|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
15.3.2010 8:04:50   
araz
Dobro jutro,

No, danes sem pa jest prva user posted image . Vas časitm eno kavico user posted image , da se boste lažje zbudile in vesele zakorakale v nov prelep dan, ki se nam obeta.

Jest sem že iz jutranjega teka. Kolk je pasal user posted image .

Vikend je bil pa kar naporen. V soboto sva se potepale po Kamniku, popoldne pa še mal po Mengšu. Včeri sem imela pa taščo in tasta na kosilu. Pa kljub temu smo bili kar dosti zunaj.

Me pa zanima kako vaši malčki prenašajo druge ljudi. Pri nas je kar problem ratal, ker se mi je začela čist pri vsakem, ki jo prime v naročje ali se začne z njo pogovarjat tako dret, da jo potem komaj umirim. samo pri meni je dobro.
Ne vem, ali je to samo tako obdobje in bo to minilo. Upam, da čimprej. Tašči je šlo kar na jok, ker jo samo pogleda pa se začne dret in tako užaljeno faco naredi. In tud pri očiju se dere.

Shopgirl držim pest, dabo Kaja kar se da dobro prenesla prvo cepljenje. Mi imamo pa jutri in me je tud kar mal strah, kako bo reagirala.
Sem se pa odločila, da je ne bom dala cepit proti rotavirusu. Itak ne bo šla v vrtec pred tretjim letom.
Študirala pa sem, da bi jo rajš cepila proti klopnemu miningitisu. Se moram še pozanimat kako je s tem cepljenjem in od kdaj naprej cepijo otroke. Glede na to, da smo doma blizu gozda, se mi zdi kar pametno. Pa še velik hodimo po gozdnih poteh sploh pa zdej, ko se bo začelo lepo vreme.

Zdej grem pa pogledat če sta se moja srčka že zbudila.
Pol pa spet ven, komaj čakam.

Aja, a bi šla katera kakšen dan kaj v Arboretum se mal sprehajat? Bi se lahko kaj zmenile.

Nič, lep dan punce, pa uživajte maksimalno user posted image .

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
15.3.2010 8:51:53   
ROmama
Blondy - super, da je Mancin nosek boljši, pri nas pa ne gre nič na boljše, spet ima tako gosto, sicer svetlo sluz, ven greva vseeno, saj je ne morem cel čas noter imet.Na zraku se tako krepi imunski sistem. Spi sicer lepo, zjutraj pa se ji kar precej zamaši.
A mogoče katera ve, če imajo tudi v Baby centru inhalatorje, ker imam še bone za zapravit?
Shopgirl - ma ne udari jo tako močno, včeraj je bila samo močno presenečena, od kje je dobila udarec. Tudi jaz upam, da bo bolje. Do nje je tak samo takrat, ko smo sami trije, če je še mož doma, se tako na njega nalepi. Cepljenje - Luka je bil malo bolj tečen, pa mesto vboda je imel rdeče in zatečeno, pa sem tudi s fiziološko obkladke dajala.
Tintara - doji dojenčka tako že, pa kupčka podira, spi z njo,.. On je bolj nagle jeze, strelček ni kaj, pa vse mora biti po njegovo. Ko zdaj nazaj gledam, sva se z možem res njemu stoprocentno posvetila, zdaj pa to pogreša. Upam, da bo bolje, ko bo Ema malo zrastla, da se bosta skupaj igrala.
Araz - hvala za kavicouser posted image

Prenašanje drugih ljudi - mi smo bolj ali manj sami, če pa pridejo obiski, se nekaj časa že pusti nosit, potem pa ima dovolj in mora nazaj k meni ali možu. Bodo morali večkrat priti. Da še malo pojamram, jaz doma pri mojih nisem bila že od božiča, smo mislili iti ta vikend, pa je bratov atic zbolel, tako da smo raje doma ostali. Ker smo tako daleč narazen, so bili pri meni samo enkrat, pa še moj oče ne vozi avta tako daleč, jih prav pogrešam. Me prav zanima, kako bo Ema reagirala, ko jih bo videla.
Klopni minigitis - mislim, da punčke proti klopnemu minigitisu ne cepijo pred 4 letom, baje zaradi razvoja rodil. Tako mi je povedala sodelavka. Njen sin je prebolel klopni minigitis, hčerke pa potem ni mogla cepit, dokler ni bila stara 4 leta.
Kosilo - danes bom skuhala goveji golaž in polento - meso se že praži, ker bom šla potem ven, jupiii.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
15.3.2010 9:32:44   
araz
Pri nas bo pa za kosilo, kar je od včeraj ostalo (pečen kozliček in šinačna rolada, ter goveja juha). Samo pražen krompir bom še naredila za zraven in solatko.

Romana hvala za informacijo. BOm pa še jutri preverila pri pediatru.

Ja tud pri nam aje tako, da sva večinoma same ali pa z mojo mami. In tako je naju navajena. Pri vseh ostalih pa je tako, kot ti praviš. Pet minut je uredu potem pa jok instok pa užaljenost. In sem samo jest dobra. BO treba mal več na obiske hodit.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
15.3.2010 9:52:41   
orhideja75
kosilo zelenjavna juha, palačinke

spalna vreča mi jo uporabljamo že dva mesca in mislim, da se je tko navadil, da se gre spat, ker ko takole premišljujem, ke mogoče to en tak ritual, ko se ga otrok navadi in spozna, da se gre spat.

kopanje
mi se kopamo 2 do 3x na teden

rota cepljenje mi se nismo cepili, ker sem tolk negativnih stvari slišala na to temo ... pa ne vem zakaj je to zdej kr naenkrat tolk aktualno. hoče zdravstvo mal zaslužit. in zakaj potem ne moreš cepit otroka starega 3 al 4 leta? mal čudno vse skupej. upam, da ga ne dobimo. pri naši P je rekla, da se cepi tam nekje 50% otrok.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
15.3.2010 10:00:50   
mala bejba
Hojla.
Vidm d govorite o cepljenju.Za rotavirus je men sestra svetovala d je brezveze,ker itak ne bo šla v vrtec pred tretjim letom,pa edini otroček je tko d nekih hudih stikov nima z otroci k hodijo v vrtec.Drži pa baje samo dve leti
Midve pa pečeva tortico,kr ma ati dons rojstni danuser posted image .
Upam d bo dost tok luštn zunaj k je blo dj dva dni,d gremo mal na sprehod.
Kosilo pečen piščanec,krompir,pa za atija solata.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
15.3.2010 10:22:58   
maya2
Dobro jutro user posted image

ROmama: joj boga si ne predstavljam da svojih ne vidim tako dolgo, k sreči živimo 3 km narazen user posted image ... sicer lahko pride peš na obisk, vseeno pa ne v copatah user posted image

'tujci': ne vem kako to, ampak hčera ni imela nikoli težav s tem (še zdaj se z vsakim meni), niti Tomaž, ja no če je lačen ali zaspan pol je treba k mami, drugače pa nobenih težav zaenkratuser posted image

kosilo: pečen krompir in piščanec, zelena solata  user posted image

nosek: ja tko tko dobri še nismo, tok za sproti imamo... je pa mali tko hecen, zdej mu zlijem tistoo FR on se pa reži zraven user posted image bogi se je kr resigniru, sej mu že vse življenje neki vlivamo v nos user posted image

nič grem pospravt še mal pol pa v šoping in po kosilu ven na sprehod

lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
15.3.2010 10:23:55   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: mala bejba

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
15.3.2010 10:47:33   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama

Blondy - super, da je Mancin nosek boljši, pri nas pa ne gre nič na boljše, spet ima tako gosto, sicer svetlo sluz, ven greva vseeno, saj je ne morem cel čas noter imet.Na zraku se tako krepi imunski sistem. Spi sicer lepo, zjutraj pa se ji kar precej zamaši.
A mogoče katera ve, če imajo tudi v Baby centru inhalatorje, ker imam še bone za zapravit?

Tudi mi smo bili včeraj 4 ure zunaj. 2 uri dopoldan in 2 popoldan. Bi se mi srce trgalo, da je ne bi peljala ven ob tako lepem vremenu. Sej zrak jim koristi tudi pri prehladu. Nekje sem prebrala, da če zunaj ni premraz, da otroke tudi z vročino lahko ven peljemo.

Inhalator sem pa jst kupila tale http://www.lekarnar.com/izdelki/ultrazvocni-inhalator-me120
Sem ful zadovoljna z njim, Manci pomaga bolj kot čiščenje s FR, pa tukaj je najcenejši kar sem jih videla.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
15.3.2010 10:53:34   
orhideja75
kako oblečete svoje sončke za ven?
ker jaz mu še kr kombinezon oblečem za v voziček.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
15.3.2010 12:05:05   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

IZVIRNO SPOROČILO: mala bejba

user posted image user posted image user posted image

mI PA VČERAJ user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
15.3.2010 12:07:55   
ROmama
Jaz tudi oblečem kombinizonček, sva pa zdaj prišle iz sprehoda, naju je tako napihalo, da mi je bilo kar žal, da sva šle. Začelo pa je pihat na pol poti.user posted image
Zdajle pa jok, lakota...

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
15.3.2010 12:35:17   
d4rj4.84
jaz mojega več ne oblačim v kombinezonček. oblečen je v bodi in trenirko (zg. in sp. del) ter v debelejšo jaknico in ga dam v zimsko vrečo in jo zapnem samo napol. če pa ni sonca in je še sveže mu pa še oblečem žabe. in seveda kapica mora bit obvezno gor.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
15.3.2010 14:38:59   
mala bejba
ROmama,men je tud žal d sm šla vn,naju je tud prepihalo,sm hitrela voziček pokrivat s pleničko,šal ji dam pa kr vedno čez nosek pa ustka.
Pečen piščanec pa krompir,solata....user posted image user posted image user posted image Jah kaj čmo enostavno je pa ni velik delauser posted image user posted image user posted image .Jst mojga v trgovino pošljem pa kupi meso za tri dni d mu pol ne težim k s tamalo ne grem v trgovino.
Mi mamo pa u ponedeljek prvo cepljenje,je mamico bolj strah kt Sarouser posted image .Se tok bojim tega d me ža par dni prej žile bolijo če vem d morm jt,zdj k bojo pa malo pikal mi bo pa še bolj slabo kr gledat pa tega sploh ne morm.Eh,bomo preživele nekak.
Jst jo ist oblečem kt za doma(body,majčka,hlačke,nogavičke),za vn ji pa oblečem še plišast pajacek al pa trenerkico,dam rokavičke gor,dvojno kapico pa vrečo.Pa se mi zdi d je hotla bit mal mokra za vratom,tko d sm ji včer vrečo zamenjala z takim debelim pajackom podloženim.Čez mamo pa itak skoz debelo deknco.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
15.3.2010 14:45:00   
blondy_81
Kosilo: Jaz sem pa danes naredila svinjske zrezke pečene na veliko čebule, dušen riž in rdečo peso.

Drugače pa velikokrat naredim riž, piščanca, dušeno zelenjavo in solato ali pa špagete oz makarone bolognese ali pa piščanca z mehiško zelenjavo ali kakšno rižoto. Samo mi zmanjkuje idej in potem se mi ponavlja iz tedna v teden.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
15.3.2010 15:57:07   
natasa28
Sem brala 4 strani nazaj, pa sploh večne vem kaj sem hotela komentirat, no nekaj se spomnim:
-izpadanje las, tudi meni so nekaj začeli, dva dni je bila bolj kriza zdaj pa se mi zdi se je umirilo, sicer pa jih tako imam za dve glavi-
-pasenje kravc, moram Danajo pohvalit, ji je v četrtek prvič ratalo se s trbuha prevalit na hrbet, in se mi zdaj kar skozi obrača, jo moram prav držat da je nekaj časa na trebuhu in drži glavo v zrak, je pa res da je v roku 1 tedna prav visoko začela glavo dvigovat, da ni čudno da se potem preobrača
-hranjenje tudi midve se morava včasih pravskregat da poje do konca, sploh če še ne minejo 3,5 ure ona pa bi že jedla, oz. je moj glasen da je otrok lačen, potem tudi poje 90 pa dretje da potem še 20 pojeva iz flaše, na zizi pa ji potem ni problem viset, samo poje pa tudi po mojem ne kaj dosti. Prakticiram namreč 110 ml na flaši-moje mleko izčrpano, potem pa še ziza kak dolgo ji pač je max 15 minut.
Sem pa včeraj pospravljala njene stvari in je 56 šla v škatlo, smo jo prerastli, .
Ji pa je precej všeč če se postavim pred ogledala in se potem veselo opazuje, prav face poka in se reži.
Noge pa bo tudi počasi dobila v usta, zdaj so ji najbolj aktualne roke, je pravi cmokec, pa še palec je začela cuzat, dudo bolj redko, ne vem kaj potem vidi v palcu.
Je že katera začela s sokeci in kašicami?, mi bomo še 2-3 tedne počakali smo pa že v visokem štartu.

Neposredna povezava do sporočila: 1615
15.3.2010 16:31:10   
Momtobe
našemu malemu se pa utrga, ko ga oblečeš za ven ... HISTERIJA do konca. pa rabim ene 10 minut, da ga pomirim. user posted image mislim, da zato, ker mu je tisto minuto in pol vroče. ampak kar nimam veselja ven hodit, ker vem, da bo začetek težak user posted image

kosilo danes: čufti v paradižnikovi omaki in pire :)

spanje - moj je imel spet neke motnje ponoči user posted image . spal je od 20ih do 12 ih ... potem pa oh joj ... vsako uro pokonci, pa preden je zaspal je trajalo, ob 5ih sem se preselila v dnevno sobo, da se je moj vsaj malo naspal. sicer je fejst prdel, ga je očitno matralo, ampak vsakič ko sem ga pogledala se mi je smejal user posted image - tako, da prehudo očitno ni bilo. razen zame user posted image

sonček - smo pa tudi mi izkoristili sončni vikend in nardili par kilometrov vsak dan. luštno je blo. edino včeraj je nekaj težil v vozičku. še vedno ne vem, kaj mu je manjkalo. verjetno se mu ni dalo ležat. user posted image

drugi ljudje - našemu je pa precej vseeno kdo ga ima v rokah, samo da ga prav drži. to pomeni, da ni šans, da ga daš v položaj za dojenje ali kako drugače ležat ... mora bit pokonci, da vidi naokoli, pa če se ustaviš se začne kar poganjat in kregat user posted image

pesti - naš že kakšen mesec dni nima rok v pest stisnjenih. skoz razpira prstke in se oprijema stvari. samo naša prababica je od začetka govorila, da je fajn, če ma otrok rokice stisnjene v pest - da to pomeni, da je zdrav. zdej pa ne vem :)

pa NAJRAJŠI bi si porinil roko do grla. skoz jo ima v rokah in fejst se krega, ker je ne more še globje porinit. včasih mu rata tut malo bruhnit user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1616
15.3.2010 17:07:31   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

evangelie - jaz bi tudi slavnik - mi smo prej hodili vsak weekend pozimi vsaj enkrat gor, kako pa boste šli? a z vozičkom? a z rukzakom?

Nesla sem ga v traku. Nismo pa šli do vrha, ker je blo na poti še kar nekaj snega in je precej drselo, pa me je skrbelo, da bi padlauser posted image Je bilo pa luštno!
Saj res, ima katera kengurujčka? Ne vem, a ga naj kupim ali ne. Trak je sicer fajn, ampak malo nepriročen, ker je res dolg kos blaga in odzunaj ni fajn zavezovat, ker se ti po tleh vleče. Pa še mojmu ne odgovarja, skoz ga pa tudi ne morem jaz nosit...

Drugače pa Vitan tudi ne prijema stvari...No, razen če se mu ravno posreči. 2x sem ga že zalotila z dudo v roki user posted image Je pa vedno bolj dojemljiv, ful mu je všeč če se pačim in spuščam čudne zvoke. Zadnje dni se najbolj smeji, če delam brrrrrrrruser posted image

Me pa zanima kako daleč ste se že peljali s svojimi user posted image ? Mi smo šli včeraj na Primorsko (2 uri vožnje v eno stran) in me je skrbelo kako bo. Itak je spal celo pot tja (1x smo se ustavili za kakšne pol urce, da se je malo raztegnil in pretegniluser posted image ), potem smo hodili kakšni 2 urci, pa je spet spal v traku. Potem je bil kakšno uro pokonci, ko smo šli nazaj, je pa tudi večino prespal. Pa ves dan je bil odlično razpoložen, zvečer so ga pa doma tako dajali krči, kot že dolgo neuser posted image Me je skrbelo kako bo spal ponoči, ker toliko ni čez dan še nikoli spal, pa je bilo ok. No, edino malo po četrti so ga spet začeli matrati krčki, tako da sva morala biti pokonci do pb.5, potem pa sva še malo zadremala do 6h....

kosilo
če opišem svoje današnje kosilo po gostilniško, bi rekla: fileji dimljenega lososa na posteljici iz motovilca v družbi popečenih kruhkov z baziličnim pestom...če pa povem po domače, je bil pa kruh pa solatauser posted image Bo pa za zgodnjo večerjo obara in ajdovi žganci...

Hm...kaj še? Ziher kaj, pa se ne spomnem...Ah, ta poporodna pozabljivostuser posted image

Lp, eva

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
15.3.2010 17:38:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Saj res, ima katera kengurujčka? Ne vem, a ga naj kupim ali ne. Trak je sicer fajn, ampak malo nepriročen, ker je res dolg kos blaga in odzunaj ni fajn zavezovat, ker se ti po tleh vleče. Pa še mojmu ne odgovarja, skoz ga pa tudi ne morem jaz nosit...

ravno pol ure nazaj sva z mojim o tem debatirala user posted image , sem kolegici mail napisala k ga majo, kok jim prav pride (čakam odgovor ), ker midva sva nekako ugotovila, da nama bo bolj prav nahrbtnik prišel user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
15.3.2010 18:50:10   
Lenč.i
Hej tintara, kar napiši kdaj ZS (upam, da ga bom znala najti), sigurno poznava kakšno isto mamico.
Za kosilo je bilo tudi pri nas meso in juha od včeraj, zakuhala sem še rezance, pa krompir in solata - za oba, ker jaz že jem zeleno solato.
Kengurujčka imam (sem ga dobila od svakinje) in bom jutri vprašala p., kdaj ga lahko začnem uporabljat, glede na to, da je naša user posted image še majhna.
Mi se bomo tudi cepili za rotavirus, se preveč bojim raznoraznih bolezni, ki jih bo še vseeno prinesla iz vrtca.  Je pa to cepivo absolutno predrago.
Moram pohvalit našo Urško, kako lepo je spala prejšnjo noč: od 21h pa vse do 4,45. Sem jo ob 3h hotela nahranit, pa je spala kot polh in je topovi ne be mogli zbuditi.
Za ven jo jaz oblečem: spodaj bodi, in pajac (tako je vedno oblečena notri), potem ji oblečem še plišaste hlačke in jopico, dve kapici, copatke ali nogavičke, položim jo v zimsko vrečo in v voziček. Pa ji kar paše, ni ne mokra ne mrzla, ko prideva domov. Danes pa nisva šli ven, je tudi pri nas preveč pihalo. Bili sva le na obisku pri kolegici.
Z drugimi ljudmi  za enkrat še ni problemov, jih pa včasih malo čudno gleda.
Mi se še nismo daleč peljali, gremo le k babici in dediju, ki sta oddaljena pol ure vožnje. Evangelie, user posted image za obisk na Primorsko, jaz bi tudi šla, pa si še ne upam. 
Zdaj se gremo pa kopat, se vsak dan, brez mila in drugih dišav, le z vodo in par kapljic olja v banjico. Milo pa kdaj pa kdaj.
Noč vsem.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
15.3.2010 20:41:35   
ShopGirl
Ojla,

Sem se pri pediatrinji odločila da jo danes cepim tudi proti rotavirusu. Itak sva se odločila da jo bova, tko da ko mi je ponudila da je najbolje če jo kar danes, ko ima redno cepljenje, sem sprejela. Zaenkrat ni stranskih učinkov, je pa že 7ur od cepljenja. Sicer je nekaj pojokavala, ampak ne vem če zato ker jo je bolelo al ji kaj drugega ni pasalo. Sem ji dala vseeno pol žličke Calpola, ker ne maram da bi jo bolelo.

Sem pa dons tok enga dnarja zapravila... Cepljenje, lekarna... Groza.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
15.3.2010 21:11:05   
Momtobe
Sovražim internet, ki se sesuje ravno ko pošiljam romane ...

Ok, na kratko še enkrat:

vožnje - mi se vsak teden dvakrat peljemo na štajersko (približno ura in pol v eno smer) in VEDNO spi. Pa če je še tako buden al pa razdražen, bo po 5 minutah spal. Tisih 5 minut pa gleda - brez besed user posted image . Baje se vsi otroci tako radi vozijo.

kenguru - jaz sem ga kupila. sicer pa sem brala, da naj bi ga v kenguruju nosil okoli po 3 mesecih starosti - torej takrat nekje, ko začne glavo imet bolj stabilno. takrat ga lahko nosiš obrnjenega proti sebi, par mesecev kasneje pa tako, da gleda naprej. sicer sem kupila tak kenguru, ki ga lahko namestiš tudi v ležeči položaj in je primeren od rojstva, vendar se naš tako ne mara nosit in nisem niti probala. sem pa skoraj doktorirala iz 20 naramnic, ki so na kenguruju user posted image ... me je kar malo minilo. Še te dva oz. tri tedne počakam, potem pa bomo naredili probno "vožnjo".

spanje - naš je spet imel motnje ponoči. spal je od 8 zvečer do polnoči, potem pa nikakor več. na eno uro se je čisto zbudil, pa preden je zaspal se je kregal in jambral itd. ... sem šla ob 5ih v dnevno sobo, da se je moj vsaj malo naspal do službe. malega je nekaj napenjalo, ampak ko si ga pogledal se je pa na veliko smejal user posted image . vsaj eden, ker meni ni bilo smešno user posted image user posted image

izpuščaji - ima pa moj skoz neke pikice. al po obrazu, sedaj pa še po nogicah - take neopazne, ki jih z roko čutiš. alergija na hrano ni, ker je že skoz na istem AM ... bom poskusila po pranju še enkrat sprat cunje, pa upam, da bo pomagalo, drugače res ne vem kaj naj.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
15.3.2010 21:22:53   
araz
Shopgirl, me veseli, da Kaja nima stranskih učinkov. Mojo pa jutri čaka cepljenje. Jest sem se pa odločila, da jo proti rotavirusu ne bom dala cepit.
To ti pa čist verjamem, da si se kar nekaj eur-čkov znebila danes. Jest se jih bom pa jutri. Grem namreč v Müllerja po plenice, pa krpice za umivat, pa hrano, pa tud v lekarno bom morala, ...

Danes popoldne sva imeli pa spet akcijo. Ob petih naj bi jedla, pa se je spet samo drla na vsa usta, pojedla pa skoraj nič. Pa je bilo dva dni že ok, danes pa spet panika. Sem ji dala pa vodo za pit in mi je skoraj vse popila. Očitno bomo pri nas kar vodo pili, čajev namreč ne mara. No bom pa bolj poceni skoz prišla user posted image .

Sva pa z Tulpiko popoldne skupaj vozičkali. Njen Arne je pravi lepotec. Škoda, ker je Zoja skoz spala in ga ni nič videla .... še žal ji bo user posted image .
Včeri, ko smo se sprehajali sem jo pa imela kar v naročju in je tko opazovala okolico, vse ji je bilo tko zanimivo. Tako,da bom počasi košaro kar zamenjala za športni del. Itak ji je pa že premajhna ratala.

Aja, Shopgirl kolk je pa Kaja kaj težka pa velika?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
15.3.2010 21:53:06   
Ninča77
Punce jst sem pa zgleda en virus fasala, mam ful drisko(ene 30_x_ sem bla dons na wc-ju), pa vročino imam in močno upam, da matevž ne dobi kaj od mene.
Imamo pa jutri posvetovalnico in bi moral bit pikec drugič cepljen.

GH ful lepo sprejema, ful ma rad banane in korenček, lepo je, skor nič nismo zapacani. Sam zdej pa še bolj štrajka pri mleku ko je okusil kaj bolj dobrega.

Nič wc kliče, mirno noč vsem

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
15.3.2010 22:12:29   
Afrodita1
ej Decemberke!

en lep pozdrav vsem iz New Yorka -  koncno domauser posted image . moram se malo za nazaj prebrat, kako in kaj se dogaja.

ninca upam, da se bo tvoj tek na WC,cim prej končaluser posted image .

nasa Keira(kira) je danes stara 3mesece. sestrica Aisha(ajsa) pa bo jutri stara 2leti in 5mesecev.

se slisimo, pa-pa.user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
15.3.2010 23:36:26   
tintara
Oh, Ninča, ne veš kako dobro se spomnim tega letanja na wc. Želim ti, da mine prej kot meni, ne hecam se, to bi bilo res predolgo. Da mine do jutri in predvsem, da se Matevž ne naleze.
To je pa fajn, da je GH. Bosta pa mal prej na manjmlečni dieti. Poskusi tudi s tistimi mlečnimi kašicami (ala čokolino), tisto se šteje kot mlečni obrok in če bo jedel, si na konju!
Momtobe: ne bo držalo, da vsi radi prenašajo vožnjo. Hčera je jokala ves čas, kar je bila v lupini in to toliko, da se mi je mešalo spredaj, Sva se ustavljali na vsaki avtobusni, pa sploh nisem kaj veliko okrog hodila (mi je bil Arboretum fuul podvig, pa je le 10 min vožnje, če ne še manj). No, ko je šla v sedež se je še nekaj časa jokala, potem je pa bilo bolje.

Pestovanje pri drugih: eni enostavno ne prenašajo drugih. Mislim, da je pri nas precej odvisno, kdo ga drži oz kako ga drži. Tašči se je včer orenk jokal in to kar takoj od začetka. Včasih imam občutek da ga mal cvika držat, pa ne da ji bo padel, ampak da se že vnaprej boji, da se ji bo jokal in ga pol mal nerodno drži in potem se res joka. no, sem očku začela namigvat, naj ga vendar on vzame, da ne bo zgledal, kot da ji ga ne pustim, sam ji je sam rekel, da naj mi ga da, da edin pri meni ne joka. No, pa je res nehal.

Araz: pa povej, da si v Kamniku, ne potem tri dni kasneje! Za arboretum sem takoj za. Še hčero oddam v vrtec (verjetno drug teden), da se bo dal fajn sprehajat, pol se pa takoj zmeniva. Če si za, seveda.

Jaz sem pa do včeraj mislila (in razlagal naokoli), da naš sicer notri ne spi, da pa zunaj spi toliko časa, kolikor se pelje voz. No, pa se je to včeraj nehal. Tako da smo že dvakrat se kregal po pol ure spanca. Bomo videl, ampak najbrž pač odrašča. Dokler ima eno rundo dolgo v vozu sme suepr zadovoljna.

Takole, imejte se, T

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.