|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
18.3.2010 6:57:38   
pika555
Anonimna, enako mislim jaz..naj čimprej priteče, ali pa še bolje, naj bo jutri user posted image .
Sam čakanja naj bo konec!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.3.2010 7:22:53   
sarar
pujs666user posted image user posted image user posted image user posted image . upam, da ti v naslednjem krogu uspe. pa veš kaj, ne oziraj se na vedeževalko. če bi bilo po njenem, jaz ne bi še nekaj let zanosila...
zalos, dobrodošla med nami... upam, da se čimprej opogumiš in narediš test. to čakanje te bo samo še dodatno ubijalo.

beba78, moj je še kar v šoku user posted image  ampak zdaj bo pa počasi začel dojemati user posted image
si pa ful lepo napisala zalos-i

anonimnauser posted image  tudi jaz nimam znakov za user posted image  pa sem. tako da upam, da se tudi ti čimprej opogumiš in narediš test
ninchi, držimo pesti zate, da ti v tem krogu uspe videti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.3.2010 7:37:24   
witch
zalos - držim pesti, da se čim prej opogumiš in narediš test user posted image user posted image te pa tukaj vse razumemo... Koliko solz je preteklo ko sem spet zagledala -. Fantu pa povedala seveda ko je M prišla. Tako, da ti kar svoje ubčutke deli z nami. Meni pomaga.
ninchi9 - te dodam na seznam in upam, da vama je tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image
pika in anonimna - držim pesti, da user posted image ne bo, in da bo + user posted image user posted image user posted image user posted image
lidik - kje pa si ti danes? user posted image
sarar - kak se pa ti počutiš? user posted image
Punce bomo danes kaj barvale? user posted image
jaz - živčna za izpit user posted image in če nebo kmalu petek pa 8 ura se mi bo zmešalo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.3.2010 7:57:04   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, a veš, da js tud, sam kaj čmo, delat treba user posted image
Edina stvar, ki me drži pokonci je misel na to, da se vikend neustavljivo približuje. Sam k se je treba učit, pa eno seminarsko pisat... mah za en kratek šoping se bo našel čas pa mogoče kakšen daljši sprehod v naraviuser posted image .
Danes sem se tud odločla, da si nardim šparovček, in gor napišem TOSKANA hehe, bomo vidli, če mi bo ratal kej prišparat, da gremo potem na dopust user posted image
Važen je namen.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha....sam veš kaj tole s šparovčkom je pa zelo dobra ideja. Bom tudi jaz poskusila, pa mogoče bom potem lažje spraskala skupaj za dopust. Sej itak moj skoz govori, da to bo imel on na skrbi, samo kaj ko sem jaz trmasta in hočem tudi jaz svoj prispevek dat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.3.2010 7:59:55   
lidik

pujs666 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

optimizma pa nič ne zgubi, ampak pogumno naprej in boš videla, da bo uspelo. Hej ne smeš kr tako puške v koruzo vreči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj ti bodo za vzpodbudo punce, ki so se toliko časa trudile in jim je uspelo: npr. Bostino poglej. Je zdaj srečka user posted image .

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.3.2010 8:09:15   
lidik
witch tukaj sem !!!!!
Sem prišla sicer z zamudo, pa včeraj zvečer oz. popoldan me ni bilo nič gor, ker me je moj dobro zaposlil, tako da ni bilo časa.
Evo greva si privoščit eno:
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.3.2010 8:22:02   
sarar
ola punce! jaz sem ok. mam sicer neke krče, ampak to je najbrž normalno. sem bila že dvakrat user posted image  pa sem vse poazbilauser posted image

lidik, hvala za vitaminski zajtrkuser posted image
witch, jutri bo hmalu ura 8 pa se boš hitro rešila tega izpita. sem prepričana, da ga boš naredila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.3.2010 8:26:56   
lidik
sarika kaj si spet popoldan? O super, potem boš pa malo klepetala danes z nami. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.3.2010 8:33:03   
sarar
ja... so me dali na drugo pošto za dva dni. potem grem pa spet nazaj tja, kjer sem bila. malo spremembe bo pa tudi pasalo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.3.2010 8:33:10   
*Star*
zalos, pujs666, obema pošiljam veliko, veliko objemčkov, pa nikar obupat, tega si pa me res ne dovolimo!!!user posted image user posted image user posted image

Ja lidik, tko je, pa še moj je čist navdušen, tko da bomo zavzeto šparaluser posted image
Aja, pa hvala za tok ogromno sadja, ga je dovolj za čist vse forumašiceuser posted image

No punce, a boste dale Witch kaj dela, al ne user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.3.2010 8:36:17   
witch
star Si bom mogla eno pobarvanko omisliti user posted image
lidik hvala za zajtrk user posted image sem že pojedla eno jabolko user posted image
sarar hvala user posted image
Zdaj pa hitro nazaj za knjige user posted image so me seveda spet zmotili user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.3.2010 8:43:06   
lidik
*Star* kaj si že prišla? Super, sem se že spraševala kdaj se bo status spremenil v: prisoten. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.3.2010 8:45:16   
lidik
witch jaz pa en nashi pa je bil tako kisel, da se še zdaj skremženo držim. user posted image user posted image user posted image user posted image Sej zdaj pa imam še banano in pomarančo v predalu, sam to pa mal kasneje. user posted image user posted image user posted image

Aja sem vam pa pozabla povedat da sem bila danes spet pridna in sem prikorakal spet teh mojih 2,5 km v službo peš. Včeraj sem bila raje glede tega kr tiho, ker sem prišla z svojim brum brumom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.3.2010 8:49:36   
sarar
witch, jaz imam doma en kup pobarvank... a ti pošljem kako? user posted image  pa glej, da boš samo z modro barvala, da ti je zmanjka za forum user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.3.2010 8:50:34   
lidik
ha ha ha sarar tole je pa super ideja. Škoda ker se že nisi na začetku tega spomnila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No moramo pa mladiki v aprilu povedati to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.3.2010 8:50:36   
sarar
lidik, sej to je pa fajn... sploh bo pa vedno lepše hodit peš v službo, k bo mal topleje

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.3.2010 8:51:28   
sarar
lidik, brez skrbi- jih imam dosti doma. za april vam pošljem ta najdebelejšo

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.3.2010 8:57:04   
lidik
sarar, pa ti bosta tvoja dva navihanca doma pustila, da jih kr tako nam pošlješ? Hmmm ne vem če se bosta ravno strinjala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.3.2010 8:58:36   
sarar
nista ravno navdušena nad njimi... tako da vam jih z vesejem pošljem user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.3.2010 9:08:39   
*Star*
Najbolje, da ji kar vse modre barvice, vodenke, tempere pošljemo, pa naj naslika eno velkooooo morjeuser posted image user posted image user posted image , bo hitr zmankaluser posted image user posted image
Ja lidik, pomoje bi mela že kr abstinenčno krizo, če nebi bla tuki gor. A obstaja društvo za pomoč zasvojenkam RR foruma??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.3.2010 9:16:00   
Arwenko
Jutro punce, kako ste kaj?

Jaz sem bila včeraj malo razočarana, moj sploh ni bil za akcijo. user posted image
No, danes zjutraj se je stvar že obrnila, pa kaj ko se mi je tak mudilo vs lužbo, bomo popoldne nadoknadli. Ovulacije še vedno ni bilo. Danes smo 17. dan ciklusa, temperatura še vedno 36,0, tako da imamo še malo časa. user posted image

Vam pa povem, da komaj čakam drugi teden, da gremo malo na dopust, zamenjamo okolje pa to. Edino, a ima katera kak fajn nasvet za kakšno dobro knjigo? Bi si morala nekaj za brat zraven vzet, ker bo ene 2 dni baje slabo vreme.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.3.2010 9:41:37   
sarar
lidik, kako kaj kaže s testki? si jih že začela uporabljati?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.3.2010 9:41:37   
lidik
ej star če najdeš društvo mi povej, se tudi jaz vključim. Sam ne vem če bo potem kaj velika pomoč - bomo pa tam naprej nadaljevale čvekanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da punce, mislim da nam ni pomoči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.3.2010 9:42:47   
lidik
sarika ja včeraj sem naredila prvega. Pa se moje predvidevanje kaže pravilno - O še ni, pa tudi testek ni še nič pokazal. Edino veste kaj me zanima. A zdaj ga naj naredim kr danes, ali če bi se O pripravljala, bi bila vsaj čisto rahla črtica, pa ga ponovim šele jutri? 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.3.2010 9:43:36   
lidik
Arwenko kam se pa odpravljata? Hmmm ja glede knjige pa odvisno kaj rada bereš?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Katero ime vam je všeč?
Nezy85

Patrik (19%)

Klemen (22%)

Nik (30%)

Alex (13%)

Liam (17%)

Število vseh glasov: 557

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!