|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
18.3.2010 9:55:54   
sarar
Naj bi se testi delali vsak dan, če ti pa res še ni nič pokazalo, pa po moje lahko spustiš danes. kdaj delaš teste? se mi zdi, da je bolje delati popoldne ali zvečer kot zjutraj

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.3.2010 10:03:20   
lidik
ja sej piše gor da kao prvi jutranji urin ne sme biti, da je najbolje med 10-22 uro, tako da včeraj sem ga delala malo pred 20-uro. Bom pa videl kaj me bo danes zvečer piknilo - po vsej verjetnosti ga bom kr delala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.3.2010 10:09:17   
sarar
al pa če danes ne. boš videla. ampak glede na to, kok smo nestrpne ga boš ziher delalauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.3.2010 10:09:44   
lidik
jupi. Meni se pa počasi približuje čas za malico. Sem si zdajle med recepti gledala kaj bi lahko jedla. Pa sem ugotovila da bom šla v trgovino po paradižnik, solato in koruzo pa si bom naredila Pisano poletno solato. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarika kaj pa ti danes kuhaš?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.3.2010 10:10:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

al pa če danes ne. boš videla. ampak glede na to, kok smo nestrpne ga boš ziher delalauser posted image

tole pa zdaj ne bi mogla boljš povedati kot siuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.3.2010 10:11:24   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko kam se pa odpravljata? Hmmm ja glede knjige pa odvisno kaj rada bereš?

Smučat gremo, z mojimi starši in bratom ter njegovo punco, tako da luštna družba. user posted image

Kaj rada berem, tak počitniško kakšne kriminalke najraje skoraj, pa kakšne pocukrane romane, pa ne one preveč ljubezenske, tisto spet ne, mislim take varianta tale ko je bila Shopacholic, ko je bil tudi film lani posnet recimo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.3.2010 10:13:49   
sarar
kaj se bo mela arwenko lepo... za knjige ti pa ne znam svetovat, že ful doooolgo nisem brala kake pametne knjigeuser posted image
lidik, danes bo pa samo zelenjavna juhica in palačinke

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.3.2010 10:14:40   
sarar
pa to juho zdaj jem...sej je okusna, sam se mi kr dviguje.... mislim, da do palačink ne bom prišla, pa tok sem se jih veselilauser posted image
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.3.2010 10:24:22   
lidik
hmmm sarika to je pa sigurno kakšen sindromček user posted image Jaz upam, da do palačink kljub vsemu prideš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.3.2010 10:26:58   
witch
Arwenko - priporočam ti Tisoč veličastnih sonc - meni je bila ful všeč user posted image Drugače pa berem bolj ljubezenske romane user posted image tak da težje svetujem. Sem pa pravi knjigožer user posted image
Mi pa bomo danes zelje jedli user posted image
sarika da boš vedela da si user posted image upam, da prideš do palačink user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.3.2010 10:30:38   
Arwenko
Ja witch si zdaj že druga, ki mi je to priporočala, pol pa res moram pogledat kaj je to za ena knjiga. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.3.2010 10:31:46   
*viva*
Hej hej babike!

Sem imela v službi toliko dela, da mi sploh ni bilo za pisat user posted image

BRAVO punce, seznamček je kar lepe barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se le še bolj roza pobarva.

Jaz čakam kaj bo, neke krčeke imam, tako da mislim, da se bom kar preselila v april. Ampak nič slabe volje vse ob svojem časuuser posted image

witch tudi meni je bila 1000 veličastnih sonc krasna. Sem zato prebrala še Tek za zmajem, ki je tudi mmmmmmmmuser posted image user posted image  toplo priporočam!
Glede kriminalk pa itak primeri dr. Kay Scarpetta. mi je zdaj ušlo ime avtorice in naslovi knjig user posted image
Sem pa drugače tudi jaz knjigožer vseh knjig razen tistih za faks, po tistih imam prebavne motnje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem pa dalje ubadat z računi v službi, me skoraj 2 tedna ni bilo in je neznosno user posted image

PS: zunaj je sonček user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.3.2010 10:32:43   
sarar
witch, zelje bi pa jedla... a lahk h teb pridem?
do palačink žal nisem prišla.
veste kaj, saj čez en mesec bo tud vam tako prišlo user posted image user posted image user posted image  da bi jedle pa ne morte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
velik pikapok da bo res user posted image (da boste nosečke, pa čeprav vam bo malo slabo)

zdaj grem pa pod tuš pa počasi v službo. joj, kolk se mi nič ne da. zdaj bi šla sam v pojstlo pa spala....... ah, bo že. lep dan vam želim vsem skupajuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.3.2010 10:35:56   
witch
to kar prileti user posted image ga dobiš user posted image
Teka za zmajem pa še nisem brala... Ga bom takoj ko bo čas user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.3.2010 11:01:12   
aleunam
Še vedno navijam... user posted image  Ajmo, punce, v novembru je še polno placa za novinke user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.3.2010 11:49:23   
witch
lidik - kak je solata uspela?
Vse ste izginile user posted image jaz pa počasi na kosilo, potem pa naprej z učenjem user posted image pa seveda na sprehod bom šla user posted image je res lep sončkast dan user posted image
Ima katera kakšne novičke?
pika555  - kako kaže pri tebi? jaz še vedno držim pesti za + user posted image user posted image
pikalonca, KOLIBRI, latka - pri vas je kaj novičk? user posted image user posted image user posted image za pluske user posted image
Za jutri sta pa v nizkem štartu viva in agataema user posted image držim pesti za pluske user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 18.3.2010 11:53:03 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.3.2010 11:50:46   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
27.03. ninchi9 (28. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 43

user posted image

OD TEGA _9_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

< Sporočilo je popravil witch -- 18.3.2010 11:53:48 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.3.2010 11:59:30   
pika555
witch, hvala za skrb. user posted image  še ni, samo beli izcedek..ne zgleda niti da misli danes prit.  Joj, sem nestrpna.
Zjutraj delam test spet.
Če sm noseča, bi pa zdj že mogel kazat, ane??

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.3.2010 12:01:43   
lidik
witch jaz sem še tukaj. Pravkar pohrustala solato. Dej da ti ne povem kako se mi je sodelavka smejala ko sem prišla tu s solato, paradižnikom in koruzo. In ker seveda nič nimam še takšnega tukaj, sem morala kupiti tudi olje in kis in pa seveda sol. Tako da me je vprašala če mislim pisarno spremeniti v kuhinjo. Ampak ok, nej se mi smeji, samo solata je bila tako njami in jaz sem se najedla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.3.2010 12:02:26   
lidik
pika555 jaz sem prepričana, da bo jutri plus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.3.2010 12:14:20   
pika555
hvala user posted image  danes moočno močno držite pesti

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.3.2010 12:30:01   
lidik
jaz jih že. Na nogah in na rokah. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.3.2010 12:30:48   
Anonimen
jaz bom pa jutri RES delala test...KONČNO user posted image zdejle grem v lekarno v nabavo...

pika555 ga bova skupej delale user posted image upam da bojo user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu pika555)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.3.2010 12:38:02   
*Star*
Js tudi za obe držim pesti pika555 in anonimna user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In, glede na to, da je Witch porabla vso modro barvo pri risanju morja, bojo zihr pluski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.3.2010 12:50:19   
lidik
*Star* kako je v službi? Te spet kaj ven na zrak vleče? Jaz že komaj čakam da grem domov - sem tak vesela, da bom imela spet en dolgi sprehod! user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?