ROmama
|
Blondy - super, da je Mancin nosek boljši, pri nas pa ne gre nič na boljše, spet ima tako gosto, sicer svetlo sluz, ven greva vseeno, saj je ne morem cel čas noter imet.Na zraku se tako krepi imunski sistem. Spi sicer lepo, zjutraj pa se ji kar precej zamaši. A mogoče katera ve, če imajo tudi v Baby centru inhalatorje, ker imam še bone za zapravit? Shopgirl - ma ne udari jo tako močno, včeraj je bila samo močno presenečena, od kje je dobila udarec. Tudi jaz upam, da bo bolje. Do nje je tak samo takrat, ko smo sami trije, če je še mož doma, se tako na njega nalepi. Cepljenje - Luka je bil malo bolj tečen, pa mesto vboda je imel rdeče in zatečeno, pa sem tudi s fiziološko obkladke dajala. Tintara - doji dojenčka tako že, pa kupčka podira, spi z njo,.. On je bolj nagle jeze, strelček ni kaj, pa vse mora biti po njegovo. Ko zdaj nazaj gledam, sva se z možem res njemu stoprocentno posvetila, zdaj pa to pogreša. Upam, da bo bolje, ko bo Ema malo zrastla, da se bosta skupaj igrala. Araz - hvala za kavico Prenašanje drugih ljudi - mi smo bolj ali manj sami, če pa pridejo obiski, se nekaj časa že pusti nosit, potem pa ima dovolj in mora nazaj k meni ali možu. Bodo morali večkrat priti. Da še malo pojamram, jaz doma pri mojih nisem bila že od božiča, smo mislili iti ta vikend, pa je bratov atic zbolel, tako da smo raje doma ostali. Ker smo tako daleč narazen, so bili pri meni samo enkrat, pa še moj oče ne vozi avta tako daleč, jih prav pogrešam. Me prav zanima, kako bo Ema reagirala, ko jih bo videla. Klopni minigitis - mislim, da punčke proti klopnemu minigitisu ne cepijo pred 4 letom, baje zaradi razvoja rodil. Tako mi je povedala sodelavka. Njen sin je prebolel klopni minigitis, hčerke pa potem ni mogla cepit, dokler ni bila stara 4 leta. Kosilo - danes bom skuhala goveji golaž in polento - meso se že praži, ker bom šla potem ven, jupiii.
|