|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
16.3.2010 8:13:03   
evangelie

[/quote]

ravno pol ure nazaj sva z mojim o tem debatirala user posted image , sem kolegici mail napisala k ga majo, kok jim prav pride (čakam odgovor ), ker midva sva nekako ugotovila, da nama bo bolj prav nahrbtnik prišel user posted image

[/quote]

Ja, sej mi smo  tudi naročli Deuterjev Kid comfort III, ampak za tistega so premajhni, pride v poštev, ko že v redu sedi...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.3.2010 8:13:24   
araz
Spet sem prva user posted image .

Danes smo imel pa pri nas akcijo ponoč. Tamala se mi je zbudila že ob pol treh, sem ji šla nosek pucat potem pa mi ni hotla nazaj zaspat. Pol sva se šle pa previt, pa jest pa je bila ura pet. Ona pa budna kot čuk, samo pogovarjala bi se ... jest pa spala.
Kot, da bi čutila, da bo danes cepljena user posted image . Že včeraj je bila cel popoldne tečna.

Tintara, ja pa bom prej sporočila, ko bom spet v Kamniku. Imam tam staro mamo, pa teto, pol grem pa večkrat mal na obisk. Zdej bom pa še voziček z sabo vzela in se še mal tam sprehajala. Mi boš pokazala kakšno traso.
Za Arboretum pa itak, da sem za. Jest bi šla že kar proti koncu tedna mal pogledat. Moram letno karto kupit, pa ne vem ali rabiš imet sliko ali ne.
Ko boš hotla it mi kar sporoči, magari preko ZS.

Maruši, pa ti kako si kaj? Že odštevaš dneve, ko boš spet lahko objela svoja srčka?

No zdej se je pa alarm za jest vklopil.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.3.2010 8:28:34   
evangelie
Spet sem prva user posted image .

Hehe, sem te prehitelauser posted image Tako da danes jaz častim kavicouser posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.3.2010 8:51:30   
orhideja75
danes za kosilo bodo čufti v omaki in pire krompir, pa rdeča pesa zraven

včeraj smo vozičkali popoldne in je blo lepo. nič vetrovno, kot je bilo ponekot. dans bo tudi lepo in grem kr pripravit za kosilo, da potem mal prej kot včeraj smukneva na en sprehod

sem pa shujšala 0,50 kg. se morm mal pohvaltuser posted image . še 7,5 kg mi je ostalo za dol dat

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.3.2010 8:54:17   
ROmama
Dobro jutro,
danes je pa pri nas oblačno, temperatura se še vedno drži okrog ničle, tako da nič ne kaže, da bi šle kaj na sprehod. Bo pa jutri bolje.
ShopGirl - super za cepljenje, jaz jo bom tudi cepila proti rotavirusu, saj bo šla v vrtec z 11 mes., če ga dobimo seveda. Samo pojma nimam, kako bo prenesla tisti sirup, že pri AD3 se pači in kašlja, kot bi jo hotela zadušiti.
Vožnja - kako imate pa oblečene svoje user posted image  v avtu, v petek bomo končno šli k meni domov, tudi ura in pol vožnje, pa sploh ne vem kako naj jo oblečem, v kombinizončku ji bo verjetno pretoplo. Momtobe ti proti Štajerski, jaz iz Štajerske proti Notranjskiuser posted image
Kengurujček - mi ga imamo, ampak je še nismo poizkusili dati noter, mogoče malo kasnjeje, ko bo res toplo, ker imam trenutno na vozičku še vedno pleničko, ker pri nas bolj ali manj vedno piha.
Vozičkanje -  super, da imate družbo za vozičkanje, jaz pa ponavadi kar sama letam okrog, moram kakšno mamico ujeti na poti, da bo bolj zabavno.
Ninča - lepo, da Matevž sprejema GH, pa eno user posted image  za tvoje zdravje.
Araz - moja ponoči lepo zaspi nazaj, se mi pa še kar zbuja na tri ure, nosek sem ji pa morala čistit samo zjutraj, je težko dihala, pa kašljala. čIM MANJ BOLEČE CEPLJENJE TI ŽELIM, ups velike črke.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.3.2010 8:56:05   
ROmama
Aja, za kosilo pa bodo marelični cmoki. Moram porabit stvari iz skrinje, da jo bom lahko odtalila in očistila.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.3.2010 8:59:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Kot, da bi čutila, da bo danes cepljena user posted image . Že včeraj je bila cel popoldne tečna.

čuti, da je mami živčna user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.3.2010 9:35:35   
Momtobe
ROmama jaz ga vedno oblečem tako kot za ven, samo brez pajaca, potem pa čez lupinico pokrijem z dekico. v avtu pa potegnem dekico dol z njega in mu je ravno prav. ko se avto zagreje seveda.

televizija - zakaj naj nebi smeli gledati televizije? a mislite, da je to še stara fora - takrat ko so televizorji še sevali? ker sedaj če gledaš LCD je tako, kot če bi gledal list papirja (glede škodljivosti mislim)... ker moj je včeraj kar nekaj časa strmel v televizijo, pa ga enkrat za spremembo nisem prekinla user posted image - če mu je pa zanimivo, ker se slike spreminjajo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.3.2010 9:46:22   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Momtobe

televizija - zakaj naj nebi smeli gledati televizije? a mislite, da je to še stara fora - takrat ko so televizorji še sevali? ker sedaj če gledaš LCD je tako, kot če bi gledal list papirja (glede škodljivosti mislim)... ker moj je včeraj kar nekaj časa strmel v televizijo, pa ga enkrat za spremembo nisem prekinla user posted image - če mu je pa zanimivo, ker se slike spreminjajo.

Manca se čist zabulji v TV in še huda rata, če se pred njo postaviš al pa ji roko pred oči daš. Sploh baby TV ji je zanimiv k so žive barve in taki smešni zvoki.
Po moje če bi otrok ful od blizu gledal ni dobro, če pa nisi z njim čisto pred ekranom pa po moje ni nič narobe.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.3.2010 9:46:48   
tulpika

ahoi user posted image ,

da se še jaz malo oglasim...naš je tud začel protestirat v lupinici...sem mislila včeri da se bo razpočil...tulil je od Mengša do Domžal (kar nekaj minut vožnje)....da smo se pol moral ustaviti. Mal sem ga pomirila mu dala mal vode za pit...še neki je protestiral pol je pa od utrujenosti zaspal...ampak to ni bil jok kar tako...ne boj...mesarsko klanje user posted image .
Sploh ne vem v čem je fora user posted image .
Kdaj grejo pa lahko v kake sedežke?...morajo že nujno sedeti al se dajo kaki avtosedeži tud za 3mesečne nabavt? ko ne sedijo še čist samostojno...me kar mine kam na pot iti (sploh sama z njim) k vem, da bo tuljenje.

Ninča...huhhh....pocajti se čimprej...mogoče kakšna jedilna čokolada al pa banana...te stvari zapirajo.

Araz: držim pesti, da ne bo danes nobenih stranskih učinkov in da bo mala Zoja cepljenje lepo prenesla.
ehehehe...tvoja Zoja je kot Sneguljčica....pančka in čaka na pravega princa....sem ti rekla kolk mamo fantov v bloku...vsak dan ji lahko drug dvori pod oknom user posted image .

ShopGirl: je bila mirna noč?...mislim glede cepljenja.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.3.2010 9:49:37   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

ahoi user posted image ,

da se še jaz malo oglasim...naš je tud začel protestirat v lupinici...sem mislila včeri da se bo razpočil...tulil je od Mengša do Domžal (kar nekaj minut vožnje)....da smo se pol moral ustaviti. Mal sem ga pomirila mu dala mal vode za pit...še neki je protestiral pol je pa od utrujenosti zaspal...ampak to ni bil jok kar tako...ne boj...mesarsko klanje user posted image .
Sploh ne vem v čem je fora user posted image .
Kdaj grejo pa lahko v kake sedežke?...morajo že nujno sedeti al se dajo kaki avtosedeži tud za 3mesečne nabavt? ko ne sedijo še čist samostojno...me kar mine kam na pot iti (sploh sama z njim) k vem, da bo tuljenje.

Pa meni se tudi smilijo že v teh lupinicah. Tolk so že veliki, da so že čist pomečkani notr. Ko Manco ven vzamem kr mal rabi, da se poravna. Mi avtosedež že imamo, sam ga na žalost še ne moremo uporabljati.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.3.2010 9:53:42   
tulpika

araz: za letno karto v arboretumu rabiš osebni dokument, davčno in pa fotografijo

http://www.domzale.si/index.php?S=1&Article=3762&L=1

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.3.2010 10:09:16   
Momtobe
jaz mam pa letno karto za živalski vrt - juhu user posted image ... komaj čakam, da bo malo bolj pomladno vreme, da se bova večkrat spravila ven. tukaj pri nas ni ravno luštno jit na sprehod, ker je ful prometa. no ja, prometa niti ni tako zelo veliko, ampak precej hitro vozijo, potem sem pa skoz živčna.
no, za vikende imamo lepše terene (mb) :).

punce, boste dale delat potne liste oz. osebne? jaz čakam, da bo malo močnejši, da ga bomo sploh lahko slikali. gremo poleti verjetno kar nekam na hrvaško. sedaj smo sicer par let hodili ven (turčija, djerba, ...), ampak letos bo še premajhen. drugo leto pa mogoče že poskusimo. sicer me je že sedaj strah, ker nikoli ne veš kaj se lahko zgodi, ampak ko se spomnim, kako super imajo povsod urejeno "zabavo" za otroke in se cele dneve nekdo ukvarja z njimi ... že zaradi tega me vleče ven. no, saj ne da bi otroka kar komu prepustila, bom zraven, ampak za zabavo pa bodo poskrbeli.

TAKO ZELO SE ŽE VESELIM POLETJA IN MORJA!!! hihi, sicer vsako leto že januarja začnem študirati o dopustu, ampak letos se pa sploh veselim in že gledam šotorčke za na plažo pa bazenčke pa kopalne pleničke, pa klobučke pa ... user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.3.2010 10:40:49   
taraji
Ninča - želim ti, da te tole pogosto obiskovanje wc-ja čimprej zapusti pa seveda da se Matevžek slučajno česa ne naleze.

Araz - naj Zoja čimbolje prenese cepljenje.

Shopgirl
. kako pa je s Kajo danes - ja in koliko je že zrasla tvoja princeska in se poredila?

Pestovanje pri drugih - pri nas ni važno kdo jo drži - glavno, da jo drži pravilno - zanjo sevedauser posted image user posted image (v pokončnem položaju) in da se z njo pogovarja.

Vožnja v lupinic
i - mi tudi še nismo delali kakšnih daljših voženj - največ pol ure in je do sedaj vedno bila čisto pridna v avtu - včeraj pa ko sva šli domov se mi je pa začela ful neki dret - ven ji je padla duda  - no , ampak je po kakšnih dveh mintah nato zaspala.

Danes je pa spet malo bolj čudno vreme - midve verjetno ne bova šli nič ven (no razen če se ne pokaže ful lep sonček), ker je imela mala včeraj rahlo povišano temperaturo, pa kašlja malo več, pa še čke so spet rahlo vnete.

Uvajanje GH - mislim da sta Romama pa Natasa 28 nekja pisali o tem da bosta počasi že začeli uvajat GH - kako pa kaj ostale - kdaj boste začele dodajat - nam so v MŠ rekli da se po novem začne pri šestih mesecin (nekaj časa nazaj se je pri štirih), pa tudi patronažna je pri zadnjem obisku rekla naj jo tam okrog petega meseca poklićemo da bo potem enkrat prišla in razložila vse v zvezi s tem - kaj začeti dajati itd...

Kosilo - puranji zrezki v smetanovo-vinski omaki, pire krompir in solata - pred kakšnim tednem sem namreč začela jesti solato in od takrat je obvezno vsak dan na jedilniku saj jo prej že od poroda nisem, pa jo imam ful rada in sem jo že močno pogrešala

Upam, da se prikaže kaj sončka da bova lahko šle vsaj malo ven

La vita e bella

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.3.2010 12:08:19   
d4rj4.84
mi smo se pa včeraj slikali za osebno, ker gremo za prvomajske praznike na morje ---komi čakam!!! sm bila kar zadovoljna s slikanjem, je  bilo hitro gotovo pa še mali se je lepo nastaviluser posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.3.2010 15:37:02   
Ninča77
Pozdravljene,

Mi smo imeli danes posvetovalnico, včeraj 15.3. bi koregirano starost imel Matevž 3 mesece, 25.3 pa bo star 5 mesecev. Mogli bi bit 2. cepljeni, pa smo zaradi operacije zamaknili za 14 dni. Težek je 6700 in 63cm veliki.Je rekla da zelo lepo napreduje, tudi nevrološko, lepo pase kravice, čeprav ne za dolgo, se kr obrne na hrbet, mu bolj paše. Iz hrbta pa se še ne obrne na trebuh, na bok pa ja. lepo prijema igrače, zna tudi iz ene roke dat v drugo, pa itak vse tišči v usta,sploh roke, ki jih tko tišči, da včasih skor bruha od tega. Roke lepo razpre, skratka v razvoju je normalen za 4 mesečnika, tako mi je rekla. To da je pa velikokrat nemiren je pa baje posledica narkoz in to izveni. Tiščanje glavice ob povšter pa baje išče mene in je predlagala naj spi zraven mene???No saj pol noči itak prespi zraven.Je pa danes dobil pikec prvič mal juhice in tko lepo je, da ga je veselje hranit, pa tud po flaši mleko danes ni blo problem. ja no pa včeraj se mi je prvič naglas nasmejal, jaz pa v jokuser posted image user posted image , čist sem bla raznežena.

No vas berem kasneje še kaj. dijo

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.3.2010 16:36:50   
natasa28
Super za Matevža, da se mu GH tako dopade, saj je prav tako, pa star je tudi že dost da jo okusi.
Mi smo pa tudi danes malo švinglali in smo frutek sok-jabolko malo pili, je bla ful navdušena , jaz pa ji nisem upala preveč dat, na koncu pa je  kljub temu 60 ml spila, pa ni bilo nobene rakcije še enkrat, z GH pa bomo še malo počakali, zdaj bomo vsak teden kak sokec probali pa da vidimo če bodo kakšne reakcije.
Sem ugotovila kaj sem pozabila prejšnjič komentirat:
-striženje nohtov, kaj vašim tudi tako hitro rastejo, se mi zdi da ji moram kar 2x na teden jih strič, drugače se že pokrampa in ima predolge.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.3.2010 16:41:11   
araz
No midve sva pa iz pregleda. Je bila pohvaljena, ker zelo lepo napreduje. Težka je 6050g in velika 59,5cm, premer glavice pa je 41cm.
Se je pa skoz tko pogovarjala, da jo je bilo prav lušten poslušat. Seje še pediater smejal. Ko pa je dobila pikico je bilo pa vsega veselja konec in jo sploh nisem mogla pomirit. Pol smo se pa mal vozičkal po zdravstvenem domu in je bilo ok. Zdej pa pančka.
Pa da vam ne povem, da me je spet polulala. Tokrat po hlačah in supergah, pa še po tleh. Je moral moj pol v ordinaciji čistiliko špilat user posted image .

Drugače moram pa, ko bo stara 4 mesece poklicat patronažno, da mi bo mal povedala glede uvajanja goste hrane. Je rekla, da otroci, ki jedo po flaški lahko že s 4-5 meseci začnejo jesti tudi ostalo hrano.

Dopoldne smo se pa mal sprehajale po trgovinah. In sem si kupila tri nove majčke, za Zojo pa kapico in žabice.

Ninča vse pohvale tvojemu Matevžu, ker tako lepo napreduje user posted image user posted image user posted image .

d4rj4.84 jest jo moram tud peljat slikat, ker gremo tud za prvomajske na Hrvaško in rabi osebno.

Kosilo: polivka, špageti in rdeča pesa. Ni bilo časa kuhat, pa sem kar iz skrinje vzela. Grem jest.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.3.2010 19:14:22   
Lenč.i
Tudi mi smo bili danes z Urško v posvetovalnici. Teža 3590 g in velika 53 cm, premer glavice 34,5 cm, prsni koš 35,5 cm. Računajte na korigirano starost: 1 mesec in 1 teden. Ker je zdrava, je bila Urška danes prvič cepljena. Proti rotavirusu je zdravilo rada popila, pikica jo je pa zbodla. Tam se je hitro pomirila in kmalu zaspala. Ko sva prišli domov, je še kar spala in sem lahko skuhala (zrezki v omaki, pire krompir in solata). Ko se je zbudila, je jedla in zaspala nazaj. Po 1 uri spanja se je zbudila in se skoraj 1 uro pri atiju ni mogla pomiriti - jokuser posted image , da ti srce para in je bil ati ves iz sebe. Jaz sem pa v trgovino pobegnila -res nisem vedela, da bo tako hudo jokala. Ko sem prišla domov, smo se previli in malo zmasirali mesto vboda. Končno se je umirila in zaspala. Zdaj spet spi in upam, da bo tudi ponoči tako in da ne bo stranskih učinkov.
user posted image  vsem, ki ste dobili pikice.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.3.2010 9:32:02   
ROmama
Dobro jutro, kje pa ste vse danes?
Nas bom dvignila na prvo stran, komentirala bom pa kasneje, ker mi neki ne gre. user posted image  Aja skuhala bom pa goveja jetrca v omaki, pire krompir pa rdečo peso.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.3.2010 9:38:12   
orhideja75
ojla punce
včeraj smo spet imeli 2 urni jok zaradi krčev. smo imel zdej dva dni mirno uvajanje na spanje, včeraj pa spet noro.
kako to, da do sedaj ni imel krčev, zdej pa kr naenkrat? sem že včeraj zjutraj klicala pediatrinjo, ker opažam, da je imel že ene parkrat bolj penasto blato. pa sej niti ne vem al je sploh blo penasto. uglavnem ni bilo tekoče, niti trdo. se je pa kr matral za kakat. pa je rekla, da ni panike, če je blato normalne barve. ne sme bit kao zeleno al pa kej s krvjo pomešano. moram zdej uvest eno tedensko dieto brez mlečnih stvari. pa sem iskala na netu, kaj sploh je, če je blato penasto. sam piše, da ni dobro, ni pa nič omenjeno kaj bi to bilo.
za kosilo še ne vem. mogoče popečeni kotleti, pa pečen krompir

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.3.2010 10:18:22   
maya2
Dobro jutro

Jaz sem pa zaspanaaaa user posted image od pol enih do sedmih sva se 5xdojila, zdaj je že nekaj dni tako, da mali očitno nima dovolj user posted image , pa se ne pusti zamotit po hudem joku sem mu par dni nazaj potem dala flaško je pojedel 100ml pa še vedno jokal, pa sem mu še naredila in je pojedel še 50ml in bil priden in zadovoljen dojenček 3,5 ure user posted image ... bom še vedno vztrajala na dojenju, ampak očitno bom morala kaj dodat ...

GH: začela bom tam pri 4,5 mesecih oz 5. odvisno Enako sem naredilapri hčeri pa je bilo čist v redu... mislim da izključno dojiti do 6 meseca pri nas ne bo šlo... že sedaj ima premalo (sva ga tehtala v nedeljo: 6820 in 65 cm)... naslednji teden imava še sistematski pri 3 mesecih.

Danes imam spet 3 žehte za oprat ... neverjetno kok jaz perem user posted image

kosilo: danes bo rižota z zelenjavo (počaka še na moža k pride pozno)

nič sirena user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.3.2010 10:37:34   
Lenč.i
Kaj ste šle vse ven na sonce? Jaz bom najprej pripravila kosilo: dobre skutne cmoke iz Kulinarične Slovenije (polnjeni s sirom), potem bova šli tudi me ven. Do zdaj (tok-tok po lesu) še nima nikakršnih stranskih učinkov po cepljenjuuser posted image .
Juhu maya2, ste že veliki.
GH pa mi še ne bomo jedli. Bomo še počakali kakšna 2 meseca.
Glede krčev ne znam komentirat - žal. Pošiljam le user posted image user posted image  in želim , da bo kmalu bolje.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.3.2010 10:54:40   
blondy_81
Ja kje pa mate kakšen sonček?? Jaz ga čakam, pa ga kar ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.3.2010 11:10:22   
Momtobe
Pri nas se je končno pokazal ... sonček namreč (blizu LJ). Mali je zelo priden danes, no pa saj je skoraj vedno user posted image . Sedaj že par dni hoče, da ga okoli nosim, da lahko gleda stvari. Prej se namreč ful ni maral po rokah nosit. Sedaj pa se je začelo ... uf. Upam, da bom lahko čez par tednov že uporabljala kenguruja. Ali pa si bom roke že nabildala do takrat user posted image ...

Moj mali je zadnje čase pravi slinar ... pa roke ima skoz v ustih. Zobki začnejo rast pri nekako 6 mesecih ane?

Kosilo? Hmm, ne vem še user posted image . Mogoče kar piščanec v tortiljah ... Ali pa morda rižota. Nič mi ne paše. No ja, malo čokolade bi, pa malo kave, pa tako naprej ... Ampak moram zdej začet bolj zdravo jest, ker imam še ogromno kilogramov za zgubit. Za zajtrk so bili sunnybiski z mlekom. Mljask.

maya2 - jaz tudi skoz perem! potem pa itak vržem vse v sušilca, da je mehko ... tako da me zanima kakšen bo poračun za elektriko user posted image . Ker smo še na novo naseljeni v hiši in še ne vem kok mi kaj kuri (saj kupili smo vse A+ mašine, ampak vseeno). moj dragi mi je naročil, da moram prat po 22 uri ... ampak takrat lahko lih en pralni stroj operem, potem moram že spat :D.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.