taipai
|
hej! po dolgem času spet mal javljanja:) moj princ spi, in mam mal časa. Drgac pa zdej, k so tko lepi dnevi veselo vozičkava po par km dnevno in je prav fletn. Sva zunaj tam ene 2-3h, odvisno:) Za kratek čas prideva domov, da pripravim kosilo, tamalčka kr pustim spat (dans je bla musakA), potem pa dalje vozičkat. Mam tako srečo, da ga sam v voziček dam in že spi! tko da HB ni problemov z jokanjem No ja, da se mi par km od doma začne dret, ne vem kaj bi:D da še mal pokomentiram. nohtki: mojmu tut ful hir rastejo, na nogicah mu jih še nisem strigla; kadar je brez štunfkov veeedno brca, ni šans, da bi mu jih ukkrotila . Bo treba kako drugo taktiko uvest. Na rokicah pa strižemo 1x na teden, pa še to tkt k se dojiva - kr dovol mi:) kakanje: prej je kakal vsak dan po max 4-5x, zdej je pa neki zabasan in sploh ne kaka:( včeraj zjutraj je mal, pa zvečer, dons pa sploh nič. Sem mu dala sladke kamilce, masirala trebušček, pa nič ne pomaga Ne vem, al se pol prebava uredi, oz.zmanjša to kakanje al kak?? Mi je kr mal čudn.. pikice: v pon.imamo 2.posvetovalnico in s tem tudi cepljenje:) je pa FUL močan! Anže SPLOH NE mara več ležat, ampak samo pokončno na rami, da opazuje (ena je tut to napisala ane) -čeprav to baje ne smejo To pa prakticira od enga druzga mesca dalje. Če pa ni tko, se pa histerično dere, da je ves rdeč v glavco in komaj do sape pride :D pa če ga primeš za prstke, bi se kar dvignu v sedeč položaj.. skratka, močn je uvajanje GH: mislim da bom okrog 5,5m začela. jutri gremo pa na izlet na našo Obalo, je moj vzel dopust. Upam, da ne bo kej pihal dol:S napoved je sicr ke obetavna, bomo vidl :) Prvič pa gremo kar tko nekam za cel dan .. no sej, jošk ma mami skoz pr seb, ostalo pa lah še dobimo dol no, nočko
|