tintara
|
Hojla! Dojenje v javnsoti: prvič in drugič je težko, potem zalaufa, kaj češ. Včasih te kak bumbar res gleda kot bi delal kaj prepovedanega, pa si mislim (in če bi bilo treba, bi tudi rekla): če te moti, glej stran! So mi pa precej neprijetna vprašanja s strani mam (starejših) in mamic: a se dojita, a še, a.... Pa kaj te briga: dojila bom, kolikor časa bova midva želela. In vedno ob takem vprašanju pomislim, kolk mora zabolet tiste, ki bi rade dojile, pa jim ni zalaufalo iz kateregakoli razloga že. Pa to se mi zdi taka stvar, da ne bi ravno drezala vanjo, ne vem ena intima. Morje: kampiranje itak. Vidim, da nas je kar nekaj. Mi moramo nov šotor nabavitm je stari premjahen ratal in lani mu je par stvari odpadlo.... KAm pa še ne vemo. Otroka navijata za SArdinijo (smo bili zdaj dve leti zapored), saj me fuuul ima, sam tist trajekt me mal skrbi. Vse je ozko, pa vse tri gor spravljat, pa še voz, pa stvari za jest, pit, preoblečt, previt... Brrr. Sam tja bi pa vseeno šla. Skoraj gotovo bomo del dopusta preživeli tudi v kakih toplicah v kampu, ker je topla voda in se bo dal tudi VAnčka namočit. Ma nočem preveč razmišljat še in to mi je kul pri kampiranju, da lahko še zadnji dan si premislim in grem čisto drugam (mi vedno do zadnjega gledamo napoved in če je tu slaba šibnemo kam na topleje). Srečanja: hm, Nadja si je premislila, bo še en teden doma. Do sedaj je mogla bit doma, zdaj ima dva tedna izbire (pa bo očitno kar doma), po Veliki noči pa šiba v vrtec in pika. Itak bo že čez poletje spet doma, ko ima ta velik počitnice. Tak da jaz bi za kak teden prestavila, ampak saj se itak da večkrat zmenit,. kajne. Tudi jaz večkrat omislim na Beebee. Tudi par drugih punc pogrešam, se nič kaj ne oglašajo. Lana, kje si ti? Že dolgo ni bilo glasu o tebi. Nič, mejte se, T
|