Milek
|
Februarka 08...našmu se tu luna pozna. Včasih so upravičeni bit tečni tile naši sončki tud čist brez razloga. Bolje, da so tečke brez razloga, kot pa da jih kej matra Zna bit čist ihtav včasih.....tolažim se s tem, da slej ko prej omaga in zaspi. Crystall.....no super. Držim pesti, da bodo poštimali zadeve na pediatrični v Ljubljani. Kljub moji prvi negativni izkušnji na triažnem odelku, trdim, da so tam zelo zelo zelo prijazni. No vsaj kar se gastro oddelka tiče. Upam, da kmalu prideta na vrsto.Glede tvojega ustvarjanja . Včasih mal počekiram na FB. Res si carica in škoda bi bilo, da se ne bi ukvarjala s tem, kar te veseli in v čemer si tako dobra. na FB s tud zasledila eno umetnico, ki ustvarja čudovite nohte pa sem pozabila katera je ta umetnica. Katera je to? Tudi mene malo zanima ta zadeva pa bi bila vesela kakšnega napotka oz. nasveta. Ninasiki...upam, da je s tvojim sončkom bolje in, da bosta v najkrajšem monem času spet zdrava. Bošček mali. Hmm...men je blo kr malo nerodno ker ne vozim, pa idim, da nas je kar nekaj takšnih. jst sicer imam izpit...sm ga naredla, par dni za tem sem šla fa fuzbal igrat, pa mi je en bumbar nogo zlomu. Sm mela gips od rite do konc prstov na nogi dolgih 7 tednov. Je trajalo kar nekaj časa, da sem spet občutek v nogo dobila. Pol te pa spet mal strah rata...izgubiš občutek. Sm šla sicer spet mal oit, ko sem bla noseča pa polna hormonov. Ko mi je avto 2gič crknu pri speljevanju z ročno v hrib je moj prijavil: joj kdo ti je izpit šenkal.......in že je blo dost. V jok pa domov. Bo treba začet spet vozit..................mam že dost te odvisnosti od nekoga. Za vse, ki boste delale izpit pa . Mi smo imeli tud v planu še enga bejbita...in to kmalu po tamalmu........pa s se nekako premislila. mal je to, da je hočm bit samo ob tamalmu, dokler ne bo vse v redu s tem refluksom, drugo je pa to, da se o določenih stvareh ne morem zeediniti z mojim. Ko se včasih malo potožim, da em utrujena, dobim takoj pod nos kako bi pa dva sfolgala?! zgleda da moj ne razume, da včasih potrebujem le kako lepo besedo na temo: sej bo. Pa tud ne razumem kako mojmu ne morem dopovedat, da bi rada, da bi šli prvič na morje sami trije, brez njegove 9 letne hčere iz prvega zakona. Kaj je res težko razumet, da bom imela več kot zadosti dela s tamalim z vsemi problemčki, ki jih imamo okoli refluksa, kako bo prenesel spremembo okolja... No takole, pa sem si malo olajšala dušo. Punce, lep dan želim vam in vaši sončkom
|