|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
13.3.2010 13:21:28   
lučka 25
Dober dan user posted image

Danes j en tak lep sonček, no saj je bl včer tud. Midve sva spet sami ta vikend (no vsaj počas se bo to končal, upam) in mava že vse splaniran kje vse se bova potepali.Kot pravjo, ko mačkona ni doma miški plešeta. user posted image
Včeraj je na plan pokukal še 2 zobek user posted image , en teden za prvim.

Sempre*, jaz sem okvirček kupila v BC, je bil 24€ in je tak da ima 3 okvirje. Enega za nogice, drugega za rokice in enega za sliko.

Na, ostalo sem p že pozabila kaj ste napisale.  user posted image  Se mi vidi, da sem še vsa zaspana, k sem ga šla pa včer s puncami žurat. user posted image

Nič, si grem kosilo skuhat, dokler še miška spi, potem pa spet na teren. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
14.3.2010 1:17:37   
obayifo
mali spi že drugo rundo, midva se pa odločava, kateri vrtci bi še prišli v poštev poleg tega, ki nam je blizu, al nej 'gemblava' al ne... čisti psiho
nikakor se ne morva odločit, kaj nardit

sicer pa jupi za sončka
danes gremo na en rojstni dan v oštarijo, bomo vidl, kako se bo obneslo

vidm, da ni kej dost akcije, vas je vreme ven pregnalo
sej je prav tako

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
14.3.2010 5:08:24   
Kruce Fiks
Jutro!
Da se malce javim....
Kakšne 14 dni nazaj smo pričeli z dodajanjem glutena (gres) in pojavile so se težave.
Tamalo celo noč navija skozi joče in ima vetrove. Smo za en teden prekinili in ponovno probali pa spet isto. Očitno imamo problem!
Sicer smo OK.
Čatež konec aprila potrjenuser posted image
Zdaj pa še psa ven pa hop v službo.
Ajdi!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
14.3.2010 11:38:07   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Dober dan user posted image

Danes j en tak lep sonček, no saj je bl včer tud. Midve sva spet sami ta vikend (no vsaj počas se bo to končal, upam) in mava že vse splaniran kje vse se bova potepali.Kot pravjo, ko mačkona ni doma miški plešeta. user posted image
Včeraj je na plan pokukal še 2 zobek user posted image , en teden za prvim.

Sempre*, jaz sem okvirček kupila v BC, je bil 24€ in je tak da ima 3 okvirje. Enega za nogice, drugega za rokice in enega za sliko.

Na, ostalo sem p že pozabila kaj ste napisale.  user posted image  Se mi vidi, da sem še vsa zaspana, k sem ga šla pa včer s puncami žurat. user posted image

Nič, si grem kosilo skuhat, dokler še miška spi, potem pa spet na teren. user posted image

Hvala tudi tebi user posted image  Bom šla verjetno res kar v BC, imam še darilne bone za pokurit. A ti pa ka žuraš user posted image  Ja, super je tako. Če je pa mala Neža tako pridna, ane. Bravo tudi za zobek  user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

mali spi že drugo rundo, midva se pa odločava, kateri vrtci bi še prišli v poštev poleg tega, ki nam je blizu, al nej 'gemblava' al ne... čisti psiho
nikakor se ne morva odločit, kaj nardit

sicer pa jupi za sončka
danes gremo na en rojstni dan v oštarijo, bomo vidl, kako se bo obneslo

vidm, da ni kej dost akcije, vas je vreme ven pregnalo
sej je prav tako

Midva sva se tudi odločala ... mah čist bedno je to, na koncu koncev pa kljub vsemu ne bo fraj mesta user posted image  Sem optimistična, kaj user posted image  Pri meni je smotano še to, k ne vem, če bo služba al ne ... lokacija je čist druga ... Ja, nič, bomo videli, kaj se bo iz tega izcimilo ...

Kruce, naj se problem čimprej reši! Upam, da ni celiakija user posted image  Držim pesti user posted image

Kuham kosilo, malo berem cajtng, moja fanta spita, pol greva s tamaučkom ven. Komaj čakam, je bilo včeraj tako lušno zunaj, danes pa ne bo, kot kaže, nič drugače user posted image

Sonček, kaj je s tabo? Kdaj greš v službo? A zdaj bo pa manj časa za nas, kaj user posted image

Reby je ziher zunaj user posted image , Se* verjetno tudi, ko je končno manj vetrovno user posted imageMojsonček je šla na en džiro okrog jezera user posted image , Goldy ima ziher taščo na uvajanju, k nima nič časa za nas user posted image , Bumo sploh nima nič časa user posted image , Lana in Kimsy se crkljata s svojima (novo)rojenčkoma user posted image , Ledenka se mogoče z ljubljančicami kje šeta ... zdej pa tudi meni že malo spomin nagaja ... vsem (sotalim) želim en lep dan, pa veliiiiiko sončka okoli sebe user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
14.3.2010 19:15:48   
Reby
Čer user posted image

Danes je bil pa res prekrasen dan in sem gledla napoved, bo še cel teden tako toplo user posted image Smo bli 3 ure na sprehodu, potem pa pri tašči na kosilu in adijo vse poprej izgubljene kalorije in dobrodošle nove duplo user posted image

Semper - jah, zadnji cajt, da greš na FB, tam dogaja. Kar se vrtca tiče, bolj ko berem kriteriji, manj se mi zdi, da bomo sprejeti. Tam se m pa obkrožla ne, ko piše, če ne bo sprejet, če ga dajo v katerikoli vrtec v MOL. Če ga peljem na drug konc LJ, je tak, ko da bi ga peljala ne vem kam, npr. v Ivančno user posted image

Aja, naš mali tako na glas kliče mama user posted image . Pa pred 1 tednom je ful začel vleči tisto modro lunico, ki igra, se kr cel obesi gor, jo imava nad previjalno. Prejšnji teden zato, da igra, sedaj, da se potegne gor in vsede user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
14.3.2010 20:19:36   
Goldy
Oj!

semper* - ni bila tašča na uvajanju, temveč sonček.user posted image  Upam, da se ti porihta tudi s službo.

Reby  - vi tut šetate, kaj? Ja, naša je bila ful ponosna, ko je potegnila tisto lunco, da je zaigrala. Zdaj pa luč prižiga in ugaša.user posted image  A na FB dogaja? Tut to ne vem.user posted image

Kruce - user posted image  za Karolinco. Naša dobi pikice po slivi in hruški, ampak ni hude panike.user posted image  za Čatež.

lučka -  user posted image  za 2.zobek in za žur! Mi2 sva bili tudi včeraj sami. Sva se tudi potepali.

obi - upam, da je RD v oštariji uspel! In upam, da dobite vrtec.

vrtec - no, za vse držim pesti, da dobite/mo vrtec!

Vam moram povedat, da je oči prejšnji teden iz Ikee prinesel tunel za našo frajlo. Kolk je to smeha. Ko jo je oči prvič poklical iz druge strani tunela, je skor umrla od smeha, tolk se mu je režala, da je bila že čist solzna. user posted image V glavnem, zdaj jo šiba po tunelu gor in dol. Škoda, ko nimamo večje stanovanje, zdej to razstavljava in sestavljava...
Včeraj sem šla spat ob 20.00 z aljo. Moj je bil na nastopu v Polhovem Gradcu, ampak pol pa cela štala. Naročila sem mu, naj me po nastopu pokliče, klical me je 2(!) uri, ker sem filala telefon in ni zvonil, na koncu me je čist zmešan klical na domačega. user posted image Da ne povem, da je vmes poklical še mojega očeta, če sva slučajno še pri njem (ob desetih zvečer)! Seveda je domači telefon zbudila Aljo, ki je histerično jokala, pomirila jo je ziza. user posted image
Sprehodi - absolutno, ko je tak lepo vreme.....Aje je bila danes tako zaspana, ko smo šli ven, samo zaspat pa ni mogla kar, ker je morala vse videt kaj se dogaja...user posted image Se je držala za ročaj, naprej naslonjena in gledala.user posted image
Včeraj je prvič jedla malo soka od repe in polento, ki pa jo sedaj ne pika več.user posted image

Zdaj sem že preveč naklofala, grem raj. user posted image  Pozdravček!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
14.3.2010 20:29:49   
ledenka
upam, da ste uživale v sončku! sva šla na sprehod do centra, ni bilo skoraj nobene prazne mize.

vrtec - jaz ga bom vpisala kar v najbližja dva, kot 1. vpis v večjega (ki je malo delj, mi je pa bolj všeč), kot 2. pa v manjšega. bomo videli, kakšen bo rezultat. sicer imam varuško, ki jo lahko obdržim tudi vnaprej, če ne bi dobila mesta.

se mi pa bliža služba, ta teden moram it k šefu na pogovor, kaj bi delala. se kar bojim, kako bom shendlala... sploh se bojim službenih poti, ki jih pri nas ni ravno malo. pa bomo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
14.3.2010 21:11:57   
Reby
Goldy - super za očija in tunel user posted image Sem jih vidla, torej ob naslednji priliki nabavmo user posted image Jaz mu bom tut jutr prvič skuhala polento. Ja, zdej bomo vsak dan šetkali, kulkr se da.
ajsi - tut včeri je blo vse polno, sva z mojim vzela pol kr coffee to go. Moja druga izbira je tut vrtec pri vas, sam ne verjamem, da bomo kjerkoli dobili. Bom pač ostala zaenkrat doma in se ne bom pritoževala user posted image

No, tole je pa naš škrat v akciji user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
14.3.2010 21:44:54   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

No, tole je pa naš škrat v akciji user posted image  

user posted image

A to hoče prit do WII borda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.3.2010 21:46:50   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

A to hoče prit do WII borda user posted image user posted image user posted image

Čim dlje stran od boarda, kot mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3435
14.3.2010 22:16:49   
Sempervivum
Ja, jaz sem tudi pod tretjo možnost za vrtec obkrožila NE, saj prav tako ne mislim tamalega vozit nevemkam user posted image  Upam, da bomo imele vse ugodno rešene vloge user posted image  No, mi bi eno leto mogoče še lahko kaj zmutili, če bo lih kriza, za naprej bi pa rada vidla, da mali hodi v vretc.

No vidite, sem kar pravilno napovedala, da ste vse zunej na sončku user posted image  Madoniš, sem pa res prava vedeževalka user posted image

Mi smo šli pa na obisk k enim prijateljem, je bilo prav tako luštno, samo mali je enkrat malo zajokal user posted image  Mislim, da je v fazi, ko se začenja počasi bat tujcev user posted image  Sem zadnjič brala, da se to ravno pri tej starosti približno dogaja.

Goldy, no, pri tebi sem se pa zmotila user posted image  A naš sonček je bil na obisku? HB, da je tle gor še ena, ki nič ne ve, kaj dogaja na FB user posted image  A tunel je pa taka zabava user posted image user posted image user posted image  Ja super, meni je tako fino, če se tamali reži na vsa usta, to je res en tak zvok, ki ti seže do srca, ane user posted image  Bogi tvoj lubi, se je tolk namatral, da te je dobil na telefon. Bog ve, kaj mu je že v glavi dogajalo ...

Reby, kaj naj zdaj naredim? Pol bom pa res visela za compom, pa sanjala o odvajanju ... pri tem nisem prav dobra user posted image  Naš je tudi danes med obiskom glasno in lepo razločno rekel mama. Samo pomoje pri tej starosti še ne vejo, kaj to dejansko pomeni ... je pa fajn slišat, to je pa res user posted image  Čeprav jaz nočem bit mama, mamo še dve v bajti, pa nisem še tolk stara user posted image

No pa še ena slikica za konec:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3436
14.3.2010 23:48:28   
Goldy
semper* - ne, ne, mislila sem sonček, ki je tak lepo sijal....user posted image  Kakšen lepotec!!user posted image

reby - pa še en lepotko, v akciji!user posted image

ajsi - a ti tut že kmal v službo?user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3437
15.3.2010 0:09:59   
Sempervivum
kuku, Goldy user posted image

Aha, tale sonček imaš v mislih ... je bil tudi pri nas na obisku user posted image

Jaz sem že čist zmatrana in zaspana, grem po hitrem postopku spat. Sem šla še na hitro preverit, če je kaj novega, pa če se je moja večerna klepetulja kaj pojavila user posted image  Vidim, da si še pokonci user posted image  

Ahjej, se mi kar učke zapirajo ... grem ...

NOČKO

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
15.3.2010 1:33:29   
obayifo
čer

kruce, kaj pa če nardite pavzo in pol probate z glutenom, ki ni pšeničnega izvora? npr. ovsene kosmiče? lahko je kriva pšenica in ne sam gluten. upam, da ne bo hudega in user posted image za karolinco. pa super za čatež. mi tut planiramo... mamo apartma za izkoristit za vikend paket.

semper, a ti maš pa tut bone za ponucat? pr nas jih kr nekak ne zmanka (mami še ni šla v šoping tja, zmer očija pošlemo user posted image ). ja, tole z vrtci je cela štala tut pr nas, ker jaz tut ne vem, kaj in kako bo s službo. menda jim gre ful slabo, šef je itak user posted image user posted image , pa moj me že dolg nagovarja, da nej si že najdem službo bližje kot 70km in eno uro stran, zdej k mamo pa še malega, pa sploh. tko da me čaka še iskanje službe, kar tut ne bo simpl. napisala sva te vrtce, ki so nam blizu in tiste, ki so relativno blizu očijevi službi. ampak bom držala pesti, da dobimo tega tukej (če sploh), tisti so itak bližje centra in bo kao večja gužva user posted image

reby, vaš tomi pa res po desni.. faca mala. fejst poba, ni kej. pa super, da ste tolk zunej.

men bo pa malenkost lažje ven hodit. zdej mam voziček v kolesarnci, kar pomen, da šibam dol, ko mali spi in nesem voz iz kleti ven (tista 'špura' k je za kolesa je preozka) in pol k se zbudi, nesem malega dol, potem pa kontra.. vsaj voza mi ni treba iz 4.štuka trogat.

goldy, si kr predstavlam, kako uživa v tunelčku user posted image . pa tut že počas sestavlam, kaj bomo prvlekl iz ikee, ko se bomo enkrat spravl gor. tunel mora bit obvezno user posted image . pa men je ful všeč tist stolčke, k ma 'strehco', sam se mi pa zdi mal drag...

RD v oštariji uspel, ko smo pršli, sm bla kr mal v strahu, ker je blo fuuul folka, zravn so tut eni praznoval in to s harmonko, muzka ful na glas, pa naš mali tega sploh ni vajen. midva mava tak mir doma user posted image . no, razn, kadar mami kej poje, špila.. zdej mu je ful zanimivo po strunah brenkat, če mu kej špilam in pojem. sam midva to bl potih delava user posted image
k smo pršli do tja, je bil ful zaspan in sm izkoristla, da sva se pred oštarijo mal sprehajala, je blo ful lepo, tko da mi je blo pol kr žal, k smo not sedel.

vrtec - a ste napisal tut enoto, v katero bi radi bli sprejeti, al sam vrtec?

ledenka, ti nism nč fouš. men so bli taki razgovori z našim šefom vedno nočna mora, sam on je itak mora že sam po seb.

reby, jaz bi tut najrajš doma ostala, sam bomo tenkooo piiiiiskal. bi blo pa definitivno super bit še eno leto s tamalim.

semper
, ja pr nas je tut mama rezervirana za taščo user posted image . mali je pa res fletko. tkole na slikci plavooki blondek. naš tut na fotkah tko zgleda, v resnici pa je bl rjav (kolkr sploh je lask)

upam, da bo dons bolš spal, včerej smo od 10.h zvečer do 4.h mel skos nekej, od pol dveh je bil pa sploh cel žur. danes mi je pa brez joške zaspal, sam zravn sem pa morala bit, da me je za roko držal in je trajal ene pol ure, da se je umiril, pol je pa šlo.

pa še slikca od prejšnga tedna, ko se je odloču 'pobegnt' dol s svojih puzzlov, ker so zavese itak bolj zanimive, se splazu do tja in je pol nabijal z njimi po omari

user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3439
15.3.2010 12:23:29   
Sempervivum
Dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

semper, a ti maš pa tut bone za ponucat? pr nas jih kr nekak ne zmanka (mami še ni šla v šoping tja, zmer očija pošlemo user posted image ). ja, tole z vrtci je cela štala tut pr nas, ker jaz tut ne vem, kaj in kako bo s službo. menda jim gre ful slabo, šef je itak user posted image user posted image , pa moj me že dolg nagovarja, da nej si že najdem službo bližje kot 70km in eno uro stran, zdej k mamo pa še malega, pa sploh. tko da me čaka še iskanje službe, kar tut ne bo simpl. napisala sva te vrtce, ki so nam blizu in tiste, ki so relativno blizu očijevi službi. ampak bom držala pesti, da dobimo tega tukej (če sploh), tisti so itak bližje centra in bo kao večja gužva user posted image

Ja, jaz sem preko neta stvari naročala, pa so mi tako boni ostajali ... bi lahko imeli nekako tako zrihtano, da bi bone ponucal, to je res malo bedno user posted image  No, sej v BC jih sploh ni problem zapravit, bolj je problem prit do tja user posted image  Jaz bi tudi najrajši en vrtec, ki je 5 minut peške stran, samo to je po moje samo pobožna želja user posted image

reby, vaš tomi pa res po desni.. faca mala. fejst poba, ni kej. pa super, da ste tolk zunej.

men bo pa malenkost lažje ven hodit. zdej mam voziček v kolesarnci, kar pomen, da šibam dol, ko mali spi in nesem voz iz kleti ven (tista 'špura' k je za kolesa je preozka) in pol k se zbudi, nesem malega dol, potem pa kontra.. vsaj voza mi ni treba iz 4.štuka trogat.

No, super si tole spedenala. Je vseeno boljpe, kot pa nosit voziček po štengah ... mene bi kar nimilo, samo po drugi strani se pa v takem vremenu kar splača. Skrajni čas, da maš zdaj manj dela, ker zdej bo pa zunaj res iz dneva v dan lepše user posted image

goldy, si kr predstavlam, kako uživa v tunelčku user posted image . pa tut že počas sestavlam, kaj bomo prvlekl iz ikee, ko se bomo enkrat spravl gor. tunel mora bit obvezno user posted image . pa men je ful všeč tist stolčke, k ma 'strehco', sam se mi pa zdi mal drag...

Hm, mam eno vprašanje ... glede na to, da se (vsaj virtualno) že kar dobro poznamo, a bi bila kakšna od vas tko prijazna, da bi, če bi že šla v Ikeo, še meni tale tunel zrihtala user posted image  Midva ne hodiva tja sploh, je mojega nemogoče prepričat v kak tak podvig, jaz sama pa tudi ne bom šla user posted image  Bi bila zelo vesela user posted image

RD v oštariji uspel, ko smo pršli, sm bla kr mal v strahu, ker je blo fuuul folka, zravn so tut eni praznoval in to s harmonko, muzka ful na glas, pa naš mali tega sploh ni vajen. midva mava tak mir doma user posted image . Razen kakšnih sosedovih izpadov user posted image  no, razn, kadar mami kej poje, špila.. zdej mu je ful zanimivo po strunah brenkat, če mu kej špilam in pojem. sam midva to bl potih delava user posted image
k smo pršli do tja, je bil ful zaspan in sm izkoristla, da sva se pred oštarijo mal sprehajala, je blo ful lepo, tko da mi je blo pol kr žal, k smo not sedel.

Ja, mi smo bili tudi včeraj na obiskih, pa je bilo ful otrok in totalen šunder, na vsake toliko se še pogovarjat nismo mogli, pa tudi ni bilo za tamalega nič narobe. So vsega hudega navajeni, pa očitno čist prilagodljivi user posted image

vrtec - a ste napisal tut enoto, v katero bi radi bli sprejeti, al sam vrtec?

Mah, jest sem napisala tudi enoto, samo pomoje čist brezveze, ker ni mišljeno, da bi jo user posted image  Menda bodo upoštevali najbližjo, vsaj tako mi je že pri prvi vlogi rekla ena gospa, ko sem klicala za info.

ledenka, ti nism nč fouš. men so bli taki razgovori z našim šefom vedno nočna mora, sam on je itak mora že sam po seb.

Sam res, tebi je tale tvoj kao šef user posted image  že toliko hudega naredil, da si on ne zasluži, da bi se vrnila nazaj. Upam, da se tudi zate kaj boljšega najde, pa če bi bilo kje bližje pa tudi ne bi bilo slabo user posted image

reby, jaz bi tut najrajš doma ostala, sam bomo tenkooo piiiiiskal. bi blo pa definitivno super bit še eno leto s tamalim.

semper
, ja pr nas je tut mama rezervirana za taščo user posted image . mali je pa res fletko. tkole na slikci plavooki blondek. naš tut na fotkah tko zgleda, v resnici pa je bl rjav (kolkr sploh je lask)

Veš, da sem si vedno želela met plavookega blondinkota user posted image  Zdej ga mam pa zares user posted image  Juhej user posted image

upam, da bo dons bolš spal, včerej smo od 10.h zvečer do 4.h mel skos nekej, od pol dveh je bil pa sploh cel žur. danes mi je pa brez joške zaspal, sam zravn sem pa morala bit, da me je za roko držal in je trajal ene pol ure, da se je umiril, pol je pa šlo.

pa še slikca od prejšnga tedna, ko se je odloču 'pobegnt' dol s svojih puzzlov, ker so zavese itak bolj zanimive, se splazu do tja in je pol nabijal z njimi po omari

user posted image

nočko

Mali je ful cortkan, pa res še bolj brez lask in ravno tko lih prav okrogelčkan user posted image
Drugače imaš pa tudi zavese ful lepe user posted image

Jaz danes nič ne kuham, ker je še od včeraj ostala musaka, tako da mam malo več časa surfat in klofat po čarunalniku user posted image  Mogoče bom edino solato še naredila, no pa za tamalega itak. Če ne bom pozabila, mu bom dala danes tudi jaz malo piščančka. Ga mam že nekaj dni kupljenega, pa me malo skleroza matra user posted image  Ga bom kar na mahjne koščke narezala, pa v skrinjo dala, da bom potem samo koščke ven jemala.

Lep pozdravček zaenkrat user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
15.3.2010 14:10:47   
lučka 25
No, malo na hitro. Zdaj še malo spi, kaj bo pa čez 5 minut pa ne vem.

Sva ves čas v pogonu, pa malo naokrog. Zdaj ko je vreme pravo, jo kar mahneva, še malco sabo vzameva pa kje na terenu pojeva,...pa je dan naokoli. Edino spet se mi je nabral en veeeeliiik kup perila za slikat. Me že zdaj glava boli, ko pomislim. user posted image

služba: danes sva bili z Nežo v moji novi službi. Me je nova ravnateljica določila za novo skupino v podružničnem vrtcu. Sem prav vesela, da bom šla malo drugam. Mi kar paše, da malo zamenjam okolje, pa starost otrok. Pol mi pa samo še delo v 1. razredu ostane al pa OPB. Mam še mal lufta za menjavo. Ne vem pa kako bi bila vesela če ne bi imela službe za nedoločen čas. Ve mate res kar težave vidim. Pa mal z delodajalci, pa kje službo dobit. Stresno, ni kaj.

vrtec: upam da vse dobite tisti vrtec, ki si ga želite ali pa vsaj vrtec, da imate poskrbljeno za varstvo. Pri nas bo pa kar še doma. Dopoldan z očijem, čez opoldne ali z očijem ali pri kateri od babic, potem pa že pridem jaz domov. Je pa bilo lani v KR tako, da so prav vsi dobili vrtec, ker so dodatno odprli še oddelke v praznih razredih na OŠ, pa eno hišo so predelali v vrtec. Tako, da ni bil noben zavrnjen. Dobro, a ne?

govorjenja: pri nas je samo ata (ampka naš bo oči, bo še mogla veliko vadit da pride do tega), pa teta, pa baba. Vse to je bolj igra, kot pa da bi vedela kaj govori. Edino pri apa reče tata in maha. Se je pa začela zdaj z nami pogovarjat v svojem jeziku. Nam kaže igrače, pa kaže na luč in nekaj dopoveduje. Je prav hecna, ko naredi tako resno faco in na veliko razlaga v kitajščini. user posted image

RD, žurke, obiski: pri nas je tako, da več je otrok bolj je vesela. Samo če so pa kakšni mlajši otroci ji pa niso zanimivi. Morajo biti malo starejši in kar vriska. user posted image

tunel: mi ga bomo tudi gotovo nabavili. Ampak kdaj pa še ne vem. Je pa pri nas sedaj bolj aktualno igranje z avtomobilčki. Sem kupla ene tako fine v BC, ki majo gumjaste kolesa, pa iz mehke plastike so. Ne zaropotajo, ko padejo na tla, ne poškoduješ omar ali parketa ko ga voziš ali pa z vso silo porineš v steno/omaro. Smo jih pred leti nabavli za v vrtec in splo veš ne da avtomobilčki dirkajo po igralnici. Tko, da sem jih zdaj nabavla še za doma.

Kruce, kot je že rekla obi. Lahko gre samo za alergijo na pšenico in ne ravno za cilialkijo. Vsaj upam. user posted image

punce, pridne bodite, ne nagajat otročkom, pa jim jezik kazat, pa ne......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3441
15.3.2010 14:11:46   
lučka 25
A ja, še to sem pozabila.

Punce, mate take fejst fantine, da ne vem če bo Neža lahko izbrala ženina. Jah nič, bomela pa moža in ljubčke.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
15.3.2010 17:32:52   
Reby
lučka - super za novo službo user posted image , sem ful vesela za tebe. Mene moja služba čaka, ampak nimam volje it tja delat, res ne, pa še moj je rekel, da ni šans, da grem nazaj tja. Ali dobim novo službo ali pa ostanem doma vsaj še 1 leto. Moje M še vedno ni, že 1 teden zaostaja user posted image . Počakam še kakšen teden, pol bom pa vidla, kaj bo, čist mam vse zmešan po porodu. Boli pa me že cel teden in špika ko user posted image
Pri nas govorimo samo baba in mama zaenkrat. Včasih mu rata še kakšen drug besedni zlog. Aja, ebe ebe, to še obvladamo user posted image Čveka pa skoz, še posebi ko sva v vozičku na sprehodu, prav smešen je.
Kako se pa reče tistim avtomobilčkom, bom jaz tut kupla našmu, ker ma ful rad avtomobilčke. Ko ga vprašam, kako dela avto, začne delat brrrrrr user posted image
Semper - na FB-ju vse špilajo Farmville, pa Mafia wars, pa Petville (no, tega tudi jaz)... Dej mi povej, a Wii-jaš kaj? Jaz sem čist opustila, tist board je samo za prah nabirat. A kaj naj, edino zvečer lahko kaj migam, pa sem takrat tako utrujena, da se mi res ne da, pa tut mojga ne morm takoj okupirat s tamalim, ko pride domov. Klemen ma pa take lepe modre učke, pa ornk velik fant je. Frizurco ma lepo, našmu sam po sredi irokeza raste user posted image
obi - jaz upam, da dobiš novo službo, pa da se znebiš tega idiotskega šefa. Nisem še pozabila, kako si bila boga kot nosečka. Super za sprehode in iznajdljivost z vozičkom. Naš se je dans ponoč zbudil 5x, dosedaj se je cel teden samo po 1x ali 2x. Mogoče je bil lačen, ker sem mu dala samo čaj, ga morm odvadit hranjenja ponoči, ker bi potem skoz visel na joški in se cartal. Enej je tud svetlooki lepotec. Laskov pa res skor nč nima. Pa saj jih bo kmalu dobil, bo imel vsaj enakomerne :) Zavese so pa res lepe, kje si to nabavla? Sem vidla ene podobne v Ikei.
Nč, se grem mal na kavč počt, ker bo mali tik tak zbujen.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
15.3.2010 18:06:41   
obayifo
na hitr, dokler mali zdrži

semper, jaz bi ti z veseljem prnesla tunel, sam ne kaže, da bomo šli mi kej zlo kmal, če pa bo prilka, ti pa povem.
je pa super, kadar se tolk skuha, da je še za kakšen dan, na žalost, bo treba dons še kuhat, malemu sm nardila mešano zelenjavco z mal putrčka in rižka in je vse pojedu user posted image user posted image , očka ma en izpit in bo pršou zvečer lačen, jaz bom pa tut še kej mogla v usta dat.
je blo pa dopoldan res lepo, sva se z malim napokala in šla na pošto po en paket (sm naročila iz luksemburga par cunjic za nečakinjo, ki jo dobim 26.3. user posted image ), oddat vlogo in še en krog, pol je začel pa ful mrzlo pihat in sva se pobrala domov. moram it dol še voziček pospravt.
tkole smo šli... duda pali samo v vozičku user posted image
user posted image

lučka, fino, da si zadovolna s službo user posted image

mi pa govorimo bol tko tko.. največ je vriskanja in dretja, pa nenenenen, kakšn tata vmes pade, ampak vse še bol po nesreči user posted image

reby, vašmu irokeza itak ful paše. zavese pa so iz ikee user posted image

grem pogledat, če bo mali mal zadremal in pol skočm dol voz pospravt

Neposredna povezava do sporočila: 3444
15.3.2010 18:11:59   
Reby
obi - kakšen cukerček user posted image
Semper - aja, sem se spomnila, moja starša gresta drug teden v Ikeo, pa bom naročila zase tunelček, pa če želiš, prineseta tudi zate user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
15.3.2010 18:36:08   
lučka 25
Reby, ja s službo sem pa res zadovoljna. Še dobro. Ti avtomobilčki pa so po moje , evo prepišem z avtočka "Viking toys, Torsas". Maš pa različne velikosti, pa tud ladijce, pa avijončke, helikopterčke, bagerje,...
No moja M je pa na zadnje prišla že po 26 dnevih. A tebe pa tako heca. Kaj pa če,....user posted image
A je možno, da tvoja starša nabavita tunel še za mene? Pa lahko potem naslednji petek prineseš, ko se vidiva. A je možno?

obi, res je fleten, ta vaš Enej user posted image

No, smo pa danes pridelali prvo buško. Je hotla z mano kuhat. In večino časa je šlo, zmeraj pa ni mogla bit v naročju in kontrolirat. Tud če sva bili v dnevni, jo je takoj šibnila v kuhinjo. In tako je začela lest ob omari in hotla vstat. Do zdaj ji je uspelo, danes pa spodrsnilo in bum je udarila z glavo. Buška zrasla, Neža par sekund jokala, mami namazala z maslom in seveda slikala za dokaz. Presenetljivo pa me ni nič spravlo v jok. Sem zdresirana iz službe. Itak pa sva morali takoj spet kuhat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
15.3.2010 18:37:06   
lučka 25
Obi, kaj pa ma to Enej za ene čeveljče?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
15.3.2010 18:52:03   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Obi, kaj pa ma to Enej za ene čeveljče?

pediped originals, model josh

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
15.3.2010 19:00:59   
lana70
Dragi moji, toliko da vas pozdravim in se pofočkam na novi temi user posted image user posted image . Aja, pa ticker si spremenim ob priliki, beri malo več časa...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
15.3.2010 20:54:44   
lučka 25
obi, hvala za info. user posted image

lana, dobrodošla med nami. Pa je za tabo. Ko bo pa več časa, boš pa že še pokukala sem gor.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.