hel32
|
Jutro Mi smo vstali že ob5:30 , pijem kavo, in čakam, da mali zaspi, potem grem pa nakrmit, že težači. Šivilja, hvala, sem si napisala za milo, sicer je moj reku, da naj ne filozofirim o dom pralnem prašku, ampak, ga ne poslušam, saj ne bo vedel, kaj delam dopoldan doma , cenovno se mi zdi gul ugodno, pa še kako fajn dišeče eterično olje kupim . MUsli bom pa tudi nardila Gremo danes al jutri v šoping, pa bom pogledala na policah Eee, a padla si, jao, jaz pa po navadi vedno sedim odzadi, no če Tjaše ni zraven, sam sem pa začela razmišljat, kaj, ko bo pa še eden mali odzadaj, kam bom pa potem šla z mojo debelo ritjo , bom počasi začela odspredi sedet! Hruškolinka, 500€ za varstvo, za en mesec , jaz ti ga pazim za 200€na mesec škoda, da sem na štajerskem, sicer so tudi tukaj cene dokaj zasoljene, sem pa razmišljala, če ne dobim službe, bi res lahko čuvala kaka dva otročka zraven , bi jh položila kr v najino posteljo , otroško sobo bomo poleti nardili, mogoče pa, pa če računam 200€, pa moja porodniška bo sicer pri naslednjem majnša, ampak, dosti bo zame, ker dragi lepo zasluži. Go-ta, midva sva dala za najinega audia 19 tisoš, je star 3 leta in je bil zarubljen, ker prejšnji lastnik ni plačeval lizinga, jaz sem fuuull zadovoljna z njim, res, je dokaj varen, ima neke ful dodatne funkcije, kaj jaz vem, proti zdrsavanju, proti ne vem čemu še, pa airbag se da izključit, pa digitalno klimo, pa veliko zadnjo klop, udobne prednje sedeže, ne vem, jaz sem zadovoljna, je kr razlika, če sediš v kii ali pa v Audiu, verjemi, je pa res stara 11 let, in nima nobene vrednosti, bi jo lahko menjala za en kompleten otroški voziček , če me dragi sliši Ayo, ja saj, zato pa jaz ne jemlem KT,ker kao, lahko zanosiš tudi, pri metodi, pazi,in po porodu je ženska veliko bolj plodna, ker spremljam moje ovulacije, in so kr veliko bolj močne, več sluzi,..., kaj veš, mogoče nam 3 uspe še prej, kot načrtujemo-tam nekje konec leta bi rada zanosila! Muca83, ti kr sredi noči pišeš, upam, da si se naspal. Pa saj, če ti paše ti jo doji ponoči, taako dolgo, kot bo šlo. A da pri enem boste ostali, škoda , no, ja, sicer si pa mlada in si še mogoče premisliš, pa na morju z 1 letnikom ni tak problem, kot si mogoče predstavljaš! Upam, da se Aprilčica kaj javi, pa Miška!