tassika
|
Dan, dan, evo končno prišla za računalnik, smo se cel dan potepali. Moja sestrica ima jutri roj.dan in smo bili pri mojih na kosilu, potem pa je prišla še žlahta. Zoja se je pa vsem samo smejala, bili sva 4h zunaj, od tega 3 v kosu in je spala v vozičku, jaz pa sem se zraven sončila. REs pogrešam hišo in dvorišče, tako lepo je bilo, samo ptički sos e slišali, sonček je pripekal, milina GH jaz moram patronažno poklicat pri 5,5m da do 6m pride do mene, ker ima ful gužvo, imam pa eno mlado fajn žensko in jo bom poklicala, ker je ful faca, da ona meni malo odpredava, kako pa kaj začeti, čeprav ne vem kako bo to šlo, sonček, lepi dnevi, jaz pa za štedilnikom, zdaj sem navajena da cel dan visim zunaj. KG jaz sem na svojih prednosečniških, ostalo je še malo trebuščka, ki pa mislim, da sam ne bo odšel, bo treba kakšen trebušnjak naredit, je pa moj revež, ki se je v nosečnosti redil namesto mene na celih 20kg viška in začneva z 1.4. z ločevalno, pa ne zato, ker se tako hujša, ampak ker imava take slabe prehrambene navade, da ne bo nič škodvalo, če se malo poučiva, no jaz ker dojim, lahko goljufam sem pa dobila eno knjigico in so notri krasni recepti, je vse njami. Majci_M drži se ps. a ima še katera težave s svojo žlahto, pri meni se skoraj skregajo, kdo bo imel Zojo v naročju, včasih bi kar znorela, pa si rečem dihaj in zdrži, sej je potem za par mesecev mir, še dobro da je bila danes dobro razpoložena, je začela jokat šele ob 17-ih ko je bila res že utrujena in potem smo tudi odšli domov.