|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
17.3.2010 12:00:06   
witch
ja res je seznamček že lepo roza user posted image
KOLIBRI - kak pa tebi kaže? si že delala test? user posted image user posted image user posted image
anonimna user posted image - jaz bi ga sigurno naredila user posted image ker me ob živce spravlja to čakanje. Držim pesti, da ko ga boš naredila, da bo presenečenje pozitivno user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.3.2010 12:16:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: witch

anonimna user posted image - jaz bi ga sigurno naredila user posted image ker me ob živce spravlja to čakanje. Držim pesti, da ko ga boš naredila, da bo presenečenje pozitivno user posted image user posted image user posted image

bi ga rada delala z user posted image in ne sama, tako da moram počakat do petka da pride domov. drugače bi ga sigurno nrdila že začetek tedna user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.3.2010 12:36:31   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: witch

bi ga rada delala z user posted image in ne sama, tako da moram počakat do petka da pride domov. drugače bi ga sigurno nrdila že začetek tedna user posted image

Držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.3.2010 12:55:46   
*Star*
anonimna user posted image   jaz bi ga na tvojem mestu tudi že naredila. In potem presenetiš svojega dragega, ko se vrneuser posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.3.2010 13:16:47   
witch
Evo jaz sem obupala z učenjem... user posted image ne morem se ne zbrati, ne skoncentrirati na snov, nič... user posted image
Tak da grem zdaj na en dolg sprehod, potem pa upam, da bo šlo boljše in lažje naprej.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.3.2010 13:33:05   
lidik
witch uživaj na sprehodu. Mene tudi ven vleče ko je tak lep sonček. Pa bo še kr dolga danes da mi bo uspelo kaj ven priti.

*Star* kaj spet neka nova slikca?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.3.2010 13:38:25   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Haha, ja, I feel creative today user posted image user posted image user posted image
Tud na desktopu sm zamenjala. Pa lih mal lufta mam v službi pa ne vem kaj naj delam user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.3.2010 13:45:57   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Haha, ja, I feel creative today user posted image user posted image user posted image
Tud na desktopu sm zamenjala. Pa lih mal lufta mam v službi pa ne vem kaj naj delam user posted image user posted image

ha ha ha to pa super. Sej takrat je treba to delat, ko je volja. Jaz pa volja za delo za nikamor - ker je takšen sonček zunaj - ven bi šla pa takoj !!!!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.3.2010 15:11:04   
*Star*
lidik, a veš, da js tud, sam kaj čmo, delat treba user posted image
Edina stvar, ki me drži pokonci je misel na to, da se vikend neustavljivo približuje. Sam k se je treba učit, pa eno seminarsko pisat... mah za en kratek šoping se bo našel čas pa mogoče kakšen daljši sprehod v naraviuser posted image .
Danes sem se tud odločla, da si nardim šparovček, in gor napišem TOSKANA hehe, bomo vidli, če mi bo ratal kej prišparat, da gremo potem na dopust user posted image
Važen je namen.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.3.2010 15:15:34   
KOLIBRI
Čestitke sarar! user posted image

Ne, jaz testa še nisem delala in da skušnjava ne bi bila prevelika, ga raje niti nimam doma. user posted image  Sicer moji cikli malo variirajo, tako da ima M še kakšen dan-dva čas, da se prikaže.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.3.2010 15:40:25   
witch
KOLIBRIuser posted image user posted image user posted image user posted image da user posted image nebo in da bo + user posted image
Jaz sem se pa prav lepo sprehodila user posted image volja za učenje se je vrnila user posted image zdaj grem pa za knjige user posted image ve pa lepo čvekajte, da bom potem zvečer imela kaj za brati user posted image
Pa kakšno roziko bi pobarvala user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.3.2010 15:43:42   
*Star*
Witch bi samo barvalauser posted image user posted image  in prav je tako... punce dajte ji malo dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.3.2010 18:19:34   
pujs666
Živjo!

No moja tečka smečka je pršla, z malo zamude, pa vseeno. Vedeževalka nima blage veze. In ker sem ji glede na napovedi nekaterih tukaj gor, ki so se jim uresničile, še bolj verjela, sem zdaj še bolj razočarana.

Zdj pa spet naprej v nov mesec, v 6. krog in z vedno manj optimizma, da mi bo ratalo. Se mi zdi pa tole kr mal dolgo obdobje, sploh ko so pri nas v familije vse prov orto plodne. Sam da jim ga pokažejo, so že noseče. Hihihihi. Ja ja mal spodbude rabm...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.3.2010 18:28:44   
witch
pujs666user posted image user posted image user posted image pa pogumno naprej. Ne obupati.. saj ta vedeževalka je tako za zabavo user posted image je pa res, da da eno upanje.
Če lahko vprašam ka ti je rekla?

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.3.2010 18:30:05   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

OD TEGA _9_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.3.2010 18:35:02   
pujs666
hmmm, men je napisala, da zanosim v februarju oz. marcu, možu pa da bova dobila dojenčka v znamenju rib 2011. torej čist kontra. ampak zdj ne vrjamem ne eni ne drugi njeni izjavi... ker ko sem ji pa pisala, naj pove, katera zdaj drži, je rekla naj se držim svoje napovedi, da fantom težko napoveduje...

a ti si ji pisala?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.3.2010 18:37:03   
tanjusi
No jaz imam do testiranja še kar nekaj časa, kar en dober teden, k sreči bo naslednji teden v službi zelo naporen , tak ne bom imela časa veliko razmišljat , drugače pa sem ok , sam mi je zanimivo da me zelo krčne žile na nogah bolijo, kar se pojavi samo včasih ob user posted image in ogromne težave z tem sem imela tudi v nosečnostih , ma bo že , držim pesti za ostale in user posted image user posted image user posted image za tiste ki tokrat niso bile uspešneuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.3.2010 18:40:59   
witch
BOSTINI se spomnim je napisala februar in je dobila M. Potem pa je marca dočakala + (se pravi je februraja zanosila).
Sem pisala. 1. napisala zanositev februar-marec, čez kakšen mesec sem pisala ponovno, takrat mi napiše da vidi punčko v rojeno v kozorogu 2011. In zdaj ko sem 13. dobila M sem ji pisala ponovno. In vprašala kaj zdaj. Je odpisala, da vidi nosečnost, in če je ni bo ta kmalu in punčko rojeno v kozorogu.
Ka pa bo res pa bom vedela povedati 22.4. če bo + ali ne.
Je pa tudi fant pisal in mu je rekla, da vidi fantka rojenega v znamenju leva. In isto, da za moškega težko vidi, ker se poveže z žensko.
Jaz ti rečem, to imamo za zabavo.. Ne obupati.. Glej mogoče pa boš konec marca zanosila, + pa bo komaj aprila.
Držim pesti, da vama res čim prej uspe user posted image user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.3.2010 18:45:27   
pujs666
no sj jz sm ji pisala konec januarje in je napisala da vidi zanositev čez cca. en mesec februar/marec, zato sem sklepala, ker naj bi mela ovulacijo konec februarja začetka marca ,da je bilo mišljeno ta krog. Zdj pa ne vem, če je blo mišljeno tud za zdj, ko v bistvu naj bi mela marca zdj ta krog ovulacijo. ne vem bomo vidli...

v glavnem upam da čim prej preden se mi zmeša od obiskov stranišča in gledanja papirja a je roza , a je rjavo a je M a ni, a bo??? v glavnem OBUP!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.3.2010 18:49:54   
witch
to te pa popolnoma razumem... 1000 krat letim na wc.. pa tisto čakanje, pa upanje cel mesec. pa ful mam dolg cikel in ga ni in ni konec user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.3.2010 19:36:15   
zalos
 Ojla punce !

Naj najprej povem, da sem nova med vami, čeprav vas berem že nekaj mesecev. Tudi sama se že lep čas trudim da bi zagledala user posted image , tako kot vse ve. Pa vendar me je vsak mesec obiskala teta user posted image .

Zdaj pa naj vam povem zakaj sem se končno opogumila da se vam pridružim. Zadnjo user posted image  sem imela 9.2 in je do sedaj je še ni.  res je, da ni vedno točna kot ura, vendar mi tako dolgo še nikoli ni zaostajala. Moje prsi so se povečale in postale zelo boleče. Me pa tudi kratkoročno nekaj blago zaboli v trebuhu, kot blagi začetek user posted image . Bojim se delat test, ker se bojim da bo -. Občutki so me že tolikrat varali, da si zdaj niti ne upam delat testa niti omenit partnerju.  Počutim se samo, zato vas prosim da me sprejmete na forum in poveste svoje mnenje.

Zase in za vse vas upam, da nam je oz. naj bo uspelo.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.3.2010 20:02:51   
tanjusi
Po moje je najbolje nardit test, boš saj vedela pri čem si, držim pesti, pa s partnerjem se le pomeni!
user posted image user posted image user posted image vso! srečo!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.3.2010 21:08:24   
Beba78
Zdravo, punce!

En kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas čaka lulanje user posted image . Le pogumno! user posted image

Sarar, super, super za tako lepo novičko...user posted image ... In je tvoj kaj v šoku??

IZVIRNO SPOROČILO: zalos
Počutim se samo, zato vas prosim da me sprejmete na forum in poveste svoje mnenje.

Zalos, prav, da se nekomu zaupaš, in te kar razumem. Čeprav je nama v tem mesecu uspelo, sem še kolikokrat bila v podobnem razpoloženju kot ti. Tudi sama sem vedno odlašala z delanjem testkov, sploh pa skupaj s partnerjem, ker sem imela občutek, da bi ob - bila še 2x bolj razočarana. Zato sem vedno našla nek izgovor, da sem ga sama naredila prej in za tiste, ki so pokazali - sploh nikoli ni zvedel. Tako da jaz ti predlagam, da narediš testek v trenutku, ko boš vedela, da te v primeru neg. rezultata ne bo mogel nihče motiti, da boš lahko sama izjokala razočaranje. Mene je pogosto še bolj kot obisk user posted image , prizadel izraz razočaranja na partnerjevem obrazu, čeprav me je vedno opogumljal, da sej bo pa naslednjič, ampak svojih čustev nikoli ni znal prav zares skrivat. In pol te res še bolj boli, ko vidiš, da ljubljena oseba tudi trpi, ti pa ji sploh ne moreš pomagat. Mah, joj, sem malo zabluzila user posted image . Skratka, naredi testek, da boš videla pri čem si in da se tvoji živčki čim prej spočijejo. Če bo +, boš itak takoj začela razmišljati, kako z novičko presenetiti partnerja; če bo pa -, bo pa itak zvedel, ko se bo prikazala tečka, ti boš pa do tistega časa tudi že bolj skulirana in manj v šoku.

Lep večer vsem!

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.3.2010 22:42:25   
Anonimen
a misite da je sploh možno da sem user posted image , glede na to, da nima niti enega znakca? še prsi, ki so najbolj osnoven znak me niti malo ne bolijo... user posted image user posted image user posted image naj vsaj pride...ali user posted image ali pa kakšen znak za user posted image    user posted image
sm se odločila, da če bom imela jutri čas bom kupla testek...

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.3.2010 2:48:51   
ninchi9
Hej Hej

Po dolgem času se spet javljam na forumu. Najprej čestitke vsem user posted image , ter user posted image vsem tistim, ki vam tokrat ni uspelo..
Nekaj časa me ni bilo na ringaraja.net, ker sem mislila, da bom s tem, k se ne bom obremenjevala, prej zanosila. Ampak punce, za mano je že 28. krog... user posted image
Zato bi prosila, če me daste na seznam, da pričakujem user posted image 27. marca. juhu

Ja, sploh ne morem spat ob razmišljanju, da sem najbolj vztrajna tukaj med vami.. user posted image
Še sreča, da je proces proizvodnje tako ugoden, drugače bi že obupala. user posted image user posted image

No, fajn bodte pa se beremo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?