Di_Di
|
Pozdravljene aprilčice. Kako ste kej? Evo mi2 ok, tu pa tam kej postorima po stanovanju, več al manj pa sam lenariva in spančkava.. Danes smo imeli lep sonček, tko da naju je ati na sprehoda pelju sva bla full vesela Drugače pa smo danes prijadrali do 33. tedna, čaka nas samo še 7 monlo tudi ti še nimaš nobenih papirjev za v porodnišnico? jaz tud še ne.. zadnjič sem jo vprašala, pa mi je rekla, da jih še dobim 1x v 36 tednu vse lepo in prav.. kaj pa če naš pikec pohiti? no jaz upam da ne bo, ma nikol se ne ve.. memole to pa je faj. kej ste dobili vsaj svojega? ja oblane nosečke bi se tudi lahko kej zmenle in se dobile dokler smo še vse 2v1. kdaj bi vam kej odgovarjalo? naslednji teden bi šlo kak pon, tor? kaj pravite.. sej nas je kr nekaj ene 5... chi piti bom pa že jaz javila, ona je tud za da se kej vidmo mi je na fb pisala. levinjica, kepica, wannabemommy, tropical, cojka, photo in vsem ostalim, ki imate težave pošiljam obilo upam da čim prej minejo vaše teževe ter da bo vse ok z vami in vašimi hmm ja moj dragi bi kr skoz, mene pa tud dosti krat prime... če me kej boli pol raje ne, drugače pa kr veselo in moram priznat da mi je full fajn jaz sem tud nekej brala, da naj po 35t nebi pa vse do prvega pregleda pri g. zaradi krvavitev, pa raznih okužb, itd... ne vem kako nam bo ratalo zdržat brez me pa bl skrbi da bi me po porodu minilo vse skup... zadnjič sem se menla s kolegico, je rekla da je rabla 9 mesecev, da je spet dobila voljo za kriza... dacy lepo ste pripravili za vašega nincy vi2 masta tud že lepo poštimano za mi2 bova šele zdaj kak dan začela skup sestavljat postlco, pa do ikeje se mormo kej zapeljat po jogi in ostale stvari... komi čakam, sam še dan moram določit pa moj možek mora bit fraj seveda. katy chi pita je zadnje čase bl malo na netu, če že je pol pride na fb, ker je za RR pozabla geslo al neki takega... vas pa vedno psuti pozdravit ko se slišim z njo. drugače pa lepi, lepi bušiji nč grem pripravit možeku malco ker pride domov neki pojest. fajn bodite
|