|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
17.3.2010 9:59:18   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

saj bo... boš videla
jaz pa zdaj kosilo za mojega delam. a veste, kaj bom danes delala? piščančja prsa v smetanovi omaki in rizi-bizi zraven. njami

lidik, kje pa si ti? pa ne, da imaš ravno zdaj toliko dela user posted image

hej sarika evo mene že tukaj. Ja sem imela nekaj strank, sam sem jih itak na hitro odpravila, ker sem vedela, da si tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.3.2010 9:59:33   
witch
mmmm sarar to bo dobro kosilo user posted image tvojemu si že povedala za +? Kdaj pa bosta sinčka izvedela?
Jaz pa bom pop.... user posted image user posted image v tej hiši se je res nemogoče učiti user posted image se spravim, dobim voljo, potem pa en telefon, pa drugi telefon, pa en to hoče, drugi tisto user posted image znorim! Evo in sem se pol ure učila, zdaj pa konec... čakaj da te spet prime user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.3.2010 10:03:00   
lidik
ha ha ha ha witch takšne razmere pa tudi jaz poznam ja. Ponavadi je pri meni ko se spravim učit tudi tako. Pa en me zmoti sam za minutko, ker ve da se učim, pa drugi sam za minutko, pol ko me pa že tretji pa itak pop***** in odložim knjige za tisti dan. No jaz držim pesti za tebe, da te volja čimprej spet ujame in da bomo v petek izvedeli super boljše novičke kot danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav če mene vprašaš tudi včeraj niso bile tako slabe - sej bi vam skor uspelo narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hi hi hi - jaz vedno najdem tolažbo in izgovor, tako da če kdaj rabiš se javi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.3.2010 10:06:08   
witch
user posted image hehe ta je pa dobra user posted image saj nam je res skoraj uspelo user posted image user posted image če me kdo vpraša kak je bilo.. skoraj je uspelo user posted image
To je pa pač tak, konas 6 živi v eni hiši, pa še trije delavci user posted image upam, da me čim prej prime in me do petka ne mine user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.3.2010 10:14:40   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

user posted image hehe ta je pa dobra user posted image saj nam je res skoraj uspelo user posted image user posted image če me kdo vpraša kak je bilo.. skoraj je uspelo user posted image
To je pa pač tak, konas 6 živi v eni hiši, pa še trije delavci user posted image upam, da me čim prej prime in me do petka ne mine user posted image

o kaj pri vas tudi tako zgleda, da takrat ko imaš ti izpit imate največ delavcev? No da ti ne povem, pri nas tudi. Jaz imam zdaj 23.3. izpit - in seveda naš ata se je odločil da bomo postavili drvarnico, ker bomo naslednje leto kurili na drva. In kaj praviš kaj se je včeraj začelo dogajati okoli hiše. Ropotanje, žaganje, cviljenje, zvonec: pa to mi prinesi; pa naslednjič: sam to mi prinesi, pol pa te pustim da se učiš,... Ko pa mi dvigne pritisk pa se razpihujem doma, da zakaj hudiča se mora vedno takrat nekaj delat ko se mam jaz za učit, mi pa rečejo, sej mi te pa čisto nič ne motmo. Ufff takrat sem šele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak da se raje kr poberem ko drugače bi kaj preveč povedala.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.3.2010 10:19:28   
Anonimen
Čestitke še od mene sarar user posted image user posted image user posted image user posted image pa navijam za pupiko user posted image

Z.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.3.2010 10:20:54   
witch
user posted image isto pri nas user posted image s tem da so še včeraj sosedovi začeli prekrivati hišo in ropotajo, žagajo, se derejo... hja tak to je user posted image
Mi pa imamo pleskarje.. en barva delavnice, dva pa fasado popravljata, da jo bomo potem prebarvali. Ti vsaj ne ropotajo preveč user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.3.2010 10:22:00   
sarar
lidik, vidva le pridno vadita, čeprav dvomim, da bosta pozabila kako se stvari strežeuser posted image
witch, kosilo je fertik, in ti povem, da je ful dobro uspelo.
sinčka bosta izvedela po prvem pregledu. bom slikico pokazala in povedala, da ta mala pikica rste v maminem trebuščku. starejši bo že razumel. itaq si tud ful želi še eno sestrico... nekaj časa nazaj si je celo umislil eno(sej veste, tko kt namišljeni prijateljiuser posted image ) uglavnem, pol je šla ta ''''sestrica'''' stran, zdaj pa bo ta prava prišla. al pa bratec user posted image
moj pa še manj dojema da sem res user posted image  kt jz user posted image

uh, to učenje,- hb da se men ni treba več učit. prov nobene volje ne bi mela zdaj. bo pa vama uspelo, sigurno user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.3.2010 10:23:01   
sarar
hvala anonimna z user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.3.2010 10:24:05   
roža03
no danes sem šla na pregled k gin...sej veste da sem se pred mesecem naročila ker nama tk dolgo ni uspelo,sedaj pa sem v ponedeljek zagledala +

naredila je ultrazvok pa se še nič ni videlo,čisto nič,ampak to najvrjetneje zato ker sem po izračunih šele 6t in 2 dni...zdaj imam 19.4..

je rekla da tudi m še lahko pride...saj je ne bo aneuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.3.2010 10:24:27   
sarar
zdaj pa šibam pod tuš, pol pa še za kako minutko pridm pa grem na šiht user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.3.2010 10:25:48   
sarar
roža03, če je bil plusek ne bo user posted image . kaj za vraga ji pa je. a misl da si si umišljala plusek? user posted image  
itaq pa ni mogla še nič videti. se bo pa drugič videlo user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.3.2010 10:27:48   
lidik
no sej res verjetno ne bi pozabila no, samo sej veš boljše preventiva kot kurativa, tako da boljše da vadiva, kot pa da se morava potem na novo učiti. Bova šla bolj na sigurno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarika kaj si pa kuhala. Sem očitno spregledala, da si nam sporočila kaj bo dobrega.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.3.2010 10:28:45   
lidik
hej roža03 user posted image NE BO user posted image pa BO !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.3.2010 10:30:02   
roža03
sej sem ji rekla da nisem delala samo enga testa in da so bli vsi ++..težko bo zdaj čakat do 19..ampak sej sem vedal da se pri 4 tednih ne more kaj dosti videtuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.3.2010 10:40:26   
witch
roža03 - če je bil + je po mojem +. Je pa bilo enkrat v eni temi isto, da je bil +, G pa ni videla nič. In jo je G poslala na krvni test in je bil pozitiven. Mislim, da nebi smelo biti problemov.
V katerem tednu pa se vidi srček?

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.3.2010 10:52:52   
thevenus
IZVIRNO SPOROČILO: roža03

sej sem ji rekla da nisem delala samo enga testa in da so bli vsi ++..težko bo zdaj čakat do 19..ampak sej sem vedal da se pri 4 tednih ne more kaj dosti videtuser posted image

Ne skrbi, saj nimaš kakšnih krvavitev, tako da nosečnost ne bo kar izginila. Verjamem pa, da si že nestrpna. user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.3.2010 10:56:14   
malajka84
sarar čestitkeuser posted image user posted image user posted image pa lepo nosečnost

Kak ste pa kej druge, sej vas spremljam, sam sem bolana, pa bl malo pišem, no danes je k sreči vročina po 6 dneh minila, tak da sem malo bolj mirna in grem tud mal ven na sončk se mal nastavit, svež zrak že ne bo škodil::)

Dejmo punce še kak plusek no!!!:)

VSem, ki ste dočakale user posted image pa pošiljam objemčke, pa punce ne obupat, plusek bo, k ga boste res najmanj pričakovale, probite malo al pa nič mislit na to, vem , da je težk, sam včas pride kar samo od sebe!!!
Uf kakšne globoke, bom raje nehala! Uglavne jst sm še eno z vami, pa držim pesti za vsako posebej!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.3.2010 11:00:08   
*Star*
sarar, iskrene čestitke še od mene, navijamo za punčkouser posted image user posted image user posted image

Witch, saj bo, ne sekiraj se. Js sem pa svoj študij kar na stranski tir postavla, sploh se mi nč ne da user posted image  Bomo moral bl pritisnt!

roža03, vse bo v redu, boš videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.3.2010 11:01:03   
witch
ooooo BOSTINA user posted image je prav lepo prebrat, da si malo boljše user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej do konca pozdraviš user posted image V ponedeljek nam pa le javi kako je s pikico user posted image
Jah težko je ne mislit na to... no vsaj meni en gre user posted image sva se pa odločila, da bova zdaj ta krog bolj sproščena, pa med user posted image manj mislila na to.
Drugače pa pridno jeva jajčka pa pivo pijeva user posted image user posted image user posted image me starša že prav čudno gledata ko non stop s pivom pa jajčki strašim user posted image
Če pa zdaj nebo pa začen krvomočnico pit.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.3.2010 11:19:16   
sarar
lidik, piščančja prsa v smetanovi omako in rižem sem naredilauser posted image
ja sej smo tok pridne za pisat, da nič hudega če si zgrešila postuser posted image

zdaj pa sara gre v službo... pridne bodite še naprej, pa se zvečer ali jutri popoldne beremo. lep dan želimuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.3.2010 11:32:00   
lidik
ha ha ha ha witch mene sta tud že spraševala če imam kako dieto, da se lahko samo jajčki jejo - sam jim je pa čudno, da se tud pivo pije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.3.2010 11:33:10   
lidik
no sarika uživaj v službi. Kosilo pa verjamem da je bilo slastno. Njami, si mi kr lušte naredila. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.3.2010 11:52:15   
witch
Ena dieta z jajčki pa res obstaja user posted image user posted image hm ne vem če jo nebom imela kak teden user posted image bom jajčka jedla pa še mogoče kak kg shujšala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.3.2010 11:57:00   
Anonimen
joj mene muči ta test... nočm ga sama delat, po drugi strani me pa ubija to čakanje user posted image zmešalo se mi bo od tega ugibanja ali je kaj ali ne... user posted image crazy... ubistvu me je full strah kaj bo pokazal.

sarar tebi pa polno čestitk user posted image user posted image user posted image
seznamček se lepo roza barva... user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?

DA (70%)

NE (30%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!