tintara
|
Araz: pink ponk žogica, a niso trde? Ah, tale moj sosed ga pihne včas. AAAAAAAA, NEEEEE. Napisala en sestavek, pa nisem opazila, da mi je vse skupaj očrnilo in zbrisalo. Sovražimmmmmm to. Zdaj pša na hitro: imeli cepljenje, drugič Rota, tak da spet razkužujemo na polno. Drugič tudi ostalo. Obakrat jokal (tudi ker je mogel jest). Velik 58,5 in težak 6020g. Smo že kar bajski, še mal bo treba v dolžino dobit, pa bo ujel. Didi: naš ima vedno zapacan uček. Tudi zdaj ga je imel, je že hotla napisat napotnico za okulista in širjenje solzevodov, sam je rekla, dajmo še enkrat probat z AB kapljicami. Morda je za en odtenek bolje, sam ima še vedno zjutraj čisto zapacano, čez dan pa ene 10_x_ čistim. Ne vem čisto točno kako zgleda (je pa rekla zdravnica, da je neprijetno ). Sem imela namen mal po netu pobrskat ravn dons. Ti sporočim, če kaj izvem. Araz, Tulpika in Orhideja: če bom sama (zanekrat zgleda, da gre naša madam v pon v vrtec), se vam pridružim. Itak sme kaj naokrog tudi pri naših v Domnžalah. Araz dobr šibaš ti, če prideš do Šmarce in Radomelj. No, saj jaz sem pri prvem tud ene parkrat šibnila peš do Domžal iz KAmnika, sam zdaj to ni več možno, ker je treba pol nazaj še po otroke v Kamnik ob eni normalni uri pridet. Ajde, punce, a se zmenimo? NAslednjič, ko bo spet lepo vreme kak teden zdržalo, da bomo lahko mutile z dnevi. Sicer bom pa jaz mogla počas v službo se it pokazat in bom na tvojem koncu Shopgirl. Te kontaktiram, prav? Ajde, dobro spite. LN, T
|