|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
2.3.2010 15:20:13   
NATAŠA35
kepica je bolj topa bolečina, kot pa tista, ko se useka....a ti bi mene poslala kar rodit, ne ne še ne morem...imaš še malo morje stvari za poštimat, sploh pa najdet zamenjavo zame, da bo delala namesto mene, pa doma imam pravo štalo, ker smo prenavljali, jaz pa nisem mogla veliko postorit iin pospravit, zaradi bolečin, ampak sedaj pa se moram kar v spidi varianto spravit, ker drugače me bo vse čakalo potem, tega pa nočem....

user posted image user posted image user posted image za lepega bušija, jaz se še nisem slikala, ponavadi se slikam na dan poroda, predno grem v P user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.3.2010 15:27:59   
Kepica83
Nataša35 mislim, da imaš ti to kar fajne popadke že. Ker mene vedno tak zadaj boli, ko imam popadke. A se ti res nebi šla pokazat v P? Pa pusti delo. Se bo že vse poštimalo. Ma daj kako slikico pa bi nam lahko prilimala. Kaj praviš?user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.3.2010 16:02:54   
Anonimen
Takle je  moj buško

user posted image

Meni se zdi prav mali.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.3.2010 16:26:24   
Kepica83
Malena89 kaj se hecaš?? Tvoj buško pa res ni mali. Je kar pravi velikanček. user posted image user posted image  in čudovit je. Saj meni se moj tudi majhen zdi. No na slikah pa ko ga vidim kar hitro mnenje spremenimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.3.2010 16:34:15   
Anonimen
Optična prevara user posted image user posted image user posted image Še moj pravi da je med majnšimi. Ne vem ne vem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.3.2010 16:58:33   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Optična prevara user posted image user posted image user posted image Še moj pravi da je med majnšimi. Ne vem ne vem.user posted image user posted image user posted image

A to pa nebo držalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.3.2010 17:04:49   
pupa*81
evo s pregleda... vse ok user posted image no, še vedno imam mirovanje, ker je vse skupej ful nizko, ma bomo preživeli: voda ok, kri super, čakam na izvide tokse in streptokoka. za seznamček NP 15.3., +11kg

ostalo pa pokomentiram jutri user posted image pa pa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.3.2010 17:11:21   
lija34
zdravo aprilčice!

dacy, nincyuser posted image lepe posteljice in postljnina.
user posted image lepi trebuščki!
kepica res imaš smotano g. da ni ugotovila vnetja in si zato lavfala do MB, samo da je vse ok.user posted image čimprej se pozdravi. Tudi jaz sem imela pred nosečnostjo (marca lani) tako hudo glivično vnetje, ki se je vleklo kar nekaj časa tako da sem poleg canasten sveč, nekih kapsul in kreme dobila še napotke kaj ne smem jesti (sladkarij, čim manj OH ) priporočajo pa probiotični jogurt.

Spanje: tudi jaz imam problem zaspati, ker ne najdem položaja in se potem obračam iz enega boka na drug, vmes pa še wc, zjutraj ko pa je treba vstat bi pa spala.

nincy29 trgovka je res neprimerno odreagirala, vprašanje je koliko so dejansko usposobljene za svetovanje glede prodaje ampak vseeno mislim, da tudi če nima pojma, bi lahko postregla s kakšnim predlogom, verjetno se ni prvič in zadnjič znašla pred takšnim vprašanjem. Ne vem ali si že nabavila dudo in flaško, ampak jaz bi ti svetovala nuk-ovo dudo in flaško s širokim grlom (oblika cuclja je najbolj podobna bradavici dojke) in  ker je na tržišču poleg Aventa že precej časa in jih mamice hvalijo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.3.2010 17:40:28   
ela24
Oj!

Ma ne vem kaj je s temi trgovkami v pikapoloniciuser posted image
Tudi jaz sm enkrat v Mb naletela na eno konkretno trapo. Sm nekaj za vozičke spraševala in mi je čisto vse ki so jih imeli skritizirala... In sem za enega vprašala, pa mi je rekla, ta pa vam je tak predraguser posted image Halo... Ja kaj pa njo briga, komu je kaj prepoceni in kaj predrago.
Tako me je razjezila, da sm rekla da me tam ne vidijo več. Samo sm že požrla besedouser posted image Ampak nazadnje sm pa naletela na ful prijazno gospo tam, ki mi je vse povedala, pa sm tud o flaškah in teh cucljih spraševala. Po moje bi v takih trgovinah morale delat mamice, ki vejo kako in kaj in bi lahko iz prakse svetovale...

Kepica, tudi meni je Žebeljan vredu zdravnik. Pri njem sem imela občutek, da si vzame čas in ti odgovori na vsa vprašanja.

(odgovor članu lija34)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.3.2010 17:42:04   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Dacy niti ne govori. Čuić pa Žebeljan.. 1Auser posted image user posted image . Pa Faris Mujezinovič je tudi zakonuser posted image .

kepica tako je ... sploh ne vem kak sem na Mujazinovica pozabla ... on je tud zakon ja user posted image . Pa sem imela odpor do moskih zdravnikov , ampak ti trije so pa boljsi kot katera koli zenska G .
Za trebuscek pa nic ne vec govorit da ni vec lep , ker se je povesu ... se vedno je lep user posted image

Jaz sem se pa danes odlocla da mora moje dete pocakat se vsaj na mojo placo ... od 15.3. naprej pa komot lahko ze pride na svet ... prej pa upam da ne ker so finance u k....user posted image

trebuscki - vse imate prav lepe ... meni se moj zdi ogromen ker je ze od prej velik zarad vseh zalog odvecnih user posted image , me pa moj vsake tolko vprasa kak je lahko sploh dojencek kje tu not ... njemu se kao premali zdi za otroka user posted image

Zdaj grem pa jaz kuhat za mojega lubija ... pridne bodite ... LP user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.3.2010 18:03:35   
Kepica83
Dacy a se tebi tudi zdi da se je moj buši povesil?
Joj ne govori mi o financah. Je moj rekel da naj vsaj do petka počakam, da bo plačo dobiluser posted image . Ja ti trije zdravniki so res zakon. Kapa doluser posted image user posted image user posted image . Mene včeraj neka ženska imela, pol pa me je Mujazinoviču predala. Ma cuker pravi je.user posted image

Ti nebi bušija prilimala? Kaj vas morem vedno silit da kakega buškota zalepite?user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.3.2010 18:11:40   
dacy
kepica tvoj se ni cist nic povesil ... prav lep je se vedno user posted image Moj pa zal ni lih prevec za v javnost , je prevec oblog zraven da bi ga razkazovala user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.3.2010 18:13:11   
Wannabemommy

Lep trebušček. user posted image
Vse mate take lepe velike trebuščke sam moj se mi zdi "pritlikav". 

To se tebi samo zdi, ziheruser posted image  poslikaj se pa bomo me komentiraleuser posted image
Kepica - lep bušiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.3.2010 18:15:06   
Wannabemommy

Takle je  moj buško

user posted image

Meni se zdi prav mali.

Malenaa - prav lepiga bušija maš, pa velikegauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.3.2010 18:20:31   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

kepica tvoj se ni cist nic povesil ... prav lep je se vedno user posted image Moj pa zal ni lih prevec za v javnost , je prevec oblog zraven da bi ga razkazovala user posted image

Ti se meniš, user posted image , jaz mam tud obloge od prej pa še vedno pokažem mojga bušija, daj prilimaj da bomo vidle, ktera ma več obloguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.3.2010 18:29:57   
Wannabemommy
Evo še moj buši

user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.3.2010 18:36:24   
*m*o*j*c*a*
hej punce!

kok smo? še mal pa pride naš april..user posted image user posted image user posted image smo že kr blizu, čeprou je šele začetek marca..user posted image včeri sem mela pregled in smo delali mal meritve! user posted image user posted image težki smo že okol 2480g! lepooo! tk da bo naše dete melo približn tolk nekje kot je mela moja prva pupa..okol 3500g.. user posted image za ostale mere ni nč rekla da bi blo kej narobe..nisem pa dobila nobene slikce ker je bil naš bejbi obrnjen proti hrbtenici..user posted image že spettt..user posted image aja..tut mene neki zbada okol popka..zgleda da je zanimiva tale popkovina..user posted image user posted image naslednji pregled imam 22.3...

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.3.2010 18:37:01   
Kepica83
Wannabemmomy kje za boga imaš ti kako oblogoooo??????????'user posted image user posted image user posted image  afna ena. Ma si lepa. user posted image user posted image  Morem tla pohvalit. Full lepo.

Punce kaj samo mene no kolcanje nervira ali nisem edina?? Ne me napast. Cele dneve kolcamo. Pa to tak da mi cel trebuh skače. Sploh pa zjutraj ko bi ati pa mami še malo ajala. Se tretjemu članu tako kolca, da se z atijem moreva smejat.user posted image user posted image  ta enakomeren ritem me mičkeno nervirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.3.2010 18:46:51   
katy83
joj, Kepica, veš kak sem vesela, da nisem edina. user posted image  Mene tudi to kolcanje nervira. Sicer ni pogosto, ampak ni mi ravno všeč. Ampak kaj hočemo, to mora bit, ne?

Wannabemommy - samo res, kje maš ti kake obloge? user posted image   Super izgledaš. Joj, komaj čakam, da vas spoznam v torek. user posted image

Malenaa - meni se tvoj buši tud zdi čist ok. user posted image   Ni mali. Vsaj meni se zdi tako. user posted image

Dacy - daj še ti prilimaj bušija. user posted image

Tako, zdaj si grem glavo prat, da me bo lubi sfenal, ko pride iz službe. user posted image  Ja, tak mene moj dragi razvaja. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.3.2010 18:49:00   
Wannabemommy

Wannabemmomy kje za boga imaš ti kako oblogoooo??????????'user posted image user posted image user posted image  afna ena. Ma si lepa. user posted image user posted image  Morem tla pohvalit. Full lepo.

Mam mam obloge sam se ne vidijo tuuser posted image , mam rit ko velebituser posted image , res, pa da niti ne omenim kake bedre sem dobila, jaojao
Tla pa je moj lubi sam delal, barvo pa sem seveda jaz izbirala, mi je bla zelo všeč kr mama pohištvo tud v tej barvi z belo kombinirano, tak da paše

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.3.2010 18:51:15   
Kepica83
Kaj Katy tebe tudi morem prosit za kako slikico??user posted image  joj pri meni pa je vedno pogosteje to kolcanje se mi zdi. Grrrruser posted image user posted image . Sem mislila da sem edina ki jo to rahlo nervira. Kot da se meni kolca, le da nemorem nič naredit proti temu. user posted image Ajaaa pa to ven tiščanje ritke. Lubi bog. Ritko že imamo za celo mamino dlan. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.3.2010 18:52:27   
Di_Di
Pozdravljene aprilčice. Kako ste kej?

Evo mi2 ok, tu pa tam kej postorima po stanovanju, več al manj pa sam lenariva in spančkava.. Danes smo imeli lep sonček, tko da naju je ati na sprehoda pelju user posted image sva bla full vesela user posted image Drugače pa smo danes prijadrali do 33. tedna, čaka nas samo še 7  user posted image user posted image user posted image

monlo tudi ti še nimaš nobenih papirjev za v porodnišnico? jaz tud še ne.. zadnjič sem jo vprašala, pa mi je rekla, da jih še dobim 1x v 36 tednu user posted image vse lepo in prav.. kaj pa če naš pikec pohiti? user posted image no jaz upam da ne bo, ma nikol se ne ve..
memole to pa je faj. kej ste dobili vsaj svojega?

ja oblane nosečke bi se tudi lahko kej zmenle in se dobile dokler smo še vse 2v1. kdaj bi vam kej odgovarjalo? naslednji teden bi šlo kak pon, tor? kaj pravite.. sej nas je kr nekaj ene 5... chi piti bom pa že jaz javila, ona je tud za da se kej vidmo mi je na fb pisala.

levinjica, kepica, wannabemommy, tropical, cojka, photo
in vsem ostalim, ki imate težave pošiljam obilo  user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da čim prej minejo vaše teževe ter da bo vse ok z vami in vašimi user posted image

user posted image hmm ja moj dragi bi kr skoz, mene pa tud dosti krat prime... če me kej boli pol raje ne, drugače pa kr veselo user posted image in moram priznat da mi je full fajn user posted image jaz sem tud nekej brala, da naj po 35t nebi pa vse do prvega pregleda pri g. zaradi krvavitev, pa raznih okužb, itd... ne vem kako nam bo ratalo zdržat brez user posted image   me pa bl skrbi da bi me po porodu minilo vse skup... zadnjič sem se menla s kolegico, je rekla da je rabla 9 mesecev, da je spet dobila voljo za user posted image kriza...user posted image

dacy
lepo ste pripravili za vašega user posted image user posted image user posted image
nincy vi2 masta tud že lepo poštimano za user posted image mi2 bova šele zdaj kak dan začela skup sestavljat postlco, pa do ikeje se mormo kej zapeljat po jogi in ostale stvari... komi čakam, sam še dan moram določit pa moj možek mora bit fraj seveda.
katy chi pita je zadnje čase bl malo na netu, če že je pol pride na fb, ker je za RR pozabla geslo al neki takega... vas pa vedno psuti pozdravit ko se slišim z njo.

drugače pa lepi, lepi bušiji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem pripravit možeku malco ker pride domov neki pojest. fajn bodite

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.3.2010 18:55:00   
katy83
Zainteresirane za pijačko in tortico in sicer za torek, 09.03.2010.  user posted image    

user posted image Amelie                                    vseeno kdaj

user posted image Aprilčica                                 po 16.15 uri
user posted image Babyloverka                           vseeno kdaj
user posted image Katy                                        vseeno kdaj
user posted image  Majas                                       ob 14.uri
user posted image  wannabemommy                   vseeno kdaj
user posted image  Venera                                   vseeno kdaj
user posted image  Dacy                                        ob 14. uri
user posted image  Ela24                                       ob 14. uri
user posted image   Malenaa                                  po 16.15 uri

glede na to, da vas je več za ob 14.uri, predlagam, da se dobimo ob 14.
Itak se še bomo večkrat dobile (upam user posted image ), tako, da veste tiste, ki ste ven padle.
Kak sem srečna, da se bomo končno dobile. Pa v tako velikem številu. user posted image  Sploh nisem vedela, da nas je toliko iz teh koncev. user posted image   Ja, ni kaj Pohorska kavarna raztura. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.3.2010 18:55:17   
Kepica83
Wannabemmomy res lepa izbira tal. Ne mi o bedrah. Na notranji strani beder sem dobila take grde krvave strije da mi je slabo. user posted image  boljše tam ko pa na bušiju. Buško pa je postal full gladek pa sveti se mi user posted image user posted image . Jaz tipica se z ničim ne mažem. Ker mi ta krema vichy tak smrdi da groza. Po samem plastelinu. Prejšnja od vichy je bila svetovna ta nova pa za bruhanje. Samo češ da one več nimajo in je sedaj samo tauser posted image . Pa še 25 eur sem dala za to sranje. Pa 2x sem se samo namazala.user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 2.3.2010 18:57:59 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.3.2010 19:02:15   
Wannabemommy

Wannabemmomy res lepa izbira tal. Ne mi o bedrah. Na notranji strani beder sem dobila take grde krvave strije da mi je slabo. user posted image  boljše tam ko pa na bušiju. Buško pa je postal full gladek pa sveti se mi user posted image user posted image . Jaz tipica se z ničim ne mažem. Ker mi ta krema vichy tak smrdi da groza. Po samem plastelinu. Prejšnja od vichy je bila svetovna ta nova pa za bruhanje. Samo češ da one več nimajo in je sedaj samo tauser posted image . Pa še 25 eur sem dala za to sranje. Pa 2x sem se samo namazala.user posted image

Kaj čmo to vse zravn spada, a ti ne prideš v pohorsko kavarno, daj pridi zravnuser posted image da se končno spoznamo

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?