kerala
|
Pozdravljene drage moje čvekice! Kar nekaj časa se nisem tle prikazala, ma ni mi uspelo. Delala sem neki tečaj fotografije, pa mi je ves čas za računalnikom pobral. Zdaj je pa zaključen, tako da bom, upam, spet uspela kaj sem pokukati. Mi smo kraaaasno! Pridni, zdravi, lepo spimo, jemo... ma sem prav kičasta že! Gibalno smo tudi pri nas bolj lene sorte, čeprav imam občutek, da s temi stvarmi nekoliko pretiravajo. Pred dvema mesecema smo bili pri fizioterapevtki, pa se mi je zdelo kar pretirano, kaj bi vse pri 5 mesecih moral znati. Mojega je kar prestrašila, jaz pa sem do tega dobila kar neki odpor. Nasledni dan je pa že začel nogice prijemat, zdaj jih daje v usta, na trebuh se prevali takoj, na obe strani, na rokice se vidoko dviga, tudi kolenčka že vleče k sebi... Prijema itak vse kar vidi, pa še vzeti mu nič več ne smemo. Joj, kako je smešen, se takoooo razburi, čista togota ga pograbi. Zaenkrat je smešno in se mu režimo, samo bo treba verjetno take ihte zajezit. Zaspeti se je navadil z mano, pa seveda joško zraven. Posledica pa se je pokazala danes, ko sem koooončno prišla do frizerke (ma sem takoooo zadovoljna, po dolgem času sem si spet všeč! obljubim fotko ), pa me moj kliče, da ne ve kaj naj naredi, da se mali samo dere, ne spat, ne jest, ne ležat, ne nosit se... pa totalno zaspan. Potem mu je uspelo, da je zaspal za 15 min, ko sem pa jaz prišla, se je pa samo še smejal... Ponoči se še kar zbujamo, samo jaz niti sama ne vem kolikokrat, niti za kako dolgo in sploh me ne moti. Samo priklopiva se in je že zrihtano, jaz zaspim takoj nazaj, on pa tudi kmalu. Aprilčica, nazadnje sem še prebrala, da si vprašala v zvezi s fotografskim tečajem. Mogoče bi tvojega tudi zanimalo, sem zasledila, da se s fotograijo ukvarja. Naj pogleda na PPSOP, pa vsaj na novice naj se prijavi, saj vedno kaj uporabnega pošiljajo. Jaz sem bila full zadovoljna. Burja, ma danes je res grozno . Verjetno pri nas vseeno ni tako huda kot na Krasu in Vipavski dolini. No, upam, da se bo vse dobro končalo! Muca, Aleksandr, vse naj naj , a vidve kar na isti dan? Eee, sem večkrat mislila nate. Zdaj si verjetno že na polno zalaufala v službi. Kako vam kaj laufa? Ayo, vi pa še kar ne spite, kaj, nič novega, se mi zdi, da že odkar se "poznamo", od nosečnosti dalje. Bogica si res, ampak tudi to se bo zrihtalo, prej ali slej... go_ta, ti si pa pridna z diplomo, bravo ! hel, a pr vas pa tako lulate pa kakate ! Mi kakamo sicer pogosto, tudi do 5x na dan, kar trdo, pijemo pa vsekakor premalo, temu primerno pa tudi lulamo. Ne morem ga pripraviti do tega, da bi pil. Mu delam redkejše kašice in upam, da dobi dovolj tekočine. Če ne bi bil pokakan, bi bilo dovolj, da ga 3x na dan previjem. Rjuhice na postelji pa še nikoli ni znočil. Sem videla, da mnoge še nimate . Tudi jaz je še nimam. Sem že začela razmišljat, da nisem slučajno ... Čeprav bi od najinega slončkanja moral biti skoraj čudež , da bi kaj ratalo. Trenutno se bolj nagibam k tem, da bomo zaključili z reprodukcijo, klju bemu, da bi takoj imela še enega, samo za službo me tako skrbi... Nič, pozno je, moram spat, moj sonček je uro prebujanja premaknil in zdaj se zbuje že malo pred 8 ... Nočko vsem!