katy83
|
ojla. Najprej moram Kepico obdelat. Ej, punca, sploh ne moreš verjet kako sem jaz vesela za tebe. Po vseh teh težavah, ki si jih imela, si pregurala do danes in verjamem, da boš še kakšna 2 tedna, potem pa boš že cartala. Samo tolko glej, da boš po rojstvu tudi z aprilčicami čvekala. Da ne bi slučajno k marčevkam pobegnila. Tudi jaz sem mnenja, da menjaj ginekologinjo. Ok, zdaj počakaj do konca, pa potem. Še dobro, da so v MB porodnišnici tak fajn. Aja, Kepica, ti nisi 4 tedne slišala koliko je tvoj težki. Jaz sem nazadnje decembra to izvedela. Takrat je bil 460g, do zdaj pa pojma nimam koliko je. Dacy in Nincy - super imata to poštimano. Jaz imam že tud fertik vse, posteljnino bo pa dragi kasneje gor dal, da se ne bi prah nabral. Al pa jaz iz firbca, če bom predolgo čakala, da grem rodit. - ja, kaj naj rečem. Pogrešam že malo. Zdaj pa vidim, da bom še po porodu malo čakala. Poletje bo spet zanimivo. Lani smo otročka delale, letos pa bomo not spravljale. Nejanejc - super, da si videla bebija. Nikkybo - čestitke prijateljici za . Aja, glede brcik in premikov. Jaz sem ravno včeraj zvečer mojega spraševala, kako je možno, da so brce in premiki vedno hujši, ko pa pravijo, da bi se naj zdaj dete počasi umirilo, ker nima prostora. Potem pa sem že pomislila, da mogoče pa je premali, pa kaj jaz vem kaj mi je šlo vse po glavi. No, ampak vidim, da so še vaši tudi živahni, tak da potem je že ok. Getreal - jaz pa kar rada likam, tak da ti lahko pridem zlikat. Ti pa pridi k meni, da malo prah pobrišeš, pa posesaš, pa kuhinjske pulte v red spraviš. Aprilčice, lepo mi bodite, pa čuvajte se. Pogrešam Chi_pito, pa Aglaio. Sta kr dolge poste prispevali vedno, da sem imela kaj za brat.
|