|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
18.3.2010 23:01:42   
araz
Shopgirl meni je pediater rekel, da naj ji dajem po dve kapljici Oleovita, ker ima baje še bolj mehko glavico . Je rekel, da je kot ping pong žogica user posted image .
Tvoja Kaja je pa prava manekenka. Sej pomoje se bo Zoji zdej teža mal ustavla, ker mi ne poje več tolk. Vedno mi kaj pusti, včasih tud polovico. Mi je pa danes spila 100ml čaja naenkrat user posted image .
Ej, tud jest komaj čakam, da se kaj zmenimo. Sej z Tulpiko sva že večkrat vozičkali in še bova. Sva skoraj sosede. Njen Arne je tud pravi lepotec. In tud ima ful lepe učke.

Nič, grem spat. Jutri bo spet lep dan in bom spet cel dan na nogah. Se pozna tud na kg. Grejo počas dol. No, sej tud tečem vsak drug dan.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.3.2010 8:18:27   
Zibka
Dobro jutro!

Njaprej hvala Evangelie za čestitke in čestitke nazaj user posted image

V sredo smo imeli 2. posvetovalnico pri točno 3m: 62cm, 6900g user posted image user posted image Bili smo prvič cepljeni- hb brez stranskih učinkov.

Do kdaj se lahko cepi proti rotavirusu in kako dolgo cepivo drži? Sem šele sedaj začela razmišljat, da bi jo tudi jaz dala...

Alarm, nadaljujem kasneje user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.3.2010 8:49:20   
araz
Zibka, cepljenje proti rotavirusu je do 6 meseca. Kasneje ne cepijo.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.3.2010 8:50:17   
araz
Uf Zibka, tvoja je pa že konkretna punca. S čim jo pa hraniš, da tko hitro rasteuser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.3.2010 9:09:25   
orhideja75
a se je vašim že "strdil" tisti del zgoraj na glavici, kjer se jim vidi utrip? naš ima tam še kar mehko.
danes za kosilo bom spohala puranje zrezke, pa krompir v kosih. verjetno bom tudi spekla skutin biskvit. če mi bo čas dopuščal. zdej pa šibam kopalnico in wc pomit, pa teraso imam namen pomit, pa cunje ven obesit .... ko se pa tamauček zbudi, se pa podojiva in šibava ven na sprehod. je že tak sonček zunej.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.3.2010 9:18:54   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

a se je vašim že "strdil" tisti del zgoraj na glavici, kjer se jim vidi utrip? naš ima tam še kar mehko.

mečava je lahko mehka vse do 18. meseca, se pa počasi manjša.

kosilo: špageti z bolonjsko omako

Tomaž ima spet poln nosek user posted image , ponoči sem mu 3x vlivala FR vanj user posted image

Sem pa opazila da so tile decembrčki kr po večini mali medvedki kar se teže tiče user posted image

Tiste, ki ste imele že posvetovalnico pri 3 mesecih: kaj preverjajo? glede razvoja mislim?
Naša trenutna zabava je igranje z rokami, sklepanje rok in trebušnjaki user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.3.2010 10:12:39   
Lenč.i
Zelo lep sončen dan je spet in le čakam, da se zaspanka zbudi, se najeva in šibava na sprehod.
Maya2: Mi smo že imeli posvetovalnico pri 3h mesecih, vprašali so me, če se mi smeji, ko jo ogovorim, če si že ogleduje rokice, če se že oglaša (naprimer s kakšnim G) in preverili so ji, če pase kravice. Z rdečim comfom je sestra preverila, do kje mu sledi in z zvoncem je preverila, ali reagira nanj. Pa seveda teža in dimenzije. Ne vem pa, če je to vse, naša je namreč rojena 2 meseca prej, torej vedno odštejejo 8 tednov.
Zbuja se...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.3.2010 10:26:19   
Zibka
Ja, naša punc je čist po mamici user posted image user posted image . Se pa samo dojiva. Pri 3m so pri nas enako preverili, kot je opisala Lenč.i

Rotavirus: kako dolgo pa potem to cepivo drži?

Nohti tudi pri nas zelo hitro ratsejo: strižemo 2krat na teden. Se je pa pri kakih1,5mesecih tako popraskala, da se ji še sedaj pozna na ličku- me je strah, da se ji bo celo življenje.

Orhideja, čestitke, da uspeš to vse naredit. Mene pa ravno danes panika grabi, ko imam še od prejšnjega tedna cunje za liakt, pa kopalnica je, da ne govorim kakšna, ..... ....pa kosilo skuhat, pa hkrati bi rada bila cele dneve zunaj, pa še diplomo napisala.....in ugotavljam da mi od vsega uspe biti samo cele dneve zunaj.

Za kosilo bo danes kar nekaj na hitro: polenta pa zelenjavna omaka (mogoče hecn meni user posted image ).

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.3.2010 10:29:23   
orhideja75
maya2
na posvetovalnici pri treh mesecih je fizioterapevtka samo spraševala, če opazimo, da sliši, če sklene obe rokici v pest, če ju daje v ustka, če se nam zasmeji, če ob nasmehu kdaj tudi od veselja odda nekaj glasu, če kej kravice pasemo. pa zvagali so ga in izmerili, pediatrinja pa ga je tudi postavila kravce past in z rokamicami ga potem dvignila v sedeč položaj. to je bilo tudi vse na tem pregledu. aja pa cepili so ga.

naš pa še kar pančka. jaz sem že vse pospravila, za kosilo že pripravljam, pecivo se peče ...

lepo bodite v tem lepem sončnem vremenu. nekej nam slabo vreme napovedujejo ane?

< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 19.3.2010 10:31:03 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.3.2010 10:33:31   
DiDi*
Ojla punce,

ve pa vedno več napišete se mi zdi. Jaz grem enkrat na teden na RR in se ful nabere branja :). Sem danes tolikp o idejah za kosilo prbrala, da sem kar lačna zdej, pa sem komaj zajtrk pojedla.

Ena je omenila širjenje solzevodov, mislim da Taraji. Kaj je to? Sliši se grozno. Mojmu Nikcu se namreč tud skoz en uček solzi, skoz ma zapacanega. Mu dajem ene kapljice, ki smo jih dobili pri zdravniku pa ni veliko boljše. Se mi prav smili revež.

Nohtki: mi tud vsak teden strižemo pa se še vedno uspe popraskat
Kakanje: ene 4-5 na dan, kakšen dan pa tud samo enkrat
Igranje: igrač še ne prijema, si pa tudi roko tlači v usta do kamor gre. Bi se pa očitno že rad iz boka na trebuh obrnil pa mu ne gre, samo z zgornjim delom telesa se obrne, potem se pa pritožuje dokler mu nekdo ne pomaga. Pol je pa čist navdušen.
Spanje: smo že prespali celo noč, sedaj se pa spet zbujamo na 2 uri od pol dveh naprej

Kosilo danes: bom kar za Shopgirl ponovila in bom šla na burek. Ga že dolgo nisem jedla pa še kuhat mi ne bo treba. Meni je čist brezveze kuhat, če moram kuhat samo zase.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.3.2010 10:38:47   
DiDi*
Aja, pa še to. A ve ko greste za dalj časa ven z vozičkom, a se vmes ustavite za hranjenje?
Jaz bi šla dons kar do BTCja peš, pomoje mam ene pol do tričetrt ure do tja, tko da bi ga morala zihr podojit vmes in ne vem kje naj to storim. Kako ve to nardite?

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.3.2010 10:40:26   
orhideja75
sej jst tudi ne bi kuhala, če bi blo po moje. sam moram zaradi tavelkih dveh, ker prideta iz šole tolk sestradana, da ju komaj nahranim. jst moram pa tudi jest, ker še dojim in potem je to tko. itak pa zadnje dni spet mal preveč jem. ne vem kdaj bom shujšala spet na začetno težo? upam, da poleti, ko bo res več šibanja in vozičkanja zunej. ker če sam pijem, se mi mleko sploh ne dela. pa pravjo velik pit. ja, pa tut velik jest, če hočeš polno dojit

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
19.3.2010 10:43:15   
orhideja75

IZVIRNO SPOROČILO: DiDi*

Aja, pa še to. A ve ko greste za dalj časa ven z vozičkom, a se vmes ustavite za hranjenje?
Jaz bi šla dons kar do BTCja peš, pomoje mam ene pol do tričetrt ure do tja, tko da bi ga morala zihr podojit vmes in ne vem kje naj to storim. Kako ve to nardite?

ravno zaradi tega mi še ne hodimo tolk na dolge proge, ker v takem primeru ne vem kje bi ga podojila. zato se dojimo doma, gremo na kakšen sprehod, ... če pa skočim v trgovino, ga pa vmes moj pazi. sam moram bit prav čas nazaj, da se spet dojiva. zdej nama je nekako ratalo ustlit en ritem na cca 3 urce. no vedno ni tako, ampak uglavnem pa kr rata no. pa vmes potem še kej čajčka damo. zadnje dni opažam, da mu ful paše čajček pit

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.3.2010 11:04:08   
DiDi*
Orhideja jaz tud upam, da bom mela tri otroke enkrat, če ne bom prej prestara. Bo vsaj kdo z mano jeduuser posted image . Verjetno je pri vas skoz zabavno.
Drugače mam pa jaz tud še vedno 5 kil viška, ki nikakor nočjo dol. Sem pa tud skoz lačna in kar naprej nekaj jem in se popolnoma strinjam s tabo, da je treba velik jest, če polno dojiš. in tudi upam, da bo šlo to dol pred poletjem. kakšno kilo pa lahk kar odštejemo, ker joški več vagajo-tko se jaz tolažim.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.3.2010 13:22:01   
araz
Mi smo tud že imeli pregled pri treh mesecih in je bilo podobno kot pri Orhideji in Lenči. S tem, da sta patronažna in pediater to tud preverila ne samo spraševala.

Kosilo: pohani osliči in krompirjeva solata (enostavno in hitro)

Midve sva pa en del sprehoda že opravili, sedaj pa pridno spančka na terasi. Jo bom mogla kar zbudit, da bova jedle in potem spet ven.
Vmes sem pa že kosilo pripravila, pa mal posesala.

Punce vam moram pa še povedat, da sem tko žalostna. Od  moje kolegice punčka, ki je stara dobre dva meseca je v bolnici v umetni komi. Dobila je najhujšo obliko bronhiliatisa (sej ne vem, če sem prav napisala). Potem pa je staknila še nek virus. Zdej ji bodo moral vso kri zamenjat, intubiral so jo, skratka priklopljena je na vse žive aparate. Sem zjutri govorila z mamico in je rekla, da je zaenkrat sicer stabilno (se ni nič izboljšalo in tudi poslabšalo ne). Bo pa verjetno vsaj 6 tednov v bolnici.
Zato punce bodite pozorne in vstrajajte pri svojih pediatrih, da jih res orng pregledajo in pošljejo naprej, če je treba. Pri njen žal tega niso storili. Že pred 14 dnevi bi jo morali poslati na pediatrično, ker je imela v krvi premalo kisika pa so rekli, da bodo počakal, če se bo izboljšalo.

Poleg tega je pa še stric od mojga user posted image danes ponoči umrl. Kot da bi vedela, sva mu prejšnji teden peljala Zojo pokazat.

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.3.2010 16:02:30   
tulpika

no, midva sva se pa danes ob Bistrici sprehajal 3 urce...je bil full priden. Pol sva šli pa s kolegico kar v lokal (zunaj je preveč pihalo)...obe sva naročili pijačo, vsaka svojo joško ven in sva dojili user posted image . Sva imeli moralno podporo. Čez ramo sem dala pleničko tako, da sem malega in pa joškico pokrila...da res ni vsak gledal tja v moje polne zize user posted image . Sicer mam pa vedno s sabo eno dekico za pod rit v slučaju če ga sredi sprehoda prime lakota, da se nekje ustavim, vsedem in nahranim otroka...k sreči papca cca. 10 minutk.

zdej sem ga nahranila...lepo pancka, jaz mam pa cajt, da si pripravim kosilo: goveja juha, pire kropmir, zelenjavna omaka (paprike in paradižnik) pa še hrenovka zraven user posted image (se mi je full zaluštala).

Araz: hvala za take lepe komplimente user posted image . Upam, da se bosta z Zojo ujela in se lepo igrala ko bosta mal večja. Tudi tvoja je lepotička.
Si že nabavila letno karto za arboretum?
Grozno je to kar si opisala za punčko od kolegice....Upam, da nas nikoli kaj takega ne doleti. Čuvajte svoje sončke in težite zdravnikom za vsako stvar.
Tud za strica mi je žal....je vsaj Zojo videl.
Pa drug teden obvezno kava user posted image . V ponedeljek mamo slikanje kolkov ob 9.15....pa če bo lepo vreme se dobiva v parku.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.3.2010 19:23:34   
orhideja75
tulpika
iz kje pa si, da si se sprehajala ob bistrici?
men pa nekako ne potegne, da bi dojila na javnem prostoru. sicer, če bi bla nuja tut ne vem kaj bi nardilauser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.3.2010 19:29:09   
tulpika

Orhideja75: zdej sem iz Mengša user posted image ...parkirala sem pri Lidlu in pol pešaka gor pa dol ob Bistrici....super sprehod.
1x se lahko zmenimo...pa gremo skup na kafe...pa še Araz k je tud z Mengša, pa še katera druga če bo hotla user posted image ....bomo mele skupinsko hranjenje user posted image . Sej men je tud bedno javno hranjenje ampak če se lepo s pleničko zakriješ se prov nič ne vidi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.3.2010 20:30:38   
evangelie
uf, v celem dnevu se pa kar nabere postov za prebratuser posted image Ne vem kako znese vse prebrat tistim, ki pridejo 1x tedenskouser posted image
Midva sva bila danes prvič sama na daljši vožnji, v Lj in nazaj (cca 1 uro v eno smer). Ati je cel dan delal, mali pa je moral na en pregled...in sva šlauser posted image Pol sva se pa še na obisk, pa na Rudniku sva se ustavila in nabavila malemu pomladno konfekcijouser posted image Je bil pa cel dan tako razpoložen, da ga je bilo pravo veselje gledat...USo bili vsi čisto navdušeni nad njimuser posted image
Shopgirl Vitan je imel ravno take mere...pri 2 mesecihuser posted image Se pozna da je fantek in otrok 2 visokih staršev. Me prav zanima koliko ga bodo namerili prihodnji teden. Ravno danes smo ga primerjali z enim 6 mesečnikom - dolga sta bila skoraj isto, samo da je bil ta 6-mesečnik tak debelušček, za ene 3 Vitaneuser posted image Naš je pa tak dolg suhec...
Dojenje na javnih mestih jaz s tem nimam težav...Mislim, da se moramo na to kar navadit, če hočemo dojit, ker slej kot prej je nujno...Jaz imam zmeraj s sabo ruto, ki si jo pregrnem čez ramo in čez Vitanovo glavo, pa se sploh ne vidi, da dojim...no, razen, če se res glih zapičiš vame...V trgovskih centrih imajo pa večinoma tudi previjalnice, kjer lahko v miru podojiš...
Kilogrami se strinjam, da so zadnji najbolj trdovratniuser posted image Tudi meni jih je ostalo le še par, pa se ne premaknejo....Pa bo že, je treba počasi...raje imam ta 2 kg +, kot pa da izgubim mleko. Saj je še zgodaj, 3 mesece od poroda. Pravijo 9 mesecev gor in 9 dol, ne? No, do poletja bo pa žeuser posted image

lp

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.3.2010 21:40:45   
d4rj4.84
araz hudo je to, če slišiš kako se drugi dojenčki borijo za življene, mi pa že v luft skačemo če opazimo kakšno malo spremembo na naših malčkih. od moje kolegice kolegica pa ima punčko, za katero so rekli, da bo živela samo pet let. si sploh ne predstavljam kak šok je to za starše in upam, zares upam, da nebom nikoli tega doživela.
danes sem prevozičkala osem kilometrov user posted image . 2x sem šla pač po tisti poti ko grem vsak dan in sem sklenila da bom vsak dan naredila tako. malo so me postrani gledali ko je ful pihalo, ampak me ni skrbelo ker sem voziček oblekla v dežno prevleko, čez tisto lukno sem pa dala plenico, tako da je mali imel dovolj zraka.

a mogoče katera dela fiziološko raztopino doma?

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.3.2010 22:01:44   
araz
Orhideja, ja lahko bi se res enkrat zmenile pa šle mal ob bistrici vozičkat. Jest lahko tud peš pridem iz Mengša. Včeri sem šla peš do Šmarce in en del poti od Radomelj pa do Šmarce prehodila ob bistrici.

d4rj4.84 super za tako dolg sprehod. Jest tud vsak dan naredim skoraj tolk km, včasih tud več.

Mene pa zanima, če imate še vse malčke v košari ali katera že prakticira športni del. Jest bom verjetno zdej kar športni del namontirala.

Ja, hudo je, ko slišiš take zgodbe o bolanih otrocih, sploh, če poznaš. Tud jest si ne predstavljam, da bi mi rekli, da bo otrok živel samo 5 let. Bog ne daj.
Drugače pa poznam eno, ki so ji ravno tako rekli, da bo imel otrok samo par let življenja, pa je sedaj star že 18 let. Je sicer hudo bolan, priklenjen na voziček ampak za tega otroka naredijo čist vse kar je možno, da mu omogočajo vsaj dokaj normalno življenje vsaj zanjga, ker drugačnega itak ne pozna.

Tulpika, letne karte za Arboretum še nisem kupila, moram it drug teden.
Za ponedeljek ti pa želim, da bi bili kolki 1A. A veš, da je moj ravno danes za ZD Domžale za ambulanto, kjer slikajo kolke moral nekaj naredit. Se mi zdi, da zaveso, ker so mu rekli, da jo do ponedeljka rabijo.
Ne vem pa, če nama bo v ponedeljek ratalo it na kavo, ker je napovedan dež.

Nič, grem zdej mal v ležečki položaj, ker sem tko zmatrana, da komaj še pišem.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.3.2010 23:19:49   
Momtobe
Dojite lahko v kakšni previjalnici verjetno ... v BTC-ju je npr. v cityparku. Sej če se ne motim je na forumu tut tema o tem, kje so previjalnice. Tam vam ne rabi bit nerodno :).

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.3.2010 23:30:36   
tintara
Araz: pink ponk žogica, a niso trde?user posted image  Ah, tale moj sosed ga pihne včas.

AAAAAAAA, NEEEEE. Napisala en sestavek, pa nisem opazila, da mi je vse skupaj očrnilo in zbrisalo. Sovražimmmmmm to.

Zdaj pša na hitro: imeli cepljenje, drugič Rota, tak da spet razkužujemo na polno. Drugič tudi ostalo. Obakrat jokal (tudi ker je mogel jest). Velik 58,5 in težak 6020g. Smo že kar bajski, še mal bo treba v dolžino dobit, pa bo ujel.

Didi: naš ima vedno zapacan uček. Tudi zdaj ga je imel, je že hotla napisat napotnico za okulista in širjenje solzevodov, sam je rekla, dajmo še enkrat probat z AB kapljicami. Morda je za en odtenek bolje, sam ima še vedno zjutraj čisto zapacano, čez dan pa ene 10_x_ čistim. Ne vem čisto točno kako zgleda (je pa rekla zdravnica, da je neprijetnouser posted image ). Sem imela namen mal po netu pobrskat ravn dons. Ti sporočim, če kaj izvem.

Araz, Tulpika in Orhideja: če bom sama (zanekrat zgleda, da gre naša madam v pon v vrtec), se vam pridružim. Itak sme kaj naokrog tudi pri naših v Domnžalah. Araz dobr šibaš ti, če prideš do Šmarce in Radomelj. No, saj jaz sem pri prvem tud ene parkrat šibnila peš do Domžal iz KAmnika, sam zdaj to ni več možno, ker je treba pol nazaj še po otroke v Kamnik ob eni normalni uri pridet.

Ajde, punce, a se zmenimo? NAslednjič, ko bo spet lepo vreme kak teden zdržalo, da bomo lahko mutile z dnevi. Sicer bom pa jaz mogla počas v službo se it pokazat in bom na tvojem koncu Shopgirl. Te kontaktiram, prav?

Ajde, dobro spite. LN, T

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.3.2010 23:34:32   
tintara
Aja, glede dojenja v javnosti. Se navadiš, meni ni prav nič zoprno. V lokalu s emal okrog obrneš (če nisi ravno na srdeini) in gre. Zadnjič se je Vane zbudil v šoli in začel precej neutolažljivo jokat. No, tam bi mi pa bilo zoprno. v vrtcu že, v šoli pa ne. Tak da je moral gospodič nekaj časa počakat, no, potem, je pa obupal in zdržal do konca sprehoda.

Jutri se grem pa ostrižt, jupi!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.3.2010 0:23:34   
natasa28
Jaz že cca. 1 mesec uporabljam samo športni del od vozička, sem pa ga fajn obložila z ovčjo kožo, tako da ji je lep toplo, pa še z vrečo je pokrita ,tako da ni variante da jo zebe.
Ko tak čitam koliko so naši otročki veliki in težki pri 3 mesecih in nekaj , se mi prav čudno zdi ko potem kdo reče da ima njihov pri 6 mesecih samo dobrih 6 kg.
Danaja ima tudi  pri 3 mesecih in pol že 6200g in 60 smo veliki, je kar nekaj za primit in v roki držat.
Moj se je tudi navdušil za nabavo nahrbtnika Deuter Kid comfort III. samo ceno pa ima kar hudo, upam da ga bomo potem res uporabljali, sicer smo kar pohodniki, a zaenkrat po vseh možnih bregih kar z vozičkom šibamo.
Glede kengurujčka, tudi mi imamo Chicotovega, pa ga nič kaj ne prakticiram, mi ni všeč, spoh dajanje otroka not in ven, pa še če ga imaš obrnjenega -otroka proti sebe, saj nič ne vidi, tako da Danaja nič ne uživa v njemu.

O krstu že kaj razmišljate, mi smo se odločili za binkoštno nedeljo, do takrat  pa je še kar čas.
Zdaj pa mislim da je že kar čas za spanje, 5 pa budnica bo hitro.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.