ROmama
|
Dobro jutro, danes je pa pri nas oblačno, temperatura se še vedno drži okrog ničle, tako da nič ne kaže, da bi šle kaj na sprehod. Bo pa jutri bolje. ShopGirl - super za cepljenje, jaz jo bom tudi cepila proti rotavirusu, saj bo šla v vrtec z 11 mes., če ga dobimo seveda. Samo pojma nimam, kako bo prenesla tisti sirup, že pri AD3 se pači in kašlja, kot bi jo hotela zadušiti. Vožnja - kako imate pa oblečene svoje v avtu, v petek bomo končno šli k meni domov, tudi ura in pol vožnje, pa sploh ne vem kako naj jo oblečem, v kombinizončku ji bo verjetno pretoplo. Momtobe ti proti Štajerski, jaz iz Štajerske proti Notranjski Kengurujček - mi ga imamo, ampak je še nismo poizkusili dati noter, mogoče malo kasnjeje, ko bo res toplo, ker imam trenutno na vozičku še vedno pleničko, ker pri nas bolj ali manj vedno piha. Vozičkanje - super, da imate družbo za vozičkanje, jaz pa ponavadi kar sama letam okrog, moram kakšno mamico ujeti na poti, da bo bolj zabavno. Ninča - lepo, da Matevž sprejema GH, pa eno za tvoje zdravje. Araz - moja ponoči lepo zaspi nazaj, se mi pa še kar zbuja na tri ure, nosek sem ji pa morala čistit samo zjutraj, je težko dihala, pa kašljala. čIM MANJ BOLEČE CEPLJENJE TI ŽELIM, ups velike črke.
|