Beba78
|
Zdravo, punce! En kup za vse, ki vas čaka lulanje . Le pogumno! Sarar, super, super za tako lepo novičko... ... In je tvoj kaj v šoku?? IZVIRNO SPOROČILO: zalos Počutim se samo, zato vas prosim da me sprejmete na forum in poveste svoje mnenje. Zalos, prav, da se nekomu zaupaš, in te kar razumem. Čeprav je nama v tem mesecu uspelo, sem še kolikokrat bila v podobnem razpoloženju kot ti. Tudi sama sem vedno odlašala z delanjem testkov, sploh pa skupaj s partnerjem, ker sem imela občutek, da bi ob - bila še 2x bolj razočarana. Zato sem vedno našla nek izgovor, da sem ga sama naredila prej in za tiste, ki so pokazali - sploh nikoli ni zvedel. Tako da jaz ti predlagam, da narediš testek v trenutku, ko boš vedela, da te v primeru neg. rezultata ne bo mogel nihče motiti, da boš lahko sama izjokala razočaranje. Mene je pogosto še bolj kot obisk , prizadel izraz razočaranja na partnerjevem obrazu, čeprav me je vedno opogumljal, da sej bo pa naslednjič, ampak svojih čustev nikoli ni znal prav zares skrivat. In pol te res še bolj boli, ko vidiš, da ljubljena oseba tudi trpi, ti pa ji sploh ne moreš pomagat. Mah, joj, sem malo zabluzila . Skratka, naredi testek, da boš videla pri čem si in da se tvoji živčki čim prej spočijejo. Če bo +, boš itak takoj začela razmišljati, kako z novičko presenetiti partnerja; če bo pa -, bo pa itak zvedel, ko se bo prikazala tečka, ti boš pa do tistega časa tudi že bolj skulirana in manj v šoku. Lep večer vsem!
|