Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce! joj, ste se razgovorile sem vas komaj prebrala no, najprej se opravičujem ker me tolk časa ni blo gor, smo morali sončka z malimi izkoristiti in smo šli na dooooolg sprehod. kaj kej novga. aja, najbrž vas zanima- lahk me daste med navijačke!!!!! ja, ratal mi je. tak da zdaj bom pa še jaz naprej navijala za vas z vsemi možnimi načini, da še ve končno ugledate zdaj si grem pa najprej tikerček zrihtat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:17:53
|
|
|
|
tanjusi
|
ma punce ne ljubi se mi več skrivat , jaz sem anonimna t in ker sem si uspela tiker nardit mi je škoda da ga ne bi noben videl... in sarar kako kaj ? kakšn je počutje?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:29:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Bravo Sarar!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:32:22
|
|
|
|
sarar
|
oj tanjuši! veš, sej jaz sem pa vedela da si ti ta anonimna, k si tud na eno drugo temo pisala oz. spraševala o ovul.testkih, sam tam pa nisi bila anonimna . no. čestitke za tikerček, je lep počutim se tako kot včeraj, k da ne bi bila zdaj pa grem ležat pred tv. se jutri zjutraj beremo. nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:32:37
|
|
|
|
mladika
|
sarar pa si le dočakala svoj +!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:32:50
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Bravo Sarar! hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:33:36
|
|
|
|
sarar
|
pa tudi tebi hvala mladika . pa še vsem nadaljnim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 16.3.2010 20:48:31
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Bravo Sarar! hvala Zdaj pa tak ne, kot je moj sodelavec pred časom rekel, saj ni važno kaj bo, samo da bo zdravo in punčka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 0:30:37
|
|
|
|
thevenus
|
Čestitke novim pluskom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 6:19:42
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar živjo punce! joj, ste se razgovorile sem vas komaj prebrala no, najprej se opravičujem ker me tolk časa ni blo gor, smo morali sončka z malimi izkoristiti in smo šli na dooooolg sprehod. kaj kej novga. aja, najbrž vas zanima- lahk me daste med navijačke!!!!! ja, ratal mi je. tak da zdaj bom pa še jaz naprej navijala za vas z vsemi možnimi načini, da še ve končno ugledate zdaj si grem pa najprej tikerček zrihtat sarar kaj res????? Kaj jaz to berem??????? SUPER !!!!!!!! Joj veš kako zelo sem vesela za tebe !!!!!!!!!!!!!!!! Bravo !!!!!!!!! Želim ti čudovitih in pa seveda zdavo in veselo pupiko !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 6:52:25
|
|
|
|
pika555
|
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Pri meni pa bolj žalostno. Danes je bil CB -. pa še vedno ni, ampak sem ziher, da nisem noseča, ker bi drugače že moral biti plusek. Tako da- naj čimprej priteče, da gremo v novi krog
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:19:26
|
|
|
|
sarar
|
pika555 sem upala, da bove vsaj midve šle skupaj v november. no, bo pa magičen december, a ne punce? drugače pa jaz še itaq nw dojemam... pa ja no.-kokr je arwenko rekla, ni važn kaj bo, sam da bo punčka zdrava kako ste drugače? lidik, kdaj začneš s testki? jaz grem pa zdaj v vrtec pa pridem kasneje nazaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:43:28
|
|
|
|
lidik
|
hej sarika dobro jutro. Kako se kaj počuti moja ? Ja včeraj sem šla v nabavo za testki in sva se včeraj po proučevanju tiste razpredelnice tam gor odločila, da danes začnem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:43:45
|
|
|
|
pika555
|
Klicala sem svojo gin. in pravi, da sem mogoče prehitro delala test (13.dan po O). 3dni sem imela krče, kot pred M, danes pa jih ni več. Punce, kaj pa ve menite??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:47:20
|
|
|
|
lidik
|
pika555 kdaj bi pa mogla pritečit ? Ja kolikor jaz berem in spremljam tele punce tu gor, jih je kar nekaj, ko jim je šele kar nekaj časa po izostanku pokazal plus. Imam pa kolegico, ki je delala teste več kot 14 dni in je bil - ko pa je šla h G na pregled je ugotovila da je že skoraj 2 meseca . Tako da kot pravijo - dokler ne priteče je vedno upanje, če je pa še nekaj časa ne bo, bi pa ti jaz svetovala da greš do G na pregled ali pa na krvni test.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika555 Klicala sem svojo gin. in pravi, da sem mogoče prehitro delala test (13.dan po O). 3dni sem imela krče, kot pred M, danes pa jih ni več. Punce, kaj pa ve menite?? mogoče je pa res prekmalu... jst sm danes tudi 13 dan po o pa m še ni, znakcov pa tud nimam čisto nobenih - niti špikanja, niti bolečih prsi...res čisto NIČ. razlika je le to da jaz še nisem probala testa nrdit mogoče ga bom danes kupla uglavnem - jst bi na tvojem mestu poslušala g in vsekakor naredila še kakšen testek ta teden, če ne bo + pa še naslednji teden. enim pokaže zelo pozno... anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:55:27
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce Da naprej povem... prispela živa , naredila pa nisem ma če smo 4 šle to zagovarjat. In moramo imeti pripravljena vprašanja, kaj nismo v knjigi razumele. In lepo sprašujemo, potam pa je začel on nas ful spraševati. Pa seveda nismo poreveč vedele. Potem pa je nekaj vprašal, pa se jaz trudim, pa delam kozo iz sebe, one tri pa nič. Moj odgovor je bil približno dober in če bi se one malo potrudile, bi naredile. Potem pa je samo rekle, to so osnove pridite čez en teden še enkrat. Drugače pa nisem preveč jezna. Bolj si želim izpit v petek narediti ribica81 - te bom pobarvala huh jaz glupača sploh nisem seznama dobro pogledala sarar - čestitke jeeeeeeeeeeej kak sem vesela sem vedela da bo lepo nosečnost ti želim evatisa - naj bo april tvoj, naš mesec pika555 - pa kot so rekle druge in G, počakaj in če je nebo naredi še en test
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:57:48
|
|
|
|
pika555
|
Hvala, witch! Aninimna, kdaj pa boš ti delala test? koliko ti zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 7:59:13
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.htm
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 8:46:14
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hej sarika dobro jutro. Kako se kaj počuti moja ? Ja včeraj sem šla v nabavo za testki in sva se včeraj po proučevanju tiste razpredelnice tam gor odločila, da danes začnem. oj punca moja jaz sem ok. kot da nič ni. normalno. kako pa si ti? no, jaz upam, da ti bo testerček hitro ovulacijo pokazal pol pa v akcijo pika555, tudi jaz mialim, da je možno da si test prehitro delala. kar pa se tiče krčev-sem jih imela tudi jaz, zdaj pa jih ni več. tako da upam, da tudi pri tebi to pomeni witch za izpit. pa ful velik za petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 8:58:43
|
|
|
|
pika555
|
sarar, hvala ker upaš zame! Čez 2 dni ponovim testek, če ne bo tečke...držite pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 9:07:58
|
|
|
|
sarar
|
vse to za srečo zaporedje si pa razloži... vidiš da dojenček pride čez devet mesecev?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 9:19:21
|
|
|
|
pika555
|
haha, hvala! faca si Upamo, upamo.... in čakamo čakamo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 9:21:12
|
|
|
|
sarar
|
saj bo... boš videla jaz pa zdaj kosilo za mojega delam. a veste, kaj bom danes delala? piščančja prsa v smetanovi omaki in rizi-bizi zraven. njami lidik, kje pa si ti? pa ne, da imaš ravno zdaj toliko dela
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 17.3.2010 9:58:26
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar IZVIRNO SPOROČILO: lidik hej sarika dobro jutro. Kako se kaj počuti moja ? Ja včeraj sem šla v nabavo za testki in sva se včeraj po proučevanju tiste razpredelnice tam gor odločila, da danes začnem. oj punca moja jaz sem ok. kot da nič ni. normalno. kako pa si ti? no, jaz upam, da ti bo testerček hitro ovulacijo pokazal pol pa v akcijo pika555, tudi jaz mialim, da je možno da si test prehitro delala. kar pa se tiče krčev-sem jih imela tudi jaz, zdaj pa jih ni več. tako da upam, da tudi pri tebi to pomeni witch za izpit. pa ful velik za petek hi hi hi ja bomo videli kaj bo oz. kdaj bo testek pokazal in takrat bova se potrudila da bo še itak posebej veliko sam drugače pa tudi pridno vadiva, da slučajno ne pozabiva za takrat ko bo pa potrebno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!