dskubin
|
valen - čeprav pozno, ma vseeno čestitke iz srca za princesko Valentino! Pupe, sem vas kar malo zanemarila, ker se tle tko malo čveka ;) Naj vam povem, da smo tudi mi pričakali malega kričača Daneta in sicer 12.2.. Sošolc mi je čestital za bodočega olimpijskega prvaka, (ker sem rodila na dan otvoritve OI). No, v petek bomo stari že 3 tedne, mulc pridno je, patronažna ga je zvagala samo po 1 tednu in 7. dan je pridobil že točno pol kile. Jaz ga doma nič ne vagam, tko da bomo vidli, kolk smo šli gor na prvem sistematskem čez dober teden, imamo pa se mi zdi kar krepko čez 4 kile . Zankrat smo samo na mojem mleku, ampak žal imam spet probleme z bradavicami in ne morem samo dojit, ampak si vmes tudi črpam, ker če ne mi začnejo krvavet Imam pa vseeno upanje, da se bo stanje vsaj malo popravilo, ker če ne bo zame dojenje spet muka in ne užitek, kot bi moglo bit Ampak OK, sem že šla 1x skozi to, pa bom še zdej malo potrpela, mi je pa čudno, da pri tasrednji pa nisem imela tega problema Porodna zgodba na kratko - ob 1ih zjutraj sva šivala v P, ker sem začela imet popadke na 5-7 minut, prišla gor 3-4 cm odprta, pol klistiranje, ob 3h sem šla v porodno na ctg, dobila sem še umetne popadke, da bi še malo pšospešili, pol malo šetala in ob 4ih spet ctg in pregled, odprta 6 cm, nakar so začeli tamočni popadki in ob 4:30 je bil z dvema potiskoma Dane zunaj, velik 56cm in 3620g. Porod kar hiter in lep (tokrat sem imela srečo in naletela na najprijaznejšo babico ), a če bi se lahko vrnila nazaj, bi vzela EA
< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.3.2010 21:38:02 >