|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
2.3.2010 10:20:56   
ela24
Amelie, hvala za tolažbo. Upam, da bo tudi pri meni minlo. Ćeprav ne zaostajam dosti za tabo, sem namreč že v 35 tednuuser posted image
Kar pa se tiče teh streptokokov, tudi jaz imam tega user posted image user posted image
Še dobro, da si omenila da se ne sme imet user posted image . Ker že tak dolgo nisva zaradi drugih razlogov, sem si mislila, da zdaj proti koncu pa že bova malo... Ampak očitno bolj slabo kažeuser posted image

Ja pa kaj to se sploh da pozdravit oziroma odpravituser posted image
Saj nočem več brskat in brat o tem. Ker sm ko sm dobila izvide šla pogledat, in sm bla čist šokirana, da lahko otroci zaradi tega umrejouser posted image Pol pa razmišljam o vsem mogočem in mi je dragi prepovedal brat take stvari, ker pol sm preveč negativno nastrojena..

Jaz res upam, da glede na to, da so to ugotovili, da ne bo nekih posledic za user posted image .
Zdaj bi jim najraje rekla naj mi naredijo carski rez, kljub temu da me ga je strah kot hudiča križa. Samo, da otrok ne bi bil izpostavljen temu user posted image ...

Amelie, ti si tudi iz mariborskega konca?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
2.3.2010 10:37:45   
amelie
Ela, saj mene je v zadnjih dneh nehalo bolet, tako da pričakuj vsak čas, da boš spet gibčna kot baletka user posted image  
Ja, jaz sem se tudi veselila, da bom zdaj vsak čas lahko začela sproščeno user posted image , pa ne bo nič iz tega. Kolikor sem jaz brala, se streptokokov razen začasno ne da odpravit. Je pa možnost zapletov pri zdravljenju med porodom in donošenem otroku, ki ga še toliko bolj potem spremljajo, če se je okužil, minimalna. Tako da naju ne rabi skrbet, čeprav mene vseeno muči. Bi mi bilo vsekakor lažje, če tega ne bi bilo user posted image  Jaz sem tudi včeraj rekla, da bi raje imela carski rez user posted image  Samo da bi bilo vse okej z otrokom. Pa saj bo, vse bo okej! user posted image
Ja, jaz sem iz Ruš user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
2.3.2010 10:40:48   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

materinska šola tudi jaz sem bila včeraj...sem se prov smejala, kaj je patronaža vse razlagala, ker pol stvari v P ne delajo...pa videlo se je, kdo je prvič noseč user posted image user posted image , ker so postavljale take neumestna vprašanja - pa se opravičujem, ker vem da vas je veliko tu, ki ste prvič noseče, samo ve še niste tako neumnih vprašanj postavileuser posted image user posted image user posted image ...sem šla malo osvežit spominuser posted image user posted image

tudi pri nas v mš je bila ena mama, ki je že rodila in ko je sestra kaj začela govorit češ kak bodo pomagale pri dojenju jo je ona kar prekinla in rekla da to v resnici ni tak kot govorijo user posted image  pa potem vsakič ko so kaj rekli je ona dejansko povedala kako je, na koncu sem namesto da bi sestro vprašala nekaj glede bradavic rajši kar njo vprašala, ker je prvič imela vnetje in vse in mi je direkt povedala kako in kaj.

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 2.3.2010 10:42:56 >

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
2.3.2010 10:42:39   
moci
punce, je katera brala Modrost rojevanja?

jaz se zdaj prebijam skozi, pa ne vem točno, kaj naj si mislim. zanimivo pa je, o tem ni dvoma. user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
2.3.2010 10:44:35   
tintin
Punce, ne skrbet zaradi streptokoka. Samo NUJNO spomnite na AB ob porodu. Jaz sem ga imela tudi prvič in ga imam valda še zdaj, pa je moj Vasja povsem ok. Sej otročka spremljajo. Je pa res, da sem se tudi jaz tokrat odpovedala spolnim odnosnom prav zaradi streptokoka in prenosa višje v porodne poti. Better safe than sorry. Vseeno je zdaj naš user posted image še nedonošen, za nedonošene otročke pa je nevaren, ja.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
2.3.2010 10:47:36   
tintin
Moci, sem brala ja. Kaj pa vem...prevajalka te knjige je moja sodelavka, ki se zelo dobro spozna na naravni porod in porodne prakse, ampak jaz sem mnenja, da je porod precej nepredvljviva zadeva....in jo je težko načrtovat. Jaz sem si prvič želela sicer naravnega poroda in vse, ampak na koncu sem imela indukcijo (sproženje) zaradi zelene plodovnice, 6 dni čez rok, povsem z umetnimi popadki (sicer predhodno 3 cm odprta). Sem sicer preživela porod brez protibolečinskih zadev, ampakzdaj vem, da je karkoli načrtovat nesmiselno. Itak se dogaja po svoje:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
   [Brisano sporočilo]
2.3.2010 10:59:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
2.3.2010 11:18:22   
Kepica83
Hej punce moje zlate!!!
Ma zlate ste vse po vrsti. Nemorem verjet, da vas je toliko mislilo name in držalo pesti. Zakon ste. user posted image user posted image user posted image  Rada vas mam. Vsako po vrsti.
Hvala cojki in Katy za smse in da sta vam javile, da niste bile več v skrbeh. Ja moja G spet ni videla ničesar. Niti otročka mi ni izmerila... nič. Pridem v MB me pregleda G, in ko namesti tiste klešče da not pogleda, je sestra samo rekla o bog kako vnetje!!! Takoj je letela po neko tekočino, mi not nalila ma liter tega, z gazami vse not zmočla ( peklo je ko user posted image  ).... Naredili so mi test in ni plodovnice... hvala bogu. Nato je G odšla, in pride drug G. So prvo rekli da mi bodo delali UZ, jaz že cela vesela pol pa nič iz tega. Pa vpraša G a vnetje imate?? Pa reče sestra... groooozno vnetjeuser posted image . Pol pa me vpraša kam za vraga hodim k G da tega ni opazla?? user posted image No dobila sem tablete za vstavljanje in upam da se to čim prej pošlihta. Ma besna sem na svojo G ko ris. Do danes še nisem dobila ene napotnice za rešilca pa za P. Pa sem v 36t. Včeraj sem dala kri in vodo. Upam da bodo kmalu izvide od tokse in da bodo negativni. Že 4 tedne nisem vidla kolko naša beba tehtauser posted image .

9.3. imam pregled v rizični amb. v MB, 10.3. pa pri moji super G.

Dacy čudovito si uredilauser posted image
Nincy res lepa posteljninauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.3.2010 11:27:36   
babyloverka
kepica če le imaš možnost potem zamenjaj ginekologinjo.
predstavljam si, do česa bi lahko prišlo če ti včeraj ne bi šla v mb, vnetje bi napredovalo, tvoja ginekologinja pa še kar nič. katastrofa

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.3.2010 11:29:32   
Wannabemommy
Jutro souser posted image

jaz sem do 11 spala, aaaaaaaaaaaaa luksuz po tistih slabih dnevihuser posted image
Nincy - lepo sta si porihtalauser posted image user posted image
cojka - super za pregleduser posted image user posted image

amelie in ela24 - ne se že zdaj sekirat zarad streptokoka, najbolj pomembno je da v P to naprej povesta da bosta dobili AB, in da bodo pol meliuser posted image  na opazovanju, vse se da rešit, bodita srečni da vsaj vesta da ga imata, vem da se grdo sliši ampak bolje da vesta kot pa da nebi vedli in pol nebi pravilno ukrepali, a ne? Pošiljam vama user posted image user posted image , da bo vse steklo kot mora

Mi pa dans nimamo sončka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.3.2010 11:31:38   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

kepica če le imaš možnost potem zamenjaj ginekologinjo.
predstavljam si, do česa bi lahko prišlo če ti včeraj ne bi šla v mb, vnetje bi napredovalo, tvoja ginekologinja pa še kar nič. katastrofa

Ma če pravijo da med nosečnostjo nemoreš zamenjat G. Hvala bogu sem v MB na dva tedna spremljana drugače bi že zdavnaj živce izgubila. Saj mi do zdaj še 1x ni povedala koliko tehta otrok. Oz. lažem... je mi ga izmerila, ampak 100g lažjega kot pa so mi ga v MB ocenila dva tedna prejuser posted image user posted image user posted image  Navadnega vnetja ne vidi.. kak za boga bi vidla kaj hujšega??

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.3.2010 11:32:24   
Wannabemommy
Aja pa dans smo vstopili v 35. tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
2.3.2010 11:33:28   
Kepica83
Wannabemmomy full sem vesela, ker si boljše. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem te že kar rodit poslala user posted image user posted image .

Nincy nevem kaj bi ti naj zamerila. Mogoče sem kaj spregledala. Daj mi napiši pa da vidim če ti zamerim ali neuser posted image user posted image user posted image . Hecam se pikica.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
2.3.2010 11:34:58   
nincy29
cojka jaz sem lih tako nekako mislna kot ti..ker če jo zdaj 1,5 mesca pustim tako..bo vsa umazana..čene drugega od praha..pa zna prit prav da kdaj kej gor odložiš(sem že zdaj opazla) in itak se umaže ane.

uf kepica...a tebe to ni nič peklo ali pa srbelo??

kaj lepega počnete čveke?jaz danes mal stanovanje čistim..in imam umes mal premorov ker čene je preveč vse naenkrat.

sem gledala prej mal seznam stvari ki jih potrebuje..pa me zanima kaj boste vi od šamponov kuple??sem učiri mal u dmu gledala in  sploh nisem vedla kaj kupit.user posted image

aja pa učiri u pikapolonici me je ena prodajalka tako razpizdila..sem poleg posteljnine še dudo in flaško kupila.in ker jih jee tolkooo teh dud pa flašk na izbiro sem jo prašala za mnenje oz. kake so razlike..pa ona meni gre iskat seznam kaj nosečnica kao potrebuje in mi pomoli tisti list in reče da kaje zmano da niti seznama nimam kaj potrebujemuser posted image user posted image .pa ji nazaj zabičam da jaz že seznam imam in vem kaj rabim ampak me samo razlike zanimajo.ma haloo kak odnos...grrruser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
2.3.2010 11:37:18   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Nincy nevem kaj bi ti naj zamerila. Mogoče sem kaj spregledala. Daj mi napiši pa da vidim če ti zamerim ali neuser posted image user posted image user posted image . Hecam se pikica.

ker sem se učir mal na tvoj račun hecala da zdaj pa rodit greš itd..ene znajo ful zamerit zato sem se ustrašla da si mi tudi tiuser posted image .

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.3.2010 11:45:53   
Kepica83
Eh pikica nene se sekiraj. To pa res ni blo nič takega. Saj sem jaz tudi že mislila da če je slučajno plodovnica, da bom mogla it rodit. Ne tokrat me ni nič peklo pa nič srbelo. Prejšnjič ko sem imela vnetje me je, sedaj pa nič. Zgleda, da je tokrat bilo vnetje nekje bolj notri. Joj ko sem vidla tisti izraz na obrazu sestre in zdravnice.. me je kar stisnilo. user posted image  moja G pa nič ne vidiuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
2.3.2010 11:48:04   
nincy29
ja sej ravno zato ker 1x ko sem jaz vnetje imela me je to ful peklo..
ma važno da bo zdej use ok..tvoji ginekologinji pa očala kupi!!če je nemoreš zdaj zamenjat med nosečnostjo ti predlagam da jo pa takoj po nosečnosti zamenjaš!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
2.3.2010 11:49:53   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Wannabemmomy full sem vesela, ker si boljše. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem te že kar rodit poslala user posted image user posted image .
.

Jaz tudi, ker tisto je bilo res to muchuser posted image , ampak kaj hočemo, v nosečnosti so lepi in malo manj lepi dneviuser posted image , sem pa vesela zate da si doma, pa res bi bilo bolje da menjaš G, ker to je polomija kaj ona tebi dela, kje imaš to G?
Sicer pa kaj se rojevanja tiče boš ti ziher pred manouser posted image user posted image
Aja pa to vnetje a si dobila canesten vaginalete za 3 dni, meni so ful pomagale res je bilo po 3 dneh 100 pa 1, upam da ti bo čimprej bolje, čuvaj se

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
2.3.2010 11:57:22   
Kepica83
Wannabemmomx pa ninca, bom takoj zamenjala G kak bo mogoče. Samo da srečno priguram do konca. Zadnje dneve so se mi popadki full umirili. Ma tak sem vesela user posted image user posted image user posted image . Nič bolečin, nič zvijanja... tak bi se dalo do konca zdržat. user posted image

Ja canesten tablete za vstavljanje sem dobila. Prejšnjič je res bilo po 3 dnevih 100 proti 1. Upam, da bo tokrat isto.user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
2.3.2010 12:11:34   
ela24
Kepica, samo da je boljše! Boš vidla, dan dva, pa se to vnetje če je glivičnega izvora porihta. Čeprav se rado ponavljauser posted image
Za nas, ki pa imamo to grozo bakterijskega izvora, pa ni tak preprostouser posted image Pa tega user posted image se še rešit ne moreš za vedno...
Pa kaj če imaš taka vnetja, bris so ti naredili, da so sploh ugotovili prisotnost česa je v nožnici? Upam, da so ti...
Ker tudi jaz sem vedno mislila, da so to pač glivice, pol pa vidiš da še je lahko kaj druga. Ampak meni so delali te brise v Mb porodnišnici, tak da pol so ti ga že ziher naredli.

Ginekologi so pa res eni taki, da te mine. Jaz sm imela v bolnici nazadnje Kudrovo - katastrofa. Saj je kao prijazna, samo kaj će mi deluje tak zmedeno, da ne ve kje se je glava drži. Pa ne moreš imet nekega zaupanja v takega človeka. Če si jaz sama postavim diagnozo prej kot ona, pa mi ne verjame, pol pa se izkaže da sm imela prav...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
2.3.2010 12:26:11   
aprilski hrošček
Getreal vau sta mi takoj, ko sva prišla v porodnišnico v uček padla ker sta oba tolk luštna, da je joj user posted image . Sem si prav mislila kakšen par, pa kakšni lepotci bodo šele otroci, punčko kar prišparaj za našega frajerja user posted image user posted image user posted image . Seveda sva se odločila za EA, jaz bi se še za kaj hujšega če bi bilo na razpolago sam da nebi bolel mogoče s kolom po glavi user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vidva kako sta se odločila? Ne ne nisva šla gledat porodni blok, tega sva videla že v MŠ so bile privat zadeve. Boš šla rodit v Postojno??? Kam pa si hodila v MŠ??? Lahko ti povem, da so porodne sobe v Postojni full lušne in imajo vse pripomočke od žoge za masažo, pa žoge za sedet, pa muziko si lahko s sabo prineseš,.... So pa sobe v katerih bivaš po porodu za moj okus premajhne. Notri so po 3 porodnice z dojenčki, obiski so omejeni od 14h do 15.30 in si potem lahko zamisliš, ko pridejo k vsaki porodnici vsaj 3 osebe na obisk pa hodijo en po drugem, pa ni zraka,...

Zdaj si grem pa skuhat božansko kosilo z malo mesa pa mal solate user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
2.3.2010 12:28:50   
nejanejc
hejla...

danes sem tudi jst bolj pozna :) se odlocam kaj oprat, al cunjce al plenicke.... oboje bo treba, in jst kompliciram kjer ni treba hehe

kepica, sam, da so odkrili kaj je narobe, sam res katastrofa, da tvoja ginekologinja nic ne vidi...

no, sej jst tud nevem kaj nardit, en me more pogledat tud tm dol kakorkoli.... morem jutri res vprasat....

neka_noč.... jst sem vprasala mojo ginekologinjo takrat ko me je poslala k drugi, kaj nardit, pa je rekla, da naj delam tako kot mi bojo v porodnisnici rekli.... sam tle pa je res mal cudno, nic preiskav, sej maternicni vrat mi je merla decembra, pol pa nic vec... no enkrat na mesec sem bla potem na vrsti.... prej sem bla na osem tednov... No zdej pa sploh nimam datuma... zgleda, da bom kar mojo ginekologinjo poklicala, da se tam narocim... Se malo vec ko mesec...

cojka, hvala za skrb

zdej pa bi bil cas, da se pozanimam za epiduralno v Kranju in Jesenicah, da grem na predavanja al pogovore karkoli že.... Sem brala, d amajo na jesenicah ob torkih,  v Kranju morem pa se zbrskat...

nic, lepo se mejte se naprej, jst grem najprej en fajn hud caj z vitamini spit...

papa

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
2.3.2010 12:35:59   
Kepica83
Ela24 vedno so mi jemali bris v MB. Na zadnje 11.2. bris za glive kvasovke in bakterije pa je oboje bilo vredu. Tak da se mi je verjetno zdaj spet kaj pojavlo. Včeraj pa nevem če so mi jemali brisuser posted image . Ja Kudrova je fejst prijazna ampak res deluje zmedeno. Jaz imam najraje dr. Pelkičevo. Ampak prejšnjič sem naletela na Završnikovo, ker Pelkičeve ni bilo. Ma katastrofa ti rečem. Upam da bo sedaj 9.3. Pelkičeva drugače enostavno nebom šla. Ker če jaz iz pregleda odidem v solzah pol nimam nič od tega. In glede na to, da sem na zadnje bila pregledana z UZjem 5.2. je že čas da me 9.3. pogledajo. Ampak bom vztrajala da me pregleda Pelkičeva. Ker za druge sem samo številka. Od nje pa sem pacientka in se je vedno full zavzela.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
2.3.2010 12:38:12   
katy83
ojla.

Najprej moram Kepico obdelat. user posted image   Ej, punca, sploh ne moreš verjet kako sem jaz vesela za tebe. Po vseh teh težavah, ki si jih imela, si pregurala do danes in verjamem, da boš še kakšna 2 tedna, potem pa boš že cartala. user posted image   Samo tolko glej, da boš po rojstvu tudi z aprilčicami čvekala. user posted image   Da ne bi slučajno k marčevkam pobegnila. user posted image   Tudi jaz sem mnenja, da menjaj ginekologinjo. Ok, zdaj počakaj do konca, pa potem. Še dobro, da so v MB porodnišnici tak fajn. user posted image   Aja, Kepica, ti nisi 4 tedne slišala koliko je tvoj user posted image  težki. Jaz sem nazadnje decembra to izvedela. Takrat je bil 460g, do zdaj pa pojma nimam koliko je. user posted image

Dacy in Nincy - super imata to poštimano. user posted image   Jaz imam že tud fertik vse, posteljnino bo pa dragi kasneje gor dal, da se ne bi prah nabral. Al pa jaz iz firbca, če bom predolgo čakala, da grem rodit. user posted image

user posted image  - ja, kaj naj rečem. Pogrešam že malo. user posted image  Zdaj pa vidim, da bom še po porodu malo čakala. Poletje bo spet zanimivo. user posted image  Lani smo otročka delale, letos pa bomo not spravljale. user posted image

Nejanejc - super, da si videla bebija. user posted image

Nikkybo - čestitke prijateljici za user posted image . user posted image    Aja, glede brcik in premikov. Jaz sem ravno včeraj zvečer mojega spraševala, kako je možno, da so brce in premiki vedno hujši, ko pa pravijo, da bi se naj zdaj dete počasi umirilo, ker nima prostora. Potem pa sem že pomislila, da mogoče pa je premali, pa kaj jaz vem kaj mi je šlo vse po glavi. user posted image   No, ampak vidim, da so še vaši tudi živahni, tak da potem je že ok. user posted image

Getreal - jaz pa kar rada likam, tak da ti lahko pridem zlikat. user posted image   Ti pa pridi k meni, da malo prah pobrišeš, pa posesaš, pa kuhinjske pulte v red spraviš. user posted image  

Aprilčice, lepo mi bodite, pa čuvajte se.
Pogrešam Chi_pito, pa Aglaio. user posted image  Sta kr dolge poste prispevali vedno, da sem imela kaj za brat. user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
2.3.2010 12:43:07   
katy83

Zainteresirane za pijačko in tortico in sicer za torek, 09.03.2010.  user posted image    

user posted image Amelie                                    

user posted image Aprilčica                                 po 16.15 uri
user posted image Babyloverka
user posted image Katy                                        vseeno kdaj
user posted image  Majas                                       ob 14.uri
user posted image  wannabemommy
user posted image  Venera
user posted image  Dacy                                        ob 14. uri
user posted image  Ela24                                       ob 14. uri
user posted image   Malenaa                                   po 16.15 uri

še katera? user posted image  

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?