katy83
|
evo mene na raportu. Ste pa danes prave čveke čvekaste. Najprej za NAX in TAI-a. Super, da Tai napreduje. No, jaz sem ravnokar prišla s pregleda. Našemu še lulči ni odpadel, tako, da bo očitno res . kak se je ginekologinja smejala, ko sem jo vprašala, če še ma pištolco. Obrnjen je na glavico, posteljica se je premaknila, tako da je ginekologinja rekla, da lahko grem normalno rodit. Ocenjena teža je 2000g (33t 5d), je rekla, da je to za 1 teden manj, kot bi naj bilo, ampak da še vedno v mejah normale. Sicer pa vse meritve, ki mi jih je delala kažejo, da bo pdp kasneje. Zanimivo. Jaz pa sem se vedno bala, da bom full prej rodila. Dala mi je tudi vse izvide, napotnico za porodnišnico in ctg, tabelo za štetje gibov. Aja, pa železo je ok, tako da mi ni potrebno več sirupa pit. streptokok - sem vprašala tudi kako je stem, pa je rekla, da to ponavadi delajo ženskam, ki imajo težave z izcedki čez nosečnost. Da pa lahko grem samoplačniško, stane pa 37€. EA (Natašaxy)- tudi jaz bom vzela to možnost, že zato ker je v MB zastonj. , pa še 24 ur/dan. Ravno danes zvečer imava z dragim individualni posvet z anestezistko. No, moj plan je sicer, da bi čim dalje ostala doma, pa EA sploh ne bi rabila. Ja, optimistka, ne? Cojka - ti si menda spraševala o akupunkturi. V Mb je plačljiva, pa je kar visoka cena, se ne spomnim koliko točno. V LJ pa menda zastonj, če se ne motim, ne? Mislim, da zna bit to kar ok. Če te mika, idi. Pa pozdravi se čimprej. Aglaia nas je prišla pogledat , samo ni napisala takšnega dolgega posta kot sem vajena od nje. Ja, se moram pač k Ljubljančankam malo štulit, da kakšen n jen post preberem. pradedki/prababice - naš bo tudi imel 3 pradedke in 2 prababici. Sploh po moji strani so še tak mladi. Je moja babica stara 65 let, novembra je že 6-ič postala babica, zdaj pa bo prababica. MB porodnišnica - baje obiski niso več omejeni čestitke Aprilčici in Neka_noč za sobice odločbe za študentke (je ena spraševala ) - jaz sem ravno včeraj dobila domov odločbo za enkratno pomoč (kao paket), za starševski dodatek pa še nič. Tako, saj vem, da sem kaj pozabila, ampak saj je že itak nastal roman. Lepo se imejte. za seznam: vse skupaj +11kg, NP (CTG 31.03.2010)
|