Ayo
|
Jutro! Pijem kavico in RR Zaspana pa itak ful Tamala sicer je bila malenkost boljsa to noc (beri, jo nisva prinesla k sebi, sva vstajala in hodila k njej), zdaj pa jaz od 3-5ih nisem in nisem mogla zaspat, pol se je pa itak ze Ilaria hotla dojit, Gabriel pa v luftu ob 6h. Evo sem nadoknadila 1 urco od 7-8, ampak to ni nic Aprilcica, sem se pa nate spomnila sredi noci, namrec je prisel Gabriel k nama in se je ulegel k meni ob stran in ne na sredino, jaz se sploh tega ne spomnim in je revcek padel dol. Ok na sreco se ni nic zgodilo, samo ustrasil se je in jokal, bogec moj. Pol sva ga dala na sredino, stisnila in smo spali naprej Hel za uspeli krst, slikce ze pogledala, zelo lepe, mali je ze pravi dedec Tjasa je pa ful lepoticka Ste nekaj pisale o starsih in njihovih mnenjih o otrocih (neka daljevanka, Aprilcica in Hel), no jaz se pa kar ne morem sprijaznit z mojo tukajsnjo dobro frendico ki je tudi moja prica, namrec imata 2 otrocka kot midva, puncka je rojena 1 mesec pred Ilario in je bila nedonosenka (sva imeli rok samo 4 dni narazen). Skratka, ko se jima je pred 4-imi leti rodil fantek, sta se starsa od nje preselila nadstropje vise (prisla od 250km dalec!) in sta imela non-stop tamalga, 1x na mesec sta se vracala domov za 14 dni s tamalim, moja frendica in moz ga niti nista hodila med vikendom obiskovat, ker sta menila, da se samo razdrazi in joka ko potem odideta... Sratka mali odrasca z babico in dedije. Ko se je rodila sestrica, je bilo isto oz, se slabse, talamega sta prakticno totalno izolirala od sestrice, da ne bi bilo ljubosumja Ko je sla moja frendica pri 4-ih mesecih v sluzbo, so pa zamenjali situacijo, starsi so prevzeli puncko in jo odpeljali kjer stanujejo, onadva imata pa zdaj tavecjega in spet ne hodita niti na obisk, ker pravita, da se tako lahko 100% posvetita fantku. Meni se kar srce para, boga otrocka, se posebej puncka se mi tako smili...jaz se pa pocutim ful nemocno in ji ne morem nic rect tej frendici...pac ona je mama, ona pravi da njbolj ve kaj je dobro za njene otroke Punce ste opazile kako se je dan podaljsal!?! Do 6h komot zvecer smo lahko zunaj. Vceraj smo sli na sprehod od 5-6 in je blo super. Sicer smo se malo premalo oblekli, je bil kar mraz, upam, da se ne prehladimo, posebej moja mala miska. Zdajle pa tudi, je tak lep soncek, ne vem ali naj likam ali spokam ven Ja, Aprilcica, tole kupovanje igrac pa poznam, jaz sem bolj vesela, ce kupim kaj uporabnega Gabrielu, kot pa sebi Drugace pa nas avtov ne mara, se se nikoli ni z njimi igral. Zdaj trenutno so in 3 pliskoti, telebajsek, medvedek pu in ena ovcka Glede jecljanja ti ne znam nic svetovati...sem pa tudi jaz ze slisala, da so to obdobja, ki minejo. kot vse ostalo