|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
16.3.2010 20:10:34   
Anonimen
živjo punce! joj, ste se razgovorile sem vas komaj prebrala
no, najprej se opravičujem ker me tolk časa ni blo gor, smo morali sončka z malimi izkoristiti in smo šli na dooooolg sprehod.
kaj kej novga. aja, najbrž vas zanima- lahk me daste med navijačke!!!!! ja, ratal mi je. tak da zdaj bom pa še jaz naprej navijala za vas z vsemi možnimi načini, da še ve končno ugledate

zdaj si grem pa najprej tikerček zrihtat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evatisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.3.2010 20:17:53   
tanjusi
ma punce ne ljubi se mi več skrivat , jaz sem anonimna t in ker sem si uspela tiker nardit mi je škoda da ga ne bi noben videl... user posted image in sarar kako kaj ? kakšn je počutje?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.3.2010 20:29:31   
Arwenko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Sarar!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.3.2010 20:32:22   
sarar
oj tanjuši! veš, sej jaz sem pa vedela da si ti ta anonimna, k si tud na eno drugo temo pisala oz. spraševala o ovul.testkih, sam tam pa nisi bila anonimnauser posted image . no. čestitke za tikerček, je lep user posted image
počutim se tako kot včeraj, k da ne bi bila user posted image
zdaj pa grem ležat pred tv. se jutri zjutraj beremo. nočko vsem skupaj!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.3.2010 20:32:37   
mladika
 sararuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa si le dočakala svoj +!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.3.2010 20:32:50   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Sarar!

hvala user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.3.2010 20:33:36   
sarar
pa tudi tebi hvala  mladikauser posted image . pa še vsem nadaljnim user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.3.2010 20:48:31   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Bravo Sarar!

hvala user posted image

Zdaj pa tak ne, kot je moj sodelavec pred časom rekel, saj ni važno kaj bo, samo da bo zdravo in punčka. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
17.3.2010 0:30:37   
thevenus
Čestitke novim pluskom user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.3.2010 6:19:42   
lidik

živjo punce! joj, ste se razgovorile sem vas komaj prebrala user posted image
no, najprej se opravičujem ker me tolk časa ni blo gor, smo morali sončka z malimi izkoristiti in smo šli na dooooolg sprehod.
kaj kej novga. aja, najbrž vas zanima- lahk me daste med navijačke!!!!! ja, ratal mi je. tak da zdaj bom pa še jaz naprej navijala za vas z vsemi možnimi načini, da še ve končno ugledate user posted image

zdaj si grem pa najprej tikerček zrihtat user posted image

sarar kaj res????? Kaj jaz to berem??????? SUPER !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj veš kako zelo sem vesela za tebe !!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo !!!!!!!!! Želim ti čudovitih user posted image  in pa seveda zdavo in veselo pupiko !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.3.2010 6:52:25   
pika555
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pri meni pa bolj žalostno. Danes je bil CB -. user posted image  pa še vedno ni, ampak sem ziher, da nisem noseča, ker bi drugače že moral biti plusek. Tako da- naj čimprej priteče, da gremo v novi krog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.3.2010 7:19:26   
sarar
pika555 user posted image user posted image user posted image  sem upala, da bove vsaj midve šle skupaj v november. no, bo pa magičen december, a ne punce?
drugače pa jaz še itaq nw dojemam...
pa ja no.-kokr je arwenko rekla, ni važn kaj bo, sam da bo punčka zdravauser posted image
kako ste drugače? lidik, kdaj začneš s testki?
jaz grem pa zdaj v vrtec pa pridem kasneje nazaj

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.3.2010 7:43:28   
lidik
hej sarika dobro jutro. Kako se kaj počuti moja user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja včeraj sem šla v nabavo za testki in sva se včeraj po proučevanju tiste razpredelnice tam gor odločila, da danes začnem.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.3.2010 7:43:45   
pika555
Klicala sem svojo gin. in pravi, da sem mogoče prehitro delala test (13.dan po O). 3dni sem imela krče, kot pred M, danes pa jih ni več.
Punce, kaj pa ve menite??

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.3.2010 7:47:20   
lidik
pika555 kdaj bi pa mogla pritečit user posted image ? Ja kolikor jaz berem in spremljam tele punce tu gor, jih je kar nekaj, ko jim je šele kar nekaj časa po izostanku pokazal plus. Imam pa kolegico, ki je delala teste več kot 14 dni in je bil - ko pa je šla h G na pregled je ugotovila da je že skoraj 2 meseca user posted image . Tako da kot pravijo - dokler ne priteče je vedno upanje, če je pa še nekaj časa ne bo, bi pa ti jaz svetovala da greš do G na pregled ali pa na krvni test. 

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.3.2010 7:49:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Klicala sem svojo gin. in pravi, da sem mogoče prehitro delala test (13.dan po O). 3dni sem imela krče, kot pred M, danes pa jih ni več.
Punce, kaj pa ve menite??

mogoče je pa res prekmalu... jst sm danes tudi 13 dan po o pa m še ni, znakcov pa tud nimam čisto nobenih - niti špikanja, niti bolečih prsi...res čisto NIČ. razlika je le to da jaz še nisem probala testa nrdit user posted image mogoče ga bom danes kupla user posted image uglavnem - jst bi na tvojem mestu poslušala g in vsekakor naredila še kakšen testek ta teden, če ne bo + pa še naslednji teden. enim pokaže zelo pozno...

anonimna user posted image

(odgovor članu pika555)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.3.2010 7:55:27   
witch
Jutro punce user posted image
Da naprej povem... prispela živa user posted image , naredila pa nisem user posted image ma če smo 4 šle to zagovarjat. In moramo imeti pripravljena vprašanja, kaj nismo v knjigi razumele. In lepo sprašujemo, potam pa je začel on nas ful spraševati. Pa seveda nismo poreveč vedele. Potem pa je nekaj vprašal, pa se jaz trudim, pa delam kozo iz sebe, one tri pa nič. Moj odgovor je bil približno dober in če bi se one malo potrudile, bi naredile. Potem pa je samo rekle, to so osnove pridite čez en teden še enkrat. Drugače pa nisem preveč jezna. Bolj si želim izpit v petek narediti user posted image
ribica81 - te bom pobarvala user posted image huh jaz glupača sploh nisem seznama dobro pogledala user posted image
sarar - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeej kak sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela da bo user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim user posted image
evatisa - user posted image user posted image naj bo april tvoj, naš mesec user posted image user posted image
pika555 - user posted image user posted image pa kot so rekle druge in G, počakaj in če je nebo naredi še en test user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.3.2010 7:57:48   
pika555
Hvala, witch!
Aninimna, kdaj pa boš ti delala test? koliko ti zamuja?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.3.2010 7:59:13   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image
9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03. *Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)user posted image
11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

OD TEGA _9_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.3.2010 8:46:14   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hej sarika dobro jutro. Kako se kaj počuti moja user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja včeraj sem šla v nabavo za testki in sva se včeraj po proučevanju tiste razpredelnice tam gor odločila, da danes začnem.

oj punca moja user posted image
jaz sem ok. kot da nič ni. normalno. kako pa si ti? no, jaz upam, da ti bo testerček hitro ovulacijo pokazal pol pa v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pika555, tudi jaz mialim, da je možno da si test prehitro delala. kar pa se tiče krčev-sem jih imela tudi jaz, zdaj pa jih ni več. tako da upam, da tudi pri tebi to pomeni user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

witch user posted image  za izpit. pa ful velik user posted image user posted image user posted image  za petek

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.3.2010 8:58:43   
pika555
sarar, hvala ker upaš zame! Čez 2 dni ponovim testek, če ne bo tečke...držite pesti

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.3.2010 9:07:58   
sarar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse to za srečo user posted image  zaporedje si pa razloži... vidiš da dojenček pride čez devet mesecev?

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.3.2010 9:19:21   
pika555
haha, hvala! faca si user posted image
Upamo, upamo.... in čakamo čakamo..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.3.2010 9:21:12   
sarar
saj bo... boš videla
jaz pa zdaj kosilo za mojega delam. a veste, kaj bom danes delala? piščančja prsa v smetanovi omaki in rizi-bizi zraven. njami

lidik, kje pa si ti? pa ne, da imaš ravno zdaj toliko dela user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.3.2010 9:58:26   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

oj punca moja user posted image
jaz sem ok. kot da nič ni. normalno. kako pa si ti? no, jaz upam, da ti bo testerček hitro ovulacijo pokazal pol pa v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pika555, tudi jaz mialim, da je možno da si test prehitro delala. kar pa se tiče krčev-sem jih imela tudi jaz, zdaj pa jih ni več. tako da upam, da tudi pri tebi to pomeni user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

witch user posted image  za izpit. pa ful velik user posted image user posted image user posted image  za petek

hi hi hi ja bomo videli kaj bo oz. kdaj bo testek pokazal in takrat bova se potrudila da bo še itak posebej veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam drugače pa tudi pridno vadiva, da slučajno ne pozabiva za takrat ko bo pa potrebno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Bi se odločila za doulo?
willma

Da (13%)

Ne (12%)

kaj je to doula? (74%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!