|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
2.3.2010 12:50:23   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ojla.

Najprej moram Kepico obdelat. user posted image   Ej, punca, sploh ne moreš verjet kako sem jaz vesela za tebe. Po vseh teh težavah, ki si jih imela, si pregurala do danes in verjamem, da boš še kakšna 2 tedna, potem pa boš že cartala. user posted image   Samo tolko glej, da boš po rojstvu tudi z aprilčicami čvekala. user posted image   Da ne bi slučajno k marčevkam pobegnila. user posted image   Tudi jaz sem mnenja, da menjaj ginekologinjo. Ok, zdaj počakaj do konca, pa potem. Še dobro, da so v MB porodnišnici tak fajn. user posted image   Aja, Kepica, ti nisi 4 tedne slišala koliko je tvoj user posted image  težki. Jaz sem nazadnje decembra to izvedela. Takrat je bil 460g, do zdaj pa pojma nimam koliko je. user posted image user posted image

Uh te pa se jaz bunim pa sama sebi smilim. Ojoj. Upam, da boš kmalu imela kak pregled pa da izveš koliko ste težki. Hvala ti za skrb miška. Zlata si. Hvala za pikapoko ki si mi jo prinesla zadnjič. Zgleda da mi srečo prinaša. user posted image Veš da bom čvekala z aprilčicami. Saj k marčevkam nič ne hodim klepetat. Sem se tako na vas babe navadila, da ne grem nikam drugam. Vse ste tak super da človek nemore verjeti. v nedeljo stopimo v 37 teden in že komaj čakamuser posted image user posted image . Pa še popadki so se umirili. v glavnem jihaaaaaaauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
2.3.2010 13:26:15   
tropical
nincy katera prodajalka te je tolk r......, a tam sem videla da so neke nove.
Zelo lepo ste si poštimale posteljice  za user posted image
Moj košek čaka šena podstrešju.

Ne vem katera je napisala da jo boli pri popeku, ampak danes je za ponoret, kotdabi mi vleklo popek not.
Jaz sem šezmeraj vsa zatečena.Pa user posted image se vleče not z veh strani.

Zdaj grem pa pečenice jest. Joj komaj čakam, že dišijo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
2.3.2010 13:28:58   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

na računu  piše andrejka vejket..zdej če se je res tako pisala nimam pojma..je tko srednjih let..

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
2.3.2010 13:35:42   
Anonimen
Zdravo,da se na hitro oglasim...jaz imam full povečan izcedek rumene in bevkaste barve...ima katera podobne težave...a ste šle takoj ginekologinji....lp....

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
2.3.2010 13:36:20   
babyloverka
hej bejbe user posted image  upam da imate boljši dan kot jaz, ker jaz sem (od hanija besede) kot da bi me vlak povozil. spanje katastrofalno, tako kot me je včeraj križ bolel me še v življenju ni, skoraj sem jokala od bolečin. sem pomislila kako bom popadke prenesla če pa me že bolečina v križu tako zdela pa nisem ful občutljiva. ampak tako me je bolelo, nikakor nisem morala ležati, spala nisem skoraj nič.
danes pa me ne boli več tako zelo križ, zdaj pa me bolijo rebra pa kislina mi tak nabija da je groza pa spodaj me špika pa ne morem ležat, sedet, hodit... uh katastrofa sem user posted image  no res upam da ste ve bolje

kepica, wannabemommy, levinjica ve kar počakajte na april, rečite atijom da otrokom dopovejo da še ne smejo ven, da je mrzlo. sem prebrala da očetovski glas bolje slišijo, ker je bolj globok.user posted image

glede tortice v torek, meni je vseeno kdaj, ob kateri uri.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
2.3.2010 13:41:29   
Wannabemommy

Zainteresirane za pijačko in tortico in sicer za torek, 09.03.2010.  user posted image    

user posted image Amelie                                    

user posted image Aprilčica                                 po 16.15 uri
user posted image Babyloverka
user posted image Katy                                        vseeno kdaj
user posted image  Majas                                       ob 14.uri
user posted image  wannabemommy
user posted image  Venera
user posted image  Dacy                                        ob 14. uri
user posted image  Ela24                                       ob 14. uri
user posted image   Malenaa                                   po 16.15 uri

še katera? user posted image  

men je vseeno kdaj sam da se vidimouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
2.3.2010 13:44:27   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Zelo lepo ste si poštimale posteljice  za user posted image
Moj košek čaka šena podstrešju.

Ne vem katera je napisala da jo boli pri popeku, ampak danes je za ponoret, kotdabi mi vleklo popek not.
Jaz sem šezmeraj vsa zatečena.Pa user posted image se vleče not z veh strani.

Zdaj grem pa pečenice jest. Joj komaj čakam, že dišijo.

Jaz sem mela take bolečine v predelu popka, pol pa sem slučajno na uz spet mela tak napad pa je moj G pogledal kaj bi to bilo in neboš verjela moj mali si navija popkovino okoli roke in jo vleče,.... mislim ne, ni pa nujno da je pri tebi istouser posted image  tako da jaz zdaj ne polagam več pažnje na to

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
2.3.2010 13:46:16   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

hej bejbe user posted image  upam da imate boljši dan kot jaz, ker jaz sem (od hanija besede) kot da bi me vlak povozil. spanje katastrofalno, tako kot me je včeraj križ bolel me še v življenju ni, skoraj sem jokala od bolečin. sem pomislila kako bom popadke prenesla če pa me že bolečina v križu tako zdela pa nisem ful občutljiva. ampak tako me je bolelo, nikakor nisem morala ležati, spala nisem skoraj nič.
danes pa me ne boli več tako zelo križ, zdaj pa me bolijo rebra pa kislina mi tak nabija da je groza pa spodaj me špika pa ne morem ležat, sedet, hodit... uh katastrofa sem user posted image  no res upam da ste ve bolje

kepica, wannabemommy, levinjica ve kar počakajte na april, rečite atijom da otrokom dopovejo da še ne smejo ven, da je mrzlo. sem prebrala da očetovski glas bolje slišijo, ker je bolj globok.user posted image

glede tortice v torek, meni je vseeno kdaj, ob kateri uri.

čuvaj se pa upam da ti bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
2.3.2010 13:46:58   
babyloverka
navija popkovino okoli roke? hjoj kaj naša deca vse delajo user posted image  mene tudi nekaj vleče okoli popka.

30.04.2010

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
2.3.2010 13:58:11   
Wannabemommy

navija popkovino okoli roke? hjoj kaj naša deca vse delajo user posted image  mene tudi nekaj vleče okoli popka.

Nena se hecam res no, pa naj se sliši tak neverjetno, ampak ja moj malček se špila s popkovino in to zelo dost krat, ma nebi niti sama verjela če mi nebi G to potrdil in celo pokazal, user posted image  ja kaj čemu revčku je dolgčas nekako se mora zaposlit očitno se mu to zelo dopade kr pol da ga umirim ga začnem božat pa malo spusti, ma pravi postopek je touser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
2.3.2010 13:59:51   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Zainteresirane za pijačko in tortico in sicer za torek, 09.03.2010.  user posted image    

user posted image Amelie                                    

tudi meni je vseeno, ali ob 14h ali ob 16:15!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
2.3.2010 14:00:02   
Wannabemommy
Joj jaz tu čvekam, moj bo pa vsak čas doma moram it kosilo skuhatuser posted image , v bistvu sam pogret HB drugač bi bil moj lubi dans lačenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4087
2.3.2010 14:01:38   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Venera

user posted image Amelie                                    

tudi meni je vseeno, ali ob 14h ali ob 16:15!user posted image

Komaj zdaj vidim da pa nas je kr nekaj iz Štajerskega koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
2.3.2010 14:02:50   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - lepe sta uredila. Sem že na FB videla. Ampak res ljudi medeš s to modro barvouser posted image user posted image user posted image

cojka ne morem si pomagat user posted image Meni je pac modra vsec ... mogoce pa je to celo intuicija ... bomo vidli kmalu user posted image

kepica jaz tud mislim da ta tvoja G ni lih najbolj sposobna ... ampak vazno da si ti nam vredu , vnetje se bo pa ze postimalo ... no pa me le se vedno cakas user posted image

levinjica  ce ti obcasno samo po eni strani otrdeva trebuh pol je to res pretegovanje, pac se zdaj to toliko bolj obcuti ker imajo nasi otroci vedno manj prostora v maternici user posted image

nejanejc  patoloska ali perinatoloska ambulanta ? Malo sem zmedena ostala zdaj user posted image Patoloska mi tak grozno zveni user posted image

nincy lepo porihtano user posted image user posted image user posted image
...moja posteljica ze caka pripravljena in bo tak tudi ostala do prihoda nasega tamalega novega druzinskega clana user posted image

ajaaaa ... no da se zdaj tu nekje vmes na hitro pohvalim , da ne pozabim potem ... Danes je dacy CELO NOC spala user posted image ... sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje tak lepo spala brez zbujanja ... No edino enkrat me je dragi zbudil ko mi je lubcka dal ko je sel na siht ... drugace pa nobenega WC-ja user posted image Danes sem prav fajn spocita user posted image

amelie ta moja je tud v bistvu mehka, ima pa na spodnji strani kot neke zamaske kateri se zataknejo za stranico postelje in lahko previjalno premikas samo levo ali desno , drugace pa nic ne drsi user posted image

vnetje - no jaz pa sem opazla da sploh ni nujno da vnetje pece in srbi ... sem ga tud jaz imela , pa ni blo ne nekega ekstra izcedka, ne vonja, ne peklo ni in se manj srbelo user posted image ... HB, ker to vse je hudo neprijetno

kepica  Zavrsnikovo redko kdo ma rad user posted image Jaz se tud kr krizam ko njo vidim tam ... Meni pa sta zakon Dr. Vladimir Čuić in Dr. Ivan Žebeljan user posted image

Jaz sem mela take bolečine v predelu popka, pol pa sem slučajno na uz spet mela tak napad pa je moj G pogledal kaj bi to bilo in neboš verjela moj mali si navija popkovino okoli roke in jo vleče,.... mislim ne, ni pa nujno da je pri tebi isto  tako da jaz zdaj ne polagam več pažnje na to

wannabemommy tvojemu otroku zgleda prav nic ni dolgcas , si hitro najde zaposlitev user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
2.3.2010 14:03:45   
Wannabemommy
Zdaj pa res grem kosilo pogret user posted image

Papa pa dobr tek vsem ki bote mele zdaj kosilo

Neposredna povezava do sporočila: 4090
2.3.2010 14:04:25   
babyloverka

Nena se hecam res no, pa naj se sliši tak neverjetno, ampak ja moj malček se špila s popkovino in to zelo dost krat, ma nebi niti sama verjela če mi nebi G to potrdil in celo pokazal, user posted image  ja kaj čemu revčku je dolgčas nekako se mora zaposlit očitno se mu to zelo dopade kr pol da ga umirim ga začnem božat pa malo spusti, ma pravi postopek je touser posted image user posted image

saj vem da se ne hecaš ampak včasih sem res presenečena kaj vse počnejo tam notri. in ne bom pozabla, ne vem točno katera ampak ena ki nosi dvojčke je rekla da je en drugemu v naročju sedel user posted image  mislim svaštauser posted image

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4091
2.3.2010 14:26:57   
Venera
joj punce moje, zdaj pa smo res že počasi v ciljni ravnini!user posted image Jaz sem v ponedeljek nastopila 34. teden.user posted image user posted image user posted image .
Tako, da je kritičnih tednov konec in se lahko sprostimo!
Naša user posted image je bila na zadnjem UZ še obrnjena narobe - medenična vstava, zdaj pa imam par dni filing, da se je obrnila, oz. se obrača. tudi križ me je nehal tako bolet kot me je še pred par dnevi.... Upam, da se je res, oz. da se še bo do konca prav obrnila in ne bom imela CR. Eni sicer pravijo, da če se do 34. tedna ne obrne, se potem več ne bo, ker kao nima več prostora. Drugi pa spet pravijo, da je vse možno, da se lahko obrne še tik pred porodom. Naslednji pregled imam 10.3., kjer mi bo naredila UZ, pa da vidimo!

V prvi nosečnosti se je naša lepotička že kar hitro prav postavila, ta pa se je očitno še enkrat obrnila, ker je bila že pravilno. Prava mala divjakinja!

Glede zgage, ko sem bila pred časom nekaj pametnauser posted image user posted image , da mi donat pomaga... figo freško. Donat + Rupurut, za nekaj časa. Madona, včasih me ponoči tako žge, da kar težko diham! Ampak, hvala bogu bo kmalu konec a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drage moje, veselim se že srečanja v pohorski kavarni!user posted image
lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
2.3.2010 14:29:01   
NATAŠA35
kepica bejba samo da si mi ok...madonca tole tvojo G pa takoj zamenjaj, če ni videla vnetja, pa še pritožbo napiši na ZD...madonca a je slepa? pa tole je nevarno, če se ne zdravi, ker lahko preide v kaj hujšega...lahko si momagaš tudi z navadnim jogurtom, si tam namaži, pa pusti malo,. potem pa pod tuš in lepo izperi, pa bo minilo...jogurt pomaga nožnici, verjemi...

babyloverka kdaj boš vozek naročila? jaz ga bom v petek, ko dobim plačo, drugače bo prepozno, ker za veliko družino in paketek dobim kasneje nakazano...

punce mene danes prov matra, boli kot user posted image , pa nonstop na wc sedim, ker mi user posted image pritiska dol, da ne govorim koliko me križ boli...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bo treba res vse poštimat ta teden, ker se bojim, da bomo prej šli v P....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 4093
2.3.2010 14:40:16   
Kepica83
user posted image

user posted image

Evo da se malo reprezentiram! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4094
2.3.2010 14:42:50   
amelie
Ja kako pa pol veš, da maš vnetje, če ni nobenih znakov? user posted image  Meni se tudi oblika in količina izcedka spreminja, enkrat ga je več, drugič manj, včasih je čisto tekoč, včasih ne ... Jaz pa to lepo ignoriram, ker me nič ne srbi in ne peče user posted image  

Levinjica, jaz imam že vso nosečnost tak izcedek - bel in rumen, kakor kdaj. Ne morem brez dnevnih vložkov. Me je G pogledal enkrat vmes, pa je rekel, da ni vnetje. Če te skrbi, se pojdi pokazat, škodit ne more, sploh če so ta vnetja tako skrita, je bolje, da se večkrat pogleda kot manjkrat... Aja, sem pa opazila, da se mi poveča, če pojem preveč sladkega.

Pohorska - meni je tudi vseeno, kdaj, samo da dobim svojo tortico user posted image

Wannabemommy, ha ha ha, tvoje dete si je pa naredilo zabavo user posted image  user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
2.3.2010 14:50:12   
Kepica83
Dacy niti ne govori. Čuić pa Žebeljan.. 1Auser posted image user posted image . Pa Faris Mujezinovič je tudi zakonuser posted image .

Nataša35 ja ti si tudi počasi na vrsti za P. user posted image Daj mi povej kak te križ boli?? Križ kot križ, ali je bolečina zadaj po ledvenem predelu pri križu. Taka topa bolečina. Ali je res samo na križ omejena?? Npr. kot če kaj težkega dvigneš pa te v križu zaseka?

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 2.3.2010 14:52:53 >

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
2.3.2010 14:54:22   
Anonimen
Lep trebušček. user posted image
Vse mate take lepe velike trebuščke sam moj se mi zdi "pritlikav". 

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
2.3.2010 14:56:28   
nincy29
aaaa kepica kok lep buši mašuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
2.3.2010 15:00:21   
babyloverka
natasa35 verjetno bom ga naročila drugi teden, ker morem počakat na plačo, drugače mi ne gre skoz.

30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
2.3.2010 15:12:32   
Kepica83
Hvala nincy in malena. Malena daj slikaj pa pokaži. Ziher je čudovit.

Meni se moj tak mali zdi, da si ne predstavljam kakega bebija malega bi zdaj rodila. user posted image . ene imajo že tak lepo ogromne. Meni pa se moj kar miniaturen zdi. Nincy ima fajn velikega. Imaš kako novo slikico?

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?