amelie
|
36. teden Ela, tele bolečine ponoči - to sem jaz že vse dala skozi pred meseci No, malo pretiravam, ampak mene je zdaj vse nehalo bolet. Nič jasno ... Ful pomaga, če se obračaš tako, da imaš noge skupaj. Zahteva malo koncentracije sredi noči, ampak se splača Aja, pa brala sem, da tiste, ki imamo streptokoke, naj ne bi , da se ne prenesejo višje in okužijo otroka. Sem včeraj ves dan po malem se izobraževala o teh streptokokih in sem prav jezna, ker sem zjutraj ravno oddala zadnji projekt in se veselila končno enega brezskrbnega meseca, saj sem imela reeees preveč vsega do zdaj, pa sem dobila novičko o teh streptokokih Upam, da bo vse okej ... Drugače se naše dete nič ne umirja, nasprotno, na trenutke mi že gre na jok, kaj dela z mano Vsak dan huje je, se mi zdi. Samo naj ostane tako, bom že potrpela! Tašča mi je rekla, da se mi je trebuh že malo spustil, ampak sama tega nisem opazila. No, pritiska mi še nič ne dol ... Jao, spet sem dobila eno tako brco, da so se mi zvezde prikazale pred očmi. Priden fant Dacy, jaz sem tudi gledala te previjalne podloge za na posteljico, so mi ful fajn. Ampak potem je pa moj našel tiste mehke, ki imajo gumo spodaj, da ne drsijo, in sva vzela eno precej veliko, da bo na komodi poleg posteljice. Bom jaz tudi pofotkala, samo zbiram pogum, da dam TV dol s komode, ker bo tam previjalna, jaz pa zaenkrat še nisem skapirala, kako se zaspi brez prižganega TV-ja.
|