Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 9:30:40
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca draga . Kot sama praviš, verjetno res ni bil pravi mesec. Naj ti pomlad prinese +
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 9:31:50
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro vsem in še enkrat hvala za čestitke in lepe želje. RVI mučo fejst (bi dodala Zarja).
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 9:34:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo, da vam poročam, moja , je pravkar prišla z vso svojo veličino in bolečino, točna bolj kot urca , tako da gremo aprila v nove boje, kaj moramo, tako nam je usojeno, enkrat bo, saj me v skrinji čakajo še 4.lepi pingvinčki., in mi se ne damo Miklica, drži se, nikar obupati, april bo najin, ravno tako kot lani, najprej jaz, potem pa še ti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 9:54:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Miklica bo pa april tisti pravi mesec... April je carski!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 10:11:15
|
|
|
|
miklarom
|
mismis, gigi - ko bojo rožce zacvetele , bo prišla naša sreča
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 13:51:52
|
|
|
|
neodkrita
|
Gigi pa še od najstarejše med vami ČESTITKE!!! Videla sem torto mljac...dobro zgleda, zdaj pa me zanima kakšen je to GRŠKI jogurt.... ma res ne vem, res, da sem blod ampak tako pa spet ne hahahaha. Rada bi pekla pa ne vem kaj za vraga je to za en jogurt.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 14:26:55
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca prav imaš . Fajn bi bilo, da sreča že z regratom pride . Če je treba, bomo pa tud na rožce počakale Neodkrita hvala . Grški jogurt je smetanov jogurt. Je bolj komnpakten kot navaden in veliko boljšega okusa. Jaz ga veliko uporabljam v sladicah, ker so bolj rahle. V nekaterih večjih marketih ga imajo v velikih pakungah (mislim, da 1 l). Nemški ali avstrijski je. Ne spomnim se firme. Imaš pa tudi manjše po 2dcl od firme Total. Dobiš ga v vseh bolje založenih trgovinah. So pa vse sestavine poslikane v postopku (slika je v predzadnji vrsti) http://www.kulinarika.net/album.asp?hash=5dqxphr2sg831bd8
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.3.2010 14:29:36 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 14:40:36
|
|
|
|
neodkrita
|
Ful dobro zgleda!! Hvala da si mi povedala. To sem pa že vidla (v trgovini seveda) sam uporabljala pa še ne. Sem malo skrenla s teme ampak kaj hočem, če pa želim vse vedet heheh
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 15:07:05
|
|
|
|
zarja1
|
Miklaromka moja.......lubek nimam besed, le objeme
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 18:26:41
|
|
|
|
barbara b
|
gigi še od mene: VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 19:17:03
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce - lepo, da si videl Lano in da je vredu . Ti pa malo zavidam, da si "v živo" videl mali štrukelc liziko Živo . Hermy- za bušija se jaz priporočam ! Tudi avgusta bo čisto OK. Jaz tudi prestavljam moj postopek-najbrž na april. Je prišla takšna čudna, ničemer podobna - dva dni rjavi flekci-pol pa nič več . Bemtiš, bi koga po riti! Grem kerga poiskat . Nočko!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.3.2010 20:04:17
|
|
|
|
alpog
|
K meni pridi, Fidolina! Imam nekaj kandidatov!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 7:59:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog K meni pridi, Fidolina! Imam nekaj kandidatov! K meni Fridolina pridi pa avgusta...sva dogovorjeni !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 8:37:50
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 9:14:04
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 K meni Fridolina pridi pa avgusta...sva dogovorjeni ! Hermy . Grem že kar danes k tebi v vrsto, ker mislim, da bo veliko zanimanje . O, samo še nekaj mesecev-pa buši .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 9:18:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog - hvala za velikodušno ponudbo ! Ampak mogoče bi samo tvojga možakarja po riti (vsak dec si že za nekaj zasluži, da jih dobi ). Tvojih malih pa nebi. Kolk so zdej stari tvoji otročki ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 10:44:14
|
|
|
|
mausikaa
|
dan vsem skupaj, kje talajo bušije??? meni tudi povedat, da se postavim v vrsto btw. a kdo ve kakšen je dr. Marko Mugoša? moja G v Postojni je šla pa-pa in on prevzema njene pacientke...sva se danes lepo pogovarjala, prvi vtis je naredil kar fajn, odprt, topel človek, izrecno naročil, da če bi bilo karkoli čudnega ali nejasnega pri Rešu da naj ga pokličem, in pa seveda ko zagledamo pluska naj ga takoj pokličem, da se dogovoriva kako naprej...in ko sem začela jeclati, da dvomim, da bo ratalo me je prav hitro utišal in rekel da moram verjeti da bo ratalo in da potem bo tudi ratalo... no ja, bomo videli...skratka vaše mnenje/izkušnje o njem me zanimajo... Lanči si že doma ali se počasi pakiraš domov? Ma kar ne morem verjeti da maš Liziko Živo že pri sebi, se mi zdi da si glihkar obelodanila plusek... a ni fajn ka je petek? pa še sonček je zunaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 12:46:12
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi se že rine v vrsto . Sem ti rekla, Hermi, da bo gužva . Ampak jaz sem prva v vrsti . No, pa če me boš Mausi prehitela, ti ne bom nič zamerla . Mogoče te bom kdaj kasneje, malo po riti . Ja, tudi pri nas sonček. Lepo je. Snegec se pa še ne da!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 12:56:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa kje talajo bušije??? meni tudi povedat, da se postavim v vrsto ...in ko sem začela jeclati, da dvomim, da bo ratalo me je prav hitro utišal in rekel da moram verjeti da bo ratalo in da potem bo tudi ratalo... no ja, bomo videli...skratka vaše mnenje/izkušnje o njem me zanimajo... Mausikaa,...kako zdaj, kaj nisi že dolgo v vrsti ??? ...kakšna razmišljanja so pa to...da ne bo ratalo...halooooooo .... jasno, da bo ratalo....samo včasih je treba bit mal potrpežljiv...in jasno, VERJET je pa treba....to pa res!!! Ti kar moja tikerčka poglej, ko sem verjela... No, izkušenj nimam z njim...mam pa z Rešom...sam preveč resno ga ni dobro jemat.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 12:58:51
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Hermy . Grem že kar danes k tebi v vrsto, ker mislim, da bo veliko zanimanje . O, samo še nekaj mesecev-pa buši . Sem vidla, da je tuki gor še kakšna kandidatka za oddajo bušija...veš, kako moški rečejo: "za vse bo dovolj, če se pametno zmenimo"
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 13:31:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Hermi - a ti to kaj v stilu prijatelj Srečko . Te bom Kosu dala .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 13:45:56
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Hermi - a ti to kaj v stilu prijatelj Srečko . Te bom Kosu dala . jap, bo imel Žurnal kaj za pisat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 13:50:41
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa kje talajo bušije??? meni tudi povedat, da se postavim v vrsto ...in ko sem začela jeclati, da dvomim, da bo ratalo me je prav hitro utišal in rekel da moram verjeti da bo ratalo in da potem bo tudi ratalo... no ja, bomo videli...skratka vaše mnenje/izkušnje o njem me zanimajo... Mausikaa,...kako zdaj, kaj nisi že dolgo v vrsti ??? ...kakšna razmišljanja so pa to...da ne bo ratalo...halooooooo .... jasno, da bo ratalo....samo včasih je treba bit mal potrpežljiv...in jasno, VERJET je pa treba....to pa res!!! Ti kar moja tikerčka poglej, ko sem verjela... No, izkušenj nimam z njim...mam pa z Rešom...sam preveč resno ga ni dobro jemat. ma mausi je že tolko časa v vrsti, da se že sprašuje če ne čaka v napačni vrsti in kakšne so tvoje izkušnje z atom Rešom? midva imava randi v ponedeljek popoldan ma sej poskušam pozitivno razmišljati, res poskušam pozitivno razmišljat...bom videla kako bom v ponedeljek razmišljala ma ne vem zakaj mam tolko rešpekta pred atom? sej več kot mi rečt da sem prestara in preokrogla mi itak ne more?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 14:27:23
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa in kakšne so tvoje izkušnje z atom Rešom? midva imava randi v ponedeljek popoldan ma ne vem zakaj mam tolko rešpekta pred atom? sej več kot mi rečt da sem prestara in preokrogla mi itak ne more? To ti bo sigurno že ob vstopu povedal...in ne na najbolj prijazen način!! Mojemu je rekel: "in zdaj, ko si se odločil, da bi imel družino, si ravno njo moral najti...ni bilo nobene mlajše???" Še zdaj ne vem, če je že prišel k sebi...al mu odpustil !! Pa pazi, da se boš dovolj hitro na njegov stol zbasala...sicer je čisto nestrpen...bi bilo najbolje, da bi človek že kar nag prišel...da bi bil dovolj hitro pripravljen ! Sicer je pa predvsem realen...vendar, ko je malček upanja, da mogoče uspe...je pa skoraj tako vesel, kot naprimer si sam! No, pa saj še nisi tako stara!!! A z vsem kar je potrebno (maca, pa vsi pripravki...pa še vse ostalo) si opremljena??? No, kljub temu, da mi ni uspelo, na alternativna pomagala dam kar veliko! Pa najbolj na pozitivno pripravljenost...pa še koga iz štumfa potegni!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 18:04:06
|
|
|
|
Naska
|
HOJLA mikla v glavnem - a bomo potem kar vse aprila - jaz tudi takrat nekje računam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......