno lepše stroj pomije vse tiste kozarce. Mogoče se mi bo kdaj 'odprlo', pa ga bom ful uporabljalauser posted image
sanikaa, user posted image za zobek!user posted image
modrasmotka, na osebnih piše, da veljajo 3 leta, sam otrok se v 3 letih ful spremeni, še jst ga ne bi spoznala, kaj šele policajiuser posted image Ja, najbolje, da ji kar mlečni obrok na žlico pripraviš.
Zdaj pa spat ... zmatrana user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
24.3.2010 23:39:26   
Muca83
Evo, še en dan, v petek pa že moj pride user posted image Mi gre kar hitro, je vsak dan kaj. Danes me je poklicala sošolka iz OŠ, ki se je pred slabim letom preselila v Kamnik in sva šle na pijačo. Še Lana me je čist pozitivno presenetila, je bila čisto pridna v vozičku in samo gledala. Me je pa zvečer shecala. Kar ful jokat je začela med kopanjem, potem sem jo komaj umirila, pol pa ne jest, ne igrat se, nič. Pa sva šle v posteljo in je zaspala - 15 do 7. In se frajerka zbudi čez pol ure vsa polna energije in ni šans, da spi naprej. In me je "mučila" skoraj do 22h.

A kar miško so skenslali zgleda? Sem brala na Čvekamo v tri dni, pa zgleda noben nič ne ve kam je izginila.

hel32, to mi je ful čudno, da naj bi bilo otročki, ki kasneje dobijo zobke bolj zdravi. Da ni slučajno mislil, da so potem zobki bolj zdravi, če kasneje pridejo?

go_ta, a za postavljanje na nogice tudi zamižiš? Ker bom sigurno slej ko prej tudi jaz soočena s tem, pa še razmišljam kako bi to speljala, da ne bo kakšnih zamer.
Sanikaa, user posted image za Roombo! Sorodnica od mojega jo ima in ful pohvali. Pa user posted image user posted image user posted image za zobka!

hruškolinka, ma ti si pa res boga s tem spanjem no. Jaz res držim pesti, da Martina neha matrat karkoli že je. A tvojga tudi zbudi ali kar vse presliši?

anžetka, joj ti boš pa res veliko sama. user posted image Pri meni je na srečo tole zelo zelo redko oz. za toliko dni sploh ni še nikoli šel. Brez pomivalca pa jaz ne bi bila več, me je vedno motilo na morju, ko sem mogla na roke pomivat, tako da sem za letos našla apartma, ki ga ima user posted image Ko sva se sem selila, sva mogla vse kupit, saj sva dobila čisto neopremljeno stanovanje in je moj imel eno idejo, da bi z nakupom pomivalca malo počakala, ker sva bila res že čisto suha z denarjem, pa sem mu lepo povedala, da ni problema, samo bo on tačas pomival. No itak sva ga kupila potem takoj user posted image user posted image Jaz na roke ne pomivam praktično nič, ker to ne maram počet. Men so tud bonsai fuuul všeč, sem enga imela, pa je šel žal po gobe. user posted image Itak sem kupila takega, ki mi je bil najbolj všeč, nisem pa nič prebrala kakšne pogoje rabi in je bil ful zahteven in mu ni pasalo pri meni.

modrasmotka, osebna za dojenčke velja 3 leta. To mi je pa ful čudno, da si mogla med porodniško it delat varstvo pri delu.

tulpek, zato imam pa jaz ta mali pomivalc, ker sva bila samo dva (no pa tud prostora ni bilo za velikega), ko sva ga kupila, zdaj pa že večkrat vidim, da bi ta velik prav prišel. Ko se bom selila, kupim ta velikega pa je.

Lahko nočko pa čimmanj zbujanja!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
25.3.2010 1:33:47   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] še nekaj mi povej.. zakaj ni dobro, da sedijo? če sem prav razumela, kar si napisala...

Saj načeloma ni nič narobe, ampak nekako velja, naj bi otrok bil v položaju, v katerega se lahko samostojno "spravi"...In naša se sama iz ležanja še nikakor ne posede-sploh pa ne pravilno (preko boka vstran gor)...Pa tudi sicer je za naše pikce sedaj najbolj fino, da so na tleh, se kotalijo, puzajo in kobacajo...

Hvala, punce, za spodbudne besede-pa zato, ker me razumete: Saj nisem milsila jamrat, samo opravičit se, ker se tako malo javljam user posted image

Anžetka, stanovanje prodajava nekaj mesecev...Na začetku sva bolj "tipala" trg in še nisva hotela kar prodat, čeprav je bilo nekaj ok ponudb...Bomo videli, če jutri podpišemo, sva ga prodala le za nekaj tisoč pod oglaševano ceno user posted image ... Imava pa 1,5 sobno (53 kvadratov)...

Grem...Nazaj spat-smo bile punce zvečer same in sem zaspala z Brino v objemu user posted image ...

Pozdravček!

P.S: Aprilčica, z.s.?! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zima07 -- 25.3.2010 1:35:59 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
25.3.2010 7:22:16   
aprilčica07
Jutro,

noč tako tako. Do 1 je spala lepo, pol je težila do 3, ampak vmes spala, pa se zbudila, no ob 3 je omagala in spala do 6. Pol sem pa jst skoraj v komo padla in jih sploh nisem slišala. Ne kdaj so vstali, ne ko so šli ven, nič, vse sem prespala. No me je pol Jakob prišel zbudit, ko je kričal vse najbolše, in mama lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image

zima: hvala za izčrpen odgovor... ker naša  pač še ne sedi, dela vse drugo, ampak sedenje pa niti pod razno.. je pa najrajši na tleh in kolkor to berem, je tako najbolj prav.... mimogrede, a si ti fizioterapevtka ali kaj podobnega?  Tudi jst včasih zaspim z otročički, pa se čez kašno urco zbudim in pol kolovratim po stanovanju do poznih poznih ur... ko bi pa jst spala, otroci pa že pokonci.. grrr.. vam želim, da kupite tako stanovanje, ki vam bo resničo všeč in se boste v njem dobro počutiliuser posted image user posted image user posted image
sem ti poslala zs:)
modrasmotka: tebi tud... user posted image a varstvo pri delu si zdaj delala?  mene pa v cajtu porodniške kr lepo na miru pustijo, sej bom nadoknadla takoj ko bom vstopila skozi vhodna vrata na šiht, mi obljubljajo vse mogoče, ma do dneva d vem, da bom imela mir..
muca: vama lepo grejo dnevi, kajne? le, da je sonce zunaj, je svet takoj lepši.. a ti Lano vsak dan kopaš? naša se kopa dvakrat tedensko, je pa zdaj ratala milina jo kopat, je ratala ful pridna in to kr iznenada se je obrnilouser posted image ima pa naša luliko še vedno nekam rdečkasto, pa jo pol malo manj umivam zdaj.. bom provala še šiviljnin nasvet z mandljevim oljem, ker so v vodi idelano gojišča glivic..user posted image

pomivalni stroj:
mi ga imamo, ampak je tudi neka vmesna varijanta, je majhen, pa če sem sama z mularijo raje na roke perem, drgači ga pa zalaufamo. Je pa meni pranje posode eno lepših opravil in ko smo na dopustu z kompanijo, že vsi vejo, da jst to obožujem delat, in itak nobeden nima nič proti, da jst perem tudi 14 dni lahko.. Ja, čudna sem..user posted image
osebna izkaznica: zdaj velja 3 leta, ampak ko smo Jakobu delali je bil zakon očitno drgačen, ker mu velja do 2012, 5 let?? mislim, kašen pa bo takrat?user posted image

Grem na izlet do kopalnice, pride svakinja in svak, pa sta ponavadi zgodnja, pa vem, da mi bojo prišli takoj voščit, pa ne bi blo dobro, da me najdejo v gatahuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
25.3.2010 8:30:23   
ALEKSANDR
Dobro jutro...
Za nami je kr dobra noč...Smo se samo 1x zbudili...user posted image ..in zdaj ne vem, zakaj sem tako zaspana...user posted image Morda me daje spomladanska utrujenost...user posted image

Hel- sprašujem, ker bi jaz našega tudi počasi peljala...pa nimam pojma kam... Kako pa je ta zobozdravnica?

Sanikaa- user posted image za robota...dobro se sliši...če ti povem po pravici se mi niti sanja ne kako to zgleda...user posted image ...pa user posted image za zobek...

Hruškolinka- upam da se čimprej naspite...

Aprilčica- nisem še poštimala osebne...sem k mojim nesla slikice pokazat...pa sem jih potem valda tam pozabla...Tako, da jh moram iti iskat... Bom pa takoj javila kako in kaj...user posted image Pa user posted image Jakobu, da je tako vztrajen in se trudi... Kaj ponoči je tudi brez?

Pomivalec- mi ga imamo..pa ga tudi na veliko uporabljamo...ga ziher enkrat na dan zalaufam...

Muca- evo...samo še danes, pa pride tvoj domov...user posted image

Nič, grem malce poležat še.... :)

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
25.3.2010 8:52:22   
hruškolinka
DRAGE MOJE DAME: VSE NAJBOLJŠE ZA MATERINSKI DAN!

Evo, krasno. Danes ob 3 ponoči se je tamali odločil, da ne bo več spal. No komment....

Pomivalc? Dokler ga nimaš, ga ne pogrešaš. Pri nas pomivamo na roke, ko pa bomo imeli svoje stanovanje, ga bomo pa tudi kupli.
Muca, moj dragi se tudi zbudi, ko sliši malega jamrat. Al ga pa tamali začne za lase al pa za nos vlečt, ko je pri nama v postli. Sem rekla, da bi mladi starši morali imeti bonus v službi, da vsak dan pridejo eno uro pozneje. Je bil dragi včeraj  v službi na terenu tako zmatran, da ni videl nekih žic in si je celo glavo oklal.
Sanikaa. ti imaš tudi aprila rojstni dan. Juhuhu, jst tudi!
hel 32, res bom šla kupit calpol in probala s tem, če bo kaj bolje.

Miško so nam brisali?  Svašta, a res to nekdo za nami bere, da vidi, kaj se pogovarjamo? Pa kdo ima čas brati, saj je na dan vseh objav sigurno tisoč?user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
25.3.2010 9:00:08   
hel32
Jutrouser posted image
Smo spali do 7mihuser posted image

Aprilčica, daj še meni pošlji z.s., please!!!!
Hja, Lukasvo spanje: zjutraj pol urice, ko greva ven okoli 11.-12 ure, pol urice, in še popoldan 1x par minutk, tk, da še kr veliko spi, ja,user posted image

Muca, nimam pojma, kaj je mislila, s tem so bolj zdravi, user posted image , in user posted image za zobek, mi še čakamouser posted image , no, vidiš, pa je hitro minilo teh 5 dni, pa bo dragi spet doma, glede joka pa ti sam tolk, da jih včasih kaj zaboli, ali pa ne odgovarja položaj, pač jokajo, mah, saj bouser posted image

Go-ta, Tulpek,Aprilčica, jaz bi bila glih čist uničena brez pomivalca, kot je napisala sanikaa, smo v 21 stol. in če hočem imeti hitro spucano, in delat hitro kaj druga, je super rešitev hitro zmečem posodo not, pobrišem pult in je pospravljanouser posted image , zvečer pa še flaše dam not in ga zalaufam, jaz ga vsak dan, včesih celo 2x, po navadi ob vikendih ali praznovanjih, jaz bi umrla brez moje Mickeuser posted image , ja neki najboljšega kaj so lahko izumili, poleg dudeuser posted image

Modrasmotka,[/b] kaj če bi pa dala v mleko še kak rižko, grisolino,....ful je teh stvari, Lukas pije mleko zjutraj in zvečer in mu vadno dam nekaj za zgostitev, oz. žitarice da se naje, ker zjutraj je lačen, če spi 10 ur, zvečer pa tudi, ker on ima obroke na 4-5 ur, poje pa tam okoli 250mluser posted image , včeraj je imel za malico fruhtcverge, je pojedo 3!!!potem sem še sama jedla jogurt, in ko je videl da jem, jasno, še on lačen, in mi je še polovico jogurta popapcal, pravi mali jedec je, kot Julija od Aprilčiceuser posted image , noge pa ima tako zalite, da me prav skrbi, kako bo hodiluser posted image
Sem mu zadnjič nardila juhico: na repičnem olju sem prepražla čebulo, nariban korenček, pastinak, sladki krompir, zeleno, 2 min pražla, zalila, ko je zavrelo dodala pšenični zdrob (lahko tudi une male rezančke), in kuhala na koncu sem malo solila, in on je to popapcal ko velikuser posted image
Včeraj sem mu 1x dala ovseno žemljco+ kiri sirček, ke pridno papcal, muc moj maliuser posted image

Včeraj sem imela 3 pralne stroje cunj, danes pa perem posteljnino+vzglavnike+deke+svaštauser posted image

Kaj je z Miškouser posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3984
25.3.2010 9:02:32   
hel32
Aleksandr, meni se ta zobozdravnica zdi super, če hočeš ti pošljem na zs telefonsko. Vse je lepo razložila, objasnila, glede dude, sladkorja, res maximalno prijazna, ti jo priporočam.

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
25.3.2010 9:04:58   
ALEKSANDR
Hel- bi te prosila, da mi pošlješ telefonsko...user posted image

1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
25.3.2010 9:06:09   
hel32

MAMICE EN KRASEN MATERINSKI DAN VAM ŽELIM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
25.3.2010 9:11:40   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSANDR

Hel- bi te prosila, da mi pošlješ telefonsko...user posted image

POSLALAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
25.3.2010 9:11:53   
šivilja
Vidim, da je tema pomivalni stroj - jaz sem zrasla gor brez in seveda pomivala posodo od desetega leta naprej. Ob poroki ga tudi nisva imela in dva otroka sva dala čez brez (do drugega leta, ko je največ packanja raznih kašic...). Potem smo zamenjali kuhinjo in ga nabavili - ga ne dam pa če me obesijo, laufa vsaj enkrat če ne dvakrat na dan. Prej je tudi mož veliko pomival, zdaj pa itak ne bi imel časa - bi lahko kar iz plastičnih krožnikov jedli.

Aprilčica - si spraševala kako sem vedela, da so bile glivice - ne vem (sem že malo pozabila) - samo nekako je sovpadalo z jemanjem AB in je bila to logična posledica, vsaj tako so mi rekli, je bilo pa res grozno, je imela kar rane in vleklo se je skoraj cel mesec

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
25.3.2010 9:30:00   
ALEKSANDR
Hel..hvala...

Pa Lep materinski dan user posted image vsem..user posted image

1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
25.3.2010 9:40:43   
go_ta
Na hitro, ker gre mali spat ...
Aprilčica, vse vse najboljše in najlepše želim!!!
Pa čestitke vsem ob materinskem dnevu!!!user posted image
Kaj več pa kasnejeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3991
25.3.2010 10:05:14   
ALEKSANDR
Aprilčica... VSE NAJLEPŠE...user posted image user posted image

1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
25.3.2010 11:44:16   
Sanikaa
Aprilčica VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGE MAMITTE vse dobro za materinski dan!!!user posted image user posted image

Šivilja in Hel ..prav tako kot pravite..pomečemo not posodo in obrišem pult in mizo in je pospravljenouser posted image user posted image Drugače bi pri nas tudi papirnati kozarci in krožniki prišli v porabouser posted image user posted image Ma pri nas je redko pomanjkljivo napolnjena Marica ..če pa se zgodi (ko jemo pri mami kosilo) napolnimo jo z deli od rezalnika in brite, flaške, kakšna igrača za grizenje in komi kaj še stane pa je ta večjauser posted image
Hruškolinka saj so zaposleni moderatorji , ki preverjajo in cenzurirajo kaj se piše. Jaz imam mobi od Miške, če bi katera rada jo poklicala naj pove.
Aleksandr tak zgleda kot ena torta. Skenira sobo in jo v 15-20 min sam posesa in prekrtači. Gre čez 1,5 cm visoke ovire, sam se izvleče če se kje zagozdi in je res precizen in priden robotek sesalecuser posted image user posted image user posted image Ime mu je Rumbiuser posted image
Lp

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 25.3.2010 11:47:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.3.2010 11:50:12   
aprilčica07
Sanikaa, Go ta, ALEKSANDR: hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šivilja: pri Juliji sem je pa kr pojavilo, samo do sebe... zato zdaj nevem kaj bi to blo.. po kolkem cajtu pa je blo opazit izboljšanje, ko si z oljem čistila?
ALEKSANDR: ne, ponoči ni brez plenice, ma očitno se je kr navadil, da je brez pleničke in noče več lulat vanjo, zjutraj je bil pa še v plenički, pa smo mogli takoj letel na školjko oziroma kahlico...user posted image
hel: Lukas in Julija sta za skupaj, tudi naša odpira ustka od jutra do večerja, samo da zavoha, da kod kje kaj je..user posted image

Smo iz sprehoda nazaj, ni sončka, ma je vseeno toplo, bo pa kmalu dež padal. Jst sem pa cel sprehod imela telefone in mi je pol Jakob rekel: ma mama, pušti tisti tvoj tejefon in se pogovajaj z mano...user posted image user posted image

Grem kaj nardit, dokler je mir::)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.3.2010 12:01:15   
Sanikaa
Miška lepo lepo vse pozdravlja. Izpisala se ker rabi majhno pavzico!! Pride naslednji teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3995
25.3.2010 13:29:20   
simonalokar
no tema pomivalec jaz ga ne dam - če crkne ga grem tud sama izkat. Pr nas se laufa vsaki dan.

Zanima me kolkio obrokov gGH imate že - in koliko obrokov mleka.

da napišem:
6 mleko dojenje
7-7,30 - zajterk sadni z rižkotom
10,30-11 malica - kakšen frutek al sladka polenta - piškot in jabuk odvinsno
12,30-13 kosilo
15,30-16 malica
18 večerja - mlečno
19 dojenje

nočno dojenje

pa ve in kaj ji že še dajete

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
25.3.2010 13:31:20   
hel32
ojla APRILČICA, VSE NAJBOLJŠE OB DVOJNEM PRAZNIKU!

Sem perilo obesila ven, in če bo deževalouser posted image user posted image user posted image .
Kosilo se kuha, mi segedin, mali pa svojo juhico s paštouser posted image
Ima že 3tji spanec.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
25.3.2010 13:31:40   
lara27
Pozravljene !

Na hitro se javljam ..moj mali pikec je zbolel.. včeraj sva bila v bolnici na infuziji,ker mi ni enostavno ničesar zadržal v sebi ..v nedeljo je začel bruhati in dobil vročino včeraj je pa še dobil  drisko..tako so nas sprejeli na pediatrijo toliko ,da je dobival infuzijo ,če bi se poslabšalo spet morava nazaj upam ,da bo bolje sedaj sicer ne bruha več driska je pa še prisotna po pošti pa dobimo odpustnico,da vidimo če je šlo za rota virus.

Aprilčica Vse najboljše ti želim za rojstni dan!!user posted image user posted image
Vsem ostalim na rr. želim lep materninski dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

4.8.2009 - DEAN(48/2690)
1.MESEC 55/3850
2.MESEC 58/4780
3.MESEC 62/5790
4.MESEC 64/6450
6.MESEC 70/7600

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
25.3.2010 13:50:26   
ALEKSANDR
Midva pa sva bila zunaj...pa po parku..pa sem ga malce dala v gugalnico pa malce zagugala...in mu je bilo ful všeč...je kar vriskal zraven...
Zdaj pa kuham topinambur...prvič...upam, da bo malemu všeč...

Sanika-ta robot se super sliši...morem malo preštudirat to zadevo...

1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
25.3.2010 14:31:17   
simonalokar
aprilčica vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?