Di_Di
|
Pozdravljene še od mene po dolgem času Valen men je blo pa čudno kje si? Najprej se mislila, da si dala te ure že čez, pol pa da je vaša pohitela, ti pa si doma lepo ninala Mah pokazala je kako se umiva, pa pol še kako se previja... je blo zanimivo, sam nč bat nisi dost zamudila.... vse nam bodo še pokazali, sploh kopanje. Itak je čist drugo ko ti tam na igrači pokaže in pol ko maš ti dejansko živega otroka v rokah. Dojenja pa nisi zamudila ne. V petek pride zobozdravnica, pol mamo pa še telovadbo, sam jaz ne vem če bom lahko telovadla, moram uno vprašat, zarad otrdevanja. sem full vesela, da vama je uspelo poštimat sobico... naju vse to čaka po poroki premetavanje omar, postl, sestavljane postlce, itd... in kako je blo danes na pregledu? ctg ni nč posebnega beleži otorkov srčni utrip in popadke, je pa fajn tam ležat in poslušat tako bije somic upam da ga čim prej minejo krčeki, moja nečakinaj je bla full bogica, so jo full matral tko se mi je smilila drugače pa je kr priden vaš gospodič, če se sam 2x na noč zbudi eni se menda vsake par ur derejo. upam da bo naš priden, ki mama ko zaspi se tko težko vstane, še na wc se mi ne ljubi. joj poletje, jaz ga tudi komaj čakam. ravno danes sem obujala spomine na lansko leto takle čas, ko sem uživala v topli dominikanski, letos pa se zmrzujem, še po nujnih opravkih se mi ne ljubi zarad tega mraza, kaj šele na sprehod moneta nisi nič povedala za sobico. super hmm sam res zadnjič smo se menle o tej telovadbi sam jaz še kr ne vem kako boste ve prišle oblečene. Ma jaz bom najverjetneje prišla kr v trenerki, če bom sploh lahko telovadla. Chi_Pita več al man je ok, ker full počivam, sam v primeru da hodim, sedim na trdem stolu al pa da grem po stopnicah, al pa da se stegnem kej s police vzet mi tko otrdi in boli da se včasih kr zvijem ma ja se je treba malo pazit, predvsem pa full počivat. mormo zdržat vsaj še 7 / 8 tednov. valen mi je nadrila lušet s tolo nutello tko da se grem mal sladkat, pol pa šopek in rožice naročit za naslednji vikend, pol se moram pa ekonomike lotit. Jutri se pa spet vidimo, upam da neha snežit po sloveniji, ker greva z mojim jutri v novo mesto po prstančke, pol pa še k mojim za viked Lepo se mejte, pazite nase in svoje pa pridno božajte bušije
|